16:43 - 11/11/2018

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΙΣΟΣ ΚΟΥΡΟΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΙΣΟΣ ΚΟΥΡΟΣ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ATHANATOSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Λίγα λόγια και καλά. Αυτά γιατί δεν τα λένε στα σχολεία? άραγε…………

  3. Μην γαματε το »’μουχαμετι»’ της σημερον με τα θεικα του πλανητικου συστηματος των αρχαιων ελληνων ……

  4. ….αθανασιε δεν φταιω εγω που εσυ εισαι-καταγεσαι- απο τα Σουσα η» εξω απο την Περσεπολι φτανοντας απο τα ηλιθια μερη των οροσειρων »’καλεργκι» ….ξαναγυρνα στον τοπο σου.

  5. Τέλειο εμποριο από τον καθε ψευτοπατριώτη , την καθε μπιτακου (ωραίο θεατρο έκανε μεσα στην εκκλησία = ασέβεια στο Θεό μας) . Αφήστε το νεκρό να αναπαυτεί.
    Τα ιδια χαλια με τους αριστερους ειστε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*