ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Κύριε Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη!!

Κύριε Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη, ισχυρίζεστε επανειλημμένα πως ψηφήσατε μόνο το άρθρο ένα του αρχικού Μνημονίου. Παρ΄ όλο όμως, που δεν είναι ακριβώς έτσι, αυτή καθ΄ αυτή η συμμετοχή σας στην τρικομματική κυβέρνηση, από πολιτικής απόψεως κρινόμενη, αίρει τις οποιεσδήποτε ενστάσεις σας, γιατί οι αποφάσεις της κάθε κυβερνήσεως είναι συλλογικές. Το ερώτημα λοιπόν, είναι: Γιατί κε Πρόεδρε δεν διαφοροποιηθήκατε ποτέ, τουλάχιστον από την παραίτηση της τρικομματικής κυβέρνησης από τις ασυλίες της Εθνικής κυριαρχίας και για τις οποίες ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γεώργιος Κασιμάτης, έχει διατυπώσει πως δεν έπρεπε να τις υπογράψουν ποτέ, έστω και αν είχαν το πιστόλι στον κρόταφο;  

Κύριε Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη, προβάλλετε επανειλημμένως στο κανάλι σας, αλλά και αλλού, πως εσείς είσαστε εκείνος ο οποίος προτείνατε και επιβάλλατε τον Λουκά Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι το εξής: Εσείς, ένας κοινοβουλευτικός αρχηγός, εξόχως πεπειραμένος, προτείνατε για Πρωθυπουργό της χώρας κάποιον υπάλληλο της Goldman Sachs ο οποίος δεν είχε καμιά πολιτική συγκρότηση (κατά δήλωσή του στη Βουλή) και κυρίως καμιά λαϊκή νομιμοποίηση;

Κύριε Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη, εσείς και το ΠΑΣΟΚ ψηφίσατε τον Ν.3845 με τον οποίο εξουσιοδοτούσατε τους υπουργούς Εθνικής Αμύνης (Βενιζέλο) και Οικονομικών (Παπακωνσταντίνου) να υπογράψουν πρόσθετη σύμβαση με τον ήδη αγνοούμενο Iskandar Safa για την κατασκευή δυο νέων ακόμη υποβρυχίων, τύπου 214 στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Είναι γνωστό πως ο Iskandar Safa αφού έλαβε προκαταβολή 320 εκ. ευρώ περίπου, εξαφανίστηκε κλείνοντας ταυτόχρονα τα Ναυπηγεία. Το ερώτημα λοιπόν, είναι το εξής: Πως αισθάνεστε σήμερα 4 χρόνια μετά για την τεράστια αυτή πολιτική σας αστοχία; Καταγγείλατε ποτέ τον απατεώνα Iskandar Safa στον Ελληνικό λαό και εάν όχι γιατί;

Θανασάκης ο πολιτευτής!!

 

Πρώτα από όλα να ευχηθώ περαστικά στον πρώην Βουλευτή Αθανάσιο Πλεύρη και του εύχομαι επίσης, να χαίρει από τούδε και στο εξής, άκρας υγείας.

Όμως, κάποιες από τις δηλώσεις του, αφού ξεπέρασε τη μεγάλη δοκιμασία, μου δημιούργησαν εύλογα ερωτηματικά, καθ΄ ότι είπε:

“Υποβλήθηκα σε μια επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο από γιατρό που υπηρετεί και σε δημόσιο ως καθηγητής. Έπειτα από 15 ημέρες έπρεπε και χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να έχω οποιοδήποτε πρόβλημα, να πραγματοποιηθεί επανέλεγχος. Ο έλεγχος αυτός έγινε στο δημόσιο νοσοκομείο”!! Εξηγώντας ότι εκεί υποβλήθηκε σε παρακέντηση προκειμένου να αφαιρεθεί συσσωρευμένο υγρό και την επόμενη μέρα άρχισε να ανεβάζει πυρετό και να εκδηλώνονται τα πρώτα συμπτώματα της λοίμωξης. “Το απόγευμα της Κυριακής είχα 41 πυρετό, 220 σφίξεις και 7,5 πίεση” τονίζει, προσθέτοντας πως ευρισκόμενος πλέον σε σηπτικό σοκ σώθηκε μόνο γιατί είχε την τύχη να μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τη διοίκηση του ιδιωτικού νοσοκομείου και να μεταφερθεί άμεσα σε μονάδα νοσηλείας. “Αμφιβάλλω εάν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, παρά τις καλές προθέσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, θα μπορούσαν να γίνουν όλα με τέτοια ταχύτητα”. Δηλαδή, με άλλα λόγια ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης μας καταγγέλλει τα Δημόσια νοσοκομεία!! Μας λέγει πως εάν δεν έχεις χρήματα να νοσηλευτείς σε ιδιωτικό νοσοκομείο, απλά πεθαίνεις!! Αλλά δεν μας είπε, τίνος επίτευγμα είναι αυτή η νοσηρή κατάσταση!! Δεν είναι των αγαπημένων του φίλων από την εποχή του ΛΑΟΣ, κυρίων Βορίδη και Γεωργιάδη που διατέλεσαν Υπουργοί Υγείας; Δεν είναι επίτευγμα του κόμματος, τις αρχές του οποίου υπηρετεί, δηλαδή της ΝΔ; Γιατί εσείς κ. Πλεύρη είχατε τη δυνατότητα να πληρώσετε και να σώσετε τη ζωή σας. Πόσοι όμως συνέλληνες έχουν αυτή τη δυνατότητα; Οι οποίοι περιήλθαν σε αυτήν την κατάσταση, επειδή μεταξύ άλλων και εσείς ψηφίσατε τα Μνημόνια που διέλυσαν και τα δημόσια νοσοκομεία;; Νιώθετε, κ. Πλεύρη την ανάγκη να ζητήσετε συγγνώμη από τους συνέλληνες;;;

Τρέμε Πατούλη, έρχεται η Μιμή Ντενίση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μιμή Ντενίση σκέφτεται πολύ σοβαρά να είναι υποψήφια στην διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων και δεν την ενδιαφέρει αν θα υποστηριχθεί από κάποιο κόμμα. Έτσι, πολύ πρόωρα ο Γιώργος Πατούλης απέκτησε τον πρώτο του αντίπαλο. Γιατί, όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Γιώργος Πατούλης ασφυκτιά στο “μικρό” Μαρούσι!! Θέλει να ανοίξει κι άλλο τα φτερά του. Άλλωστε, μικρός είναι!! Ποιος μπορεί άλλωστε να μπει εμπόδιο στις φιλοδοξίες του!! Τελικά, είναι ένα αχόρταγο παιδί!! Δεν κρατιέται με τίποτα!!

Μάκη πες αλεύρι;;;

Ο “Δημοκράτης” Κυριακούλης, Πρόεδρος της ΝΔ του “Συνταγματικού Τόξου” (έχουμε ράμματα για τη γούνα του, την σωστή ώρα) δεν αντέχει τους δεξιούληδες και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Έτσι, έχει στήσει “καρτέρι” και τη φυλάει στον Μάκη Βορίδη. Θα ρίξει βραδυφλεγή βόμβα στην Περιφέρεια Αττικής (εκλογική έδρα του Μάκη) και θα κατεβάσει εκεί και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο. Ναι, της Μάρας Ζαχαρέας του Βαρδινογιάννη. Ναι, του Κώστα Καραμανλή. Να μας πιστέψει ο Μάκης γιατί γνωριζόμαστε χρόνια και ξέρει ότι έχω σωστές πληροφορίες!!

Μπράβο Αρχηγέ!!

Αποτέλεσμα των όσων συμβαίνουν στη Χίο, ήταν να τυλιχθεί στις φλόγες το σπίτι ενός Αξιωματικού του Στρατού μας, ο οποίος είναι πολύτεκνος. Έτσι, ο Αρχηγός ΓΕΣ κ. Βασίλειος Τελλίδης έστειλε μηχανικό προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες επιδιορθώσεις. Ας επαινέσουμε αυτήν την πρωτοβουλία του Αρχηγού!!

Ένα πολύ αξιόλογο ρεπορτάζ!!

Δεν είναι σωστό να “ευλογούμε τα γένια μας”, αλλά νιώθω την ανάγκη να το γράψω. Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, η Βέτα Ανδρή είχε ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για το “που και πως δρα το δίκτυο των τζιχαντιστών στην Αθήνα”!! Από πλευράς μου να προσθέσω στο άριστο αυτό ρεπορτάζ, ότι αυτό έχει ιστορική πληροφοριακή αναδρομή, στο όχι τόσο μακρινό 1993, όταν στο Χαρτούμ του Σουδάν πραγματοποιήθηκε η Πανισλαμική Διάσκεψη με τη συμμετοχή όλων των ισλαμικών χωρών. Και πάλι μπράβο για το απόλυτα ενημερωτικό ρεπορτάζ της κ. Ανδρή!!

Μεγάλη καθυστέρηση στα εφ΄ άπαξ των επικουρικών

Παρ΄ ότι η κυβέρνηση εξαγγέλλει πως σύντομα θα αποδίδονται άμεσα οι συντάξεις, εν τούτοις οι απόδοση των επικουρικών – έστω και ψαλιδισμένων – ξεπερνάει τα 3 χρόνια. Όσον αφορά το πενιχρό πλέον εφ΄ άπαξ των επικουρικών συντάξεων, η απόδοσή του αγγίζει τον ένα χρόνο από την κατάθεση των δικαιολογητικών, οπότε φτάνουμε στα 4 χρόνια!! Δηλαδή, ζήσε Μάη να φας τριφύλλι!!

Αδειάζει η Αμερικάνικη Πρεσβεία

Το Αμερικανικό “γεράκι” που προσφάτως μας ήρθε στην Πρεσβεία των ΗΠΑ από την μπαρουτοκαπνισμένη Ουκρανία, μετά την ορκωμοσία στην Προεδρεία των ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ, μαζεύει τα μπογαλάκια του, αναχωρεί από την Αθήνα και μάλλον θα ιδιωτεύσει στην Αμερική. Καθ΄ ότι είναι του σκληρού πυρήνα του Ομπάμα και της Νούλαντ!! Βλέπω να αδειάζει όλη η Αμερικάνικη Πρεσβεία στην Αθήνα!!

Ποια είναι η μεγαλοκοπέλα, η μεγαλοκυρία της Χρυσής Αυγής, εκεί στα Βόρεια προάστια της Αθήνας, που λατρεύει τα σκυλιά και τα δαχτυλίδια με ροδόσταυρο (Ιταλού σχεδιαστή), και που μια φορά την εβδομάδα πηγαίνει στο γερμανικό νεκροταφείο του Διονύσου, για να πάρει τον αέρα της; Ή μήπως, όλως τυχαίως, παραβρίσκεται σε διάφορες “τελετές” και για τις οποίες πρέπει να ενημερωθεί το Χριστεπώνυμο πλήθος της Ελλάδος;;;

 

 

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *