Ισοπεδώνουν τα πάντα: Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ του Athens Pride 2018 – Διαλύουν τις εθνικές αξίες

Δεκτό με ορισμένες ενστάσεις έκανε το ΕΣΡ το τηλεοπτικό σποτ για το Athens Pride του 2018.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου άναψε μεν το «πράσινο φως», ωστόσο διατύπωσε ενστάσεις για «την διατύπωση και την όλη παρουσίαση των μηνυμάτων» η οποία, κατά το ΕΣΡ, «γινεται κατά τρόπο που μπορεί να ποροκαλέσει σε ανήλικα πρόσωπα κάτω των 15 ετώ απορία και σύγχυση ως προς το πραγατικό νόημα των λεγομένων».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «το φετινό σποτ του Athens Pride προβάλλει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά πραγματικότητες που βιώνουν LGBTQI άτομα στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να ενημερώσει και να αποτελέσει έναυσμα συζητήσεων πάνω σε θέματα που αντιμετωπίζουν LGBTQI άτομα όλων των ηλικιών στη χώρα μας, με απώτερο σκοπό την μεγαλύτερη κατανόηση αυτών των θεμάτων από το ευρύ κοινό.»

Ακόμη επισημαίνεται:

«Φέτος, παρατηρήσαμε τα ΜΜΕ να γίνονται όχημα απαράδεκτων κορυφώσεων της ήδη υπάρχουσας συστηματικής και -δυστυχώς- απρόσκοπτης, έκφρασης ρητορικής μίσους στη δημόσια σφαίρα και τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια επιχειρηματολογία που κατά τα δεδομένα και την επικαιρότητα καταλήγει να είναι αντιφατική. Συγκεκριμένα, ενώ από τη μια το αίσθημα προστασίας ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε (15) από τη “σύγχυση και την απορία”, προτάσσεται ως λόγος χρονικού περιορισμού, δεν επιδεικνύεται η ίδια ευαισθησία από το Δ.Σ. του ΕΣΡ σε περιπτώσεις έκφρασης ρητορικής μίσους στα Μ.Μ.Ε. που προβαλλόταν σε όλες τις ώρες, οι οποίες όμως στην προκειμένη κρίθηκαν ως απαγορευτικές για την προβολή του δικού μας μηνύματος.

Σε συνέχεια των παραπάνω θα θέλαμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο να κοινοποιήσει το φετινό μήνυμα του Athens Pride και να δηλώσει περήφανα “ΠΑΡΟΥΣΑ” στην πλατεία Συντάγματος στις 9 Ιουνίου.»

pentapostagma.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

10 thoughts on “Ισοπεδώνουν τα πάντα: Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ του Athens Pride 2018 – Διαλύουν τις εθνικές αξίες

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  LIBERTE, EGALITE, FRATERNITE. EΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΟΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ «ΙΣΟΙ» ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΟΙ «ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ» ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΙΩΘΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….
  ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ «ΑΔΕΛΦΕΣ» ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΕΣ;

 2. Νικος says:

  Καλο θα ηταν να μην ωραιοποιειται η εικονα των lgbtq μεσω αφισων οπως η παραπανω με το εξωτικο περιεργο αλλα ελκυστικο υποκειμενο.
  Ας βαλουν και στις αφισες τα μπαζα που ειδαμε στο σποτ…. που μονον την λευκη φυλη δεν εκπροσωπουν .

 3. ΑΛΦΑ says:

  «Straight Ahead Of You» 9 Ιουνίου όλοι στην πορεία ξεκλειδώματος δικαιωμάτων των ετερόφυλων, δηλώνω παρών.

 4. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ says:

  ειδαμε και τις δικες σας τις αξιες…βλεπε λερος ειδαμε και το κρατος σας …βλεπε αστυνομια .αι στο διαολο απο δω χριστιανοταλιμπαν

 5. ο περιπτερας says:

  Οι  Πολιτικοί σε όλο τον κόσμο  ψηφίζουν συνεχώς νέους  νόμους που μειώνουν την οικονομική ευμάρεια  και τις κοινωνικές υπηρεσίες  στις ζωες μας.Όπως επίσης με ιδιαίτερο ζήλο    σε καθημερινή βάση  περιορίζουν την ελευθερία του λόγου  και τις ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ και θρησκευτικε μας  ελευθερίες (εννοώ τις Χριστιανικες) .Είναι  αυτοί οι ίδιοι που υποστηρίζουν συστηματικά τα δήθεν  δικαιώματα και τις ελευθερίες των ομοφυλοφίλων και τους αντιμετωπίζουν σαν τις μοντερνες ιερές αγελάδες.ΚΆΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.,,,
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΎΛΛΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΊ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΤΡΌΠΟ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΚΛΕΙΨΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ  .ΝΑ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ.ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΑΝΩΜΑΛΟΥΣ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ SEX ME EIKONIKHΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΌΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ?ΕΝΏ ΜΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΕΣ ?

 6. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ says:

  Η ΣΧΈΣΗ ΜΗΤΈΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΎ  ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΈΝΝΗΣΗ ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ. 
  Η ΣΧΈΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ  ΆΡΡΗΚΤΗ.
  ΕΙΝΑΙ    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΔΕΜΈΝΕΣ .
  Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ   ΕΊΝΑΙ Η ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ.
  ΑΥΤΉ Η ΣΧΈΣΗ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ.
  ΔΙΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΓΎΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ   ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΊΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΘΑ ΕΚΛΕΊΨΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ.
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ .ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ  .
  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΎΛΛΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΊ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΤΡΌΠΟ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΚΛΕΙΨΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ  .ΝΑ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ  ΑΧΤΑΡΜΑΣ .https://youtu.be/MqaZU7e0e7s
  προσπαθουν να ισοπεδωσουν τον βιολογικο μας προσδιορισμο δηθεν στο ονομα της ισοτητας

  http://www.news.com.au/world/europe/uk-teachers-told-to-use-genderneutral-pronouns/news-story/3e764a9d47fc72b6ce8ac1ceb3019000

 7. Γιωργος says:

  Αφηστε το σποτ να παιξει ελευθερα, ειναι τοσο χαμηλης νοητικης σταθμης που ακομα και μπετοβλακες σαν τους νεοελληνεςθα το σιχαθουν να ειστε σιγουροι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *