ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κάναμε ένα πείραμα στο Μηχανουργείο εναντίον των Παγκόσμιων Σατανιστών….

· ΠάνοςΓέριμου

Κάναμε ένα πείραμα στο Μηχανουργείο εναντίον των Παγκόσμιων Σατανιστών….

Τοποθετήσαμε μία οξυνιά [λεμονιά] σε έναν μηχανουργείον μηχανολογικού και καυσαερικού ελέγχου αυτοκινήτου.

Η οξυνιά μέσα στην γλάστρα, ρούφηξε από τα εκατομμύρια ρουθούνια της «κοκαϊνη» όχι της παγκόσμιας σατανικής σέχτας κρουσίματος-καψίματος των μυελών του μυαλού αλλά καυσαέρια συμπεριλαμβανομένων χημικών, ελαίων και λοιπών στα επεξεργασμένα των σύγχρονων μηχανικών υγρών.

Αποτέλεσμα, η οξυνιά μας, αντί να μαράνει, απόκτησε λαμπερό ως μαρμαρυγή αγλαή χρώμα και εκπέμπει φωτοακτίνες. Το διοξείδιον του άνθρακα που ρατσιστικά καταδιώκεται από τους καρεκλοκένταυρους της σατανικής τάξης πραγμάτων και που σημαίνει ρατσιστικά καταδιώκεται και η φύση, αποδείκτηκε στο ταπεινόν μας μηχανουργείον ότι είναι ΥΠΕΡΖΩΤΙΚΌΝ διά φυτά και ζώα και ανθρώπους !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπαμε ξανά σε άρθρα:

Ευθάλλει ανθρώπους, ζώα, φυτά και τα χωράφια που λιπάζει ώστε η γη να οργιάζει από ανάπτυξη,

Μάλιστα εφέτος που πλήθυνε, τα ζώα όπως είδατε σε βίντεο στα Κατοχικά Νέα δεκαπλασιάστηκαν, ενώ στην Κύπρο αυξήθηκαν 40 φορές περισσότερον τα μικρά σαλιγγάρια με το όνομα καραολιά. Αυξήθηκαν οι όφεις, οι σκνίπες, οι αράχνες, οι γάτες όσες άφησαν, τα χόρτα. Ζήτω το διοξείδιον του άνθρακα , χαϊβάνι !

Είναι και εναντίον του καρκίνου και διαφόρων ιών που αναπτύσσονται σε χώματα, ύδατα και αέρα και εξαλείφει τις γρίππες και ιούς και δεν τους αρέσει, γι’ αυτό ο Βηλ Πύλας/Γκευς έκανε μηχανές να το συνάγει ώστε να έρθει και η ώρα να μας τυφλώνει ο Ήλιος όταν κατά λάθος τον κοιτάμε επειδή δεν θα φιλτράρεται, δεν θα απορροφάται και δεν λειτουργεί το διοξείδιον του άνθρακα ως αλεξάκτινον ή και ομβρέλλα ακτινοβολίας.

Ξανά θυμίζω, ότι την δεκαετία του 1990 μ.Χ. επιστήμονες αποφάνθηκαν ότι οι Αθηναίες έχουν την λαμπρότερη, ωραιότερη και ελκυστικότερη επιδερμίδα προσώπου, ένεκα του νέφους του καυσαερίου !

Αμά έρθουν και σου προσφέρουν 1 χιλιόγραμμον χρυσού καθαρού και το εξακριβώσεις, οι νεοταξίτες, μην το πειάσεις, ακόμη και εις ταύτην την περίστασιν , υφίσταται δόλος δουλείας , σκλαβιάς ψυχής !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νοών νοεί ! Τέτοιοι πόσικοι πανπόσικοι είναι !

Παναγιώτης Δίας

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

3 απαντήσεις στο “Κάναμε ένα πείραμα στο Μηχανουργείο εναντίον των Παγκόσμιων Σατανιστών….”

  1. Ευχαριστούμε κ. Παναγιώτη, για τα Θέματα σας. Νομίζω από χθες, η θεματολογία περνά απ το δικό σας χέρι. Ποίηση, Εμβόλια, Σκνιπες, Κλιματική αλλαγή,Ημιμαθεια, τώρα στα Πυθαγορεια + και -, και εις την νιοστή του απείρου φώτο κβαντικής Δεν.. θα ακολουθήσω.. Είμαι στην Αμάθεια. Με 33 βαθμούς Κελσίου, με το ίδιο μακό και με κέφι.. κακό.. Φύγαν μέρες… Γειά σας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά