16:38 - 11/12/2015

Κάτι ποτίζουν τον πρωθυπουργό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κάτι ποτίζουν τον πρωθυπουργό

Επιστολή Κ.Μ.

Με πολύ προσοχή και σεβασμό, παρακολούθησα τον πρωθυπουργό στη βουλή να απαντά σε δυο επίκαιρες ερωτήσεις. Για το προσφυγικό στον Βασίλη Λεβέντη και για την…
ανακεφαλαίωση των τραπεζών στην Ντόρα Μπακογιάννη ΝΔ. Ειλικρινά έμεινα έκπληκτος από τα όσα απάντησε και στις δυο επερωτήσεις.

Παρουσίασε μια Ελλάδα όνειρο! Αναρωτήθηκα λοιπόν μήπως εγώ κατοικώ σε άλλη χώρα και δεν ζω το «όνειρο» της ευμάρειας που ζει ο Ελληνικός λαός; Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε θα πρέπει να παίρνει κάποιες διεγερτικές «βιταμίνες» για να νιώθει τόσο χαρούμενος και χαμογελαστός, η διάφορα άλλα διεγερτικά σκευάσματα που να του φέρνουν τόση χαρά και ευεξία!!!

Πιστεύω ότι ανάλογα σκευάσματα πρέπει να παίρνουν και οι κυβερνητικοί βουλευτές για να νιώθουν χαρούμενοι και να χειροκροτούν κάθε κορώνα του πρωθυπουργού.

Αυτό φάνηκε όταν η κ. Μπακογιάννη είπε στον πρωθυπουργό ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του-για τα όσα είπε-οι βουλευτές του τον χειροκρότησαν «μία» φορά και αυτή όταν επιτέθηκε στη ΝΔ. Στη δευτερολογία του πρωθυπουργού, δεν ξέρω τι ήπιαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε κάθε κορώνα και επίθεση της ΝΔ το χειροκρότημα έπεφτε βροχή. Ξαφνικά τι ήπιατε ρε παιδιά και φουντώσατε από ενθουσιασμό;

Για μια ακόμα φορά ο πρωθυπουργός ήταν απογοητευτικός μέσα στη βουλή και επιτέθηκε κατά την προσφιλή του τακτική εναντίον της αντιπολίτευσης με αποκορύφωμα τη συχνή αλαζονική του φράση:
«Κοίταξε ποιοι μιλάμε…κοίταξε ποιοι μιλάνε, αυτοί που κυβέρνησαν για 25 χρόνια και κατέστρεψαν τη χώρα. Εμείς θα ξεπλύνουμε όλα όσα έκαναν οι πολιτικοί τα προηγούμενα χρόνια».

Αλέξη, πρόσεχε, είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτοί κατέστρεψαν τη χώρα μετά από 25-40 χρόνια εσύ τη διέλυσες σε 10 μήνες. Βάλε λίγο μυαλό και κυβέρνησε αυτή τη χώρα…

FIMOTRO

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 12/11/2015 @ Δεκέμβριος 11, 2015 5:05 μμ

  ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;

 2. Δεν τον ποτίζουν κάτι, απλά όλοι οι κυβερνήτες μας ή για να είμαστε πιο δίκαιοι η πλειοψηφία τους ζουν σε μια δικιά τους πραγματικότητα. Συνήθως είναι εύποροι και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει με 500 ευρώ τον μήνα (ενώ ο ίδιος έχει πάνω από 10.000).

 3. Τόσα χρόνια τον ποτίζανε στο σχολείο με το αθάνατο κρασί του Πολυτεχνείου,είχε χρεία και άλλων ουσιών;-ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΊΖΩ!

 4. Απλό. ….MIND CONTROL !!!

 5. MIND CONTROL !!!…..ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ !!!

 6. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΤΙΖΟΥΝ.

  ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ MIND CONTROL ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΗΚΕ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙ ΆΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΟΥΡΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 18% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

  ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

  ΙΩ

 7. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΚΤΕΙΛ…..150ml ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ 100ml ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ 200ml ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*