Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:28 - 11/08/2022

Jeffrey Sachs> O κορυφαίος Eβραίος καθηγητής, Πρόεδρος της Επιτροπής Lancet καταγγέλει ένα ακόμη μέλος για συγκάλυψη της εργαστηριακής φύσης του COVID.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Iδού γιατί δημιουργούνται τεράστια ερωτηματικά για τους Τσιόδρα-Πλεύρη

Έναν ακόμη “διακεκριμένο” επιστήμονα που εναντιώθηκε στην έρευνα του Κογκρέσου για όσους συμμετείχαν στη δημιουργιία των gain of function ιών κατήγγειλε δημόσια ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής του Columbia University και πρόεδρος της επιτροπής διερεύνησης του Lancet για τη προέλευση του ιού Jeffrey Sachs.

By Moses

Πρόκειται για τον Peter Hotez, κοσμήτορα του Baylor College of Medicine National School of Tropical Medicine o οποίος κατήγγειλε τις ακροάσεις ως «ένα σχέδιο υπονόμευσης του ιστού της επιστήμης στην Αμερική» σε ένα viral νήμα tweet την περασμένη εβδομάδα. Ο Hotez απέρριψε επίσης ως «παράξενη συνωμοσία» την πιθανότητα ένα εργαστηριακό ατύχημα να πυροδότησε την πανδημία COVID-19.

Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ο καθηγητής είχε λάβει επιχορήγηση 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων από το NIH για την ανάπτυξη ενός εμβολίου SARS που είχε τον δεδηλωμένο στόχο να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε «τυχαία έκλυση από ένα εργαστήριο», εκτός από μια πιθανή διάχυση του ιού από ζωονόσους.

Δλδ ο καθηγητής που έλαβε 6,1 εκατ. δολάρια ώστε να αναπτύξει εμβόλιο για τη πιθανή διαρροή ιού από εργαστήριο εμφανίζεται αίφνης να κατηγορεί το Κογκρέσο που εξετάξει την εργαστηριακή διαρροή του COVID-19!

Η επιχορήγηση των 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων του NIH αυξάνει επίσης την πιθανότητα «σκόπιμης εξάπλωσης του ιού από βιοτρομοκρατική επίθεση».

Ο Hotez δεν απάντησε σε ερωτήσεις που εστάλησαν μέσω email.

Ο Hotez υπηρετεί στο The Lancet COVID-19 Commission, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που εργάζονται για να ελέγξουν την προέλευση του ιού SARS-CoV-2.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Jeffrey Sachs, οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Κολούμπια, έχει ζητήσει τις τελευταίες εβδομάδες για μια αμερόληπτη έρευνα της υπόθεσης της διαρροής εργαστηρίου.

Ο Hotez αντέδρασε δηλώνοντας ότι στη τελική έκθεση δεν πρέπει να ενσωματωθούν οι ανησυχίες του προέδρου της επιτροπής Jeffrey Sachs!

«Όποτε συζητούσα την πιθανότητα ότι ο SARS-CoV-2 ήταν μια εργαστηριακή απελευθέρωση, ο Hotez απέρριπτε σθεναρά αυτή την πιθανότητα, αλλά ποτέ δεν εξήγησε σε εμένα ή στην Επιτροπή Lancet ότι είχε λάβει πράγματι μια επιχορήγηση που βασιζόταν σε αυτό ακριβώς το είδος κινδύνου. Θα έπρεπε σίγουρα να ήταν ξεκάθαρος σε αυτό», δηλώνει ο Sachs o οποίος εμφανίζεται βέβαιος για την εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID-19!

Ο Sachs είπε ότι η επιχορήγηση του 2017 που έλαβε ο Hotez δημιούργησε ερωτήματα σχετικά με το εάν μια πιθανή σύγκρουση συμφερόντων θα έπρεπε να είχε αποκαλυφθεί στην Επιτροπή.
«Ζήτησα επανειλημμένα από όλους τους Επιτρόπους να είναι διαφανείς για τυχόν πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων», πρόσθεσε ο Sachs.

«Το project αυτό θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε εξεταστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό πριν πραγματοποιηθεί», ανέφερε ο David Relman, μικροβιολόγος και ειδικός στη βιοασφάλεια στο Stanford. «Αυτό το έργο θα έπρεπε να είχε αναθεωρηθεί καθώς αφορούσε πείραμα “κέρδους-λειτουργίας” και πιθανότατα θα έπρεπε να είχε διακοπεί πριν από τον Δεκέμβριο του 2017».

Καθώς λοιπόν ο κατ΄εξοχήν αρμόδιος Jeffrey Sachs ως πρόεδρος της επιτροπής Lancet έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ιός COVOD-19 είναι εργαστηριακής προέλευσης υπάρχει πλέον μείζον θέμα με τον Έλληνα καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος επικεφαλής ομάδας συναδέλφων του (ανάμεσα και ο νεαρός κ. Μαγιορκίνης) μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και τουλάχιστο δύο μήνες πριν ο Αιθίοπας επικεφαλής του ΠΟΥ κηρύξει τη πανδημία έσπευσε να υπογράψει μελέτη η οποία υπερασπίζεται τη φυσική προέλευση του ιού COVID-19.

To γεγονός ότι αυτό συνέβη μόλις τον Ιανουάριο του 2010 και η μελέτη Τσιόδρα βρέθηκε ανάμεσα στις 8 που χρησιμοποίησε ο εμπλεκόμενος στην ανάπτυξη gain of function ιών Peter Daszak δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά καθώς εδώ υπάρχει σύμφωνα με τον Sachs ένα ακούσιο ή εκούσιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ερωτηματικά δημιουργεί επίσης η συνολική παρουσία του κ. Πλεύρη στο υπ. Υγείας καθώς Εβραίοι επεβιώσαντες του Ολοκαυτώματος μιλούν ανοιχτά για επανάληψη της Ιστορίας δείχνουν έναν νέο Χίτλερ στη σημερινή συγκυρία και υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια αφορούν τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.

Αίφνης ο κ. Πλεύρης αποφασίζει να αλλάξει τη καταμέτρηση νεκρών τον αριθμό τον οποίο επί δύο χρόνια φούσκωναν για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν με τα θανάσιμα εμβόλια τα οποία υποστήριξαν με ζέση τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Ανδρουλάκης.

Kαθώς λοιπόν οι αποκαλύψεις για τη προέλευση του ιού COVID-19 διαδέχονται η μία την άλλη οδηγούν στο συμπέρασμα ότι βιώνουμε ένα ακούσιο ή εκούσιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Οι επαναλαμβανόμενες παρεμβάσεις του κορυφαίου Εβραίου καθηγητή και επικεφαλής της ομάδας του Lancet για την διερεύνηση της προέλευσης του ιού COVID-19 Jeffrey Sachs (τις οποίες παρουσιάζει το Κουρδιστό Πορτοκάλι) έχουν θορυβήσει τους εμπνευστές του project της πανδημίας, η οποία όπως όλα δείχνουν έκανε την εμφάνισή της σχεδόν ταυτόχρονα με μία προσομοίωση-άσκηση πανδημίας η οποία ονομάστηκε EVENT 201 και την οποία οργάνωσαν στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Johns Hopkins, το World Economic Forum και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Ο Jeffrey Sachs λοιπόν με τις απανωτές παρεμβάσεις του υποστηρίζει ότι ο ιός COVID-19 είχε εργαστηριακά χαρακτηριστικά και δεν προέρχεται από τη φύση.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι απέλυσε τον Peter Daszak, ο οποίος σε συνεργασία με το ιολογικό Εργαστήριο της Wuhan κατασκεύαζε τους gain of function ιούς οι οποίοι σαν χαρακτηριστικό έχουν τη θέση διάσπασης της φουρίνης. Αυτό είναι που τους κάνει συναρπαστικά μεταδοτικούς ανάμεσα στους ανθρώπους.

Ο λόγος που κατασκευάζονται αυτοί οι ιοί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με εργαλείο τα εμβόλια σύμφωνα με άρθρο του επίσης κορυφαίου Εβραίου καθηγητή Joseph Mercola.

Οι παρεμβάσεις του Sachs οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να έχουν την έγκριση κάποιων που βρίσκονται σε υψηλότερη βαθμίδα από τους δράστες της παρασκευής του ιού και της επίθεσης εναντίον της ανθρωπότητας, έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία και στους κατά τόπους “υπευθύνους” του project και εδώ αναφερόμαστε στα πρόσωπα σε κάθε χώρα της Δύσης που είχαν αναλάβει να διασπείρουν με κάθε μέσο (όπως τα lockdowns) και την πλασματική μέτρηση των θανάτων ώστε στη συνέχεια κάτω από καθεστώς φόβου να σπεύσει ο κόσμος να εμβολιαστεί πράγμα που έγινε.

Έτσι σήμερα στην Ελλάδα το 72% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο με τα εμβόλια που σύμφωνα με το Mercola στις ΗΠΑ τουλάχιστο έχουν στόχο να προκαλέσουν περίπου 1 δις θανάτους έως το 2028-30 γιατί τότε ωριμάζουν αντίστοιχες συντάξεις σε συγκεκριμένους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Κάτω από το μανδύα της θεωρίας συνωμοσίας οι εμπνευστές του project μείωσης και αλλοίωσης του πληθυσμού επιχείρησαν να κρύψουν μια πραγματική συνωμοσία.

Έλα όμως που τώρα έρχεται ο κορυφαίος καθηγητής και καθ΄ύλην αρμόδιος Jeffrey Sachs να υποστηρίζει την άποψη του κατασκευασμένου εργαστηριακά ιού και να μιλήσει για βιολογικό όπλο!

Jeffrey Sachs

Βέβαια ο Jeffrey Sachs είναι μία ασημαντότης μπροστά σε επιστήμονες όπως ο Τσιόδρας, ο Μαγιορκίνης, ο Παρασκευής, η Κωστάκη, o Παναγιωτακόπουλος, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερη πρεμούρα να εμφανίσουν τον ιό φυσικής προέλευσης και έτσι από τον Ιανουάριο του 2020 και πριν ακόμη ανακηρυχθεί επίσημα η πανδημία έσπευσαν να υπογράψουν μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήταν φυσικής προέλευσης.

Πως τους ήρθε ιδέα; Ποιος τους ανέθεσε να κάνουν τη σχετική μελέτη την οποία (μαζί με άλλες 7) χρησιμοποίησε ο Peter Daszak για να εξαφανίσει κάθε υπόνοια εργαστηριακής προέλευσης του ιού!

Joseph Mercola

Σήμερα λοιπόν εμφανίζεται ο υπ. Υγείας (!) Αθανάσιος Πλεύρης να αλλάζει τον τρόπο καταμέτρησης των νεκρών για δύο λόγους>

Πρώτον γιατί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο κόσμο το 70% όσων πεθαίνουν από και με COVID είναι διπλά και τριπλά εμβολιασμένοι και

Δεύτερον αφού πέτυχαν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και καθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές όπως ο Sachs και ο Μercola κάνουν λόγο για κατασκευασμένο ιό COVID-19 ενώ Εβραίοι που επεβίωσαν του Αουσβιτς προειδοποίησαν έγκαιρα για τη ναζιστική επιβολή των εμβολίων και τον ρόλο τους στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού υπάρχει η αγωνία στους εμπνευστές και στους συνεργάτες τους για τις εξελίξεις και έως που αυτές θα μπορούσαν να οδηγηθούν ανεξέλεγκτες.

O Aθανάσιος Πλεύρης στη διάρκεια εφηβικών εξορμήσεων. Eκείνος που τον υπέδειξε για το πόστο του υπουργού Υγείας διαθέτει έντονη ιστορική μνήμη.

Η οικογένεια Πλεύρη με ενδυμασία περιπάτου

Ντόρα Δημοπούλου-Αθανάσιος Δημόπουλος

Όταν σχεδόν ταυτόχρονα με την άσκηση της προσομοίωσης ΕVENT-201 έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα κρούσματα COVID-19 ανάμεσα στους αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στους παγκόσμιους Αγώνες Στρατιωτικών η τελετή έναρξης των οποίων έγινε επίσης στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Wuhan της Κίνας, το ΕΚΠΑ που συνεργάζεται με το Johns Hopkins και σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας φροντίζει να μας ενημερώνει για την εξέλιξή της βρισκόταν ήδη σε ετοιμότητα μια και συμμετείχε στην άσκηση ΕVENT 201, ως συνεργάτης του Johns Hopkins.

Κοντοζαμάνης-Πλεύρης-Κικίλιας

Για να θυμηθούμε όμως ποιο ήταν το εγχώριο event που δικαιολόγησε επικοινωνιακά τουλάχιστο το πρώτο lockdown.

Διαβάζουμε σε σχετκά δημοσιεύματα της εποχής>

Σοβαρές διαστάσεις παίρνει το θέμα του δείπνου που παρέθεσε στις αρχές Μαρτίου ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθανάσιος Δημόπουλος και της σχέσης που μπορεί αυτό να έχει με την εμφάνιση πολλών κρουσμάτων κορονοϊού. Μολονότι έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα -αλλά και πολύ εντονότερη φημολογία- για την υπόθεση, ο κ. Δημόπουλος έχει αποφύγει μέχρι τώρα να δώσει δημοσίως οποιαδήποτε διευκρίνηση…

Το δείπνο, που λόγω της μεγάλης συμμετοχής έμοιαζε περισσότερο με δεξίωση, παρατέθηκε στο γνωστό εστιατόριο Blue Pine της Κηφισιάς στις 7 Μαρτίου με αφορμή την εορτή της συζύγου του Ντόρας Δημοπούλου – Ψαλτοπούλου και ήταν καλεσμένοι πανεπιστημιακοί, γιατροί, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, γνωστοί Αθηναίοι και αρκετοί κορυφαίοι δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Παπαχελάς και ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Γιώργος Χαντζηνικολάου

Χωρίς να είναι σαφές ακόμη ποιος είχε τον ιό, τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά το δείπνο αρκετοί από τους καλεσμένους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και μάλιστα ορισμένοι βρίσκονται, σε σοβαρή κατάσταση, διασωλημένοι όπως ο επιχειρηματίας κ. Θεοχαράκης.

Παρόντες στο δείπνο μεταξύ άλλων ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας με τη σύζυγό του η οποία νόησε καθώς και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργος Χαντζηνικολάου ο οποίος επίσης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

Aλέξης Παπαχελάς

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Χάρης Οικονομόπουλος, μιλώντας εκείνη τη περίοδο ανέφερε: “Δεν ήταν πάρτι. Η οικογένεια του κ. Δημόπουλου δεν έκλεισε το εστιατόριο. Έγιναν όμως δύο τραπέζια. Στις 7 Μαρτίου και στις 10. Στο δείπνο της 10ης Μαρτίου παρευρίσκονταν άνθρωποι που νόσησαν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν σερβίρει κανένα τραπέζι, ήταν απών στο δεύτερο δείπνο. Υπάρχουν πολλοί γνωστοί που ήταν καλεσμένοι στο δείπνο της 10ης Μαρτίου. Ο ιδιοκτήτης διαγνώστηκε με κορονοϊό δύο μέρες μετά. Είναι ανακρίβεια ότι ο ιδιοκτήτης ήταν αφορμή να κολλήσουν όλοι, καθώς όχι απλώς δεν γνώριζε ότι ήταν ασθενής, αλλά δεν ήταν στο εστιατόριο στις 10 Μαρτίου. Από τα 21 άτομα προσωπικού μόνο δύο νόσησαν εκτός αυτού. Ο ένας ήταν ο σερβιτόρος που σέρβιρε το τραπέζι της κ. Δημοπούλου στις 10 Μαρτίου”, είπε και πρόσθεσε: “Σε μια ηλικία 70 και ετών, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου βρίσκεται εκτεθειμένος. Όχι μόνο νόσησε ο ίδιος από κορωνοϊό αλλά βλέπει τους κόπους μιας ζωής να απειλούνται. Σπιλώνεται ένας άνθρωπος που όχι μόνο δεν ήξερε ότι είχε νοσήσει, αλλά δεν ήταν καν στο εστιατόριο στις 10 Μαρτίου”.

Υπάρχει νέος Χίτλερ στον πλανήτη;

Κι εάν ναι ποιοι είναι οι συνεργοί του; Την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη φωτογραφίζουν Εβραίοι επιζήσαντες του Αουσβιτς καθώς ένας κατασκευασμένος ιός COVID-19 έρχεται να επιβάλει τα εμβόλια ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Οι ιστορικές μνήμες των ανθρώπων που επέζησαν της Κόλασης ξυπνούν.

Καθώς οι πλήρως εμβολιασμένοι φεύγουν ξαφνικά, καθώς ο κλοιός σφίγγει παγκοσμίως για τους εμπνευστές του σχεδίου ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού η ιστορική μνήμη ξυπνάει σε ανθρώπους που έχουν βιώσει το Ολοκαύτωμα.

Ανάμεσά τους δύο σπουδαίες Εβραίες> Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav εκφώνησε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες τη παρακάτω ομιλία>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
– Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.

Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Vera Sharav in her home

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*