Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

TIMH €115.00

Βάρος 65 gr περίπου

Πάχος: 11-12 χιλιοστά

Διάμετρος εμπρός επιφάνειας: 32 χιλιοστά

Διάμετρος πίσω επιφάνειας: 44 χιλιοστά

Δύο κεραίες MWO

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος

Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button
Pendant «Black Knight»
ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Τα πολύτιμα πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα
Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» παρ’ ότι είναι συμπαγές, είναι το ισχυρότερο και πιο δυνατό στον κόσμο, μάλιστα δεν έχει κατηγορία, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» είναι κάτι το αξιοθαύμαστο, τόσο οργονοενεργειακά όσο και αισθητικά. Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι το μενταγιόν. Φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, αλλά μόνο με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ. στο ύψος του θύμου αδένα. Δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους. Εάν είναι σωστή κατασκευή -γιατί μπορεί και να μην είναι- επειδή είναι μέσα στην αύρα σας, σε κάθε αρνητική ενεργειακή προσβολή μετατρέπει την θανατηφόρα οργονοενέργεια (DOR) σε ζωοδότα (VOR) και εμπλουτίζει την δική σας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ORGONODROME
*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

*ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

*Τοποθέτηση όλων των υλικών κατασκευής σε βάζα VIOLET GLASS και έκθεση στο πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα.

Αυτά είναι τα υλικά και οι τεχνικές που φαίνονται, υπάρχουν όμως υλικά, κατασκευαστικές τεχνικές (π.χ. η τριών σταδίων αντιστρόφου εμποτισμού) όπως και ειδικές επεξεργασίες των υλικών που δεν είναι ορατά και δεν τα αναφέρω -για ευνόητους λόγους (!) περιέχει περισσότερα από αυτά που αναφέρω κι απ’ όσα βλέπει το μάτι. Ο καλοπροαίρετος αναγνώστης δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα υλικά κατασκευής, όσο για το ΤΙ ΚΑΝΕΙ ένας οργονίτης.

Από τα δυσκολότερα εγχειρήματα στο ερευνητικό εργαστήριο του orgonodrome είναι να φτιάξουμε ένα μενταγιόν [που φοριέται στον θύμο αδένα] όσο δυνατότερο οργονοενεργειακά γίνεται, σε όσο το δυνατόν μικρότερο μέγεθος. Δεδομένου ότι το μέγεθος ενός οργονίτη καθορίζει την δύναμη και την αποτελεσματικότητα του, αυτό μας το εγχείρημα ήταν σχεδόν ακατόρθωτο. Το προσεγγίσαμε μέχρι σήμερα με τον ασημένιο οργονίτη, αλλά δεν ήμασταν εντελώς ικανοποιημένοι, περισσότερο για κατασκευαστικούς λόγους. Μέχρι σήμερα!!!! Με το μενταγιόν «Pendant Black Knight» αυτός ο στόχος επετεύχθη. Στις ίδιες διαστάσεις (στο ίδιο καλούπι) έχουμε έναν οργονίτη μενταγιόν τριπλάσια δυνατό, ικανό για αποτελεσματικότητα και δράση όση 3 ασημένιων ή 10 χάλκινων μαζί. Μπορούμε λοιπόν να είμαστε ευτυχείς και σας το παρουσιάζουμε.

Η βασικότερη διαφορά με τα προηγούμενα προϊόντα – μενταγιόν, είναι ότι οι χάλκινοι οργονίτες δρουν και κόβουν την θανατηφόρα DOR που έρχεται από έξω προς τα μέσα, ενώ οι ασημένιοι κάνουν το ίδιο, αλλά κόβουν επίσης την DOR που αναβλύζει από μέσα και ρέει προς τα έξω. Με απλά λόγια ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την εσωτερική DOR και γι’ αυτό λέγαμε πως δεν είναι για όλους αλλά για όποιους αντέχουν την δύναμη του. Λειτουργούσαν δηλαδή γραμμικά. Ενώ …
Ο οργονίτης «Pendant Black Knight»
λόγω της ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ δρα ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΑ

button
Αυτό σημαίνει ότι με αυτόν τον οργονίτη, είναι σαν να έχετε και τους δύο προηγούμενους μαζί σε φρακταλική δράση. Άρα είστε ενδυναμωμένοι ακόμη και σε περιβάλλοντα με όρανουρ -αδιανόητο μέχρι σήμερα. Εδώ η ρήση πως είναι για «όποιον τον αντέχει» πάει περίπατο, γιατί είναι φτιαγμένος από ανθρώπους και απευθύνεται σε ανθρώπους κι όχι σε υβρίδια, παρασιτικούς ή μεταλλαγμένους.

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-6

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
Γιατί είναι απολύτως #απαραίτητο για τον άνθρωπο, το εντυπωσιακό μενταγιόν «Pendant Black Knight»

*Σε έναν οργονίτη [κόσμημα] έχετε τριπλάσια δύναμη επεξεργασίας της οργονοενέργειας, παρέχοντας σας υπηρεσία ενδυνάμωσης και προστασίας, υψηλότατου επιπέδου.

*Αποκτάτε έναν πολύτιμο Σύμμαχο [αν είστε πολεμιστές]

*Μετατρέπει το δυστοπικό περιβάλλον που είναι φορτωμένο με DOR, σε φιλεπιβιωτικό, υγιές και αρμονικό.

*Το «Pendant Black Knight» δημιουργεί μέσα στην αύρα σας, ένα πολύ δυνατό πλέγμα οργόνης, αφήνοντας νηστικό κάθε παρασιτικό ενεργειακό βαμπίρ που ευελπιστεί να τραφεί, είτε ανθρώπινο είτε αλλόκοσμο.

*Ενεργοποιεί το ανθρώπινο DNA έναντι της DOR που μας περιβάλει.

*Κόβει βιαίως την εσωτερική ερημωτική επέκταση.

*Μπλοκάρει και Μετατρέπει την Συγκινησιακή Πανούκλα.

*Συνδράμει στην υγεία σας από τις ασθένειες [νοητικές και σωματικές]

*Αναστρέφει την θανατηρόρα επίδραση κάθε ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και του HAARP (High frequency Active Auroral Research Project)

*Αποκτάτε σωματική, νοητική και συναισθηματική αρμονία.

*Αποκτάτε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΙΣΘΗΣΗ.

*Αντίληψη πραγμάτων και οντοτήτων που είναι αόρατα με την όραση.

*Απελευθερώνεστε από την ενεργειακή DOR επιρροή όλων των ενεργειακών παρασίτων.

*Αποκτάτε συνένωση της ψυχής και του αιθερικού σώματος.

*Αποκόβει την επιρροή των Εγρηγορότων – Βολαδόρων – ανόργανων όντων, ΚΑΘΟΛΙΚΑ

*Δυναμώνει το αιθερικό ανοσοποιητικό [θύμος αδένας]

*Ενεργοποιεί αυτοστιγμή τον μηχανισμό αυτοϊασης του ανθρώπινου σώματος.

*Παρασιτικοί, υβριδικοί, οργανικές πύλες, ψυχοπαθείς και λοιποί παρατρεχάμενοι δεν έχουν καμία επιρροή επάνω σας.

*Δυναμώνει με κάθετα ανοδική πορεία, το ανερχόμενο κεντρικό ενεργειακό ρεύμα της γης κι άρα προσφέρει ισχυρότατη δύναμη στο να επηρεάζετε άλλους ανθρώπους, γεγονότα και καταστάσεις.

*Δυναμώνει εντυπωσιακά το κεντρικό καθοδικό ενεργειακό ρεύμα του σύμπαντος και σας δίνει την δυνατότητα να κατευθύνετε την ζωή σας και το περιβάλλον σας σύμφωνα με τους σκοπούς και τις προθέσεις σας.

*Σφραγίζει και κάνει ευέλικτο και λειτουργικό -κατά περίπτωση- το ενεργειακό κουκούλι που περιβάλλει το ανθρώπινο πλάσμα, καθιστώντας το από την μία αδιαπέραστο από επιθέσεις κι από την άλλη εύπλαστο στην χρήση του.

*Εγκαθιδρύει με άνεση και ευκολία την υποδειγματική κατάσταση που επιλέγετε.

*Φέρνει τον άνθρωπο με θαυμαστή ευκολία, σε όποια εγκεφαλική κατάσταση κυμάτων επιλέγει.

*Πολύτιμος κι αξεπέραστος βοηθός σε αστρικά ταξίδια και πρωτοφανή δύναμη να αντιμετωπιστεί το κακό που συναντάται εκεί.

*Γι αυτούς που κολυμπούν στα βαθιά από το μικρό χάος κι επάνω, αποκτούν κυριολεκτικά έναν «Μαύρο Ιππότη» στην δούλεψη τους. Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ οργονίτης [λόγω του κρυστάλλου και της νανοεπικάλυψης] που μπορεί να επηρεάσει το κακό [και τα αλλόκοσμα ζούδια] στο μικρό χάος.

*Η Βασίλισσα μένει αποσβολωμένη και ψάχνει το SOMA για να συνέλθει (περισσότερα στο βιβλίο «TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη» που εκδίδεται εντός ολίγου)

*Οι 12 και τα ιερατεία τους γίνονται εντελώς ανίσχυροι. [… και γι’ αυτό ονομάστηκε Black Knight]

*Πολύτιμος βοηθός και καθοδηγητής στο ονείρεμα.

*Κινείτε το σημείο συναρμογής με αξιοθαύμαστη άνεση.

*Υπερασπίζει αυτούς -σαν Black Knight, που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις, λόγω των επαγγελματικών ή μη, μεταφυσικών υποχρεώσεων τους, ειδικότερα των επικεφαλής φιλοσοφικών ομάδων.

*Καθαρός νους χωρίς τις παρεμβολές των ανόργανων όντων.

Κι όλα αυτά -και άλλα- σε ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ!

button
Pendant «Black Knight»
Τέλος Στην Σπατάλη Ενέργειας
Θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα για τα οφέλη που αποκτάμε όσοι χρησιμοποιούμε τον «Μαύρο Ιππότη» και τις επιδράσεις του στην ζωή μας -τον έχουμε σχεδόν έναν χρόνο σε χρήση- αλλά όλοι οι αναγνώστες μας γνωρίζουν από τις δικές τους εμπειρίες και την δική τους εφαρμογή -από το 2010 έως σήμερα που βρίσκεται σε λειτουργία το orgonodrome- τα άμεσα κι έμμεσα οφέλη που προκύπτουν τόσο στον άνθρωπο όσο και στα φυτά, από την χρήση των οργονιτών μας.

Οι άνθρωποι έχουν ενέργεια για να φιλονικούν και να διαμάχονται, αλλά δεν έχουν καθόλου ενέργεια για να είναι υγιείς και δυνατοί. Είναι πάνω από ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι διαθέτουν ενέργεια για να πηγαίνουν στο φεγγάρι, να δολοφονούν την φύση, να καταστρέφουν οικονομικά ολόκληρους λαούς, να κάνουν διάφορα τέτοια πράγματα, αλλά δεν έχουν την απαιτούμενη ενέργεια για να αλλάζουν ριζικά τον εαυτό τους και την κοινωνία τους.

Έτσι προκύπτει η ερώτηση, γιατί δεν έχουν αυτή την απαιτούμενη ενέργεια; Έχουν αρκετή την ενέργεια για να μισούν, να σκοτώνουν, να πολεμούν, αλλά ολοφάνερα δεν έχουν ενέργεια για να αλλάξουν έστω και την μικρότερη συνήθεια. Αναρωτιέμαι ποιά να είναι η απάντηση σου σε αυτή την ερώτηση;

***

#Ιων Μάγγος /2016

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-3

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-4

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-6

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-11

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-121
Παραπομπές:

1] Φράκταλ (fractal) Ο όρος προτάθηκε από τον Μπενουά Μάντελμπροτ (Benoît Mandelbrot) το 1975 και προέρχεται από τη λατινική λέξη fractus, που σημαίνει «σπασμένος» ή «κατακερματισμένος». Για να κατανοήσουμε καλύτερα την αναγκαιότητα εισαγωγής των φράκταλ αναφέρουμε το εξής παράδειγμα: Η περίμετρος ενός νησιού εννοείται ότι είναι ορισμένη. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσουμε ακρίβεια ενός μέτρου για να την μετρήσουμε, θα την βρούμε μικρότερη από ότι πραγματικά είναι γιατί δεν θα μπορέσουμε να μετρήσουμε τις κοιλότητες που είναι μικρότερες του ενός μέτρου. Αν μετρήσουμε με ακρίβεια ενός εκατοστού, πάλι θα χάσουμε ορισμένες κοιλότητες. Έτσι καταλήγουμε σε απειροστά μικρή μονάδα μέτρησης και η περίμετρος του νησιού θα γίνει άπειρη. Η επιφάνεια όμως του νησιού, η έκτασή του δηλαδή, είναι ορισμένη. Το παράδοξο αυτό, το οποίο η Ευκλείδεια Γεωμετρία αδυνατεί να εξηγήσει, αντιμετωπίζεται με τα φράκταλ.

Με τον διεθνή όρο φράκταλ (fractal, ελλ. μορφόκλασμα ή μορφοκλασματικό σύνολο) στα Μαθηματικά, τη Φυσική αλλά και σε πολλές επιστήμες ονομάζεται ένα γεωμετρικό σχήμα που επαναλαμβάνεται αυτούσιο σε άπειρο βαθμό μεγέθυνσης, κι έτσι συχνά αναφέρεται σαν «απείρως περίπλοκο». Η πιο χαρακτηριστική ιδιότητα των φράκταλς είναι ότι είναι γενικά περίπλοκα ως προς τη μορφή τους, δηλαδή εμφανίζουν ανωμαλίες στη μορφή σε σχέση με τα συμβατικά γεωμετρικά σχήματα. Κατά συνέπεια δεν είναι αντικείμενα τα οποία μπορούν να οριστούν με τη βοήθεια της ευκλείδειας γεωμετρίας. Αυτό υποδεικνύεται από το ότι τα φράκταλ, έχουν λεπτομέρειες, οι οποίες όμως γίνονται ορατές μόνο μετά από μεγέθυνσή τους σε κάποια κλίμακα.

Για να γίνει αντιληπτός αυτός ο διαχωρισμός των φράκταλ σε σχέση με την ευκλείδεια γεωμετρία, αναφέρουμε ότι, αν μεγεθύνουμε κάποιο αντικείμενο το οποίο μπορεί να οριστεί με την ευκλείδεια γεωμετρία, παραδείγματος χάριν την περιφέρεια μιας έλλειψης, αυτή μετά από αλλεπάλληλες μεγεθύνσεις θα εμφανίζεται απλά ως ευθύγραμμο τμήμα. Η συμβατική ιδέα της καμπυλότητας η οποία αντιπροσωπεύει το αντίστροφο της ακτίνας ενός προσεγγίζοντος κύκλου, δεν μπορεί ωφέλιμα να ισχύσει στα φράκταλ επειδή αυτή εξαφανίζεται κατά τη μεγέθυνση. Αντίθετα, σε ένα φράκταλ, θα εμφανίζονται κατόπιν μεγεθύνσεων λεπτομέρειες που δεν ήταν ορατές σε μικρότερη κλίμακα μεγέθυνσης. [Αναζήτησε περισσότερα στην αρθογραφία].

2] «Όρανουρ» είναι ο όρος που χρησιμοποίησε ο Ράιχ για να περιγράψει διεργασίες και αποτελέσματα που σχετίζονταν με τα πειράματα Οργονομικής Αντί-Πυρηνικής ακτινοβολίας. Χάρη στον Ράιχ και τους ελάχιστους θαρραλέους συνεργάτες του έχουμε αφήσει τον κόσμο των θεωριών «επιστημονικής φαντασίας» κι έχουμε μπει στην αληθινή Διαστημική Εποχή. Υπό το φως αυτών των επιτυχημένων συναντήσεων με τους Διαστημάνθρωπους, οι ισχυρισμοί ότι «η Οργονοενέργεια δεν υπάρχει» είναι απλώς τα κακαρίσματα της συγκινησιακής πανούκλας. Τέτοιες προφασιστικές και θανατηφόρες τακτικές από την συγκινησιακή πανούκλα πρέπει να σταματηθούν και να αποκαλυφθούν ως αυτό που πραγματικά είναι: Ενεργή βοήθεια προς τον Εχθρό του Ανθρώπου! Οι διαδικασίες αυτού του πειράματος και η πλήρης αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του, μπορούν να βρεθούν στο Πείραμα Όρανουρ, Πρώτη Αναφορά (1947-1951) [αναζήτησε το ανάλογο άρθρο.]

#Συνδυαστικά με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

 1. Καλα ολα αυτα…..αλλα η γνωμη μου ειναι….το θεμα ειναι να μην χρειαζεσαι εξωτερικους παραγοντες/εργαλεια/τεχνολογια,σημερα υπαρχουν,τα εχεις, αυριο ποιος ξερει!…να μαθουμε να μην εξαρτιομαστε απο ολα αυτα…να στηριζομαστε στις δικες μας ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

 2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΛΑΚΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΚΤΑ,ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ!!!
  ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΦΟΡΑΣ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ!!!
  ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?

  • ανωνυμος 10/04/2016 @ 5:48 ΜΜ

   Μια χαρα κυκλοφορει ο κοσμος φορωντας σταυρο. Μην λέτε βλακείες άλλο πράγμα είναι ο οργονίτης και άλλο ο σταυρος μην συγκρινετε ανομια πραγματα

 3. δεν ξέρω τι είναι τούτο το πράγμα…για μένα το καλύτερο φυλακτό είναι ο σταυρός, είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και πρέπει όλοι να τον φοράμε…

  • Φίλε μου δυστυχώς ο σταυρός δεν προστατεύει απο αρνητικές ενέργειες,ούτε καν απο το ”κακό μάτι”,ενώ ο οργονίτης το κάνει…Φοράμε σταυρό για να δείξουμε την πίστη μας στον Χριστό,δεν βοηθάει ούτε μας δυναμώνει την αύρα.

   • οταν πιστευεις κ βοηθα κ ενδυναμωνει την αυρα !!! οταν απλα τον φορας χωρις πιστη τοτε δεν γινεται τιποτα σε αντιθετη περιπτωση ομως ειναι το πιο ισχυρο οπλο!!!

   • Αν φοβασαι τις αρνητικες ενεργειες ,κρατα πανω σου την ευχη του Αγιου Κυπριανου.

   • Μητσος εξ Αγγλιας 09/01/2017 @ 11:39 ΜΜ

    ΕΧΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΕΣ.

 4. ΠΡΟΗΦΩΝΑΣ ΚΛΑΡΙΝΑΣ 10/09/2016 @ 5:49 ΠΜ

  ΞΥΛΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΑΚΙΑ.

  • ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ 09/01/2017 @ 2:50 ΜΜ

   Όλα κάνουν την δουλειά τους, απλά ο σταυρός για να κάνει δουλειά, θέλει ειδική κατασκευή. Γίνεται και με ξύλο αλλά όχι με σκέτο ξύλο.
   Τώρα, ”ηθικά” ναι, οτιδήποτε συμβολικό που μας εκφράζει, μας ενισχύει, από άποψη αυτοπεποίθεσης.

  • Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε ότι οι σωστοί οργονίτες είναι νεοταξιτικα μπιχλιμπιδάκια. Μπορείτε να στηρίξετε την άποψή σας; Έχετε αποδείξεις;

   • Ανώνυμος 09/01/2017 @ 11:41 ΜΜ

    εσυ εχεις; οτι κατι(θετικο) κανουν δηλαδη. δεν εχω δει καποια μελετη και ουτε εχω δοκιμασει προσωπικα. αν ξερεις κατι πες μας

    • Ναι. Είχα πολύ γεωπηθητικό στρες (γραμμές Hartman).Μπορείτε να διαβάσετε πόσο κακό είναι αυτό.(H μέτρηση έγινε σε μηχάνημα με συχνότητες). Μου είπαν να αλλάξω θέση στο κρεββάτι μου αλλά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί η κρεββατοκάμαρα μου είναι μικρή.Ψάχνοντας για άλλες λύσεις διάβασα για τους οργονίτες.’Εβαλα κάτω από το κρεββάτι μου ειδικό οργονίτη΄και δίπλα στο κομοδίνο άλλον να κάνει πλέγμα.Όταν ξαναπήγα στη γιατρό 2 μήνες μετά, δεν της είπα για τους οργονίτες.Μόνη της με ρώτησε άν άλλαξα θέση στο κρεββάτι μου γιατί είχα σημαντική βελτίωση ως προς το γεωπαθητικό στρες. Η γιατρός αυτή είναι βιοσυντονίστρια στα πλαίσια της ολιστικής ιατρικής.Εγώ θεωρώ ότι η βελτίωση αυτή οφειλόταν στους οργονίτες.Δεν έκανα κάτι άλλο.

     • Γεωπαθητικό στρες. Συγνώμη για το λάθος. Τώρα το είδα.

 5. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΠΟΥΚΕΑ 10/10/2016 @ 1:47 ΜΜ

  ШΤο σχολιο σας θα ανεβει μονο οταν με καλεσετε στο 6979905496 και αποδειξετε ποιος ειστε και οτι αυτα που λετε ειναι ετσι επωνυμα ετσι ωστε να μπορω και να στραφω εναντιων σας αν λετε ψεματα με σκοπο την αντινοηση αλλα και να ερευνησω τα λεγομενα σας αν ειναι αληθεια …

 6. Ανώνυμος 10/10/2016 @ 4:25 ΜΜ

  Γιατί είναι μαύρο είπαμε?

 7. μόνο σε συσκευή υπάρχει;

  • Μητσος εξ Αγγλιας 09/01/2017 @ 11:29 ΜΜ

   Υπαρχει και σε χυτρα ταχυτητας.

  • Ανώνυμος 09/01/2017 @ 11:37 ΜΜ

   υπαρχει και σε χαπι και σε ρινικο σπρεϊ σε μορφη νανορομποτ. επισης ολα ειναι και υποαλεργικα και μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σαν υποθετα για να ενεργησουν στην εδρα του κακου

   • ΉΡΘΕ η ώρα του παιχνιδιού..
    Γι αυτό η χύτρα μου χάλασε; χαχα Ξεβιδώθηκε το καπάκι και η βίδα έσπασε. .
    Για τα χάπια , σπρεί και σε μορφή νανορομπότ (για τον δεύτερο της απάντησης) δυστυχώς απέχουμε λόγω θέλω ότι έρχεται να φεύγει από μόνο του . Ή κάποια φορά να του λέμε φύγε..χαχαχαχα

    • Ανώνυμος 09/05/2017 @ 6:44 ΜΜ

     για το δευτερο της απαντησης: αν η εδρα του κακου ειναι εκτος εδρας δε βλεπω κανενα προβλημα…

 8. Ανώνυμος 09/01/2017 @ 3:24 ΜΜ

  και 115 ευραιους τι λετε ρεεεεεεε

  • και είναι σύμπτωση ότι οι εβραίοι το iq τους είναι 110-115 χαχαχα
   τους ..toyς ένα παιχνιδάκι……τους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*