Καμία γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε τέτοιο σημάδι. Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του!

Χθες το απόγευμα οι πατέρες των Ιεροσολύμων πρόσεξαν σαν ένα φως στο Γολγοθά και αμέσως παρατήρησαν ότι τα μάτια του Χριστού ήταν ανοικτά όχι όπως πάντα κλειστά.

Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ από τον Παγκόσμιο Γολγοθά στέλνει πολλαπλά μηνύματα στην ανθρωπότητα των ημερών μας.

Αυτοί που βλέπουν ας δουν την ΖΩΟΠΟΙΟ Δύναμη της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ που θαυματουργεί στις ΑΓΙΕΣ και Χαριτόβρυτες ΕΙΚΟΝΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μήπως συνέλθουμε στο παρά πέντε.

Η ξεχαρβαλωμένη από την αμαρτία ανθρωπότητα βλέπει τους ανοικτούς και δακρυσμένους οφθαλμούς του ΚΥΡΙΟΥ και αναρωτιέται, μάλλον τρέμει σύγκορμα για αυτό που έρχεται.

Οι ΟΦΘΑΛΜΟΙ του ΚΥΡΙΟΥ άνοιξαν απέναντι στην παγκόσμια πολεμική κακουργία των αντίχριστων δυνάμεων που ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα και να στήσουν νέους Γολγοθάδες .

Οι ΟΦΘΑΛΜΟΙ του ΚΥΡΙΟΥ άνοιξαν απέναντι στην διαφημιζόμενη πλάνη της αίρεσης και της παναίρεσης από τους περισπούδαστους εκκλησιαστικούς ηγέτες..είναι σαν τους λέει ..που πάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια και εκεί οδηγείτε και τον Λαό μου.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι ΟΦΘΑΛΜΟΙ του ΚΥΡΙΟΥ άνοιξαν απέναντι στην σαρκολατρεία και την διαστροφή των ημερών μας για να δώσουν το μήνυμα της υψοποιούς ταπείνωσης μέσω της μετάνοιας και της καταλλαγής μας με τον ΠΛΑΣΤΗ της σάρκας μας.

Οι ΟΦΘΑΛΜΟΙ του ΚΥΡΙΟΥ άνοιξαν στο αποκορύφωμα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ του 2017 για να μας πουν

«πονάω για εσάς παιδιά μου».

Μετά τη σύλληψη ο Ιησούς πέρασε από έξι εξαντλητικές και κακόπιστες ανακρίσεις. Από τον Αννα, τον Καϊάφα, το Συνέδριο, τον Πιλάτο, τον Ηρώδη και ξανά από τον Πιλάτο. Στα μεσοδιαστήματα κακοποιήθηκε με τέσσερις πολύωρους και βάρβαρους βασανισμούς. Μεταξύ των ανακρίσεων και των βασανισμών σύρθηκε αλυσοδεμένος και δερόμενος έξι φορές. Η απόσταση που διήνυσε με τις αλυσίδες ήταν περίπου έξι χιλιόμετρα. Και όλα αυτά νηστικός, διψασμένος και άυπνος. Οι στρατιώτες που μαστίγωσαν τον Χριστό, όχι μόνο ήταν σκληροί και απάνθρωποι, φυσικά, αλλά ήταν παρακινημένοι εξωτερικά από τους Ιουδαίους και εσωτερικά από τον διάβολο, ώστε, έχοντας την σκληρότητα διπλάσια και τριπλάσια, δεν έμοιαζαν με ανθρώπους αλλά με σκύλους και ταύρους και θηρία, όπως είπε γι’ αυτούς πρωτύτερα ο Δαυίδ• «Με περικύκλωσαν εχθροί πολλοί, λυσσασμένοι σαν σκύλοι… με περικύκλωσαν σαν θρεμμένοι ταύροι» (Ψαλμ. 21). Αυτοί λοιπόν, οι στρατιώτες όντας εξήντα στον αριθμό, άλλαζαν κάθε δύο ώρες όταν κουράζονταν, μαστιγώνοντας και δέρνοντας τον Κύριο, όπως μαρτυρεί και ο Ιταλός Κορνήλιος στην ερμηνεία του 19ου κεφ. του Ιωάννου. Αυτό το βασανιστήριο γίνεται κάθε φορά που εσύ και εγώ αμαρτάνουμε, σε πράξεις ή λογισμούς. Γιατί Αυτός ο Πατέρας συνεχίζει να πονάει πολύ, που βλέπει τα παιδιά Του να χάνονται και να μην μπορούν να ζήσουν αιώνια στην Αγάπη Του. Γιατί τόση σκληρότητα και μίσος και πείσμα… γιατί τόσες μεγάλες βάρδιες και βραδιές ασπλαχνίας στην μικρή ζωή σου…; Μετανόησε. Ο Πατέρας ένα δάκρυ περιμένει και θα σου δώσει πιο πολλά να ξεπλύνεις τον ιδρώτα σου, που έχυσες στην αμαρτία…

(Διαβάζοντας τα «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΜΑΤΑ» ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, Έκδοσις Συνοδία Σπυρίδωνος Ιερομονάχου, Νέα Σκήτη Αγίου Όρους, 2008)

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΑΔΕΛΦΟΙ

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Καμιά γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε σε παγκόσμια αναμετάδοση τέτοιο ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟΚαμία γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε τέτοιο σημάδι. Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του! - Εικόνα0Καμία γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε τέτοιο σημάδι. Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του! - Εικόνα1Καμία γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε τέτοιο σημάδι. Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του! - Εικόνα2Καμία γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε τέτοιο σημάδι. Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του! - Εικόνα3Καμία γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε τέτοιο σημάδι. Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του! - Εικόνα4Καμία γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε τέτοιο σημάδι. Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του! - Εικόνα5

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

pentapostagma

Loading...

46 thoughts on “Καμία γενιά μέχρι σήμερα δεν είδε τέτοιο σημάδι. Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του!

 1. Dark_Angel says:

  Ούτε ενα σωστό Photoshop δεν είστε ικανοί να κάνετε!
  Ας έρθει λοιπόν ο… Κύριός σας ή όπως αλλιώς τον λέτε ,τί φοβάται;
  Μόνο απειλές και φούμαρα,εδώ είμαστε και περιμένουμε επιτέλους.
  Φροντίστε να είστε πολλοί μαζί του για να καθαρίσει η ηρα απο το σιταρι και να ξεβρωμίσει αυτή η Γη πια από τα μιάσματα
  Αν σας βαστάει κι αντέχετε καλώς να ορίσετε

  • Δημητρης Λευκιμμιωτης says:

   Σε απειλισε κανενας εσενα ρε μαναριτα? Και να φοβατε τι? ρε βλητο? εσενα? Εδω υπεμεινε τοσα για να μας διδαξει να μην φοβομαστε. Δεν ειμαστε πολλοί αλλα φροντίζουμε, να εισαι συγουρος για αυτο. 1 δεν μπορω να καταλαβω. Αφου εχεις χασει ΟΛΗ μα ΟΛΗ την πιστη σου στα θεια τι φοβασε και περιμενεις να ερθει για να αντιμετοπισεις? Και μας βασταει μια χαρα γιατι εχουμε τον Κυριο μας Ιησου Χριστο να φωτηζει τις αποφάσεις μας, και την Παναγια να μας ριχνει την Στοργη της πανω μας για οσο καιρο μας καταδιωξουν αγωνιζομενους για τα Αδερφια μας. Τελικα ειναι καλητερα να ζεις για κατι, παρα να περιμενεις το τιποτα… στην πρωτη περιπτωση, δεν θα εισαι μονος. Στην 2η?

  • Ανωνυμος says:

   Γιατί βάλατε τόσα dislike; Αυτό δεν περιμένετε; Γι αυτό δεν ζείτε; Η μήπως φοβάστε τι θα επακολουθήσει;

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   Dark_Angel…….

   Αυτό είναι καλό βέβαια για την Αρχαία Ελλάδα όπου λείπει ο Χριστιανισμός, αλλά μέσα στο χώρο του Χριστιανισμού το ον το κοινωνικό δεν είναι αρκετό, να είναι κοινωνικό ον. Και θα μπορέσω να δώσω -παρόλο που θα μπορούσα να πω πολλές ορολογίες- το πέρασμα από την Αρχαία Ελλάδα, απ’ αυτή την κοινωνικότητα που αποκλείει μορφές εγωισμού, κλεισμένων ανθρώπων -σχετικά πάντοτε- θα μπορούσα να κάνω το πέρασμα το θεολογικό και ουσιαστικά το ανθρωπολογικό στο χώρο της Καινής Διαθήκης μέσα από την πολύ γνωστή φράση των Πατέρων που [λένε ότι] ο άνθρωπος δεν είναι απλώς ον κοινωνικό, είναι «ζώον θεούμενον» (Παν. Νέλλας). Και μόνο αυτή η αντιπαράθεση μπορεί να σας δώσει έναν ορισμό για να καταλάβετε πως ακόμη και κοινωνικοί να είμαστε -που το κοινωνικό ξεπερνάει έναν ατομισμό, έχεις παρέες, γνωρίζεσαι, μιλάς, έχεις κουράγιο να σταθείς πλάι στον άλλον- αν δεν είναι το θεούμενον, και εκεί πέρα τα πράγματα είναι μισά. Έχουμε λοιπόν στην εξέλιξη της ιστορίας της κοινωνιολογίας των ανθρώπων το ον το κοινωνικόν, το Αριστοτελικό και το Αρχαίο Ελληνικό και το ξεπέρασμα που είναι ζώον θεούμενον. Ενώ το ον είναι κάτι πολύ αφηρημένο: ένα ον, ένα πλάσμα. Το ζώον είναι, θα έλεγα, και βλαπτικό για την ισορροπία του εγωισμού του ανθρώπου. Να σε πουν τώρα ζώον αυτή τη στιγμή, θα θυμώσεις πάρα πολύ. Και μάλιστα είναι ζώον, θεούμενον, όμως. Άρα η πορεία, ο συσχετισμός έχει σχέση με το Θεό. Ούτε έχει σχέση με την κοινωνία, γιατί ούτε η κοινωνία είναι η απόλυτη αξιοκρατία. Ποια είναι τα μέτρα της κοινωνίας. Ποιοι είναι οι ορισμοί της κοινωνίας. Πως εγώ θα θεραπεύσω τον εαυτό μου με ένα μέτρο που λέγεται κοινωνία και ποια είναι αυτή η κοινωνία. Γιατί για να έχεις θεραπεία, πρέπει να έχεις καλά φάρμακα και καλή ιατρική.

   Έτσι λοιπόν το πέρασμα στην Ορθοδοξία μας μέσα από το «ζώον θεούμενον» είναι καταπληκτικό για τη θεραπευτική αυτού του επικίνδυνου δεδομένου του ανθρώπου που -το λέω στην αρχή- να μην θέλει να είναι κοινωνικός ή να είναι μονάχα κοινωνικός κατά τα μέτρα της κοινωνικότητας· ούτε αυτό μας αρκεί στην Εκκλησία. Μπορεί να είμαστε μια κοινωνία και να τρωγόμαστε, να αντέχει ο ένας τον άλλον γιατί πρέπει να ζήσουμε, να δουλέψουμε, να είμαστε στο σπίτι μέσα γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά και να τρωγόμαστε. Άρα το κοινωνικό δεν αρκεί, αρκεί το θεούμενον.

   Θα σταθώ περισσότερο σήμερα στον εγωισμό και θα δώσω και κάποια παραδείγματα. Αλλά επειδή έβαλα στην ορολογία μου αυτή τη λέξη του αυτοσεβασμού, πρέπει να κάνω μια αντιπαράθεση γιατί αυτή η λέξη σήμερα είναι πάρα πολύ καίρια και πάρα πολύ επικίνδυνη, ειδικά για το χώρο της σύγχρονης παιδαγωγίας. Η λέξη «αυτοσεβασμός» [αυτοεκτίμηση], όσο μπορώ να θυμηθώ, μπήκε σε επίσημες δομές εκπαιδευτικές και σε εκπαιδευτικά κείμενα μέσα, εδώ και τέσσερα-πέντε χρόνια και δεν είναι μόνο μία τέτοια ισορροπία εκπαιδευτική, αλλά αφορά πάρα πολλούς άλλους φορείς, σχολές ψυχολογίας, ψυχοθεραπείας κτλ. Έχουμε μερικές σχολές μάλιστα στη Γλυφάδα οι οποίες έχουν ως motto τους, δηλαδή ως ρητό τους, τον αυτοσεβασμό του ανθρώπου. Αν δουν μάλιστα σε ένα σχολείο ένα παιδί το οποίο είναι λίγο μαζεμένο, λίγο φοβισμένο, λένε ότι αυτό δεν έχει αυτοσεβασμό. Τι είναι ο αυτοσεβασμός. Ο αυτοσεβασμός ξεχνάει πρώτα- πρώτα την κοινωνία, ξεχνάει το ζώον το θεούμενο, ξεχνάει την κοινωνία και λέει να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου, ενώ ο Αριστοτέλης αναμετριέται τουλάχιστον με την κοινωνία, όποια και να’ ναι. Όποια και να’ ναι. Να αντέξεις αυτόν που είναι πλάι σου και έστω να χτυπιέσαι κάτω, δεν είναι καλό βέβαια. Η Εκκλησία αναμετριέται με το Θεό. Στον αυτοσεβασμό, που είναι δομή της σύγχρονης παιδαγωγίας μας και πάρα πολύ επικίνδυνη, αναμετριέσαι μόνο με τον εαυτό σου. Υπάρχει λοιπόν ένα πρώτο κλείσιμο που, αντί να θεραπεύσει, φέρνει μια τραγωδία. Όσες φορές μελέτησα κείμενα αυτών των σχολών του αυτοσεβασμού, σας λέω στη Γλυφάδα έχουμε αρκετές και μια μάλιστα σχολή είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, καταστροφική για τη λειτουργία της, ακριβώς αυτό το έργο γίνεται. Βλέπουν έναν άνθρωπο που είναι φοβισμένος, έχει κάτι, ή δεν αντέχει τους άλλους, έχει αυτό τον εγωισμό που είναι καταλυτικός για τη ζωή μας, λένε δεν έχει αυτοσεβασμό κτλ κτλ. Έτσι λοιπόν αντί να πάμε σε μια πορεία προς το ζώον το θεούμενον και να καλλιεργήσουμε τη θεολογία και τη θεραπευτική του ανθρώπου που είναι ένα ζώον -χωρίς το Θεό του, είναι ζώον- και να γίνει θεούμενον, ξεχνάμε ακόμα και την Αρχαία Ελλάδα και τον Αριστοτέλη και πάμε πίσω, πάμε στον αυτοσεβασμό. Άρα το μέτρο είμαι Εγώ.

   Τώρα ξεκινώντας για να αναλύσω αυτή την ομιλία να θυμίσω μερικά χωρία από την Καινή Διαθήκη πρώτα-πρώτα, που θεωρούν τόσο επικίνδυνη αυτή την έννοια του αυτοσεβασμού· δεν την λένε «αυτοσεβασμός», αλλά τα χωρία τα οποία διαγράφονται μέσα στη Γραφή είναι σαφέστατα ορισμένα και συγκεκριμένα και ορίζουν αυτό το στοιχείο του αυτοσεβασμού. Θυμηθείτε από το όγδοο κεφάλαιο του Κατά Μάρκον Ευαγγελίου αυτή τη φοβερή φράση που δεν την καταλαβαίνουμε. Είναι τόσο γνωστή φράση, την ξέρετε όλοι. Λέει: «Ος γαρ εάν θέλη την ψυχήν αυτού σώσαι απολέσει αυτήν· ος δ’ αν απολέση την ψυχήν αυτού ένεκεν εμού και του Ευαγγελίου, σώσει αυτήν» (Ματθ. 16:25). Βλέπετε τι λέει; Όποιος θέλει να σώσει την ψυχή του θα τη χάσει. Θα πείτε τι σημαίνει αυτό; Εγώ θέλω να σώσω την ψυχή μου και θα την χάσω; Αλλά λέει: «ένεκεν εμού και του Ευαγγελίου». Τι σημαίνει να σώσει την ψυχή του; Να μαζευτεί στον εαυτό του, να κάνει αυτοανάλυση, να κάνει ψυχανάλυση, να σκέφτεται ποιος είναι, αυτοσεβασμός, έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό του. «Ος γαρ εάν θέλη την ψυχήν αυτού σώσαι» και να κλειστεί μέσα του και δυστυχώς πάρα πολλές τέτοιες ομάδες ή σχολές, λεγόμενες «θεραπευτικές» στο χώρο της ψυχής -δεν μπορούν να τη θεραπεύσουν, αλλά έτσι το λένε- πάνω σ’ αυτό το μοντέλο στέκονται. Βλέπετε το στοιχείο της ψυχανάλυσης, είναι συνέχεια ή ανάλυση του εαυτού σου· ποιος είσαι εσύ. Στην κλασική φροϋδική ψυχανάλυση, κατά την πρακτική του Φρόυντ χρειαζόταν για πέντε χρόνια τρεις φορές την εβδομάδα επί τρεις ώρες ψυχανάλυση, να μιλάς μόνος σου, να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου μόνος σου. Ο θεραπευτής παραμένει σιωπηλός, ακόμα κι όταν εξελίχθηκε και πήρε δεκάδες μορφές. Αλλά είναι αυτό: «ος γαρ εάν θέλη την ψυχήν αυτού σώσαι». Εγώ ποιος είμαι, τι είμαι και γιατί είμαι; Και η Εκκλησία λέει απλά «ζώον θεούμενον». Η αναμέτρηση, η σύγκριση, η πορεία, η στάση μπροστά στο Θεό. Εκεί θα αναμετρηθείς. Ούτε καν το Αριστοτελικόν, να αναμετρηθείς με μια κοινωνία που έχει κάποιες θεωρίες. Εδώ είναι: «ος γαρ εάν θέλη την ψυχήν αυτού σώσαι». Και: «ος εάν θέλη την ψυχήν αυτού σώσαι απολέσει αυτήν». Που σημαίνει, πάρτε το πολύ απλά και κρατήστε το για τα καθημερινά σας προβλήματα -γιατί είναι αυτό έτσι; Γιατί είναι αλλιώς; Γιατί εγώ παθαίνω αυτό; Γιατί μου συμβαίνει; Αυτό είναι αυτό που λέει ο Χριστός· καταλυτικό και, συγχωρέστε με που το λέω, το ξέρετε εσείς από την προσωπική σας ζωή, το κάνετε κάθε μέρα. «Γιατί σε μένα;» «Γιατί αυτό έτσι;» «Γιατί μου φέρεται έτσι;» Είναι αυτό που λέει ο Χριστός, είναι καταλυτικό. Είναι το πρώτο χωρίο που καταθέτω για την αναίρεση του αυτοσεβασμού για να πάω στη θεραπεία, που είναι η ταπείνωση.

 2. Ανώνυμος says:

  Με λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες στις δυο τελευταίες φωτογραφίες, θα καταλάβετε ότι δεν είναι τραβηγμένες μέσα σε 2 διαφορετικές εκκλησίες….

 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Κάποτε κάποιος Γέροντας ασκητής είχε πει ότι όταν αρχίζουν και ανοίγουν τα μάτια του οι εικόνες των Αγίων, τότε σίγουρα κάτι πολύ μ μεγάλο έρχεται και θα πρέπει να είσαστε σε εγρήγορση. Εφόσον ένα τόσο μεγάλο πράγμα έγινε στα Ιεροσόλυμα, τότε μπορεί και μέχρι τη Μ.Πέμπτη ή το επόμενο Πάσχα το αργότερο να αρχίσουν τα μεγάλα γεγονότα με την επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας. Πέρυσι, τη Μ. Πέμπτη μας ειδοποίησαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας ότι επρόκειτο να επιτεθούν οι Τούρκοι στο νησί Παναγία και τελικά η επίθεση ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή. Πάντως ο στρατός μας είχε ετοιμαστεί και τους περίμενε. Μπορεί όμως αυτό που δεν έγινε πέρυσι να γίνει φέτος και να μας προειδοποιεί ο Ιησούς Χριστός. Οπωσδήποτε θα υπάρξουν και άλλα σημεία αυτές τις ημέρες

 4. croif101 says:

  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ!!!
  ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ,ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΕΛΟΣ!!!
  ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ,ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΘΑΣΕ!!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ.
  ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΝ.
  ΤΕΛΟΣ,ΠΑΡΤΕ ΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ,ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!
  ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ?ΥΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΕ!!!
  ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ,ΝΑ ΤΑ ΠΩ.
  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ.
  ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
  ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

  • Ανώνυμος says:

   Για να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, θα πρέπει να είσαι και εσύ σοβαρός. ΧΡΙΣΤΟΣ γράφετε παιδάκι μου, κατάλαβέ το επιτέλους.

   • croif101 says:

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ,ΕΓΡΑΨΑ!!!ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ,ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.
    ΤΕΛΟΣ.

   • Maria Selini says:

    Και έτσι γράφεται ανώνυμε και έχει νόημα που το γράφει συνεχώς έτσι ο CROIF101. Το ‘ΕΙ’ συμβολίζει την Απολλώνια Ενέργεια-Ροή του Όλου Φωτός και πολύ περισσότερα.. Χριστός και Απόλλων ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ. Κοντεύει η ώρα που θα καθαρίσει η ήρα απο το σιτάρι.. ανυπομονώ.. θα περάσουμε την καταιγίδα και μετά θα έρθει η σειρά της Δικαιοσύνης.. εγώ μόλις είδα την εικόνα του Χριστού με τα ανοιχτά μάτια σε αυτό το άρθρο, ανατρίχιασε ο εγκέφαλός μου (τώρα ξέρω, θα αρχίσετε να κοροϊδεύεται οι δι@ολισμένοι και άθεοι, αλλά χ@στηκα). ‘Ενιωσα τους Κραδασμούς και ας λέτε οι άπιστοι οτι είναι fοtoshop. Μακάρι να σας φωτίσει ο Θεός να νιώσετε την διαφορά, την Ενέργεια του Φωτός και της Αγάπης.. αλλά.. είμαστε οι επιλογές μας.. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ…

     • croif101 says:

      ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ,ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ,ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΩΡΑ.
      ΚΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ!!!
      ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    • croif101 says:

     ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
     ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ!!!
     ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΙΗΣΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ,ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ,ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
     ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΜΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΠΟΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ!!!
     ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ.
     ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
     ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ.

  • Inept says:

   Κοίτα να δεις τρομολάγνε, καταστροφολόγε βλακέντιε… που μέχρι αύριο να σε χαρακτηρίζω δεν θα καταφέρω να αποτυπώσω το μεγαλείο της ΒΛΑΚΕΙΑΣ σου…
   1ον) Το να μιλάς με ΚΕΦΑΛΑΙΑ δε σου δίνει αξίωμα, σε υποβιβάζει γιατί θες ντε και καλά να τραβήξεις την προσοχή λες και ο δικός σου λόγος είναι περισσότερο βαρυσήμαντος των υπολοίπων.
   2ον) Με τέτοια νόηση και φανατισμό κάνεις χειρότερα τα πράγματα και όχι καλύτερα στην εποχή της παραπληροφόρησης και της απανθρωπιάς, της εκμετάλευσης και της πυραμίδας
   3ον) ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, στον γαμημένο ανδρικό μου λόγο, αν δεν γίνει τίποτα μέχρι αρχές Μαίου θα κινήσω γη και ουρανό να φας ένα τόσο μεγάλο και συνεχόμενο DDoS που δε θα ξαναχρησιμοποιήσεις δίκτυο και internet για το υπόλοιπο της χρονιάς.

   ΚΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΣΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΜΗ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ – ΜΠΟΥΛΗ, ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.
   ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ
   ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ CAPS LOCK ΩΣ ΟΡΓΗ – ΚΡΕΤΙΝΟΜΟΥΤΡΟ

   • Δημητρης Λευκιμμιωτης says:

    Καλα καλα ζωο… Να θυμασαι οτι αυτοι που διαβαζουν τους Αγιους μας θα ειναι Προετοιμασμενοι νοητικα. Και το να εισαι ετοιμος ειναι το παν. Οταν λοιπον σκασουν τα γεγονοτα να θυμασαι οτι μπορει και να ζητησεις βοηθεια απο αυτους που βριζεις, αν και για να ειμαι υλεικρινης δεν θα χρειαστει να την ζητησεις. Θα σε βγαλουν απο την δυσκολη θεση και θα στην προσφερουν ανιδιοτελως, οπως ανιδιοτελως Αγαπη μας ποτιζει ο Χριστος ΜΑΣ

   • croif101 says:

    ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ,ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ.
    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ,ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ,Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ?
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝ Τ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,ΚΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Σ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ ΕΝΟΧΛΕΙ?Σ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ?ΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΕΚΕΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΚΕΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
    ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΓΑΛΗΝΙΟΥΣ,ΗΡΕΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ?
    ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙΣ?ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΨΕΥΔΕΣ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΑΙΑ,ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ?
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ,Η ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΣΤΕΙ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ.
    Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟ,ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΕΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ!!!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥΣ.

  • ΑΝΑΣΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ says:

   ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΓΩ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΕΧΩ ΣΕΒΑΣ ΑΠΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ (ΧΡΕΙΣΤΟΣ)ΠΟΥ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ…ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

 5. Άννα says:

  Έλεος! Είναι κρίμα να κοροϊδεύουν έτσι τον κόσμο. Ο Χριστός δεν έχει ανάγκη από κομπογιαννίτικα τεχνάσματα…. Λυπάμαι τόσο πολύ,προσπαθούν κάποιοι να κάνουν κακό στη μόνη αληθινή θρησκεία….. Κρίμα.

  • ΚΟΥΚΟΣ says:

   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΗ, ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΑΓΙΩΝ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;; ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ;;

 6. ΓενιΑτουΦιδιού says:

  Βιάζεστε!
  Όλοι μα όλοι έχετε βαλθεί να αλληλοκατηγορείστε ,να βρίζετε ,να καταριέστε κοκ.
  Τί φοβάται και ποιος;;
  Προτρέχετε και θέλετε να γίνουν κάποια πράγματα ή ευχεστε να γίνουν.
  Σκεφτείτε τί απ΄όλα αυτά είναι δικές σας επιλογές .

  Προσωπικά δεν θα απαντούσα στον Σκοτεινό Άγγελο γιατί «γεμίζει» ενέργεια .
  Την κρατώ για μένα.

 7. ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ says:

  Όπου ρέει μύρο από μια εικόνα πρέπει να βγάζει αίμα από ένα κώλο.
  δεν θυμάμαι ποιος βασιλιάς το είπε

   • ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ says:

    Καλά είσαι βλάκας ; σε δουλεύουν οι παπάδες με αυτές μλκς , καλά αυτοί αλλά και εσείς τόσο ζώα; ο θεός κάνει καθημερινά θαύματα και εσείς παρατηρείτε μόνο τις απάτες και χτυπάτε παλαμάκια.

 8. Ανώνυμος says:

  ΦΑΕΘΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΑΙΑ ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.. ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.. ΜΕΤΑΛΗΨΗ.. eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2017/03/o-messias-tha-einai-ellinas.html?m=1

 9. Ανώνυμος says:

  τα βλέπουν οι οικουμενιστές;
  όταν πήγε ο πατριάρχης και ο πάπας στην Βηθλεεμ, κάηκε την επόμενη το Σπήλαιο της Γέννησης
  θαύματα γίνονται αλλά όσοι δεν πιστεύουν και δεν θα πιστέψουν ακόμα κι ο Θεός να κατέβει ΔΕΝ θα πιστέψουν, τα λέει ΟΛΑ στο Ευαγγέλιο και τα εξηγεί ΟΛΑ Ο Κύριος Ιησούς Χριστός μας

 10. Ανώνυμος says:

  πριν από αυτό το θαύμα όλοι οι οικουμενιστές μαζί στην παράδοση του Παναγίου Τάφου, Σας βλέπω…Μέχρι και τις τρίχες του κεφαλιού μας γνωρίζει ο Χριστός, όλα είναι ορατά στον ουράνιο κόσμο, πράξεις, σκέψεις, συναισθήματα, προθέσεις, εμείς απλώς επιλέγουμε το δικό μας και αγνοούμε και θαύματα και ευκαιρίες και πολλά άλλα που κάνει ο Θεός ώστε να μας αποτρέψει από τον λάθος δρόμο και να έχουμε άλλη ζωή, δυστυχώς λόγω των επιλογών μας και των θέλω μας καταλήγουμε αλλού, όταν Τον συναντήσουμε κάποτε, όλα θα είναι γυμνά και θα δούμε αλλιώς τότε ως ψυχές αλλά θα είναι αργά αν δεν υπάρξει μετάνοια από αυτήν τη ζωή και κυρίως καρποί μετανοίας
  όσοι πιστοί…

 11. filarianna says:

  Αληθώς ο Κύριος Ιακ. 4,4 μοιχοὶ καὶ μοιχαλίδες! οὐκ οἴδατε ὅτι ἡ φιλία τοῦ κόσμου ἔχθρα τοῦ Θεοῦ ἐστιν; ὃς ἂν οὖν βουληθῇ φίλος εἶναι τοῦ κόσμου, ἐχθρὸς τοῦ Θεοῦ καθίσταται.
  Οι νέοι φίλοι που επηρεάζουν πολλούς οπαδούς του νέου δόγματος… που πιστεύουν στην ματαιοδοξία του μυαλού (στην αλαζονεία τους καλούν αυτήν την ματαιοδοξία Άγιο Πνεύμα) και όχι στο Λόγο του Θεού τον Ιησούς Χριστό … Πνεύμα και Ζωή.
  Αποκ.Ιω 2-2 Γνωρίζω τα έργα σου και τον κόπο σου και την υπομονή σου, και ότι δεν μπορείς να βαστάξεις τους κακούς, και δοκίμασες αυτούς που λένε για το εαυτό τους ότι είναι απόστολοι, αλλά δεν είναι, και τους βρήκες να ψεύδονται. 2-3 Και υπομονή έχεις, και βάσταξες για το όνομά μου, και δεν έχεις κουραστεί. 2-4 Αλλά έχω εναντίον σου αυτό, ότι την αγάπη σου την πρώτη άφησες. 2-5 Να θυμάσαι, λοιπόν, από πού έχεις πέσει και μετανόησε και τα πρώτα έργα κάνε. Ειδεμή, έρχομαι σ’ εσένα γρήγορα, και θα μετακινήσω τη λυχνία σου από τον τόπο της, αν δε μετανοήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *