10:07 - 28/02/2020

Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στην Ηγουμενίτσα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ακόμη ένα ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό , αυτή τη φορά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκε σήμερα Παρασκευή στη χώρα μας.

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές σήμερα καθώς εντοπίστηκε ακόμη ένα ύποπτο κρούσμα.

Πρόκειται, σύμφωνα με το thepost.gr για μαι γυναίκα που έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 8 το πρωί, με κρουαζιερόπλοιο, προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνα της Ιταλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιου μέσου, η γυναίκα κάλεσε μόνη της το ΕΚΑΒ και δήλωσε πως θέλει να εξεταστεί καθώς ήταν άρρωστη.

Στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, με ειδικές στολές και παρέλαβε την γυναίκα, και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στο νοσοκομείο αναφοράς για την Ήπειρο που είναι το Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων.

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*