ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κοκτέιλ, γυαλιά ηλίου, χοροί… και θαύματα

· Κατοχικά Νέα

Με βαμμένο ξανθό μαλλί και μούσι, ο αυτοαποκαλούμενος μητροπολίτης της Νέας Μακρής και του Ηρακλείου Κρήτης εμφανίζεται να φορά γυαλιά και να πίνει κοκτέιλ στο ησυχαστήριό του στην Αττική, να διοργανώνει σκετς και παραστάσεις, να χορεύει και να τραγουδά σε φωτογραφίες που αναρτούσε στο Facebook!

Ο γνωστός και σαν Σεβασμιώτατος Ιλαρίωνας, πρόεδρος της «ελληνορωσικής μητροπολιτικής συνόδου», φροντίζει παράλληλα να κοινοποιεί ανακοινώσεις για «γκρουπ διαχείρισης πόνου», ενώ διατείνεται πως κάνει και θαύματα θεραπεύοντας την κακή ψυχολογία, τον πόνο, την κακή διάθεση!

Μάλιστα, όπως φαίνεται, είχε κατορθώσει να πείσει ουκ ολίγους πιστούς με «βαριά» πορτοφόλια, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες στο δελτίου του Alpha, ακριβά αυτοκίνητα πηγαίνουν στο χώρο του.

Η δραστηριότητά του ανάγκασε την Εκκλησία της Κρήτης να εκδώσει ανακοίνωση, διευκρινίζοντας πως δεν έχει καμιά σχέση με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο του Alpha…


Πηγή

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

4 απαντήσεις στο “Κοκτέιλ, γυαλιά ηλίου, χοροί… και θαύματα”

    • Αυτό πως ξέφυγε απο το “τιτανομεγιστο” του κωλου εβραίο site 247 και να σχολιάζουν μετά τα τρολακια ένα ένα με τις γνωστές μαλακιες τους;;;
      Ειναι δυνατόν χειροτονημένος Παπάς στο όνομα της Αγίας Τριάδας να κάθεται μπροστά σε χρυσά αυγά με όρκους του Διος(άντε να μην χαρακτηρίσω);;; Ξύρισμα και ξήλωμα του ράσου και οτι θέλεις μετά κάνε.
      Μαϊμού παπάδες ειναι ρε φίλε.Δεν βλέπεις οτι τα ράσα τους φοράνε και δεν ξέρουν να περπατάνε λες και τα βάλανε εκείνη την στιγμή; Το ντεκαπαζ πιο πάνω αν φορούσε μαύρα ράσα θα τον ξεχωρίζες θα τον ήξερες;
      Πονηροί καιροί συνέλληνα.Μην πιστεύετε την κάθε διαδικτυακή μαλάκια.Κανουν ευθέως πόλεμο.
      Ράδιο αρβύλα άρθρα και ειδήσεις κάθε μέρα του τύπου αυτό έκανε ένας παπάς το άλλο έκανε ο άλλος παπάς ένα σωρό.Αν δεν υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία που έχουν διασταυρωθεί απο την τοπική Μητρόπολη μην πιστεύετε τίποτε.
      Αν κάποιος κλέψει,βιάσει πειράξει παιδιά κλπ με το που πιαστεί απο την δικαιοσύνη ξηλώνεται ράσο τον ξυρίζουν και πάει στο δικαστήριο.Σε μερικές Μητροπόλεις πιαστήκαμε μερικοί τόσα χρόνια μην φανταστείς 6,7 το πολύ όχι για πολύ σοβαρά αδικήματα και τους ξηλώσανε με την υπόνοια και μόνο απο τον εκάστοτε Μητροπολίτη.
      Όλοι άνθρωποι ειναι και λογικό ειναι κάποιοι να παραπέουν.Γιατροι δικηγόροι στρατιωτικοί αστυνομικοί μέχρι και ντελιβεραδες πιαστήκανε για λαμογιες και αδικήματα.Ο παπάς κάνει το ράσο και ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ στα ΜΜΕ.Ολα ειναι στοχευμένα και ιδιαίτερα με τα σημερινά ΜΜΕ οτι θέλεις λες και περνάς στην κοινή γνώμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά