14:54 - 25/09/2021

Ισπανία: Συγκλονιστική η εικόνα της ηφαιστειακής έκρηξης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Στην εικόνα διακρίνεται το πορτοκαλί χρώμα της λάβας το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τον «σκούρο» Ατλαντικό Ωκεανό

Μια ιδέα του μεγέθους της καταστροφής που συντελείται τις τελευταίες μέρες στη Λα Πάλμα της Ισπανίας, πήρε Γάλλος αστροναύτης Τομά Πεσκέ, ο οποίος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Μάλιστα, η φωτογραφία που «τράβηξε» και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter,παρουσιάζει λεπτομερώς όσα κατάφερε να δει, αν και βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός πέρασε πάνω από τα Κανάρια Νησιά την Τετάρτη και ο Πεσκέ δεν έχασε την ευκαιρία να «αιχμαλωτίσει» στον φακό το «δράμα» που ζουν πάνω από 6.000 άνθρωποι, οι οποίοι έχουν υποχρεωθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από την Κυριακή, για χάρη της λάβας που ρέει σε χωριά της Λα Πάλμα κι έχει καταστρέψει πάνω από 350 σπίτια.

Στην εικόνα διακρίνεται το πορτοκαλί χρώμα της λάβας, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τον «σκούρο» Ατλαντικό Ωκεανό.

pentapostagma.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*