ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ρε κερατάδες, είναι ξεφτίλα…

Το Ελεγκτικό Συνέδριο επέβαλε στον πρώην Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ, γιατί ενίσχυε οικονομικά “παρανόμως” τον βοσκό ο οποίος πήγαινε στο νησί των Ιμίων επί επτά χρόνια για να φροντίσει τα κατσίκια του!

Να θυμίσουμε, ότι ο κ. Διακομιχάλης ήταν πριν από 21 χρόνια ο Έλληνας Δήμαρχος που είχε υψώσει στη βραχονησίδα την ελληνική Σημαία, όπου έχασαν τη ζωή τους στο πλαίσιο της ελληνοτουρκικής κρίσεως, τρία παλικάρια – ήρωες του Πολεμικού μας Ναυτικού! Ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός!

Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε, τους υποτελείς επικεφαλής της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της εποχής εκείνης!

Πρωθυπουργός ήταν ο Κωνσταντίνος Σημίτης, ο οποίος λόγω της ασθένειας του Ανδρέα Παπανδρέου είχε εκλεγεί από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 18 Ιανουαρίου 1996! Ο τρισκατάρατος Σημίτης, ο οποίος υπό την πίεση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ συναίνεσε στην αποχώρηση του Στόλου μας από την περιοχή των Ιμίων αφού πρώτα την “γκριζάρισαν” οι “σύμμαχοί” μας! Αλήστου μνήμης η υποτελής και προδοτική στάση του τότε Πρωθυπουργεύοντα Σημίτη, όταν στη Βουλή των Ελλήνων αναφώνησε: “Ευχαριστώ τους Αμερικάνους”!

Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος! Αυτός ο ακραιφνής φασίστας που αυτοαποκαλείται ως “Δημοκράτης”!

Υπουργός Εθνικής Αμύνης ήταν ο Γεράσιμος Αρσένης και Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο ναύαρχος Χρήστος Λυμπέρης!

Αυτοί πρωτοστάτησαν στην ντροπιαστική νύχτα για τα ελληνικά κυριαρχικά συμφέροντα!

Αυτοί υπέστειλαν την ελληνική Σημαία από τα Ίμια, για να μπορεί ο Σημίτης να συμμετέχει χαμογελαστός στο τελευταίο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, συνοδευόμενος από τους μπράβους του που πληρώνει από το υστέρημά του ο ελληνικός λαός! Για να μπουκώνει ο χοντρό-βούβαλος Θόδωρος Πάγκαλος στις ταβέρνες το υστέρημά μας!

Και οι “άξιοι” δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου τι ακριβώς έπραξαν;;

Καταδίκασαν έναν Δήμαρχο σε πρόστιμο γιατί διατυμπάνιζε πως τα Ίμια είναι ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ντροπή σας “κύριοι”!!

Θέλουν να εξαφανίσουν το Έθνος μας…

Είχα αναφερθεί ξανά στην Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής των Αθηνών, κ. Μαρίας Μαντούβαλου. Όμως, στη δύσκολη εποχή που ζούμε και επειδή εκλείπουν σιγά – σιγά τέτοιοι πεφωτισμένοι άνθρωποι, θα αναφερθώ εκ νέου στην ομιλία που έκανε στο Βελλίδειο στις 7 Μαίου 2017, με θέμα: “Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα”! Όπου εξαπέλυσε κεραυνούς κατά όλων εκείνων που απεργάζονται τον αφελληνισμό της Παιδείας! Τη φράξια του Υπουργείου Παιδείας, το Πανεπιστημιακό κατεστημένο, τις άθλιες εγκυκλίους στα σχολεία, το εφιαλτικό νέο Σύνταγμα που μας ετοιμάζουν! Καυτηρίασε την ανηθικότητα, τον αντι-χριστιανισμό, τη δουλικότητα, τις ελληνοποιήσεις και τα κατασκευασμένα συνθήματα, προκειμένου να αλλοιωθεί η Ελλάδα, η ψυχή και η σκέψη της! Φώναξε βροντερά, πως με τις αλλαγές που προτείνονται “έπεσαν οι μάσκες και φάνηκαν οι γουρνόλυκοι” κατά τον Μακρυγιάννη! Χαρακτήρισε όλους τους υπονομευτές και καταστροφείς της Παιδείας ως “επίορκους” και τα γράμματα, που διδάσκονται στα σχολεία με εντολές των Υπουργών, όχι απλά “άθεα”, αλλά και “εθνοκτόνα”! Κατήγγειλε όλους εκείνους της κυβερνήσεως, πως εκπαιδεύουν τα παιδιά μας ώστε να γίνουν “Ανθέλληνες”!

Αξίζει νομίζω, να αναζητήσετε αυτή την ομιλία, αυτής της μεγάλης Ελληνίδας στο you tube και να την απολαύσετε ολόκληρη!

Τιμή και δόξα σε τέτοιες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!

Και εσύ σημερινέ Έλληνα τι κάνεις;;;   

Στα τελευταία χρόνια χάσαμε την Κυρήνεια, την Αμμόχωστο. Οι Αλβανοί δημιουργούν θέμα Τσαμουριάς στη Θεσπρωτία, τα νησιά μας και το Αιγαίο μας αμφισβητείται, οι ξυπόλητοι Σκοπιανοί μας παίρνουν το όνομα της Μακεδονίας μας και τα Εθνικά μας Σύμβολα, οι Τούρκοι αλωνίζουν την Θράκη μας και το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, προετοιμάζει ανενόχλητο το έδαφος για την προσάρτησή της. Στην Κρήτη υποκινούνται αυτονομιστικά κινήματα ανεξαρτησίας, από την μητέρα Ελλάδα.

Άντε παιδιά κουράγιο. Λίγο δεβαριεδισμό, λίγο ακόμα παχυδερμισμό και θα φέρουμε πάλι τα σύνορα εκεί που ήταν το 1897…

Εσύ Έλληνα του 1904, του ΄12-΄13, του ΄19-΄22, του ΄40-΄41, του ΄74, ξύπνα και σήκω. Αρκετά ξαπόστασες στο μνήμα σου. Σήκω γιατί αν αρνηθείς αυτό το νέο προσκλητήριο κάποιοι απόγονοί σου είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ακόμη και το μνήμα σου. Για την Ελλάδα που εσύ στερήθηκες νιάτα και ομορφιά, πολεμώντας με το καριοφίλι στο χέρι και την εικόνα του Χριστού στο στήθος.

Ξύπνα αγόρι μου, φόρεσε τα καλά σου, η Ελλάδα σε περιμένει. Εσένα και τη γενιά σου να σώσεις τη φαμίλια σου. Λίγο ακόμη παλικάρι μου, γιατί η Ελλάδα δεν πρέπει να πεθάνει. Το ‘λεγες στα βουνά. Στην στρατώνα. Στις μάχες. Όλοι μαζί Λεβέντες μου. Αφύπνισε και συμπαρέσυρε τους σημερινούς Έλληνες και κυρίως τους νέους με το φρόνημά σου και την αγωνιστικότητά σου. Μαζί με σένα, όλοι οι Έλληνες, όλοι μια φωνή, μια καρδιά. Τώρα ξανά, σαν πρώτα. Στείλε το μήνυμά σου, σε εκείνους τους επιλήσμονες πολιτικούς-βουλευτές που τοποθετούν ταφόπλακα στα όνειρά σου! Στην επιβίωση της οικογένειάς σου και στην ακεραιότητα της Πατρίδος σου!

Εδώ και τώρα βροντοφώναξέ τους, πως δεν θα ξεχάσεις τα ονόματα των πολιτικών που σε εξαθλίωσαν και πούλησαν την Πατρίδα σου!

Θύμισέ τους πως, έχει ο καιρός γυρίσματα και πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται και εκδικείται!!

Μας πληροφόρησαν, πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαταχθεί έλεγχος στην Τράπεζα της Ελλάδος για κάποια “ύποπτη” μεταφορά κεφαλαίου στο εξωτερικό, άνω των 150 εκατομμυρίων ευρώ – σε περίοδο capital controls – με τη διαμεσολάβηση, παρέμβαση πρώην Πρωθυπουργού και τη συμμετοχή γυναίκας – συζύγου πρώην μεγαλοτραπεζίτη!

Αληθεύει η πληροφορία του ελέγχου;;;

Από το …σοφό διαδίκτυο!

χωρίς άλλα λόγια!!

Περί κατορθωμάτων…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *