15:44 - 03/02/2020

«ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ» – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ – ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ

Χρήση χημικών από την Αστυνομία – Κλειστός ο δρόμος
της
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να εμποδίσουν την πορεία 2000 λαθρομεταναστών – προσφύγων που ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί από το ΚΥΤ Μόριας με κατεύθυνση προς την πόλη της Μυτιλήνης

Οι λαθρομετανάστες διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες στη Μόρια καθώς και για τον εγκλωβισμό τους στο νησί.

Εδώ και περίπου μια ώρα διεξάγεται ένας κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και μεταναστών που σκαρφαλώνουν στους γύρω λόφους με σκοπό να προσπεράσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει χρήση χημικών και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τα μικρά παιδιά. Τα επεισόδια είναι κυρίως από τον Καρά Τεπέ μέχρι το εργοστάσιο της ΔΕΗ. Ο δρόμος παραμένει κλειστός

Μακελειο

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ιωαννης 02/03/2020 @ 4:15 ΜΜ

    Λιγοτεροι απο 10% τα γυναικοπαιδα στη Μορια, τα συμπερασματα δικα σας…

  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 02/03/2020 @ 5:12 ΜΜ

    Κάκοριζικοι καί τούτοι αλλά ό,τι κάνεις είναι λάθος. Άς τούς ειπούν νά εκχριστιανισθούν, αλλά αυτόν καί άν απαγορεύεται διά τής κυβερνήσεως καί κομμάτων τής ανηθικότητος. Θάρση ό πόλεμος τό επαναείπα καί θά εκχριστιανισθούν έκ φόβου! Θά γίνουμε αντί πολυπολιτισμικότητα πολυεθνική Ορθοδοξία! Ζήτω!

  3. LUPUS IMMORTALIS 02/03/2020 @ 8:00 ΜΜ

    Ναι, μωρή Λουλού,εμείς βαρεθήκαμε ΄δω πέρα κάτι χρονάκια να σχολιάζουμε και να ωρυόμαστε και είπαμε τώρα που ξεκίνησε η εξέγερση μιας και τόσον καιρό δε μας άκουγε κανένας, να αράξουμε επί του καναπέος και να απολαύσουμε την εξέγερση έγχρωμη στις οθόνες μας.Φώναζε τώρα εσύ. Φιλάκια…κάποιος που τον αποκαλείς “κουφάλα”.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*