ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

 

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, προ ημερών έδειξε για μια ακόμη φορά, το πόσο επιζήμια ήταν για τον Πλανήτη η οκταετής παρουσία του στον “Λευκό Οίκο”. Από τη στιγμή που η εκλεκτή της “καρδιάς” του και εκλεκτή της ΝΤΠ – όπως και ο ίδιος – Χίλαρι Κλίντον έχασαν τις εκλογές για την Προεδρεία των ΗΠΑ, βιάζονται άρον – άρον πριν την εγκαθίδρυση του νέου Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ (20 Ιανουαρίου), να κλείσουν διάφορα ανοικτά ζητήματα, όπως το Κυπριακό, δημιουργώντας στο νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ αποδοχή των νέων δεδομένων μέσω τετελεσμένων γεγονότων.

“Πραξικόπημα” κατά του Τραμπ το ψήφισμα του ΟΗΕ κατά των Ισραηλινών εποικισμών.

Ο κρυφο-ισλαμιστής Μπάρακ Ομπάμα, λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από τον “Λευκό Οίκο”, που επί 8 χρόνια τον μαύρισε με την πολιτική του, “ανάγκασε” τα μέλη του ΟΗΕ, Σενεγάλη, Μαλαισία, Βενεζουέλα και Νέα Ζηλανδία να καταθέσουν στο 15μελές Συμβούλιο Ασφαλείας προς ψήφιση, ψήφισμα κατά των Ισραηλινών εποικισμών στη Δυτική Όχθη. Στην οποία ψηφοφορία τα 14 από τα 15 τακτικά μέλη ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος και το μέλος των ΗΠΑ δήλωσε απλά αποχή. Επί της ουσίας υλοποιήθηκε ο σχεδιασμός του Μπάρακ Ομπάμα από πλευράς Ουάσιγκτον, όταν η εντολή του Ντόναλντ Τραμπ ήταν να ασκηθεί βέτο. Έτσι, αυτή η απόφαση που απαιτεί τον τερματισμό της ισραηλινής εποικιστικής δραστηριότητας στα παλαιστινιακά εδάφη, δημιουργεί τετελεσμένο γεγονός που θα είναι εξόχως δύσκολο να ανατραπεί όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο “σημαδεμένος” παραδίδει όλη την Κύπρο στην Τουρκία.

Επί οκτώ χρόνια που ο κρυφο-ισλαμιστής Μπάρακ Ομπάμα ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια, ωστόσο, διάλεξε να το κάνει 20 ημέρες πριν παραδώσει την Εξουσία στον διάδοχό του στον “Λευκό Οίκο”.

Αντίθετα, αυτός ο ίδιος άνθρωπος αρνήθηκε πεισματικά επί 8 συναπτά έτη να υλοποιήσει την καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (353 /20 Ιουλίου 1974) για την Τουρκία, που αφορά την παράνομη κατοχή της Κύπρου. Όταν η Τουρκία έχει καταδικασθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο από το Συμβούλιο Ασφαλείας, περί του εποικισμού της Κύπρου. Όταν ο κρυφο-ισλαμιστής Μπάρακ Ομπάμα δεν τόλμησε ποτέ να ψελλίσει μια κουβέντα για τον εισβολέα τουρκικό στρατό, κατά παράβαση της διεθνούς νομιμότητας. Αντί αυτού, προσπαθεί πριν από την αποχώρησή του από το “Λευκό Οίκο”, να παραδώσει όλη την Κύπρο στον Ερντογάν.

Που έχεις χάσει τον πατριωτισμό σου Πάνο Καμμένε;

Συνεπικουρούμενος από τους μειοδότες Αναστασιάδη – Κυπριανού (ΑΚΕΛ), Τσίπρα – Καμμένου!!

Ωστόσο, από τον Αναστασιάδη, υπέρμαχο του προδοτικού Σχεδίου Ανάν και τους αρχιμπολσεβίκους Κυπριανού και Τσίπρα δεν περιμέναμε άλλη στάση, παρά μόνο αυτή της εθνικής μειοδοσίας.

Όμως, ο Πάνος Καμμένος, που διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά τον πατριωτισμό του, συμφωνεί με τη “λύση” που παραδίδει την Κύπρο στην Τουρκία;

Συμφωνεί με την προδοτική θέση του Έλληνα Πρωθυπουργού: “εμείς θα συμπαρασταθούμε σε ότι αποφασίσει η Κυπριακή πλευρά”;

Σε αυτήν την περίπτωση, τι σόι εγγυήτρια δύναμη είμαστε όταν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και απεμπολούμε το τεράστιο δικαίωμά μας, να δρομολογήσουμε στις εξελίξεις το συμφέρον της Πατρίδος μας;

Παρά  ταύτα, σε αυτούς, που ο ιστορικός του μέλλοντος θα τους καταγράψει με τα μελανότερα χρώματα, θα τους απευθύνω τους λόγους του σαρανταπληγιασμένου από τους Τούρκους, Στρατηγού Μακρυγιάννη, όταν το σπίτι του το περικύκλωσαν οι χωροφύλακες: “Γκιντί (μάλλον κωλόπανα) πουλημένα κριγιάτα (κρέατα) της τυραγνίας, οπαδοί της αδικίας και της ατιμίας”.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να μάθουμε, σε τι ακριβώς διαφέρουν οι Τσίπρας, Καμμένος, Αναστασιάδης και Κυπριανού, από τους Ιωαννίδη και Καραμανλή (του αρχιεκτελεστή της Συνθήκης της Ζυρίχης το 1959, που με βάση αυτή προωθείται σήμερα η εκχώρηση όλης της Κύπρου στους Τούρκους);

Εκείνοι παρέδωσαν στους Τούρκους τη μισή Κύπρο, οι σημερινοί την παραδίδουν ολόκληρη!!

Που ακριβώς βρίσκεται η ηγεσία του Στρατού μας;

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, λίγο πριν από τη νέα προδοσία της Κύπρου είναι απούσα. Ενώ γνωρίζει πολύ καλά τη γεωστρατηγική και τη γεωπολιτική αξία της Κύπρου για τη Μητέρα Ελλάδα, που κάποιοι προδότες ελληνόφωνοι την μετέτρεψαν σε κακή μητριά!!

Γνωρίζει η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεών μας, πως αν δοθεί στο Κυπριακό ζήτημα η λύση που προωθούν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, η Κυπριακή Δημοκρατία θα διαλυθεί παντελώς, παρ΄ ότι είναι μέλος της ΕΕ; Θα διαλυθεί ως εθνική οντότητα ο κυπριακός ελληνισμός; Θα έχει την τύχη του ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου;

Αφού έχουν λοιπόν γνώση, γιατί δεν αντιδρούν; Σκέπτονται το μηνιάτικο και κάνουν αγώνες προκειμένου να το περισώσουν; Και την Πατρίδα την σκέπτονται;

Διότι με τη “λύση” που προωθούν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, ο Ερντογάν θα “αλώσει” όλη την ελληνική ΑΟΖ, από την Κρήτη έως και την Κύπρο. Σε δεύτερη φάση θα “καταπιεί” όλο το Αιγαίο αρχιπέλαγος!!

Εκτός και εάν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, συμμετέχει στο colpo grosso υπέρ της νέας Εθνικής Προδοσίας!! Όπως ακριβώς η Ιωαννιδική στρατιωτική ηγεσία του 1974, με τους Γκιζίκη (ΠτΔ), Μπονάνο (Α΄ ΓΕΕΘΑ), Γαλατσάνο (Α΄ ΓΕΣ), Αραπάκη (Α΄ ΓΕΝ), Παπανικολάου (Α΄ ΓΕΑ).

Μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι η Ρωσία.

Επειδή τη Ρωσία δεν την εξυπηρετεί μια τέτοια “λύση” του Κυπριακού, επιδιώκει να τηρηθεί η διεθνής νομιμότητα, όπως άλλωστε το δήλωσε και ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα. Γι΄ αυτό θα προσπαθήσει να καθυστερήσει τη λήψη της οριστικής απόφασης, μέχρι τουλάχιστον της ημερομηνίας ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Θα “πουληθεί” και ο Κοτζιάς;

Γράφαμε προ ημερών ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, χαράζει δική του εξωτερική πολιτική, αντίθετη με αυτή του Αναστασιάδη και του Τσίπρα. Λέγαμε, ότι ο Νίκος Κοτζιάς δεν δέχεται μετά τη διευθέτηση του Κυπριακού, τις εγγυήτριες δυνάμεις (Αγγλία, Ελλάδα, Τουρκία), αφού η Κύπρος θα είναι κυρίαρχο κράτος. Δεν θέλει τη σταδιακή αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής (για την οποία συμφώνησαν στην Αθήνα Ομπάμα και Τσίπρας), αλλά την άμεση αποχώρηση αυτών. Θέλει την άμεση μείωση των εποίκων στο Νησί, όταν η Τουρκία το τελευταίο χρονικό διάστημα τους έχει αυξήσει. Θέλει να αυξήσει τον αριθμό των ελληνοκυπρίων προσφύγων σε κατεχόμενες περιοχές (Μόρφου, Αμμόχωστο), αντίθετα από τον Ερντογάν που κάτι τέτοιο δεν το δέχεται.

Ωστόσο, μας μπαίνουν πονηρές σκέψεις στο μυαλό, από το ταξίδι του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, στην έδρα του ΟΗΕ όπου είχε συνάντηση την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, με το νέο Γενικό Γραμματέα του διεθνούς οργανισμού Αντόνιο Γκουτιέρες και στην οποία συνάντηση κυρίαρχο θέμα ήταν το κυπριακό!!

Το ερώτημα που τίθεται, είναι σε τι εξυπηρετούσε αυτή η συνάντηση αφού σε λίγες ημέρες (12 Ιανουαρίου) θα υπήρχε επίσημη συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το Κυπριακό; Μήπως έπρεπε να πιεστεί ο Νίκος Κοτζιάς για να χαμηλώσει τις θέσεις του;

Να επαναστατήσει ο Μητροπολίτης Κύπρου.

Η Τουρκία διαχρονικά, μετά τον Κεμάλ Ατατούρκ, έβρισκε άξιους αντικαταστάτες της χάραξης της εθνικής πολιτικής της. Ο Ερντογάν σήμερα είναι ένας μεγάλος ηγέτης για την Τουρκία. Το ίδιο πιστεύουμε θα είναι και εκείνος που θα τον διαδεχτεί.

Στην Ελλάδα δυστυχώς, μετά τον Βενιζέλο και το Μεταξά, υπάρχει πολύ μεγάλη ένδεια. Υπάρχουν μόνο Πρωθυπουργοί δούλοι της Εξουσίας και υποτακτικοί των ξένων συμφερόντων που επιβουλεύονται την κυριαρχία της αγαπημένης μας Πατρίδας!!

Γι΄ αυτό, σε τούτες τις δύσκολες ώρες για την Πατρίδα, ζητάμε για άλλη μια φορά από τον Μητροπολίτη Κύπρου, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β΄, να σηκώσει το λάβαρο της Επαναστάσεως στη Μεγαλόνησο, κερδίζοντας τον απαραίτητο χρόνο μέχρι την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Γιατί, εάν είναι να δοθεί μια καταστροφική “λύση” για την Κύπρο, ας μείνει το ζήτημα ως έχει, για να ελπίζουμε ότι θα λυθεί, όταν θα παρουσιασθεί για την Ελλάδα ο μεγάλος ηγέτης!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Loading...

6 thoughts on “ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

 1. Νικητας says:

  Το οτι το ΚΥΠΡΙΑΚΟ συντηρηται απο τις υπερδυναμεις τοσα χρονια,αυτο απο μονο του κατι λεει! Το οτι εμφανιζεται στο προσκηνιο , σε χρονικες περιοδους που η Ελλαδα ειναι γονατισμενη και με κυβερνητες πουλημενους ,κι αυτο λεει πολλα! Αν λαβουμε υπ’οψιν μας τα νεα γεωπολιτικα δεδομενα γυρω απο την Κυπρο του σημερα, με την Αιγυπτο σε αναταραχη , την Συρια , το Ισραηλ και την Τουρκια σε εμπολεμη μεταξυ τους κατασταση εστω και με τα προσχηματα του ISIS, την Λυβιη εκτος παιχνιδιου, την Ε.Ε. υπο διαλυση , την Ρωσια να δημιουργει αξονες επιρροης στην περιοχη με αμεση ισχυρη στρατιωτικη δραση και παρουσια ,ε.., τοτε διαπιστωνουμε πως ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ η Ελλαδα να ακροβατησει κυριολεκτικα με κινησεις τακτικης και οχι τσαμπουκα!!!! Με κινησεις που θα της επιτρεπουν ελιγμους, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!! Η επανεκινηση του Κυπριακου στην παρουσα,εχει σκοπο ,ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..ΣΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!! Εχουν αναπτυξει ΓΥΡΩ ΜΑΣ (Αλβανια,Σκοπια,Τουρκια) κλοιο, αλλα και στα ΕΝΔΟΤΕΡΑ( δηθεν προσφυγες), ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ!!!!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ…ΣΥΝΕΣΗ!!!! Την ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟΥ την εχουν ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ,εξουδετερωνοντας εδω και καιρο, τις ΓΥΡΩ ΧΩΡΕΣ με κυριαρχικα δικαιωματα ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ!!! ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ,που θα γινει,ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠ’ΕΞΩ!!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ…..ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΤΕΥΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΤΗΣ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟΥ γενικωτερα; ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ οτι ειναι…Ελληνοτουρκικο μονο; ‘Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, οτι θα μεινει αμετοχη (μεχρι και η Κινα),ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ; Νομιζετε οτι το Ιραν, θα μεινει στην απ’εξω;( για προφανεις λογους που το επιρεαζουν)!!!! Η ΑΜΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ,γιατι εκει παει το πραγμα μεταξυ των ‘μεγαλων’ (σαν σκυλια που τσακωνονται για το κρεας), ΘΑ ΜΑΣ ΩΦΕΛΗΣΕΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Και οταν λεω εμπλοκη εννοω ,(για να μην παρεξηγηθω),αποστολη στρατιωτικων δυναμεων στην Κυπρο για τσαμπουκα…ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ !!! Αλλο πραγμα ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ…ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ !!! Και σε αυτο προσπαθουν να μας οδηγησουν οι σκατοψυχοι…στο λαθος μιας επιθετικης ενεργειας!!! ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ,ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ …Α Π Ο Τ Ρ Ο Π Η Σ !!!!! ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ….ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ,ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ…ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟ’ΥΠΟΘΕΤΕΙ …ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΓΙΝΕΤΑΙ; χμμμ…, εδω ειναι το βασικο ερωτημα!!!!!Απο ποιους θα γινει; Απο τους πουλημενους ηγετες; Απο τα αναξιοπιστα και ‘βαλτα’ ΜΜΕ; Απο ποιον(ους); ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Και επαναλαμβανω…ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ(βλεπε προκλησεις της ξεβρακωτης και μιας ..κυριολεκτικα..κλωτσιας Αλβανιας) της αδυναμης και ξεχαρβαλωμενης Τουρκιας!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΩΘΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΗΔΗ…οι λαοι της Ε.Ε,αντιδρουν για τεκτενομενα της Γερμανιας εναντιον μας, και σε μεταξυ πολιτων συνομιλιες, ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τα οσα εξ’αιτιας τους ζουμε!!! Θαναι λοιπον δυσκολο χωρις δικου μας λαθους…,να δημιουργησουν τα τετελεσμενα που επιζητουν,γιατι ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ…ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ …ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ για τους λαους…ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ !!! ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ!!! Δεν λεω να ‘πονταρουμε’ σε αυτο…λεω ομως πως ειναι υπερ μας αυτο…και αξιζει εκμεταλευσης!!!! Και παλι..απο ποιους; ΗΓΕΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ….ΗΓΕΤΗΣ με πατριωτικο επιτελειο…ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΥΣΤΙΚΟ!!!!!!

 2. XRC says:

  ΠΟΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ . ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΦΑΠΑ ΣΥΝΝΕΦΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΩΝ.

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Αν ο Αναστασιαδης ηταν Ελληνας, θα ….αρρωσταίνε…ξαφνικά, και θα έμενε …..άρρωστος…..για τις επόμενες δεκα ημέρες.

 4. Νικητας says:

  Και επειδη το θεωρω ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ…το επαναδιατυπωνω με αλλον τροπο!!!! Εναι γνωστο σε ολους (αδιαμφισβητητο),οτι η Μεσσογειος μαζι με το Αιγαιο διαθετει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ πασης φυσεως. Οι χωρες που την περικλυουν , ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠ’ΑΥΤΗΣ,εχουν γινει αντικειμενο πολιτικοστρατηγικων εριδων. Η Λιβυη ,(ξεκιναω απο εκει), εδιωξε τους Αμερικανους και την διελυσαν. Η Αιγυπτος ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ των ΗΠΑ με την Σοβ.Ενωση, και ενεπλακει σε πολεμο με το Ισραηλ.(ΗΠΑ). Το Ισραηλ προσπαθησε και επιβληθηκε στην ανατ. πλευρα με την υποστυριξη των ΗΠΑ. Η Συρια και ο Λιβανος (ΕΣΣΔ),την περιοδο της διαλυσης της ΕΣΣΔ τσακιστικαν απο το Ισραηλ. Η Τουρκια(ΗΠΑ),ενισχυθηκε στρατιωτικοοικονομικα,για πολλους λογους απο τις ΗΠΑ, με βασικο λογο τις αμερικανικες βασεις εκει με στρατιωτικη παρουσια.Η Ελλαδα(ΗΠΑ),και ΓερμανιαΕΕ τωρα, σε συνεχη διαμαχη και διαρκη στρατιωτικο εξοπλισμο και εξαρτηση απο τις ΗΠΑ. Η Κυπρος ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ. Η Ιταλια, Ισπανια σε (ΗΠΑ) ΕΕ.Ολες οι χωρες υπο την εξαρτηση ‘η την απειλη του ΔΝΤ= ΝΤΠ. Αν…λεω αν..αυτες οι χωρες ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΗ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ; Εννοω ΜΟΝΟ τις Μεσσογειακες χωρες ‘η εστω, ΕΛΛΑΔΑ -ΚΥΠΡΟΣ- ΣΥΡΙΑ- ΛΙΒΑΝΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΛΙΒΥΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ (εξω Τουρκια,Ισραηλ,Λιβανος)!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ…ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ…,ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; Επομενως, να η απαντηση σε ολα τα παιχνιδια της σκακιερας που εξελισονται ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ καθε χωρας, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!! Αμφιβαλει κανεις; Αλλα…το φαγοποτι ειναι ποοολυ καλα σχεδιασμενο…χρονια τωρα….και γιαυτο η φαγομαρα μεταξυ μας!!! Σπουδαιο σχεδιο, με προσφατο επανασχεδιασμοΧενρυ Κισινγκερ!!!! Καλη σας ημερα!!!!

 5. Σταυρος Ελλας 13 says:

  Θα τους κλασουμε τα παπαρια…τιποτα δεν θα γινει…ολα εχουν παρει το δρομο τους…ρε μιλατε καθολου με κοσμο εκει εξω;ολοι ζουν με το αγχος της καθημερινοτητας ειναιυπνωτισμενοι αναρχισεις και τους μιλας για πνευματικοτητα σε λενε αμπελοφιλοσοφο ονειροπαρμενο και αλλα ωραια..

 6. nickgreek says:

  ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΤΑΜΕΙΦΤΗΚΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *