08:37 - 18/12/2017

Κάτι μας έκρυψαν για το κοινωνικό μέρισμα

ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
CALL ME RICK
ΥΛΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Home / CALL ME RICK / featured / Κάτι μας έκρυψαν για το κοινωνικό μέρισμα
Κάτι μας έκρυψαν για το κοινωνικό μέρισμα
CALL ME RICK featured

16.12.2017 5.49

Τα τελευταία κυβερνητικά επιδόματα, ίσως είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην σύγχρονη ιστορία και αυτό γιατί όπως πολύ σωστά είπαν μερικοί υγείες σκεπτόμενοι συγκρατούμενοι μας, τα χρήματα για τα χριστουγεννιάτικα δωράκια-επιδόματα-κοιν.μερίσματα, είναι χρήματα που πήραν από τους παραλίγο φτωχούς και τα μοίρασαν στους πολύ φτωχούς.
.
Κατά την γνώμη μου πάντα, είναι η μεγαλύτερη παγίδα για το 2017 που φεύγει και μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο πρόγραμμα συμμετείχαν κοντά στα 2.000.000 πολίτες.
Περίπου το ¼ της χώρας!

Αυτό είναι στενάχωρο εν έτη 2017, την ώρα μάλιστα που οι πολιτικοί αρλεκίνοι μας λένε ότι ευτυχώς βγαίνουμε από την κρίση, όταν ετοιμάζονται με το νέο έτος να κατασχέσουν και τα ζωτικά μας όργανα για 500 ευρώ, την ώρα που η χώρα έχει καταντήσει ένα σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής φτωχών.

Σε μια τέτοια κατάσταση, που επικρατεί η πεινά και βασιλεύει η δυστυχία, ό κάθε κακόβουλος τυχοδιώκτης μπορεί να κάνει ότι θέλει, να περάσει όποιο νόμο θέλει, εις βάρος όλων μας, ακόμη και με την συγκατάθεση μας!

Όταν είσαι απελπισμένος, μπορείς να δεχτείς κάτι που πιο πριν η συνειδησιακή σου άμυνα ίσως να μην το επέτρεπε, το γνωρίζουν καλά, όποτε εδώ και λίγο διάστημα κάμπτουν τις όποιες αντιστάσεις μας, έστω της κρίσιμης μάζας, όπως φαίνεται για αρχή τους αρκεί και αφού τι κάμψουν, θα δώσουν ένα βοήθημα, τη θηλιά τυλιγμένη σε ένα όμορφο περιτύλιγμα, όπως είναι το κοινωνικό μέρισμα και το βοήθημα και μας λένε πάρτο.

Αυτά τα δύο επιδόματα προφανώς και τα έδωσαν με την σύμφωνη γνώμη των δανειστών. Αυτά τα δύο τα έσπειραν τώρα για να θερίσουν μετά.

Αυτά τα δύο και όσα άλλα έκτακτα βοηθήματα έρθουν στο μέλλον, είναι η παγίδα των δικαιούχων, διότι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, εάν προλάβει να έρθει, οι δικαιούχοι δεν θα δίνουν τον ΑΜΚΑ τους ή το ΑΦΜ τους……θα δίνουν έναν αριθμό που θα εμπεριέχει όλους τους άλλους αριθμούς, πιθανός με τη μορφή της κάρτας του πολίτη, όποτε, όσοι δεν την έχουν θα δικαιούνται μεν το βοήθημα, αλλά δεν θα μπορούν να το εισπράξουν.

Αυτή τη στιγμή γλυκαίνουν τους δικαιούχους, που ο αριθμός τους είναι ντροπή για μια υποτίθεται «ευρωπαϊκή χώρα» , έτσι ώστε να τους εθίσουν -εξοικειώσουν με την ηλεκτρονική διαδικασία και διακυβέρνηση και μετά, όταν έρθει η κάρτα «όλα σε ένα», οι δικαιούχοι να αναγκαστούν να την προμηθευτούν, ώστε να μη χάσουν το επίδομα ή το έκτακτο βοήθημα.

Δεν αποδέχεσαι το κοινωνικό μέρισμα, όπως μας ενημερώνει το αγαπητό ηλεκτρονικό σύστημα στη φωτογραφία.…όχι!

Αποδέχεσαι την διαδικασία και αυτό δεν είναι και τόσο καλό και αγαθό όπως κάποιοι νομίζουν….
Αποδέχεσαι την ηλεκτρονική αυτή διαδικασία, που η ίδια αυτή ηλεκτρονική διαδικασία την ώρα που θα σου δίνει το βοήθημα, θα σου κατάσχει το σπίτι για χρέη σε τράπεζες, εφορία, ταμεία, σε ένα λεπτό, απρόσωπα, όπως απρόσωπο είναι όλο αυτό το σύστημα.
Ο μελλοντικός αυτός εκβιασμός, φυτεύτηκε στο χθες, όπως και πολλά άλλα παράξενα που βλέπουμε τριγύρω μας, πράγμα που ομολογεί ότι η χώρα συμμετέχει σε ένα άρτιο και καλά οργανωμένο(μέχρι ώρας) σχέδιο, που πλησιάζει με βεβαιότητα στην πλήρη εφαρμογή του.

Απλά γίνεται σταδιακά και σιωπηλά, ώστε να το καταλαβαίνουν όσο γίνετε λιγότεροι, αφού αργότερα τους σταμπάρει η κοινή γνώμη σαν γραφικούς, κλπ.

Το επίδομα θα το πάρεις, αλλά να είσαι συνειδητοποιημένος και προσεκτικός, ο τζόγος εθίζει.

Θα μείνω στο logo του κοινωνικού μερίσματος.

Μια καρδία….μια κούπα θα λέγαμε της τράπουλας, μιας και είναι ημέρες γιορτινές….χρώματος κόκκινο, ανάμεσα σε δύο χέρια ένα μπλε και ένα πράσινο….καi προχθές μια πρόταση….

”Με το κοινωνικό μέρισμα ξεκίνησε η ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας”

Κόκκινος είναι και ο «φύλακας»PHYLAX (ή Red dragon) του Π. Φαλήρου, που στήνεται λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, επικυρώνοντας την ψηφιακή μετάβαση της χώρας και συμπίπτει με αυτή.

Για ορισμένους είναι ένας καλλιτεχνικός οίστρος, ή μια ιδέα μετά από δηλητηρίαση του καλλιτέχνη…ή ένα αριστούργημα της σύγχρονης τέχνης και κουλτούρας. Ο κάθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει..

Απλά να σημειώσουμε για την ιστορία, ότι σε κάποιους αρχαίους πολιτισμούς, κάτι τέτοια σύμβολα τα θεωρούσαν Θεούς, παρομοίως είχαν φτερά και κεφάλι πουλιού, σώμα ανθρώπινο και θυσίαζαν ανθρώπους στα πόδια τους.

Έστηναν αυτό το άγαλμα, τον προστάτη τους, τον «φύλακα» τους και μετά τελούσαν μια θυσία ανθρώπινη, στο όνομα του, μια κίνηση αφιερωμένη στο εκάστοτε “άψυχο” άγαλμα.

Δεν «κοκκινίζει» μόνο το Π. Φάληρο, αλλά ολόκληρη η χώρα, μια μικρή ιδέα έχουμε κάθε μέρα στους τίτλους των ειδήσεων.

Ταπεινή άποψη… καλό θα ήταν φέτος τις γιορτές, να ζήσουμε έστω και λίγο από την πραγματική σημασία των Χριστουγέννων, αυτήν που μας προτείνει η αλάνθαστη ελληνική γλώσσα.

Η χώρα, το επαναλαμβάνουμε, κοκκινίζει…όπως κόκκινες είναι και δυο ημέρες, κοντά στα Χριστούγεννα.

call me Rick

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. Αποδέχεσαι την εξαθλίωση και την εισπραξη ελεημοσυνων που δεν εχεις δουλέψει. Την ίδια ώρα ξέρεις οτι ειναι λεφτά υπερφορολογησης και οχι κερδη συλλογικήςοικονομικης δραστηριότητας. Και το αποδεχεσαι. Αυτό είναι κατάντια.

  • Ανώνυμος 12/18/2017 @ 3:51 ΜΜ

   ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΧΡΗΜΑ Η’ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ?

   ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΧ ΔΕΡΜΑ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΞΟΡΥΞΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  • Ανώνυμος 12/18/2017 @ 3:53 ΜΜ

   ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΑΣ??? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΜΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ

  • Ανώνυμος 12/18/2017 @ 3:58 ΜΜ

   ΜΕ 50% ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ 25% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ… ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΛΕΟΙΝΑΣΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΩΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΚΛΠ

 2. Ανώνυμος 12/18/2017 @ 9:41 ΠΜ

  ΣΩΣΤΟΣ..

 3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 12/18/2017 @ 9:50 ΠΜ

  ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
  την καρτα του πολιτη θα την παρουν πρωτα ολοι οι γυφτοι και αλλοδαποι απο εκει θα ξεκινησει και μετα θα αναγκασουν και τους ανεργους να την παρουν σαν αρχη

  τι ειναι αυτο που εχει κεφαλι πουλιου φτερα και ποδια ανθρωπου

 4. ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.

 5. Ανώνυμος 12/18/2017 @ 11:02 ΠΜ

  ρε παιδια μην το κουραζουμε τοσοοο πολυ το μερισμα
  ειναι το καροτο στο αλογο λογο μελλοντικων εκλογων…

 6. ΑΕΡΑΚΗΣ 12/18/2017 @ 12:10 ΜΜ

  Συμπληρωματικά με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση δεν υπολογίζονται οι μείωση των θέσεων εργασίας και τα έξοδα διαχείρισης taxis, λογαριασμών κτλ. Οι πολίτες υποχρεώνονται να διαθέτουν και να πληρώνουν και με πρόσθετο ΦΠΑ και τέλη, σύνδεση με internet και απαραίτητο Hardware – Software καθώς και τεχνογνωσία την οποία αν δεν την κατέχουν είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν λογιστές … και πολλά – πολλά που τελικά προωθούνται ως αφορολόγητο κρυφό κέρδος σε Λαμόγια και Αφεντικά της κατεχόμενης χώρας μας

 7. Νικόλαος Πάππαρης 12/18/2017 @ 12:14 ΜΜ

  εύγε call me Rick

 8. Ανώνυμος 12/18/2017 @ 1:23 ΜΜ

  ξέρεις το μπλε και το πράσινο όταν είναι μαζί δεν ξεχωρίζεται ότι υπάρχει το μπλε..φαίνεται πράσινο..
  σωστός υπάρχει η διαδικασία αλλά όχι για το μέρισμα..το κοινωνικό ..έπρεπε να το ονομάσουν αλλιώς..

 9. Ανώνυμος 12/18/2017 @ 3:39 ΜΜ

  Αρθογραφε,με δυο μπροκολαενα λαχανο τρια πορτοκαλια λιγο κρασι μια τσαντα με φαρμακα,και 500€ψηφιακα η χαρτινα για λοιπες αναγκες,τα προσομοιωμενα δωρα του σαμαελ-γιαχβε για δουλους στο ματριξιανο εικονικο του παραδεισσο του κοσμου κανεις δεν εζησε ουτε βρικετην ευτυχια που του εταξε,ο αρχων του κοσμου,και οσοι σοφοι η βλακες και θυματα κι αυτοι(δεν ξερω τι ακριβως ειναι)αρνηθεικαν την συμβαση εξουσιας του και τα (δωρα)του απλα εχασαν και το(μεγαλο)κελεπουρι του,οχι ομως και την συνειδηση τους..

 10. Ανώνυμος 12/18/2017 @ 4:11 ΜΜ

  Οι μονες επιλογες που εχουν στον ματριξοκοσμο οι δουλοι ειναι:η προδοτης του (θεου) και κερατας,η σφαχταρι,η και τα δυο,η τιποτα απο ολα αυτα..Η τελυταια επιλογη ανηκει μονο στους αληταμπουρες,δηλ.στους δραπετες του παραλογου εικονικου κοσμου,που το μονο σωστο και αληθηνο που διδαχτηκαν και εμαθαν σε αυτον τον ανοητο ψευδοσκ@τοκοσμο ειναι τρια πραγματα:Την αγαπη για την ευδαιμονα ζωη και τους καλοκαγαθους ανθρωπους,το μισος για τον πονο και τον θανατο!,και την αγαπη για δικαοσυνη και ελευθερια!.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*