Κακοκαιρία Ιανός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ηλεία, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη

1
7

Κακοκαιρία Ιανός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ηλεία, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται Ηλεία, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ο Νίκος Χαρδαλιάς λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Ιανός.

Ο κ. Χαρδαλιάς συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τέθηκαν ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Περιφερειακές ενότητες Ηλείας, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσηνίας, Ιθάκης, Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου. Μέχρι το βράδυ θα έχουμε την εικόνα για Κόρινθο και Αττική, το δεύτερο κύμα της καταιγίδας».

Στο μεταξύ σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι Αρχές με αφορμή την κακοκαιρία «Ιανός» η οποία πλησιάζει από τα δυτικά τη χώρα. Για τον λόγο αυτόν ο υφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος), ώστε να υπάρχει συνεχής συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων Πολιτικής Προστασίας, ενόψει του ακραίου καιρικού φαινομένου.

ethnos.gr

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Προηγούμενο άρθροΝέα πρόκληση Τσαβούσογλου: Αν επιτεθούμε στα ελληνικά νησιά δεν τα σώζουν οι στρατιώτες σας, συζήτηση για όλα ή τίποτα
Επόμενο άρθροΗ ειρηνευτική συμφωνία στη Μέση Ανατολή και ο αναμενόμενος παγκόσμιος "ηγέτης"
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το νέο δημιούργημά τους είναι ο κυκλώνας ΙΑΝΟΣ……
    Πέρυσι έγινε το πρώτο βήμα….
    Φέτος το δεύτερο…..
    Και του χρόνου…. Θα έχουμε έναν κανονικό κυκλώνα όπως αυτόυς που βλέπουμε στην Αμερική…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ