Το κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας έξω από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου θα τεθεί σήμερα το θέμα της διοικητικής κράτησης των οκτώ τούρκων αξιωματικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να μην εκδοθούν στην Τουρκία. Κατόπιν ήρθε η απόφαση του αστυνομικού διευθυντή ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να παραμείνουν για ακόμα τρεις μήνες στο ΑΤ του Ολυμπιακού Χωριού για λόγους ασφαλείας.

Οι οκτώ Τούρκοι αναμένεται να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως στο διοικητικό δικαστήριο για το θέμα της παράτασης κράτησής τους.

Το κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι - ΕικόναΤο κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι - Εικόνα1Το κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι - Εικόνα2Το κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι - Εικόνα3Το κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι - Εικόνα4Το κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι - Εικόνα5Το κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι - Εικόνα6Το κατώφλι του Διοικητικού Πρωτοδικείου περνούν οι 8 Τούρκοι - Εικόνα7

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Πηγή


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *