Κάλπες τέλος- Θα ψηφίζουμε πλέον ηλεκτρονικά – Όλα για την εξυπηρέτηση του πολίτη με μια προϋπόθεση μόνον…

Κάλπες τέλος- Θα ψηφίζουμε πλέον ηλεκτρονικά

Σχόλιο: Όλα για την εξυπηρέτηση του πολίτη… αφού βέβαια δεχθεί την κάρτα του πολίτη…

iliektroniki prifoforia

Τέλος στις γνωστές μέχρι σήμερα χρονοβόρες και πολυδάπανες διαδικασίες με τα κατά τόπους εκλογικά τμήματα, τη χρήση του παραβάν και της κάλπης στις εκλογικές αναμετρήσεις ανά την Επικράτεια σχεδιάζει να βάλει το Υπουργείο Εσωτερικών εφαρμόζοντας από τις ερχόμενες μάλιστα εκλογές, την ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ολοκλήρωση αυτής της πρωτοποριακής διαδικασίας, πρωτόγνωρης ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, είναι ένας από τους μεγάλους στόχους που επιθυμεί να υλοποιήσει εντός του 2016 η Κυβέρνηση, έχοντας ως “όχημα” την έκδοση και χορήγηση ηλεκτρονικής κάρτας σε όλους τους πολίτες.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η κάρτα του πολίτη, όπως θα ονομάζεται, βρίσκεται πλέον στην τελική φάση σχεδιασμού και υλοποίησης και από του χρόνου θα αποτελεί την ψηφιακή ταυτότητα του κάθε κατόχου στο διαδίκτυο. Θα έχει το σχήμα χρεωστικής ή πιστωτικής τραπεζικής κάρτας και θα περιλαμβάνει τσιπάκι στο οποίο θα ενσωματώνονται ο Α.Φ.Μ, ο Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας, ο Α.Μ.Κ.Α, ο αριθμός Δημοτολογίου, οι κωδικοί για το πρόγραμμα taxis του Υπουργείου Οικονομικών, η ψηφιακή υπογραφή του κατόχου και ένας κωδικός πρόσβασης με τον οποίο θα γίνεται η ηλεκτρονική αναγνώριση του κατόχου στο διαδίκτυο με τη χρήση “ηλεκτρονικών κλειδιών” από μέρους των δημοσίων υπηρεσιών.

Με την κάρτα αυτή το Υπουργείο Εσωτερικών ευελπιστεί ότι από τις επόμενες εκλογές θα μπορούμε να συμμετέχουμε από το σπίτι μας ή ακόμη και από το δρόμο (με τα έξυπνα κινητά) σε εκλογικές αναμετρήσεις, είτε αυτές αφορούν εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, τοπικές και περιφερειακές ή ακόμη και δημοψηφίσματα. Ο σχεδιασμός προβλέπει την ταυτόχρονη βελτίωση και απλούστευση της αποτελεσματικότητας της εκλογικής διαδικασίας που θα συνδυαστεί με νέο σύστημα μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων μειώνοντας τις πιθανότητες σφαλμάτων, αυξάνοντας την ταχύτητα και αξιοπιστία της μετάδοσης αλλά και περιορίζοντας δραστικά το κόστος κάθε εκλογικής διαδικασίας. Ταυτόχρονα η ηλεκτρονική κάρτα του Πολίτη, θα μπορεί να χρησιμοποιείται για πλήθος συναλλαγών του Πολίτη με το δημόσιο, όπως με εφορίες, πολεοδομίες, δήμους, νοσοκομεία κλπ.

 

newpost.gr/

 

 

9 thoughts on “Κάλπες τέλος- Θα ψηφίζουμε πλέον ηλεκτρονικά – Όλα για την εξυπηρέτηση του πολίτη με μια προϋπόθεση μόνον…

 1. Fe3O4 says:

  μου φαίνεται καρτα του οπλίτη θα βγάλουν
  πηγα πριν λιγο καιρο να βγαλω κατι λιγα που ειχαν μείνει κ μου γράφει Κε …ε χρόνια πολλά κ κατι αλλα γλοιωδη
  μου ρθε να το σπασω το κ#λομηχανημα

 2. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Μα φυσικά……. όσοι αποδεχτούν το χάραγμα θα ψηφίζουν …….. και μόνο αυτοι θα μπορούν να αγοράζουν….. να ουλάνε…… να δουλεύουν …… να έχουν ιατρική περίθαλψη…..

  Σας πρόλαβαν άλλοι …… μας έχουν ενημερώσει πολυυυυυ καιρό τώρα…….

 3. Ανώνυμος says:

  Αγλαισμα
  Πολύ απλά ξέρουν τα πάντα για όλους τώρα ια ξέρουν και τι ψηφίζουμε. Άν θυμάμαι καλά ή ψήφος κάπου κάπως κάποτε ήταν μυστική Άλλα :-ζούμε τέρμα τα μυστικά.Όλα στο Φώς.

 4. Ανώνυμος says:

  τοτε να δεις νοφια που θα πεφτει αλλο θα ψηφιζεις κι αλο θα βγαινει αναλογα τι λενε τα αφεντικα τι θελουν οι μεγαλοι αυτο θα βγαινει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *