Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:48 - 14/01/2019

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΔΡΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

O λαός σας τις έδωσε, ο λαός σας τις παίρνει…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πραγματικές φιλίες μεταξύ των Κρατών δεν υπάρχουν! Υπάρχει μόνο εξυπηρέτηση οικονομικών – γεωπολιτικών συμφερόντων που καθορίζουν αυτές “τις φιλίες” και οι οποίες σήμερα υπάρχουν και αύριο μπορεί να μην υπάρχουν! Όμως, από τέτοιου είδους “φιλίες”, το μικρό κράτος για να βγει ωφελημένο θα πρέπει να έχει έναν Ηγέτη που θα διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας του, όταν οι “μεγάλοι” προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, ποδοπατούν την Ιστορία και το Δίκαιο!

Σήμερα το συμφέρον των ΗΠΑ και της Γερμανικής Ε.Ε. στην ευρύτερη Βαλκανική περιοχή μας, είναι η δημιουργία μιας Μεγάλης Μακεδονίας! Που ως πρώτο στόχο στα σχέδιά τους είχαν, την παράδοση – παραχώρηση εκ μέρους της Ελλάδος του ονόματος, της εθνότητας και της γλώσσας της  Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Κι ας λέει άλλα η Ιστορία!

Ωστόσο, για να συμβούν αυτά χρειάζονταν Έλληνες πολιτικοί οι οποίοι θα παρέδιδαν με την υπογραφή τους τη Μακεδονία μας, στους Βόρειους γείτονες, που καμιά απολύτως ιστορική σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία!

Και βρέθηκαν αυτοί οι πολιτικοί, να παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας χωρίς τη συγκατάθεση του ελληνικού λαού! Και οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμα: Αλέξης Τσίπρας – Πρωθυπουργός, Πάνος Καμμένος – συγκυβερνήτης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ, και Νίκος Κοτζιάς – ΥΠΕΞ!

Σχεδιάζουν τη Μεγάλη Ενιαία Μακεδονία…

Έτσι, μετά την ψήφιση της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, ξεκινάει ευθύς αμέσως ο διαμελισμός της Ελλάδος με τη δημιουργία της Μεγάλης και Ενιαίας Μακεδονίας! Ενός νέου Κράτους, το οποίο θα εξουσιάζουν απόλυτα ΗΠΑ και Γερμανία!

Η εξασφάλιση της πλειοψηφίας των βουλευτικών ψήφων στο ελληνικό Κοινοβούλιο, θα γίνει ενδεχομένως με “του ιδίου χρώματος χρήμα”, που εξασφάλισε και τις 81 ψήφους που απαιτούνταν στο σκοπιανό Κοινοβούλιο!

Αυτού “του ιδίου χρώματος χρήμα” την επομένη ημέρα της ψηφίσεως της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τους Έλληνες βουλευτές, θα εισρεύσει στην Μακεδονία μας (λέγε με οικονομική – επιχειρηματική ανάπτυξη), προκειμένου να αρθούν οι κολοσσιαίες αντιδράσεις των Ελλήνων Μακεδόνων στην παράδοση – παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα διχάσουν τους Έλληνες εν μέσω της Μνημονιακής Εποχής και στη λήξη της (2060) θα έχουν ολοκληρωθεί να σχέδια των ΗΠΑ και της Γερμανίας στη Βαλκανική περιοχή!

Άλλωστε, δεν είναι διόλου τυχαία η προ ημερών παρουσία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για το Μετρό της Πόλεως! Εντάσσεται σε αυτό το ευρύτερο σχεδιασμό της Μεγάλης Ενιαίας Μακεδονίας! Και ας λοιδορήθηκε τόσο πολύ!

O λαός σας έδωσε τις βουλευτικές έδρες, ο λαός σας τις παίρνει…

Ωστόσο παρά τις αντιδράσεις όλου του ελληνικού λαού, αυτή η κυβέρνηση μειοψηφίας – αφού ο ελληνικός λαός δεν τους στηρίζει πλέον – αντέχει! Αντέχει, γιατί εκτός της συμπαγούς κοινοβουλευτικής ομάδος του ΣΥΡΙΖΑ, των νέο-κομμουνιστών και των άθεων, έχουν τη στήριξη δουλικών εργαλείων – γυρολόγων του πολιτικού Συστήματος.

Βουλευτών, των κατ΄ όνομα και μόνο, “Ανεξάρτητων Ελλήνων” οι οποίοι είναι πρόθυμοι και έχουν εκδηλώσει την επιθυμία της ψηφίσεως της εμετικής – προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στην  Βουλή των Ελλήνων! Όπως την ίδια τάση, εκδηλώνει και η Κ.Ο. του διεθνιστικού κόμματος του “Ποταμιού”!

Γι΄ αυτό δεν πρέπει να φτάσει στη Βουλή των Ελλήνων για ψήφιση η εμετική – προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!

Και ένας μόνο τρόπος υπάρχει, από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είναι ανεβασμένος στο συννεφάκι της ιδέας του “ευρωπαϊκού κεκτημένου”!

Η αποχώρησή από τη Βουλή με την κατάθεση των βουλευτικών εδρών των μελών τους, των κομμάτων που τάσσονται κατά αυτής της Συμφωνίας! Δηλαδή, της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, της Ενώσεως Κεντρώων και της Χρυσής Αυγής!

Αυτή είναι η μόνη πατριωτική στάση, όσων θέλουν να λέγονται πατριώτες!

Αν επιτρέψουν να έλθει στη Βουλή προς ψήφιση η εμετική – προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και παρ΄ ότι την καταψηφίσουν, η πράξη τους θα είναι το ίδιο προδοτική προς τα εθνικά μας συμφέροντα!

Θα είναι συνένοχοι της εκχωρήσεως – παραχωρήσεως της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και θα είναι συμμέτοχοι του μελλοντικού διαμελισμού της αγαπημένης μας Πατρίδας, όσο και οι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς!

Ας παραδώσουν λοιπόν, εδώ και τώρα τις βουλευτικές τους έδρες, εκεί όπου ανήκουν!

Στον ελληνικό κυρίαρχο λαό!!

egerssi.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Πέτρος Μ. 01/14/2019 @ 8:42 ΜΜ

  Κύριε Αποστόλου,
  ολόκληρος ο κόσμος ονομάζει το γειτονικό μας κρατίδιο ως “Μακεδονία”. Και εμείς δήθεν θα το αναγνωρίσουμε αναγκαστικά έτσι, αφού οι κυβερνώντες μας πριν κάτι χρόνια έδωσαν το όνομα αυτό (FYROM).
  Θα σας πω λοιπόν ότι και εκείνοι οι κυβερνώντες ήταν σίγουρα προδότες, η ονομασία αυτή όμως ήταν …προσωρινή.
  Σίγουρα ισχύει το “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”, αλλά όμως η Ελλάδα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος “Μακεδονία”.
  Τα αποκλειστικά δικαιώματα.
  Ποτέ δεν πρόκειται το κρατίδιο αυτό να ονομαστεί έτσι, εφόσον δεν το αναγνωρίσουμε εμείς. Οι κυβερνώντες μας.
  Όλος ο υπόλοιπος κόσμος ας το ονομάζει όπως θέλει. Όλοι οι υπόλοιποι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εισπράξουν καμιά μήνυση από την μελλοντική πατριωτική κυβέρνησή μας. Την οποία μήνυση δεν υπάρχει περίπτωση να μη την κερδίσουμε στα διεθνή δικαστήρια.

  Επίσης, όλοι “ξεχνάνε” ότι υπάρχει και ένα ιστορικό προηγούμενο.
  Όταν η Αγγλία θέλησε να μπει στην ΕΕ με το όνομα “Μεγάλη Βρετανία”, η Γαλλία αντέδρασε επειδή υπάρχει ένα τμήμα στα βόρεια της Γαλλίας με το όνομα “Βρετάνη”. Αντέδρασαν βέβαια και η Σκωτία και η Ιρλανδία για τους δικούς τους λόγους, η Αγγλία πάντως αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όνομα “Ηνωμένο Βασίλειο” για να μπορέσει να εισέλθει στην ΕΕ. Και όχι το μέχρι τότε κοινά αποδεκτό της όνομα “Μεγάλη Βρετανία”.

  Θα γράψω κάτι που έχω γράψει πάρα πολλές φορές:
  Και μόνο ο χάρτης που είχε προσφάτως και το Deutsche Welle, αρκεί για να αποδείξει κανείς ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμμία σχέση με το Φίλιππο και το μέγα Αλέξανδρο. Μόνο το Μοναστήρι και η Γευγελή έχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία.
  Τα οποίο Μοναστήρι και Γευγελή δε θέλησε να καταλάβει ο Βενιζέλος. Αυτός που κήρυξε εθνικές εκλογές εν μέσω πολέμου αλλά χάρισε και τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς…
  Αλλά αυτά δεν τα γνωρίζει κανείς σημερινός πολιτικός μας.
  Μήπως οι πολιτικοί μας ξέρουν όμως, τι δουλειά έχουν στα Σκόπια τα δεκάδες αγάλματα του μεγάλου Αλεξάνδρου που έφτιαξαν οι Σκοπιανοί εκεί τα τελευταία χρόνια;
  Δε θα έπρεπε πρωτίστως να τους υποχρεώσουμε να τα κατεβάσουν;
  Και βέβαια δεν εννοώ εμένα, δε θα τους υποχρεώσω εγώ.
  Εννοώ τον Τσίπρα και γενικώς εννοώ όλους τους προδότες και εθνομηδενιστές που μας κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες.
  Απάντησα από μόνος μου για ποιον λόγο αυτά τα αγάλματα υπάρχουν ακόμη…

  http://www.dw.com/image/42447912_303.png

  Να έχετε ακόμα υπόψη σας πως όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διαπράξει εθνική προδοσία. Και άρα θα έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
  Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
  Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
  Αυτός είναι και ο λόγος που επιβάλλεται να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία όποιοι ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος.
  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κατηγορηθούν και ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ με την επόμενη πατριωτική ελληνική κυβέρνηση. Αφού είναι γνωστό ότι οι αποφάσεις της “Δικαιοσύνης”, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.
  Έλαβαν βέβαια και οι 300 ένα εξώδικο, μια ενημέρωση και όχι απειλή όπως είπε ο Βούτσης και πρόσφατα και ο πρωθυπούργος μας, αλλά εγώ θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δειμοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή των προδοτών, διενεργείται δημοψήφισμα. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μας.
  Εφόσον όμως υπογράψει, έχει διαπράξει και ο Πρόεδρος εσχάτη προδοσία.

  .
  Τέλος, κύριε Αποστόλου, θέλετε ΝΔούλα και ΘΑΣΟΚ να παραιτηθούν. Και έχετε απόλυτο δίκιο αφού το Σύνταγμά μας δεν προσδιορίζει επακριβώς τον αριθμό των Βουλευτών (άρθρο 51 παρ. 1 Σ.), αλλά προβλέπει ότι οι Βουλευτές δεν μπορεί να λιγότεροι από διακόσιοι (200) ούτε περισσότεροι από τριακόσιοι (300).
  https://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes
  Αν λοιπόν παραιτηθούν πάνω από εκατό, δε θα μπορεί νομίμως να λειτουργήσει η Βουλή και θα πάμε υποχρεωτικά σε εκλογές!

  Εγώ όμως θα σας πω κάτι άλλο.
  Από το 1974 έως τις μέρες μας ψηφίστηκαν από την όποια κυβέρνηση εκατοντάδες νόμοι. Με τους οποίους νόμους η εκάστοτε αξιωματική αντιπολίτευση διαφωνούσε και εξεγείρονταν, φώναζε και επαναστατούσε.
  Μήπως όμως, η αξιωματική αυτή αντιπολίτευση (ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή τώρα ο Σύριζα), όταν μετά από λίγο γίνονταν κυβέρνηση της χώρας, γνωρίζετε κάποιον νόμο που να κατήργησε;
  Γνωρίζετε έστω και έναν νόμο;
  Δεν υπάρχει ούτε ένας νόμος που να κατήργησε η κυβέρνηση, με τον οποίο διαφωνούσε ρητά και κατηγορηματικά ως αξιωματική αντιπολίτευση.
  Ούτε ένας νόμος.
  45 χρόνια.
  Με αυτό γίνεται ξεκάθαρο ότι όλοι τους είναι μια κλίκα, μια συμμορία.
  Η συμμορία της …μεταπολίστευσης.-

 2. Γεώργιος 01/14/2019 @ 10:26 ΜΜ

  Ρε μεγάλε άντε και παραδίδουν τις έδρες,ξέρεις τι θα γίνει .θα γίνουν εκλογές στις περιφέρειες που θα είναι ο εκάστοτε βουλευτής και όχι σε όλη την Ελλάδα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*