ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΤΟ ΣτΕ

Maroupa Eirini
1 ώρα

Σήμερα, καταθέσαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΟΤΖΙΑ.
Η συμφωνία είναι αντισυνταγματική.

Οφείλουν οι δικαστές να αχθούν στο ύψος των περιστάσων.
ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

Από σήμερα κι ώσπου να αποφασίσει το ΣτΕ, όσα κάνει ο κ. Κοτζιάς είναι στον αέρα.
Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων σε συνεργασία με σύσσωμες τις Παμμακεδονικές Ενώσεις του απόδημου Ελληνισμού, ως όφειλαν και δικαιούνται, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικράτειας, με αίτηση ακύρωσης αυτής της εφιαλτικής συμφωνίας, της συμφωνίας των Πρεσπών, που υπογράφηκε στις 17/6/2018 μεταξύ των Κοτζιά – Ντιμιτρόφ, με την οποία ζητούμε να ακυρωθεί αυτή καθώς και οι επιστολές που απεστάλησαν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ για άρση του βέτο για την ένταξη της χώρας των Σκοπίων στους οργανισμούς αυτούς.

Καταθέσαμε επίσης, αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης αυτής καθώς και των επιστολών άρσης βέτο σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, επειδή:

α) Η συμφωνία παραβιάζει το άρθρο 27 του Συντάγματος, με βάση το οποίο απαιτείται προηγούμενη ψήφιση από την Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία, πριν την υπογραφή της συμφωνίας, επειδή περιλαμβάνει αλλαγή γεωγραφικών όρων (της περιοχής της Μακεδονίας εν προκειμένω), οι οποίοι ανάγονται σε αρχαίους χρόνους (αρχικά).

Επειδή επίσης, τροποποιεί προηγούμενες συνθήκες (ελληνοσερβικό σύμφωνο και συνθήκη Βουκουρεστίου 1913), με βάση τις οποίες καθορίσθηκαν τα σημερινά σύνορα της Ελλάδας, προκαλώντας σύγχυση αναφορικά με τα πραγματικά σημερινά, διότι στις συνθήκες αυτές, Μακεδονία υπήρχε μόνον μία και ήταν μόνον Ελληνική.

Επειδή στην πραγματικότητα νομιμοποιεί τις εδαφικές βλέψεις των γειτόνων μας, διά της παραχάραξης της ιστορίας και της επιγενόμενης σύγχυσης αναφορικά, που αποτελούν συνέχεια και συνέπεια της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας.
Τέλος, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αναθεώρηση των συνόρων της Ελλάδας.

β) Η συμφωνία δεν έγινε αντικείμενο επεξεργασίας από τους υπηρεσιακούς φορείς του Υπουργείου Εξωτερικών ως όφειλε.

γ) Παραβιάσθηκε η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, του άρθρου 1 παρ. 3 Σ, επειδή υπογράφηκε παρά την αντίθεση σύσσωμου του ελληνικού λαού στην οποιαδήποτε παραχώρηση ονόματος, χωρίς διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Παραβιάσθηκε και η αρχή της δεδηλωμένης για το θέμα της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας.

Διότι αντιτίθεται στην έννοια του ΈΘΝΟΥΣ και προκαλεί σε αυτό ανεπανόρθωτη βλάβη, του έθνους των Ελλήνων του οποίου είμαστε αναπόσπαστο μέρος οι Μακεδόνες, που είμαστε μόνο, Έλληνες.

Του έθνους, υπέρ του οποίου οφείλει να είναι η συμφωνία (ως εκδήλωση άσκησης της εξουσίας του υπουργού εξωτερικών, εξουσίας που πηγάζει από τον λαό, και υπάρχει υπέρ αυτού και του έθνους), σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 3 Σ.

δ) Προσβάλλει την προσωπικότητά μας, ως Μακεδόνων, επειδή μας αφαιρεί το δικαίωμα να ονομαζόμαστε Μακεδόνες (αναγκαζόμενοι να επεξηγούμε τις υποσημειώσεις της συμφωνίας του υπουργού εξωτερικών, ότι εμείς είμαστε οι αρχαίοι και οι άλλοι οι εκ σλάβων προερχόμενοι! που μιλούν την μακεδονική την σλαβική, ενώ εμείς την μακεδονική την αρχαία, δηλαδή την ελληνική!

Δηλαδή Γελοιότητες!).
Καταθέσαμε επίσης αίτηση, κατεπειγόντως και κατ’ εξαίρεσιν σύγκλισης της Ολομέλειας του ΣτΕ για να αποφασίσει τόσο για την αίτηση ακύρωσης όσο και για την αίτηση αναστολής, λόγω της προφανούς αυταπόδεικτης σπουδαιότητάς της και επείγουσας περίπτωσης.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες δικαστές, που τους πιστεύουμε ακράδαντα υψηλού ήθους, κύρους και εγνωσμένης μόρφωσης και εμπειρίας και ζητούμε να πράξουν τα νόμιμα, να ακυρώσουν την συμφωνία των Πρεσπών, η υπογραφή της οποίας συνιστά ποινικό αδίκημα, ως οφείλουν εκ της υποχρέωσής τους τήρησης του Συντάγματος και των νόμων που συμφωνούν με αυτό, αποκλειστικά.

Η μεταμφίεση διεθνούς συνθήκης, και μάλιστα του άρθρου 27 του Συντάγματος σε κυβερνητική πράξη, παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα, οδηγεί σε διάλυση την Ελλάδα, με γρήγορα βήματα.

Πειθόμενοι ότι «υπάρχουν εις Αθήνας δικαστές’, ζητούμε από την ολομέλεια του ΣτΕ να ακυρώσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, όπως τους επιτάσσει το Σύνταγμα και ο όρκος τους.

Με τιμή
Το ΔΣ
shmantikanea

Loading...

13 thoughts on “ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΤΟ ΣτΕ

 1. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Δηλαδη γελοιοτητες. Αν υπηρχε ενα θεμα αυτο ειναι αυτο που ελεγε το αλλο αρθρο σε οτι αφορα τον προεδρο. Αυτο που λεει αυτο το αρθρο ειναι γελοιοτητες οπως και αυτα που ελεγε απο την τηλεωραση η κυρια Μαρουπα που θα επρεπε μαλιστα να την οδηγησουν στο αυτοφορο.

  Σε αυτο που λεει για την παραβιαση γεωγραφικων ορων δεν προκυπτει κανενα θεμα παραβιασης γεωγραφικων ορων εντως των οριων της Ελληνικης επικρατειας που να αφορα μαλισα το Ελληνικο συνταγμα. Δεν υπαρχει τετοιο θεμα και απορω βασικα αν υπαρχει και καποιος νομικος που βοηθησε στην συνταξη αυτου του κειμενου καθως εγω δεν ειμαι νομικος αλλα το θεμα ειναι τοσο απλο που δεν χρειαζετε καν να εισαι νομικος για να καταλαβεις οτι αυτο που λεει δεν ευσταθει καθως μιλαμε για τους «γεωγραφικους ορους» μια ξενης χωρας και αυτο δεν μπορει να εμπιπτει στο Ελληνικο συνταγμα.

  Αυτα περι νομιμοποιησης εδαφικων βλεψεων ειναι αστειοτητες καθως αν ηταν ετσι ο εθνικιστης Ιβανοφ για θα χωροπηδαγε κιολας απο την χαρα του και δεν θα εκανε ολον αυτον το σαματα. Αυτο που προκυπτει μαλιστα απο την συμφωνια ειναι το αντιθετο.

  Δεν προκυπτει καμια παραχαραξη της ιστοριας. Αυτο που προκυπτει ειναι αποκατασταση της ιστορικης πραγματικοτητας αναφορικα με την Ελληνικοτητα της αρχαιας Μακεδονιας με συντγαματικη μαλιστα τροποποιηση που βλαπτει επι της ουσιας την εθνολογικη υποσταση τους λογω και της αρρωστημενης εθνικιστικης προπαγανδας που προεκυψε και ως συνεπεια της ιδεολογικης συγκρουσης με τους Ελληνες εθνικιστες που ειναι ομοιως γκαου οπως φαινεται αλλωστε και απο αυτο το κειμενο.

  Παραβιαση του συνταγματος λεει γιατι θα πρεπει να γινει δημοψηφισμα για το αν αποδεχεται ο Ελληνικος λαος τις αλλαγες του συνταγματος μιας τριτης χωρας. Ανοησιες. Δεν υπαρχει τετοιο θεμα.

  Οι Μακεδονες ειναι μονο Ελληνες και μαλιστα αρχαιοι. Τοτε ουτε εσεις εισαστε Μακεδονες ουτε και Ελληνες.

  Οι Σλαβοι ειναι κατοικοι της περιοχης απο τον 6ο αιωνα μ.χ και οι ριζες τους φτανουν στην Μακεδονια του Βυζαντιου και αρα ειναι Μακεδονες εδω και αιωνες και κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για την καταγωγη του και οτι μαλιστα αυτη φτανει μεσα απο το πολυεθνικο Βυζαντιο μεχρι την αρχαια Μακεδονια.

  Οσο δικαιωμα ειχε να ονομαστει η Ρωμανια Νεα Ελλαδα αλλο τοσο εχουν και αυτοι εφοσων μαλιστα γινεται ξεαθαρο μεσα απο μαλιστα μια πρωτοφανη επιβολη στο συνταγμα τους που λεει οτι δεν εχουν καμια σχεση με την αρχαια Ελληνικη Μακεδονια και αρα δεν εχουν και κανενα δικαιωμα στην σημερινη Ελληνικη Μακεδονια.

  Εδω για να εχετε να βριζετε: http://www.protagon.gr/epikairotita/ellada/i-ellinikotita-twn-ellinwn-5998000000

  Αναρωτηθειτε επισης γιατι υπαρχει αυτη η συγκρουση αναμεσα στους αρχαιοθρησκους και τος Βυζαντινους αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα οσο τα λενε οι εθνικοι μυθοι και σε οτι αφορα δηλαδη το θεμα της πολιτισμικης συνεχειας που δεν πρκυπτει ασφαλως με βαση την λογικη των πραγματων και αρα δεν μπορεις βασικα να λες οτι επειδη μιλας Ελληνικα εισε περισσοτερο Μακεδονας απο τους κατοικους μια περιοχης που προσδιοριζοταν για αιωνες ως Μακεδονια και που επανηλθε το θεμα απο τον 19 αιωνα (και πριν δηλαδη τον Τιτο και τον Σταλιν) το θεμα της πολιτσμικης τους ριζας (που επι του προκειμενου και σε οτι αφορα τους νεοελληνες δεν ειναι η αρχαια Ελλαδα που δεν ειχε ασφαλως καμια πολιτισμικη συνεχεια στο Βυζαντιο) καθως ειναι μια εθνοτικη ομαδα που διαφερει απο τους γυρω λαους και το μονο πραγμα που τους ενωνει ειναι η ο τοπος των Βυζαντινων προγονων τους που λεγοταν Μακεδονια απο την εποχη του Βυζαντιου.

  Δηλαδη γελοιοτητες που αμα πηγαιναν σε Ευρωπαικα δικαστηρια θα τρωγατε την μια φαπα μετα την αλλη και θα γκρεμιζοταν μια και καλα ο πυργος της εθνικιστικης παρακρουσης.

 2. politeknos says:

  ρε παιδιά, δε τραβάτε και καμιά μήνυση στον Κεμαλ ατΑτουρκ για φόνο εκ προθεσεως, τον Χίτλερ για φθορά ξένης περιουσίας, και τον Ετσεβιτ για διαταραξη κοινής ησυχιας!!!!
  Με τις μηνύσεις δε γίνεται δουλειά, αν δε λιωσεις τα ποδαράκια σου στο δρόμο, άμα δεν βραχνιασεις φωνάζοντας το δίκιο σου…
  Απλά απέκτησαν οι κυριοι μηνυτες το 15λεπτο της δημοσιότητας τους, κλάιν μάιν

 3. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Κατσε να το διορθωσω λιγο γιατι το εγραψα βιαστικα.

  Δηλαδη γελοιοτητες. Αν υπηρχε ενα θεμα αυτο ειναι αυτο που ελεγε το αλλο αρθρο σε οτι αφορα τον προεδρο. Αυτο που λεει αυτο το αρθρο ειναι γελοιοτητες οπως και αυτα που ελεγε απο την τηλεοραση η κυρια Μαρουπα που θα επρεπε μαλιστα να την οδηγησουν στο αυτοφορο. Επισης να αναφερω οτι η κυρια Μαρουπα υποστηριξε στο παρελθον και τον κυριο Σωρρα και την Χ.Α και τωρα απειλουσε απο την τηλεοραση σε φυσικη εξοντωση των πολιτικων της αντιπαλων.

  Σε αυτο που λεει για την παραβιαση «γεωγραφικων ορων» δεν προκυπτει κανενα θεμα παραβιασης γεωγραφικων ορων εντως των οριων της Ελληνικης επικρατειας που να αφορα μαλισα το Ελληνικο συνταγμα. Δεν υπαρχει τετοιο θεμα και απορω βασικα αν υπαρχει και καποιος νομικος που βοηθησε στην συνταξη αυτου του κειμενου καθως εγω δεν ειμαι νομικος αλλα το θεμα ειναι τοσο απλο που δεν χρειαζετε καν να εισαι νομικος για να καταλαβεις οτι αυτο που λεει δεν ευσταθει καθως μιλαμε για τους «γεωγραφικους ορους» μια ξενης χωρας και αυτο δεν μπορει να εμπιπτει στο Ελληνικο συνταγμα.

  Σημειωση: Μολις εκανα μια αναζητηση στο youtube και εμαθα οτι η κυρια Μαρουπα ειναι νομικος!

  Αυτα περι νομιμοποιησης εδαφικων βλεψεων ειναι αστειοτητες καθως αν ηταν ετσι ο εθνικιστης Ιβανοφ για θα χωροπηδαγε κιολας απο την χαρα του και δεν θα εκανε ολον αυτον το σαματα. Αυτο που προκυπτει μαλιστα απο την συμφωνια ειναι το αντιθετο.

  Δεν προκυπτει καμια παραχαραξη της ιστοριας. Αυτο που προκυπτει ειναι αποκατασταση της ιστορικης πραγματικοτητας αναφορικα με την Ελληνικοτητα της αρχαιας Μακεδονιας με συνατγματικη μαλιστα τροποποιηση που βλαπτει επι της ουσιας την εθνολογικη υποσταση τους λογω και της αρρωστημενης εθνικιστικης προπαγανδας που προεκυψε και ως συνεπεια της ιδεολογικης συγκρουσης με τους Ελληνες εθνικιστες που ειναι ομοιως γκαου οπως φαινεται αλλωστε και απο αυτο το κειμενο.

  Παραβιαση του συνταγματος λεει γιατι θα πρεπει να γινει δημοψηφισμα για το αν αποδεχεται ο Ελληνικος λαος τις αλλαγες του συνταγματος μιας τριτης χωρας. Ανοησιες. Δεν υπαρχει τετοιο θεμα.

  Οι Μακεδονες ειναι μονο Ελληνες και μαλιστα αρχαιοι. Τοτε ουτε εσεις εισαστε Μακεδονες ουτε και Ελληνες.

  Οι Σλαβοι ειναι κατοικοι της περιοχης απο τον 6ο αιωνα μ.χ και οι ριζες τους φτανουν στην Μακεδονια του Βυζαντιου και αρα ειναι Μακεδονες εδω και αιωνες και κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για την καταγωγη του και οτι μαλιστα αυτη φτανει μεσα απο το πολυεθνικο Βυζαντιο μεχρι την αρχαια Μακεδονια.

  Οσο δικαιωμα ειχε να ονομαστει η Ρωμανια Νεα Ελλαδα αλλο τοσο εχουν και αυτοι εφοσον μαλιστα γινεται ξεαθαρο μεσα απο μαλιστα μια προτοφανη επιβολη στο συνταγμα τους που λεει οτι δεν εχουν καμια σχεση με την αρχαια Ελληνικη Μακεδονια και αρα δεν εχουν και κανενα δικαιωμα στην σημερινη Ελληνικη Μακεδονια.

  Εδω για να εχετε να βριζετε: http://www.protagon.gr/epikairotita/ellada/i-ellinikotita-twn-ellinwn-5998000000

  Αναρωτηθειτε επισης γιατι υπαρχει αυτη η συγκρουση αναμεσα στους αρχαιοθρησκους και τος Βυζαντινους αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα οσο τα λενε οι εθνικοι μυθοι και σε οτι αφορα δηλαδη το θεμα της πολιτισμικης συνεχειας που δεν προκυπτει ασφαλως με βαση την λογικη των πραγματων και αρα δεν μπορεις βασικα να λες οτι επειδη μιλας Ελληνικα εισαι περισσοτερο Μακεδονας απο τους κατοικους μιας περιοχης που προσδιοριζοταν για αιωνες ως Μακεδονια και που επανηλθε το θεμα απο τον 19 αιωνα (και πριν δηλαδη τον Τιτο και τον Σταλιν) το θεμα της πολιτσμικης τους ριζας (που επι του προκειμενου και σε οτι αφορα τους νεοελληνες δεν ειναι η αρχαια Ελλαδα που δεν ειχε ασφαλως καμια πολιτισμικη συνεχεια στο Βυζαντιο) καθως ειναι μια εθνοτικη ομαδα που διαφερει απο τους γυρω λαους και το μονο πραγμα που τους ενωνει ειναι η ο τοπος των Βυζαντινων προγονων τους που λεγοταν Μακεδονια απο την εποχη του Βυζαντιου.

  Δηλαδη γελοιοτητες που αμα πηγαιναν σε διεθνη δικαστηρια θα τρωγατε την μια φαπα μετα την αλλη και θα γκρεμιζοταν μια και καλη ο πυργος της εθνικιστικης παρακρουσης.

 4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  Να σας κάνω μία …πρόβλεψη;;;;
  Από την στιγμή που την αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ την κατέθεσε αυτή,
  η αίτηση θα χαθεί…
  και θα φανεί στον κόσμο ότι το ΣτΕ την έβγαλε Συνταγματική..!!!!

  Ακούστε πως δουλεύουν οι ανθέλληνες με το ΣτΕ
  και πως χρησιμοποιούν την Δικαιοσύνη.
  για να βαφτίζουν «Συνταγματικό» κάθε τι Αντισυνταματικό…
  Και ο κόσμος επειδή δεν ξέρει την ΚΟΜΠΙΝΑ που γίνεται
  κατηγορεί το ΣτΕ ότι βγάζει παράνομες αποφάσεις….

  Ακούστε λοιπόν.
  Το ΣτΕ είναι ένα δικαστήριο όπως όλα τα δικαστήρια,
  αλλά η δική του αρμοδιότητα είναι να κρίνει αν είναι μία απόφαση ή νόμος Συνταγματικό ή Όχι.
  Και αν δεν είναι Συνταγματικό τότε ΑΚΥΡΩΝΕΙ τον νόμο η την απόφαση.

  Οι δικαστές του ΣτΕ όπως και οι Δικαστές όλων των δικαστηρίων
  βγάζουν απόφαση
  μελετώντας όλα τα στοιχεία που παρουσιάζουν ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
  Η πλευρά των πολιτών που κάνει την προσφυγή με τον δικηγόρο τους
  και από την άλλη, ή πλευρά του Δημοσίου,
  που υπερασπίζεται την Συνταγματικότητα του νόμου ή της υπουργικής απόφασης,
  ή της συμφωνίας στην προκειμένη περίπτωση.

  Εσείς τώρα ακούτε «πως έκαναν προσφυγή για να ακυρώσουν την συμφωνία ως αντισυνταγματική»
  ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
  Αλλά αυτό που δεν ξέρετε και ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ,
  είναι το εξής:
  ΠΩΣ , ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ,
  παρουσιάζουν και καταθέτουν στο ανώτατο δικαστήριο
  οι δικηγόροι της πλευράς των ιδιωτών,
  που ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ την ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της Συμφωνίας..

  Για να σας το πω πολύ απλά για να καταλάβετε την ΚΟΜΠΙΝΑ…
  Αν οι δικηγόροι καταθέσουν ανακριβή στοιχεία, ή ανομολόγητα στοιχεία δηλαδή που δεν βασίζονται σε νόμο, ή δεν τηρήσουν την νομική διαδικασία που απαιτείται
  βάση του κώδικα ποινικής δικονομίας,
  ή προσβάλλουν την Συμφωνία επάνω σε λάθος άρθρα του Συντάγματος και όχι σε αυτά που θα έπρεπε,
  τότε η πλευρά του Δημοσίου που θα μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει την λανθασμένη ή ανομολόγητη ,, ή εκτός διαδικασίας προσφυγή,
  ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ» ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ
  ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ:

  Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ δηλ/ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ θα φωνάζει»
  «Ορίστε εμείς είμαστε και Συνταγματικοί»
  ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ηλίθιων δικηγόρων ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ θα φωνάζουν:
  «Οι προδότες του ΣτΕ που μας πούλησαν»…

  ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,
  ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
  που ενώ ήταν εντελώς αντισυνταγματικό και θα ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΑΝ
  αν το πρόσβαλαν
  επάνω στην χρηματοδότηση από το Ελληνικό Δημόσιο
  και επάνω στην παραχώρηση του εδάφους που ανήκει στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό
  ΟΙ ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΉ
  ΤΟ ΠΡΌΣΈΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ
  και το έχασαν φυσικά
  γιατί το Δημόσιο προέβαλλε το Συνταγματικό δικαίωμα των ξένων πολιτών της χώρας
  στην ελεύθερη έκφραση των θρησκευτικών καθηκόντων τους.
  Και φυσικά οι δικαστές δεν μπορούσαν να βάλουν πάνω από το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας
  την ….. αισθητική του κτίσματος…., ούτε την πολεοδομία…

  ΄Και μετά βγήκαν οι δόλιοι που ήθελαν να χάσουν την προσφυγή
  και κατηγορούσαν το ΣτΕ για την απόφαση που έβγαλε…!!!!

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ …. «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ»… ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

 5. Ορθοδοξος ελληνας says:

  Ολα καλα και ωραια,αλλα αυτη η μαρουπα πολυ επαναστατρια μου φαινεται.και δεν πιστευω οτι κινειται μονη της.αγχωνομαι για αυτα που υπαρχουν κρυφα απο πισω.ποιοι την στηριζουν,ποιοι την εχουν για μπροσταρη.γιατι δεν πιστευω με τιποτα πως μια γυναικα μοναχη,αποφασισε να τα βαλη οχι μονο με το εγχωριο κατεστημενο αλλα και με την παγκοσμια χουντα,που κρυβεται πισω απο το μακεδονικο ζητημα.θα περιμενω λοιπον να δω τι υπαρχει πισω απο την μαρουπα.ευχομαι να ειναι «καθαρη».

  • Νικος says:

   ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΛ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ «Ορθοδοξοι» , και «Ελληνες»… για καλυτερα αποτελεσματα.
   Σανιδα βραγμενη που θες ρε μπινε….

 6. Στέφανος says:

  Nά επανέλθει ή ποινή τού θανάτου γιά :
  1) Εσχάτη προδοσία
  2) Εμπρησμό καί μόλυνση τού περιβάλλοντος από πρόθεση.
  3) Εμπορία, διακίνηση καί κατοχή άνω τών 2 γρ., ναρκωτικών ουσιών.
  4) Ληστείες μετά φόνου ή ανευ κατά συρροήν, ανεξαρτήτως εθνικότητος

 7. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτο που προκυπτει απο την καθολικη πραγματικοτητα και απο το αρθρο του αριστερου protagon (που ασφαλως θα εισπραξει το αναθεμα) ειναι οτι η αριστερη διανοηση εχει πολυ μεγαλυτερο σεβασμο στην ιστορια και στην πολιτσμικη κληρονομια του πλανητη απο τους «απογονους» και τους κατα φαντασιαν «κληρονομους»

  Ελληνες μας λενε σημερα γιατι ειμαστε απογονοι των Βυζαντινων και οχι γιατι ειμαστε πολιτσμικοι απογονοι των αρχαιων με τους οποιους δεν εχουμε καμια πολιτσμικη σχεση και μεσα σε ενα πλαισιο μαλιστα οπου προκυπτει αρχαικαπηλια επι της ουσιας και μια προσπαθεια να προσαρμοσουν καποιοι την αρχαια πραγματικοτητα στα δικα τους «μετρα» για να ταιζουν την εθνικιστικη ματαιοδοξια.

  Αυτοι που κρατανε καποιες αποστασεις απο αυτο ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και με σεβασμο προσπαθουν ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ αυτο που δεν θεωρουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ λογω της υποθετικης καταγωγης τους εχου περισσοτερες πιθανοτητες να γινουν αξιοι κληρονομοι απο αυτους που τρεφουν το αρνητικο τους εγω με την εθνικιστικη παρακρουση που μαλιστα προσπαθουν και μαλιστα καταφανως να προσαρμoσουν με ψευδη την αρχαια πραγματικοτητα στο ατομικο αλλα και στο συλλογικο πολιτικο τους εγω μεσα σε ενα πλαισιο που τους επιτρεπει να ταιζουν την εθνολογικη τους εικονα με το αιμα-ενεργεια τριτων τους οποιους θεωρουν δεδομενους και μαλιστα υποτακτικους στο πολιτικο και ιδεολογικο τους εγω λογω καποιου υποθετικου κληρονομικου «δικαιωματος».

  Για παραδειγμα εδω μεσα εχει προκυψει μαζικος σφαγιασμος των αρχαιων φιλοσοφων απο το καρκινωμα του νεοναζισμου που θελει με την βια και με ψευδη μαλιστα να προσαρμοσει τους αρχαιους φιλοσοφους μεσα στα πλαισια της νεοναζιστικης παρακρουσης που προσπαθει να οριοθετησει τους «πραγματικους» Ελληνες με τα δικα της μετρα μεσα στα οποια οι πλειστοι μεγαλοι των αρχαιων (και ειδικα ο Μεγας Αλεξανδρος) δεν μπορουν να χωρεσουν καθως αλλωστε μιλαμε για μια πολυ βαρια ψυχοπνευματικη παθηση που ειναι αμιφιβολο αν εχει υπαρξει ομοια της στο περασμα της παγκοσμιας ιστοριας.

 8. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα το σκανδαλο θα ειναι να κριθει αντισυντγματικη αυτη η συμφωνια με βαση αυτο το κειμενο.

 9. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτη ασφαλως η νοοτροπια της αρχαιοκαπηλιας εκφραζεται στον απολυτο βαθμο απο τους ορθοδοξους χριστιανους που επιμενουν μαλιστα να θεωρουν οτι η ορθοδοξια με τις υπαρχουσες μαλιστα δομες θα πρεπει να παραμεινει το κεφαλι του νεου Ελληνισμου και να μην γινει για παραδειγμα διαχωρισμος του κρατους-εθνους απο την θρησκεια.

  Δεν μπορει να μην γνωρισει ο συγχρονος ανθρωπος και μεσα απο το ιντερνετ κλπ το παραδοξο που συνιστα επι της ουσιας μεσα στα πλαισια ασφαλως της γενικοτερης παρακρουσης την πλεον φαιδρη μορφη αρχαιοκαπηλιας, καθως οι Βυζαντινοι καμια σχεση δεν ειχαν με τις εννοιες Ελληνισμος και Ελληνες τους οποιους μαλιστα θεωρουσαν ως τους εχθρους τους και τον πολιτισμο των οποιων εξαφανισαν οπως και ολες τις εθνικες παραδοσεις, και δεν λεω μαλιστα οτι δεν ειχαν και λογους να ειναι αντιθετοι με την Ελληνρωμαικη θρησκεια ετσι οπως αυτη εξελιχθηκε αλλα αυτο ειναι βασικα η πραγματικοτητα αναφορικα με αυτη την πολιτσμικη συγκρουση αναμεσα στον Ελληνισμο και τον Χριστιανισμο, που ειναι δυο εντελως διαφορετικα και αντιθετα πραγματα.

  Βγαινει λοιπον ο χριστιανος ορθοδοξος (πο εμφανιστηκε εδω μεσα και με την πλαστη του ταυτοτητα που λεει Ελληνας ορθοδοξος) και λεει εγω ειμαι απογονος του Μεγαλου Αλεξανδρου και για αυτο βασικα εχω περισσοτερα δικαιωματα απο τους γυρω λαους (αυτο ειναι που προκυπτει απο την ουσια αυτου του θεματος) και επειδη βασικα ειναι και προφανες οτι δεν εχω καμια πολιτισμικη σχεση με τους αρχαιους (που τους θεωρω και μασονους που πολεμανε μαλιστα την «μοναδικη αληθινη» θρησκεια) το δικαιωμα μου προκυπτει (ακουσων ακουσων !!) απο την υποθετικη καταγωγη της σακρας μου καθως αλλωστε το πνευμα μου αλλου ρεμβαζει και μαλιστα λογω και του γεγονοτος οτι εγω ειμαι γνησιος (ακουσων ακουσων !!) αρχαιος Ελληνας και συνεπως και αρχαιος Μακεδονας λογω της υποθετικης καταγωγης μου εγω ειμαι ο ΑΡΧΩΝ του Ελληνισμου αλλα και της Μακεδονιας και για αυτο αλλωστε ο Μεγας Αλεξανδρος που ηταν ενας θεος της αρχαιας πραγματικοτητας ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ σε εμενα και στον Ανθιμο που μαχεται για τα δικαια του Ελληνισμου (!!!) κατω μαλιστα απο το αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου (!!!) που μαλιστα για να μου «μοιαζει» και για να μου ΑΝΗΚΕΙ με «συμφερει» να αποδεχθω εκτος απο την εθνικιστικη παρακρουση που προβλεπει πολιτσμικη συνεχεια της αρχαιας πραγματικοτητας στο Βυζαντιο αλλα και αυτο που λεει ο Αγγελος Σακεττος και ο Croif οτι βασικα συμφωνα και με μια αμφισβητουμενη αναφορα του ΕΒΡΑΙΟΥ Ιωσηπου (που εχει χαρακτηριστει και ως ο «καιροσκοπος» Ιουδαιος ιστορικος) ο Μεγας Αλεξανδρος δεν ηταν μονο Μονοθειστης οπως ΕΓΩ αλλα ηταν και ΙΟΥΔΑΙΟΣ και υποτακτικος του ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ καθως βασικα προσκυνησε λεει εναν Ιουδαιο αρχιερεα!!!

  Για αυτο λοιπον οπως καταλαβετε ΕΓΩ ειμαι ο Ελληνισμος και ΕΓΩ ειμαι ο γνησιος ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ γιατι ετσι γουσταρω η μαλλον καλυτερα γιατι ετσι γουσταρει ο Γιαχοβας!!!

  Αυτα ολα λοιπον ΛΟΓΩ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ειναι λογικο να προκαλουν αντιδρασεις και αναμεσα στους εθνικιστες που αλλωστε ειναι δεδομενο οτι εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου και δεν εχουν δικη τους βουληση και σκεψη αλλα και στους τριτους ασφαλως που μπορει να προσπαθησουν να προσεγγισουν αυτο το θεμα με βαση την λογικη των πραγματων.

  Αυτο το θεμα λοιπον με η χωρις την παρεμβαση του Σορος και ανεξαρτητα με οτιδηποτε αλλο ειναι μια μοναδικη ευκαιρια στα παγκοσμια χρονικα να ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και στην Ελλαδα που αλλωστε εχει ξεπερασει καθε οριο παρακρουσης και στα Σκοπια που ειναι και ενα συνεπακλουθο της γενικοτερης εθνικιστικης παρακρουσης στην περιοχη και θεωρω οτι αυτη η ευκαιρια δεν πρεπει να χαθει απο αυτους που μαλιστα ψαχνουν για την ελευθερια τους απο τους αρχοντες αυτου του κοσμου και απο το καθεστως του Αντιχριστου που ειναι και προφανες αλλωστε οτι αυτο εδρευει μεσα στα κεφαλια των παπαδων που μαλιστα στις μερες μας εχουν και το θρασος να παριστανουν τους εθνικαρες υπερελληνες και τους «απογονους» του Μεγαλου Αλεξανδρου.

 10. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Οι «πραγματικοι» Ελληνες συμφωνα με τα μετρα που οριζει ο εθνικισμος και τα @@ μου κουνιουνται οπως και τα @@ αλλωστε της παγκοσμιας ελευθερης σκεψης και διανοησης και ειναι τοσο φαιδρα αυτα τα επινοηματα που δεν μπορουν ασφαλως να λογιζονται ως σοβαρα απο αυτους που εχουν μια στοιχειωδη αντιληψη της πραγματικοτητας και η διαστροφη της Εννοιας στο βωμο της μαζικης εθνικιστικης και οχι μονο παρακρουσης εχει φτασει πλεον σε οριακο σημειο και επι του προκειμενου μαλιστα και σε αντιθεση ασφαλως με το παραλληρημα επι της ουσιας της καταφανως λοβοτομημενης και ληγμενης και σαπιας ακροδεξιας αυτη η μαζικη παθηση δεν μπορει να τυχει της συμπαθειας απο τριτους παραγοντες και ουτε ακομα ασφαλως τους λοβοτοημενους εθνικιστες αλλων χωρων που θα μπορουσαν να βρισκονται στο πολιτικο targeting της εθνικιστικης λοβοτομησης.

  Θα πρεπει λοιπον συμφωνα και μετα δεδομενα να συσταθει ενας παγγοσμιος οργανισμος υγειας που θα αναλαβει την αποκτασταση της ψυχοπνευματικης βλαβης που εχει προκαλεσει ο θρησκευτικος κα εθνολογικος ταλιμπανισμος και για παραδειγμα αντι να παει στην φυλακη ο καημενος ο Σωρρας που ειναι εμφανεστατο αλλωστε οτι ειναι ασθενης θα μπορουσε μαλιστα να εχει και καποια χρησιμοτητα και σε οτι αφορα την σωτηρια του Ελληνισμου αλλα και της πλανητικης συνειδησης απο τα εξωγηινα ουφο.

  Θα μπορουσε να γινει το αντικειμενο ερευνας των ειδικευμενων ψυχοθεραπευτων (οπως λεμε lab rat) που θα αναλαβουν τον πνευματικο ευνουχισμο των εθνικοθρησκοταλιμπαν για ανθρωπιστικους λογους και θεωρω μαλιστα οτι θα μπορουσε να γινει και η μασκοτ της νεας εποχης μετα ασφαως απο την θεραπεια του οπου θα μπορουσε βασικα μεσα στα πλαισια του μαρκετινγκ της νεας εποχης να παρουσιαζετε μεσα σε ενα εικονικο Δαρβινικο σχημα ως ο χαμενος κρικος της εξελιξης απο τον πιθηκο στον Απολλωνα μαιμου και απο τον Απολλωνα μαιμου σε μαιμου σκετο που ως μασκοτ πλεον της νεας εποχης θα εχει πολλα να προσφερει στην ανθρωποτητα που θα αφησει πισω της τις μαιμουδες για να προχωρησει στο επομενο σταδιο της εξελιξης.

 11. Heron says:

  Η ποινή του θανάτου είναι , «Ναι μεν αλλά» δυστυχώς . Δηλαδή πολλές φορές συμβαίνουν και αδικίες αλλά και μεγάλες δικαστικές πλάνες όπως με την υπόθεση του δράκου του Σέϊχ – Σού όπου , αντί για τον αληθινό ένοχο το δικαστήριο έστειλε στον θάνατο έναν αθώο άνθρωπο γιατί ο ένοχος που ήταν και ψυχικά άρρωστος είχε πλούσιο μπαμπά . Αυτό που αναφέρω μάλιστα σας πληροφορώ πως δεν είναι απλά η προσωπική μου άποψη , αλλά η άποψη τόσο κάποιων μαρτύρων όσο και η άποψη όλου του κόσμου συνολικά εκτός των δικαστών . Δηλ. τι θα έλεγαν ; Ότι καταδικάσαμε σε θάνατο έναν αθώο επειδή τέτοια ήταν η εντολή που πήραμε ; Εξάλλου οι δικαστικοί δεν φημίζωνται και τόσο για την τιμιότητα και το ήθος τους – αυτό το λέω σύμφωνα με αυτά που βλέπω καθημερινά , και αν ενοχλεί κάποιους αυτό που είπα , ας αποδείξουν στην πράξη με τα έργα τους ( άν έχουν τα κότσια ) πως λέω ψέμματα και να «πέσω στα τέσσερα να ζητήσω συγγνώμη». Στο κάτω κάτω αυτοί θέλησαν να γίνουν δικαστές όχι εγώ .

 12. Δ says:

  ρε για να κανω κ λιγη πλακα,αν δεν ειμαστε η συνεχεια των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  θα πιναμε φραπε ολη μερα κ θα μαλωναμε συζητωντας για καθε τι;
  για συνελθετε,απο τα απλα φαινονται ολα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *