ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία – Άχρηστα τα lockdowns

· ΠάνοςΓέριμου

Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία – Άχρηστα τα lockdowns
κορωνοϊόςΚαναδάςtags :

Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία – Άχρηστα τα lockdowns
Ως το μεγαλύτερο hoax στην ιστορία χαρακτήρισε κορυφαίος Καναδός παθολόγος τον κορωνοϊό
Ως το μεγαλύτερο hoax στην ιστορία χαρακτήρισε κορυφαίος Καναδός παθολόγος τον κορωνοϊό, συμπληρώνοτας ότι τα lockdowns είναι άχρηστα.

Ο λόγος για τον δρα Roger Hodkinson, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας στο Zoom με αξιωματούχους της επαρχίας Αλμπέρτα, δεν δίστασε να επικρίνει τον πανικό που έχουν σπείρει τα μίντια σε ό,τι αφορά τη λεγόμενη πανδημική κρίση.

Δεδομένου δε ότι ο Hodkinson είναι λοιμωξιολόγος και CEΟ φαρμακευτικής εταιρείας που παράγει rapid tests, η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι εντελώς αβάσιμη αυτή η υστερία που προκαλείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους πολιτικούς.
Είναι εξωφρενικό, αυτή είναι η μεγαλύτερη φάρσα που διαπράχθηκε ποτέ κατά ενός ανυποψίαστου κοινού» δήλωσε ο κορυφαίος παθολόγος, προσθέτοντας:

«Δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτε για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού – εκτός από την προστασία των ηλικιωμένων και των πιο ευάλωτων ανθρώπων.

Η όλη κατάσταση έχει να κάνει με την πολιτική που παίζει με την ιατρική.
Αλλά αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι».

Άχρηστα τα lockdowns

Ο Hodkinson παρατήρησε ότι «τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και τα lockdown είναι άχρηστα επειδή η πανδημία COVID εξαπλώνεται από τα αερολύματα που ταξιδεύουν περίπου 30 μέτρα».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Καναδός γιατρός ζήτησε να ανοίξει εκ νέου η οικονομία για να αποφευχθεί η τεράστια οικονομική ζημία που προκαλείται από τα περιοριστικά μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταφέρθηκε επίσης εναντίον της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.
«Οι μάσκες είναι εντελώς άχρηστες.

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την αποτελεσματικότητά τους», είπε.
«Οι χάρτινες και υφασμάτινες μάσκες είναι… συμβολικές, δείχνουν ότι προσέχεις.
Ωστόσο, το θέαμα είναι εντελώς γελοίο.

Βλέποντας αυτούς τους ατυχείς ανθρώπους, βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να περπατούν σαν λεμόνια και να υπακούουν, χωρίς να υπάρχει κανένα επιστημονικό υπόβαθρο, στενοχωριέμαι».

Ο γιατρός επέκρινε επίσης την αναξιοπιστία των εξετάσεων PCR, σημειώνοντας ότι «τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών δεν σημαίνουν κλινική λοίμωξη» και ότι όλες οι εξετάσεις πρέπει να σταματήσουν επειδή οι ψευδείς αριθμοί «οδηγούν δημόσια υστερία».

Ο Hodkinson είπε ότι ο κίνδυνος θανάτου, βάσει συχνότητας, στην επαρχία της Αλμπέρτα για άτομα κάτω των 65 ετών είναι «ένας στις τριακόσιες χιλιάδες» και ότι ήταν απλώς «εξωφρενικό» το lockdown.

«Ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια άσχημη γρίπη».
«Είμαι εξοργισμένος που έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει όλα τα μέτρα να αρθούν… αύριο», κατέληξε ο Δρ Hodkinson.

Ποιος είναι ο δρ Hodkinson

Τα διαπιστευτήρια του Hodkinson είναι αναμφισβήτητα, με τον ιστότοπο MedMalDoctors να επιβεβαιώνει την αξιοπιστία του.

«Έλαβε ιατρικά πτυχία από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ στο Ηνωμένο Βασίλειο (M.A., M.B., B. Chir.), όπου ήταν σπουδαστής στο Corpus Christi College.

Μετά από ένα πέρασμα στο Πανεπιστήμιο της Βritish Columbia, έγινε γενικός παθολόγος με πιστοποίηση από το Royal College (FRCPC).

Επίσης είναι μέλος του Κολλεγίου Αμερικανών Παθολόγων (FCAP).

Ανήκει στο Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών της Αλμπέρτα και έχει αναγνωριστεί από το Court of Queen’s Bench της καναδικής επαρχίας με ειδίκευση στην παθολογία».

www.bankingnews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Άποψη της ΘεσσαλονίκηςΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη έλεγχος του ΕΟΠΥΥ σε ιδιωτική κλινική μετά σοβαρές καταγγελίες

Ελληνικό λιμάνι και αστικό τοπίοΔΙΕΘΝΗ

Ελλάδα και τέσσερις χώρες της ΕΕ σχεδιάζουν επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες από το 2027

Ακίνητα και πολυκατοικίες στην ΑθήναΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται «Ενιαίος Κόμβος Ακινήτων»: Όλα τα στοιχεία ιδιοκτησίας σε ένα ψηφιακό σύστημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *