Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:10 - 04/11/2022

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,
ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΜΙΑΣ !!

Με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακρατικές συμπεριφορές και πρακτικές, επιχειρείται η εξόντωση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας. Η ίδια εκφράζει πλέον ανησυχίες και για την ίδια τη ζωή της, αλλά και για το αρχείο της υπηρεσίας, ιδιαίτερα πλούσιο σε στοιχεία για την απάτη του κορωνοϊού και τις συνέπειες των εμβολιασμών.
Χθες της επιδόθηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα μία ανυπόγραφη “απόφαση” του γιατρού υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, η οποία εστάλη με email από άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου και όχι από αυτή του γραφείου του υπουργού, σε διάφορες διευθύνσεις. Με την “απόφαση” αυτή υποτίθεται ότι αναστέλλεται η άσκηση των καθηκόντων της Αποστολίας Ακριβούση επί τη βάση των καταγγελιών ενός βουλευτή, του Γεωργίου Κοτρωνιά, και δύο νεοπροσληφθέντων ιατροδικαστών, του Χριστόφορου Τσαλικίδη και του Διονυσίου Καρρά, οι οποίες ουδέποτε γνωστοποιήθηκαν στην ίδια την “καταγγελλόμενη”.

Όπως έγραψα χθες στο έγγραφο που έστειλα στον Κώστα Τσιάρα ως πληρεξούσιος δικηγόρος της Αποστολίας Ακριβούση ,
“…αποκλείεται να έχετε εκδώσει μία τέτοια απόφαση και να έχει μάλιστα αποσταλεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, πολλώ μάλλον γιατί θα ήταν αδιανόητο Υπουργός Δικαιοσύνης να λαμβάνει μία τόσο σοβαρή απόφαση και να επιβάλλει ποινή αναστολής άσκησης καθηκόντων οποιουδήποτε υπαλλήλου επί τη βάση αναφορών, επιστολών και καταγγελιών χωρίς να δώσει τη δυνατότητα στον καταγγελλόμενο να ασκήσει προηγουμένως το εκ του νόμου προβλεπόμενο δικαίωμα ακροάσεως, αφού με την ίδια λογική θα αρκούσε π.χ. η υποβολή μίας εγκλήσεως για την καταδίκη ενός πολίτη”.

Το έγγραφο τελείωνε ως εξής:

“δια της παρούσης ,
και επειδή οι προσπάθειές μου να σας μιλήσω τηλεφωνικά και να σας ενημερώσω για τα εδώ διαλαμβανόμενα, απέβησαν άκαρπες ,
α) σας αναφέρω/καταγγέλλω τα ανωτέρω ,
β) σας γνωστοποιώ το αυτονόητο, ήτοι ότι εγώ βεβαίως παραμένω στην εργασία μου και εξακολουθώ να ασκώ τα καθήκοντά μου, αφού θα ήταν επίσης αδιανόητο να πράξω συμφώνως προς το απαράδεκτο ως άνω έγγραφο και να νομιμοποιήσω αυτό,
γ) σας καλώ όπως διερευνήσετε πάραυτα την υπόθεση και λάβω σχετική απάντηση και ενημέρωση.
Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2022
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών”

Αντί απάντησης από τον Κώστα Τσιάρα, η Αποστολία Ακριβούση έλαβε απόφαση της “υπηρεσιακής γραμματέως”, Βασιλικής Γιαβή, βάσει της οποίας ορίστηκε αναπληρωτής προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΩΝ ιατροδικαστών, Χριστόφορος Τσαλικίδης !

Δηλαδή, ο εν λόγω νεοπροσληφθείς ιατροδικαστής, καταγγέλλει την προϊσταμένη του στον υπουργό, ο υπουργός ΔΕΝ καλεί σε ακρόαση την καταγγελθείσα προϊσταμένη, στην οποία ΔΕΝ γνωστοποιείται ούτε η καταγγελία αυτή ούτε των έτερων δύο, βουλευτή και ιατροδικαστή, και “αποφασίζει” την αναστολή άσκησης των καθηκόντων της προϊσταμένης, και στη συνέχεια έρχεται η “υπηρεσιακή γραμματέας” και διορίζει τον καταγγέλλοντα ιατροδικαστή στη θέση της καταγγελλόμενης προϊσταμένης του, την οποία ο ίδιος κατήγγειλε χωρίς να δοθεί η εκ του νόμου προβλεπομένη δυνατότητα σε αυτή να απαντήσει !

Ασύλληπτα πράγματα. Σε μία Ιατροδικαστική Υπηρεσία με αμέτρητες διεθνείς διακρίσεις χάρις στην καταπληκτική δουλειά της προϊσταμένης της, η οποία την ώρα που αναγνωρίζεται έξω, στοχοποιείται μέσα, όντας το κακό σπυρί του συστήματος. Και που μετά τη γνωστή στάση της στην υπόθεση του Σινούκ αλλά και τις καταγγελίες της για τη λειτουργία ιατροδικαστικών υπηρεσιών και νοσοκομείων (είναι τρομερά αυτά που καταγγέλλει) ,
αποτελεί ΚΑΙ ΑΥΤΗ τεράστιο πρόβλημα για την εγκληματική οργάνωση στην ιστορία της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Σε μία υπηρεσία με πλούσιο αποδεικτικό υλικό…

Έχουμε συνεννοηθεί με την κ. Ακριβούση για το τι θα κάνει η ίδια αύριο, εγώ από την πλευρά μου θα αρχίσω ζητώντας την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, για τη χορήγηση του ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ αντί του κουρελόχαρτου που υπάρχει αυτή τη στιγμή, και των αντιγράφων των ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ, των κυρίων Γεωργίου Κοτρωνιά, Χριστόφορου Τσαλικίδη και Διονυσίου Καρρά.

Και η ιστορία της συνεργασίας μου με την Αποστολία Ακριβούση κάπως έτσι μόλις τώρα αρχίζει…

ΠΗΓΗ

nikosantoniadis.tvΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. τση πόρνς 11/04/2022 @ 4:37 ΠΜ

  γίνεται στην Ραγιαδο-Γραικανική Δημοκρατία Α.Ε.

 2. Kρατα Νικαρε και παλευε σαν το λιονταρι που εισαι.Θα σου προτεινα,για να φυλαξεις την ζωη σου να κατεβεις για βουλευτης.Μαζι σου σου σε οτι μπορουμε!

 3. Πινόκιο 11/04/2022 @ 1:40 ΜΜ

  Τι άλλο να περιμέναμε άλλωστε από μια κυβέρνηση “αρίστων”;;; Γνωστά και αναμενόμενα, περιμένοντας τα χειρότερα που έρχονται…

 4. Ήλπιζα και ευχόμουν, εδώ και πολύ καιρό, να ενώσετε τις δυνάμεις σας!!! Όλα τα λάθη τους, λειτουργούν υπέρ σου και υπέρ μας, Νίκο!!! Παρακολουθόντας την κ. Ακριβούση , δεν μπορεί κανείς να μην υποκλιθεί στο θάρρος της, την επιστημονική της κατάρτηση και μας έχει δείξει ότι δεν μασάει τα λόγια της!!! Σε εφοδίασαν με ένα ακόμη όπλο εναντίον τους και τι όπλο!!! Καλό αγώνα με την ευλογία της Παναγιάς μας!!!

 5. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ 11/05/2022 @ 12:33 ΠΜ

  ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΘΡΟΜΒΩΝ!!!

  ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ YΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΑΠ. ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*