12:31 - 01/08/2019

ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΑΛΛΟ…

Γράφει ο Γεωκών

Προς Ελληνόφωνους πολιτικούς Ελλάδος και Κύπρου

Κύριοι, όταν κάποιος σου κόβει το χέρι, δεν του δίνεις φιλικά το άλλο , ο Ελληνισμός της Κύπρου, Κύριοι, δεν είναι τόσο αφελής ώστε να θεωρήσει τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης ΜΟΕ με τους τούρκους κατακτητές ως γεφύρωμα μεταξύ των δυο λαών.

“ το χάσμα μεταξύ ημών και εκείνων μέγα εστί “ και δεν θεραπεύεται με ημίμετρα, ο αγώνας μας γίνεται για το ιερότερο αγαθό που υπάρχει στον κόσμο, το αγαθό της Ελευθερίας.

Το χάσμα πήρε βάθος άμετρο και έγινε βάραθρο με το αίμα εκείνων που ελεύθεροι από κάθε μικρότητα, έδωσαν την ζωή τους με μόνο τους “ έγκλημα “ ότι υπηρέτησαν και αγάπησαν την ελευθερία.

Οι χιλιάδες νεκροί του 1974, οι βανδαλισμοί, οι βιασμοί, τα βασανιστήρια, οι αγνοούμενοι, οι πρόσφυγες και γενικά κάθε μορφή βίας συμπλήρωσαν την άβυσσο που δημιουργήθηκε , για τούτο και το γεφύρωμα, αν πραγματικά το ζητούν κάποιοι, δεν κτίζεται με ψεύτικη υλη, ούτε με υποσχέσεις “ για ένα δρόμο στο μέλλον προς δικαιαν ( κατά την αντίληψη τους ) διευθέτηση. “

Κύριοι, ο αγώνας για λευτεριά περνά μέσα από αίμα και θυσίες και όχι μέσα από ΜΟΕ και υποχωρήσεις στον βάρβαρο τούρκο εισβολέα, ο Ελληνισμός της Κύπρου έμαθε πλέον να ακούει, να σταθμίζει και να αποφασίζει, έμαθε να ξεχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα.

Κύριοι στην Ελλάδα και στην Κύπρο, Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ( ΜΟΕ ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ δεν δύνανται να αποφασίσουν την τύχη του Ελληνισμού της Κύπρου

ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ…

Κάποιοι έφτασαν εις το κατάντημα να περιμένουν από τον τούρκο κατακτητή να ευδοκήσει, να συγκατανεύσει εις την απονομή ψυχίων από ότι ολοκληρωτικά μας ανήκει, πρέπει επιτέλους κάποιοι να αντιληφθούν ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΙΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Και μην ξεχνάτε, Έλληνες, ότι κάθε φορά που τα πεπρωμένα μας σαν έθνους και σαν ανθρώπων συνθλίβονται από τους ανέμους του κακού και της αδικίας, κάθε φορά που δοκιμάζεται η αντοχή του γένους και πλήττεται η τιμή και η ύπαρξη μας, κάθε φορά που η ελευθερία πλανάται για να μελετήσει την αντίδραση των παιδιών της , είναι κάτι δυνάμεις μυστηριακές που προβάλουν ξαφνικά σαν φάρος και είναι αυτοί που φέρνουν μαζί τους, μέσα στο κάθε κύτταρο τους, παρθενικές όλες τις ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ και ακατάλυτες αρετές της φυλής ζυμωμένες με την χάρη Του Θεού και την τυραννία του χρέους .

Τέτοιοι ήρωες ηφαιστειακοί, ενσαρκωτές της ελευθερίας και της Ιστορίας στέφονται οι ημίθεοι του 1821 του 1955…εύχομαι στον Θεό να μην είναι οι τελευταίοι.

ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΟΥΔΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ .

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΩ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.

oimos-athina

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Η 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΛΟΥΠΑ 08/01/2019 @ Αύγουστος 1, 2019 7:32 μμ

  To γράφω κι εδώ, για να ενημερωθούν κι άλλοι.

  2 πράγματα θα συμβούν από Αύγουστο έως Σεπτέμβρη 2019
  α) Απώλεια υδάτινης εθνικής κυριαρχίας
  β) Πλήρη αποκοπή από την Κύπρο
  Και είναι μόνο η αρχή…

  Με την πλήρη Τουρκική διεκδίκηση των χωρικών υδάτων του Καστελορίζου, που ενώνουν τα Ελληνικά ύδατα με τα Κυπριακά και την πλήρη αποκοπή, της Ελλάδος από την Κύπρο, η ΕΛΔΥΚ θα ανακληθεί.
  Η Κύπρος θα βρίσκεται ανάμεσα στα Τουρκικά και Ισραηλινά συμφέροντα, όπου θα καταφύγει στο Ισραήλ, ως σύμμαχο, αλλάζοντας μόνιμα σφαίρα επιρροής, που θα διαχωρίσει τους λαούς μας για πάντα.
  Σε βάθος δεκαετιών, κάθε στοιχείο που θα μας ενώνει θα χει σβήσει και η επανένωση θα ναι αδύνατη.
  Σειρά θα χει η Κρήτη, που θα περάσει απολύτως, στην Αμερικανική σφαίρα επιρροής, αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίησή της, καθώς αυτό προωθείται από τα Αμερικανο-Iσραηλινά lobbys.

  Aπό το 2020, οι Τουρκικές διεκδικήσεις, θα επικεντρωθούν στα Δωδεκάνησα, με παράλληλη πίεση στην Θράκη, κατόπιν εκμετάλλευσης των Μουσουλμανικών μειονοτήτων στην περιοχή.
  Ο ρόλος των πολιτικών, είναι να το αφήσουν να γίνει, γιατί αυτό θέλει η Ε.Ε ώστε να μετατραπεί η βόρεια Ελλάδα σε ανεξάρτητες οικονομικές ζώνες, υπό τον έλεγχό της.
  Εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.
  Ο πόλεμος, ήδη ξεκίνησε, απλά σπανίως γίνεται στρατιωτική εμπλοκή κι εμείς κοιμόμαστε ανεχόμενοι την μεταπολίτευση που διαπράττει εσχάτη προδοσία.
  Όμως τότε (2020-2025) θα ξυπνήσουμε απότομα, με σειρήνες, αντάρτικα πόλεων και φυσικά με κατεβασμένα τα ρολά των καταστημάτων.
  Μέχρι το 2025, οι εθελοντές να χετε εξοπλιστεί πλήρως, με όποιον τρόπο κριθεί εφικτό! (Εξ άλλου, αυτό είναι και το χρονικό περιθώριο που ορίστηκε και από τις μεγάλες δυνάμεις για τους ίδιους).

 2. ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ . ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΛΑΒΑΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

  ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ “ΑΔΕΥΣΜΕΥΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ” ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ….ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ……ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΩΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*