16:36 - 14/05/2019

Κατέρρευσε ο μύθος των ΗΟΑΧ!!!! Πρώην διευθυντής της CIA, παραδέχτηκε ότι γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί – Τι είπε για την τροποποίηση του καιρού

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης
Η μόδα των fake news ήρθε και στην Ελλάδα. Όποια είδηση δεν συμβαδίζει με τις αρχές της Παγκοσμιοποίησης, αμέσως παίρνει το όνομα….ΗΟΑΧ, ώστε ο κόσμος να μην μπαίνει στον κόπο να την διαβάσει.
Ο πρώην διευθυντής της CIA John Brennan, παραδέχτηκε το 2016, ότι γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί.

Είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι αυτά είναι για γραφικούς αλλά είναι έτσι τα πράγματα;

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Σημείωση: Όταν ο Brennan έκανε τις αποκαλύψεις στις 29 Ιουνίου του 2016, στο

Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής , ήταν ακόμα διευθυντής της CIA, οπότε δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχασε την δουλειά του και επειδή…νευρίασε διέδωσε fake news.

Τι αποκάλυψε ο πρώην διευθυντής και τι όχι: Είπε, ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί γίνονται για να προστατευτούμε από την (δήθεν) κλιματική αλλαγή αλλά και για λόγους Γεωστρατηγικής. Επίσης είπε ότι μέσω αεροψεκασμών, μπορεί να τροποποιηθεί ο καιρός (Αγρομετεωρολογία, για να γίνουν εύφορες κάποιες περιοχές που δεν είναι, υποτίθεται)!!!Αυτό που δεν αποκάλυψε όμως, είναι οι..παρενέργειες που μπορεί να έχουν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις. Τι μπορούν να πάθουν οι άνθρωποι για παράδειγμα;

Βλέπουμε λοιπόν, ότι δεν είναι συνετό να κλείνουμε τα μάτια μας και να λέμε ότι όλα είναι καλά. Μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτά τα άτομα; Αυτό είναι το ερώτημα, που θα πρέπει να απαντηθεί!

Τι έχουν να πουν λοιπόν αυτοί που λένε ότι δεν γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί; Δεν μπορούν παρά να δεχτούν τα στοιχεία που αποκάλυψε ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ CIA. Από εκεί και πέρα είναι στο «χέρι» του καθενός να δεχτεί αν αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται για το.. καλό της ανθρωπότητας ή όχι.

Τα σχόλια δικά σας!!!

Δείτε επίσης: Mηχανικός αεροσκαφών έφιαχνε αεροπλάνα αεροψεκασμών βγήκε δημόσια στην Γερμανία και αποκάλυψε ότι τα αεροπλάνα αυτά ψεκάζουν χημικά

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τα fake news έχουν σκοπό να απαξιώσουν γνήσια πληροφόρηση βγάζοντας ψεύτικες και αλλοιωμένες ειδήσεις παράλληλα με πραγματικά γεγονότα.
    Υπάρχει το hoax ή fake news των “ποσοστιαίων” διαφοροποιήσεων, ή του φανταστικού και αλλοιωμένου περιστατικού, αντιγράφοντας πραγματικά περιστατικά, ή μεταφέροντας το περιστατικό αλλάζοντας όμως κάποια στοιχεία.
    Ο σκοπός είναι να στραφεί η προσοχή σε ένα γεγονός που δεν έγινε ή σε κάποιες ψευτικες υπερβολές, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και πραγματικά με τον ίδιο αντίκτυπο.
    Αυτοί που διοχετεύουν την ψεύτικη πληροφορία, γίνεται για να κρύψουν ή να απαξιώσουν την αληθινή θέλοντας από ενημέρωση μέχρι ανάπτυξη πολιτικών ζητημάτων πάνω σε fake news.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*