Κεντρική Μακεδονία: «Λουκέτο» σε 118 σχολεία

2
15
Κλείνουν 36 Δημοτικά σχολεία και 82 Νηπιαγωγεία – Δείτε τη λίστα με τα σχολεία

«Λουκέτο» σε 36 Δημοτικά σχολεία και 82 Νηπιαγωγεία της Κεντρικής Μακεδονίας έβαλε για το σχολικό έτος 2024-2025 η κυβέρνηση.

H απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των 118 σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το ΦΕΚ.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, για το σχολικό έτος 2024-2025, ανά Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας:

alfavita.gr

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Προηγούμενο άρθροΝα φοβόμαστε; Οι Κινέζοι διεξήγαγαν ασκήσεις έκτακτης ανάγκης για «πνευμονία άγνωστης αιτίας» σε ολόκληρη την Κίνα
Επόμενο άρθροEasyjet: Εικόνες μέσα από το εσωτερικό του αεροσκάφους όπου έζησαν τον τρόμο 181 επιβάτες λόγω αναταράξεων
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μαλλον τα σχολεια ειναι πολλα, απετουν πολλους δασκαλους. και το συστημα δεν εχει ή δεν θελει να εχει τοσους πολλους δασκαλους για να πουλανε τα φουμαρα τους στα παιδια….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ