ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κοροναϊός: Κλείνει δημοτικό μετά από κρούσμα – Πρώτο περιστατικό στη χώρα δύο μέρες μετά τον αγιασμό

· Κατοχικά Νέα

Δύο μέρες έχουν περάσει από τον αγιασμό και ήδη έχουμε το πρώτο σχολείο που κλείνει λόγω κρούσματος κοροναϊού.

Ειδικότερα με ανακοίνωση του το 2ο Δημοτικό σχολείο Βουτών ενημερώνει τους γονείς πως το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς βρέθηκε θετικός εκπαιδευτικός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Αγαπητοί γονείς,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από επικοινωνία της υπεύθυνης COVID-19 του Σχολείου μας με τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας κ.Μανώλη Λουμπούνη για το περιστατικό του κρούσματος εκπ/κού που παρουσιάστηκε στο Σχολείο μας, εκδόθηκε σχετική απόφαση με την οποία συστήνεται το προσωπικό του Σχολείου, για καθαρά προληπτικούς λόγους, να απέχει από την εργασία του στο Σχολείο.

Κατόπιν της εισήγησης αυτής o Διευθυντής Εκπ/σης Ηρακλείου κ.Εμμανουήλ Μπελαδάκης ενημέρωσε το Υ.ΠΑΙ.Θ. το οποίο αναστέλλει την λειτουργία του Σχολείου μας μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω της απουσίας του προσωπικού του.

Καλείστε λοιπόν να μην στέλνετε τα παιδιά στο Σχολείο από αύριο και θα ενημερωθείτε με νεότερο μήνυμα για τις εξελίξεις επί του θέματος»

in.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξηΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντραΕΛΛΑΔΑ

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντρα

2 απαντήσεις στο “Κοροναϊός: Κλείνει δημοτικό μετά από κρούσμα – Πρώτο περιστατικό στη χώρα δύο μέρες μετά τον αγιασμό”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά