ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ «ΤΡΑΒΑΕΙ» ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ!

Στα όρια της απολύτου κατάρρευσης βρίσκεται η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας. Μέχρι πρότινος είχε καταγράψει ρεκόρ πτώσης στα 0,22 ευρώ η μετοχή. Η εξαϋλωση αυτή της μετοχής οδήγησε στο λεγόμενο reverse split με συνέπεια κάθε 10 μετοχές να ενώνονται και να σχηματίζουν, μία μετοχή. Έτσι, σήμερα η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έχει φτάσει στο 1,99, τουτέστιν 0,19 ευρώ (σύμφωνα με την παλαιότερη μέτρηση). Αυτή…

η ολοσχερής κατάρρευση της μετοχής της ΕΤΕ η οποία πλέον ισοδυναμεί με πολύ λιγότερο από ένα κουλούρι, αποδίδεται στο γεγονός ότι το μηνιαίο όριο αναλήψεων αυξήθηκε στα 5.000 ευρώ. Με άλλα λόγια, ο κόσμος μην έχοντας την παραμικρή εμπιστοσύνη στις ελληνικές τράπεζες σηκώνει τις καταθέσεις του και όπου φύγει-φύγει! Όλα αυτά τέλος, οδηγούν στη βεβαιότητα ότι πάμε για μία ακόμη ανακεφαλαιοποίηση με τον λαό να ξεζουμίζεται και πάλι προκειμένου να διασωθούν οι ελληνικές τράπεζες!

indobserver

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

7 thoughts on “ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ «ΤΡΑΒΑΕΙ» ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ!

  1. Σκέφτομαι εξωπλανητικά says:

    Ο καιρός που όλες οι απάτες αποκαλύπτονται είναι εδώ.Άντε και κερδίσει όλος ο πλανήτης λίγο χρόνο ακόμη. Και λοιπόν?

  2. Γεώργιος Βαμβακούσης says:

    Ανακεφαλοποίηση = λεηλασία της Κοινωνίας, όταν μια τράπεζα δεν είναι παρά ένα λογιστικό γραφείο και το κλείσιμο της είναι μια απλούστατη υπόθεση συγκρινόμενη με το κλείσιμο ενός εργοστασίου το οποίο για να ξανανοίξει χρειάζεται νέα επένδυση ειδικά στο δυσμενές κλίμα που η αφαίμαξη της Κοινωνίας δημιουργούν οι ανακεφαλοποιήσεις των ιδιωτικών επιχειρήσεων των τραπεζών.

  3. Αριστόδημος says:

    Μπάα … Εγώ πάντως διαφωνώ ριζικά, μιά χαρά τους βλέπω όλους τελικά! Οι καφετέριες και τα μπαράκια γεμάτα, δωμάτια δεν βρίσκεις πουθενά κάτω από 50€, γιά ξαπλώστρα άστα καλύτερα, όνειρο απατηλό, τα μποτιλιαρίσματα καθημερινά και σχεδόν κανένας δεν εργάζεται παραγωγικά! Επιδόματα, μερίσματα, εποχιακοί διορισμοί, μαύρα, αρπαχτές, επιχειρώ κατ΄ οίκον, ΕΣΠΑ, αναπληρωτές, διορισμοί στα hot spot, χαρτζηλίκια από μπαμπά, μαμά, παππού, γιαγιά, φοιτητές παντού … Και στις παραγωγικές εργασίες Πακιστανοί, Βούλγαροι, Σενεφαλέζοι, Ρουμάνοι, Αλβανοί κλπ … Εμείς δεν χρειαζόμαστε τέτοιες εργασίες !!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ! Μάλλον μας αρέσει να γκρινιάζουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *