ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΧΙΟ!

· Κατοχικά Νέα

Απίστευτη ομολογία υφυπουργού…

Στην απίστευτη δήλωση ότι «πρέπει οι κάτοικοι της Χίου να συνηθίσουν για να ένα διάστημα στη συμβίωση με τους μετανάστες» προχώρησε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Ε και υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αύριο η Χίος να αδειάσει».

«Η Σούδα πρέπει να αδειάσει από τους μετανάστες. Πρέπει να κλείσει και θα κλείσει καθώς θα κατασκευαστεί τις επόμενες μέρες ένας καταυλισμός στο νησί όπου θα πάνε οι μετανάστες», τόνισε.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής που επισκέφτηκε τη Χίο το Σάββατο, είπε ότι «τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μεγαλύτερη αστυνόμευση στο νησί» ενώ ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος που κοιμούνται σε παραπήγματα οι μετανάστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

hellasforce.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

3 απαντήσεις στο “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΧΙΟ!”

  1. Μην είμαστε ρατσιστές! Γιατί μόνο την νήσο Χίο; Η κυβέρνηση και γενικά ο πολύ προοδευτικός πολιτικός και όχι μόνο κόσμος της Ελλάδος δεν έχει ξεγράψει την νήσο Χίο… έχει ξεγράψει όλη την μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων, μαζί και τους ποδαπούς κατοίκους της! Αυτά.

  2. η κυβερνιση να τους παρει τους αλοδαπους εκει να τους φυλοξενοι στο μεγαρο μαξημου κι να τους φροντιζει !!! οσο για τα προβατα που ψηφισαν συριζα καλα παθαινουν οτι σπιρεις θεριζεις φατε καλα τωρα παρτακιδες !!!

  3. ΟΤΑΝ ΞΕΓΡΑΨΟΥΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά