Κάστρο: ο Φράγκο είναι δικτάτορας….

Κάστρο: ο Φράγκο της Ισπανίας είναι δικτάτορας.

Φράγκο: Και ο Κάστρο της Κούβας τι είναι; Χαχαχαχα….

Ο ηττημένος πάντοτε διαμαρτύρεται είτε έχει δίκαιον είτε όχι.

Ο ηττημένος αναφέρει τις ήττες του διά να αποκτήσει δύναμη και οπαδούς διά την κακομεταχείριση του αλλά αποκρύβει τα ιδικά του εγκλήματα….

Στάλιν: ο Χίτλερ είναι δικτάτορας.

Χίτλερ: Και ο Στάλιν τι είναι;

Νέα Παγκόσμια Τάξη: ο Μήτσος της Τάτζιης είναι δημοκράτης.

Αφυπνισμένοι: χαχαχαχα!

Ποία η διαφορά μίας κακής δικτατορίας από μία κακή δημοκρατία;

Ποία η διαφορά μίας καλής δικτατορίας από μία καλή δημοκρατία;

Τι είναι κακόν; Τι είναι καλόν;

Ανθρώποι της Σκιάς: έχουμε δημοκρατία.

Αφυπνισμένοι: χαχαχα.

Ανθρώποι της Σκιάς: διατί γελάτε;

Αφυπνισμένοι: Δημοκρατία είναι όταν δεν κυβερνάει η Ολιγαρχία των προεξελεγμένων σας και με μηχανισμούς ώστε να κάνουν όσα θέλετε εσείς.

Ανθρώποι της Σκιάς: Τι εννοείτε;

Αφυπνισμένοι: Εννοούμε ότι η δημοκρατία δεν είναι σύνστημα το οποίον κυβερνάται από βουλευτές ανά τετραετίες ή πενταετίες, δίχως να ερωτάται ο Λαός ούτε καν διά τα καίρια, κυριότερα και ισχυρότερα θέματα Ηθικής, Θρησκείας, Πατρίδος, Οικογένειας, Ελευθερίας, Δικαιωμάτων, σε μία Συνάρτηση ώστε να μην κατεδαφίζονται οι Ιερές Αξίες διά χάριν αρρωστημένων, ξένων εχθρικών και προδοτικών ψευδοαξιών όπου λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι.

Εις την Δημοκρατία ο Λαός συμμετέχει και η αλλαγή βουλευτών γίνεται ανά έτος, ανά πενταετία και τετραετία είναι το σύνστημα της Ολιγαρχίας εις την Αρχαία Αθήνα. Αλλά εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι ούτως ή άλλως να μην υποσκάπτεται η Ηθική άμεσα και έμμεσα, με νόμους και παραθεσμούς προωθημένους από αρρωστημένους και σατανιστές, διότι η Ελευθερία του Ανθρώπου σταματάει εκεί όπου Αρχίζει Ο Θεός! Η δε ελευθερία του ασεβή δεν σταματάει εκεί όπου Αρχίζει Ο Θεός αλλά Τον «καταργεί» καταργώντας Τον Νόμον Του. Εάν κάποιος δεν σέβεται Τον Θεόν πώς περιμένεις να σεβαστεί τον Άνθρωπον είτε με δημοκρατία είτε με δικτατορία είτε με περίλαμπρη δικτατορία με το όνομα βασιλεία είτε με Ολιγαρχία;

Εάν κάποιος δεν σέβεται Τον Θεόν πως περιμένεις να σέβεται την φύση; Ο ισχυρισμός του ότι σέβεται την φύση ενώ δεν σέβεται Τον Θεόν είναι νευροψυχολογικός συμπλεγματικός εγωϊσμός και σατανισμός, είτε επειδή τον βολεύει και του αρέσει εις την επιβίωση και διασκέδαση του, είτε επειδή τον κολακεύει την ματαιοδοξία και την φιλεξουσία του, είτε διά να δείξει ότι δεν έχουμε ανάγκη Τον Θεόν, δεν Ζη και ό,τι είμαστε είμαστε εμείς εδώ οι άνθρωποι «θεοί» που βεβαίως ως θνητοί θεοί αποθαίνουμε….

Έναν υποθέσουμε ότι δικτατορία είναι κύβος, δημοκρατία τρίγωνον και ολιγαρχία κύκλος, τότε έναν έδεσμα με έναν από αυτά τα τρία σχήματα το οποίον εμπεριέχει κάτι βρώσιμον ή θεραπευτικόν είναι θεραπευτικόν και έναν έδεσμα με έναν από αυτά τα τρία σχήματα το οποίον εμπεριέχει νοσεία και δηλητήριον είναι νοσεία και δηλητήριον. Συνεπώς δεν τίθεται [εξ’ ανέκαθεν] το σχήμα του πολιτεύματος αλλά οι προθέσεις των πολιτευτών και του λαού. Ένας αρρωστημένος λαός θα είναι αρρωστημένος είτε απαιτήσει και κυβερνηθεί από δημοκρατία είτε από ολιγαρχία είτε από δικτατορία. Ένας σεμνός και δίκαιος λαός είτε απαιτήσει και κυβερνηθεί από δημοκρατία είτε από ολιγαρχία είτε από δικτατορία, είναι σεμνός και δίκαιος. Εντούτοις, εξαρτάται και η ποιότητα των κυβερνητών, νόμων, θεσμών και εθίμων, διότι πώς θα επιβιώσει ένας σεμνός και δίκαιος σε μία πανάδικη και ακόλαστη κοινωνία χωρίς να αλλάξει ποσώς ή έστω κάποιοι να αλλάξουν ποσώς και ύστερα περισσότεροι και περισσότεροι.

Ένας ηθικός λαός θυσιάζεται και αυτοθυσιάζεται διά να έχει ηθική κυβέρνηση, ένας ανήθικος λαός θυσιάζεται και αυτοθυσιάζεται διά να έχει ανήθικη κυβέρνηση. Όταν υπάρχει διαφορά γίνεται άμεσος ή έμμεσος εμφύλιος πόλεμος και επειδή ο πονηρός είναι παμπόνηρος έχει εγκαταστήσει την ανηθικότητα του σε όλα τα είδη κομμάτων, οργανώσεων, απόψεων, ώστε όποια παράταξη κερδίζει να είναι εις την εξουσία αυτός. Ο Λαός πίστευσε εις τον Παράδεισον έξω από Τον Θεόν και έγινε παρανάλωμα του πυρός των δικτύων του σατανά….

Όταν εξ’ αρχής και εξ’ υπαρχής οι ανθρώποι στραβωθούν, εσκεμμένως εν αγνοία τους, τότε βλέπουν ο καθένας τα πάντα, τα σωστά και τα χρώματα, όχι όπως είναι αλλά όπως νομίζουν ή εκπαιδεύτηκαν ότι είναι με πειστικές θεωρίες. Ο ασυνείδητος τυφλός είναι πολλαπλάσιος τυφλός και ο ασυναίσθητος τυφλός είναι ο αποπλανημένος του σατανά με οιονδήποτε χρώμα ή παρουσίαση.

Ο στραβός ο οποίος γνωρίζει την στραβομάρα του έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει ότι δεν γνωρίζει πού άγει ή ό,τι πιθανόν έστω σε κάποια να σφάλλει και θέλει να τα γνωρίσει διά να διορθώσει. Ο ασυναίσθητος στραβός: δεν έχει «πρόβλημα»….

Έναν ποταμός ίσως επιστρέψει, έναν σαπρόν μήλον δεν επιστρέφει ό,τι και εάν το λιπάσεις ή φοιτήσεις ή φυτεύσεις μέσα του…. Όταν σε εγγίζει δεν θεραπεύεται αρρωσταίνεις….

Ο κόσμος είναι στραβός, η χειρότερη μορφή στραβομάρας είναι αυτή του φωτός! Η πλάνη να βλέπεις και να μην βλέπεις, να κυττάζεις και να μην κυττάζεις. Αυτόν είναι το ασυναίσθητον…. Η ύπνωση του αντίστροφου και της έλλειψης της αλήθειας….

Δημοκρατία σημαίνει να υπάρχει τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί ελέγχου και διάκρισης των νόμων όπου ψηφίστηκαν και όπου πρόκειται να ψηφιστούν και εάν αυτοί έχουν ψέγη εναντίον Θρησκείας, Πατρίδος, Οικογένειας, Ηθικής, Ελευθερίας, Δικαιωμάτων και σκλαβοποίησης, υποτέλειας, δουλείας, πτωχοποίησης των ανθρώπων να ακυρώνεται άμεσα. Διότι μπορεί πολλοί να διαφωνούν σε Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια, Ηθική, Ελευθερία και Δικαιώματα, αλλά ποίος θα ήθελε να εξεγελαστεί από έναν νόμον ο οποίος ευνοεί τις Τράπεζες, ευνοεί την ακρίβεια, ευνοεί την εξαθλίωση του, ευνοεί την βασική έλλειψη ελευθερίας και υποτέλειας του σε νόμους τον οποίον μετατρέπουν σε δούλον; Άρα τι είναι δικαίωμα και ελεύθερία; Να μην είσαι δούλος των νόμων και του συνστήματος με τρόπον τινά ώστε να εργάζεσαι διά να είσαι δούλος των και να εργάζεσαι διά να αδικείσαι και να σε ληστεύουν! Έπειτα από αυτόν ποίος διαφωνεί ότι συνευθυγραμμίζεται η προσωπική ακεραιότητα ως προάμυνα διά νόμου και η ακεραιότητα του κράτους ως άμυνα; Αλλά διά να στηρικτούν αυτά δεν πρέπει να υφίσταται ένας βασικός Ηθικός Πυλώνας Θρησκείας, Πατρίδος, Οικογένειας;

Όταν η Θρησκεία σου αναφέρει τους Νόμους της εάν θέλεις τους ακολουθείς, εντούτοις, πρέπει να υπάρχουν κάποιοι Νόμοι περιορισμού της ακολασίας, έτσι δεν είναι; Διότι η ακολασία κάνει τον πολίτη ιδιοτελή και εγκληματία προς τον άλλον, ενώ η περικοπή της ακολασίας το πολύ να αναφερθεί ως αποκοπή κάποιων δικαιωμάτων του ακόλαστου τα οποία ακόλαστα δικαιώματα δεν είναι ελευθερίες που δεν βλάπτουν άλλους ηθικώς, ψυχολογικώς και συνεκτικώς, συνεπώς είναι αυθαιρεσίες και η επίδειξη και διαφήμιση τους καταστρέφουν την Πολιτεία.

Αυτόν όπου όλοι συμφωνούν είναι ότι δεν θέλουν να είναι δούλοι των άλλων ανθρώπων, δηλαδή να ληστεύονται οι εργασίες τους και τα δικαιώματα τους σε Αξιοπρέπεια. Οι νόμοι όπου ψηφίζονται εφημερών σου παρέχουν φαυλότητες και ακολασίες διά να σε διασκεδάζουν καθ’ όν σε ληστεύουν άλλοι, ήτοι προάγεται και υποπροωθείται η ληστεία των ανθρώπων, του κράτους, του έθνους, των ηρώων οι οποίοι με την αψήφιση των ζωών τους έκτισαν την ελευθερία του Έθνους…. Ως κράτος δεν θα ενώνονταν, ενώθηκαν ως Έθνος και επιβίωσαν. Το κράτος χωρίς ιερά και όσια δεν ενώνεται. Ποίος θα θυσίαζε ή αυτοθυσίαζε τον εαυτόν του διά κάτι το οποίον μισεί; Εκτός εάν το κάνει επειδή δεν έχει άλλη επιλογή εν καιρώ πολεμικής συρράξεως….

Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν αντιλήφθηκε καν αυτά, πώς να έχει η ανθρωπότητα αίσιον μέλλον;

Παναγιώτης Δίας

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τhey do not fulfill *that promise*.. They never will..

    απο το 1940…
    youtube.com/watch?v=w8HdOHrc3OQ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*