20:48 - 11/09/2019

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ! ΜΑΣ ΚΑΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ-ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΝΗΣΙΑ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η χώρα μας σύρεται για μια ακόμη φορά στο τραπέζι για να ξεπουλήσει τα συμφέροντά της! Μετά τις Πρέσπες οδεύουμε μαθηματικά σε μία νέα-ταπεινωτική ήττα: στο μοίρασμα του Αιγαίου και των πόρων του!

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το 0.56’11” (από το 56ο λεπτό δηλαδή) μέχρι το 1.00’10”: Η Τουρκία με όπλο τους μετανάστες τους οποίους απειλεί να στείλει όλους στην Ελλάδα θα μας πάρει το μισό Αιγαίο. Έχει τη Γερμανία υποστηρικτή της κι εμείς δεν κάνουμε τίποτε.

indobserver.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Η Τουρκία διαμελιζεται.
    Κούρδοι, Αλεβίτες, Πόντιοι καί Αρμένιοι ξεκίνησαν ανοικτά αντάρτικο πόλεων.
    Αυτό που πρέπει νά περιμένουμε είναι το θερμό επεισόδιο από τούς κεμαλιστές…..

  2. ο χοντρός τι ρόλο παίζει?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*