in

Ήρθαν οι «κοκκινογέλεκοι» στην Ελλάδα. Άλλη μια προφητεία του Πατροκοσμά επαληθεύεται

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Μετά το ψευτορωμέικο, το ρέμπελο, το χιλιάρμενο, τα τρία «Κ», άλλη μια προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού επαληθεύεται στις μέρες μας. Αυτή των «κοκκινογέλεκων». Των κοκκινογέλεκων που θα μας βοηθήσουν στον μεγάλο πόλεμο που ετοιμάζουν. Όλα συγκλίνουν στο αναπόφευκτο, και ενώ οι περισσότεροι πίστευαν ότι «θα μας σώσουν οι Ρώσοι», μόλις έγινε φανερόό ότι οι Ρώσοι δεν θα μας σώσουν, παρεβλέφθη και η προφητεία των κοκκινογέλεκων. Αυτό διότι πολλοί νόμιζαν ότι κοκκινογέλεκοι είναι οι Ρώσοι.

Ποιοι είναι όμως οι κοκκινογέλεκοι, που είπε ο Άγιος Κοσμάς; Κοκκινογέλεκοι, είναι οι Γάλλοι. Από το 2012, στο εκδοθέν αλλά μη ευρέως ακόμη πωληθέν βιβλίο μου για την Ελλάδα, ισχυριζόμουν ότι κοκκινογέλεκοι είναι οι Γάλλοι. Επίσης, τον Οκτώβριο του 2014, στο άρθρο μου «Ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε τον γαλλικό στρατό ότι θα μας σώσει και όχι τον ρωσικό» ανέλυα γιατί κοκκινογέλεκοι είναι οι γάλλοι. Τότε, οι περισσότεροι πίστευαν ότι κοκκινογέλεκοι είναι ο «κόκκινος στρατός» της Ρωσίας, έστω και αν είναι πλέον «τέως κόκκινος στρατός». Ήταν δύσκολη περίοδος να λες ότι δεν θα μας σώσουν οι Ρώσοι αλλά οι Γάλλοι.

Το της 4ης Οκτωβρίου 2014 άρθρο είχε εν περιλήψει ως εξής. Ο Πατροκοσμάς ξεχώριζε το ξανθό γένος από τους κοκκινογέλεκους, άρα αναφερόταν σε δύο διαφορετικές εθνότητες. Ο κόκκινος στρατός ονομάστηκε «κόκκινος» λόγω κομμουνισμού. Με την πτώση του κομμουνισμού έπαψε να είναι κόκκινος. Από την άλλη, ήταν ποτέ δυνατόν άθεοι κομμουνιστές, και ρώσοι συνάμα, να βοηθήσουν την Ελλάδα; Επίσης, ο Πατροκοσμάς μας προλέγει ότι οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Κωνσταντινούπολη και έτσι η διεθνής κοινότητα θ’ αναγκασθεί να μας την δώσει.

Είναι λοιπόν δυνατόν, την στιγμή που δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Πόλη, να διαθέτουν στρατεύματα που θα βοηθάνε εμάς; Άρα οι Ρώσοι δεν είναι οι κοκκινογέλεκοι. Επί πλέον, ο Πατροκοσμάς μιλούσε σε απλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας λέξεις της εποχής για να τον καταλαβαίνουν εκείνοι και όχι εμείς. Επομένως όταν έλεγε «κοκκινογέλεκοι», εννοούσε τους κοκκινογέλεκους. Τόσο απλό. Εννοούσε τους στρατιώτες που φορούσαν ΤΟΤΕ κόκκινα γελέκα. Τότε, κόκκινα γελέκα φορούσαν οι γάλλοι στρατιώτες. Η απλούστερη και πλέον ασφαλής απόδειξη, πέραν της μελέτης των στρατιωτικών στολών, είναι η φωτογραφία.

Και όμως, υπάρχουν φωτογραφίες! Ιδού πως. Ο Πατροκοσμάς έγινε μοναχός το 1759 και τον απαγχόνισαν το 1779. Την ίδια περίοδο 1756-1763 οι Γάλλοι πολεμούσαν στην Νέα Γαλλία, στην αποικία τους στο Κεμπέκ, στον Καναδά. Υπάρχει εκεί ένας σύλλογος που ρεαλιστικώς αναπαριστά τον τότε πόλεμο των γάλλων, στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων. Στην αναπαράσταση αυτή οι γάλλοι στρατιώτες έχουν λευκές στολές και κόκκινα γελέκα και όπως είναι φυσικό, υπάρχουν φωτογραφίες.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την αναπαράσταση αυτή και ξαναδημοσιεύονται.

Αυτά εγράφησαν το 2014. Τώρα όμως θα εμβαθύνουμε, διότι προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα. ΓΙΑΤΙ οι Γάλλοι; Ποια δύναμη είναι τόσο ισχυρή που ωθεί τους Γάλλους σ’ αυτές τους τις ενέργειες στην Ελλάδα; Να χώνονται ανάμεσα σε Ρώσους και Αμερικανούς και αυτοί να τους ανέχονται;

Θα εξηγηθεί αυτό το «ΓΙΑΤΙ», το οποίο έχει τρομερό ενδιαφέρον, διότι μέσα από την παρακάτω ανάλυση ο φιλομαθής αναγνώστης θα ωφεληθεί πολύ, και θα κατανοήσει πάρα πολλά απ’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα και φαίνονται ανεξήγητα, και γιατί εν τέλει οι Γάλλοι είναι οι κοκκινογέλεκοι. Ίσως φανεί ότι η πληροφόρηση είναι εκτός θέματος, πλην όμως είναι τόσο σπουδαία που αυτή η παρέκβαση είναι σημαντικοτάτη, άρα και δικαιολογημένη. Συνιστώ επίσης κατά την ανάγνωση, να λαμβάνετε υπ’ όψιν όλες τις πληροφορίες καθόσον είναι γνωστές σ’ ελαχίστους.

Οι πόλεμοι σχεδιάζονται και υλοποιούνται από μυστικές οργανώσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλες τις χώρες και οι οποίες αγωνίζονται για τα συμφέροντά τους. Τα εθνικά κράτη, χρησιμοποιούνται αισχρώς από τις οργανώσεις αυτές και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο τα δημιούργησαν μετά την στημένη Γαλλική Επανάσταση. Τώρα επειδή δεν τους εξυπηρετούν πλέον τα κράτη, θέλουν να τα καταργήσουν. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις όπως οι Ιλλουμινάτι, οι Τέκτονες, οι «Μητσοτάκηδες», κλπ., μικρές και μεγάλες, που είναι ταγμένες σε έναν σκοπό για αιώνες.

Αυτό που γίνεται τώρα στην Μεσόγειο, και ειδικά με τους Γάλλους στην Ελλάδα, ξεκινάει από παλιά. Από τότε που το μυστικό Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών έχασε την Ρόδο, την οποία απέτυχε ν’ ανακτήσει μαζί με τα νησιά των Κυκλάδων, μετά από πολλά χρόνια, το 1823. Η δύναμη λοιπόν στην οποία υποτάσσεται η Γαλλία είναι το μυστικό Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών του Αγίου Ιωάννου της Ιερουσαλήμ. Ένα Τάγμα, μια μυστική οργάνωση, που προέρχεται από τους Σταυροφόρους και το οποίο προστάτευε τον Ναό τον Σολομώντος. Άρα είναι Τάγμα αντιχριστιανικό, συνεπώς ανθελληνικό. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα, αν και πολλοί την θεωρούν ως αναληθή, που υπάρχει στο βιβλίο του Leo Taxil σε έκδοση του 1886, στην οποία απεικονίζεται ένας νεομυούμενος Ιππότης να ποδοπατά τον Εσταυρωμένο.

Το Τάγμα των Ιπποτών μετά την Ιερουσαλήμ εγκαταστάθηκε στην Ρόδο, μετά στην Μάλτα και όταν η Μάλτα κατελήφθη από τους Άγγλους τα μέλη του διεσκορπίσθησαν κυρίως στην Γαλλία.

Η Ελλάδα τι σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά; Φαινομενικά καμία, αλλά εάν μάς δίδασκαν την αληθινή Ιστορία, τότε θα είχαμε άλλη άποψη. Θα δούμε τώρα τι έγινε κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως του 1821 και έτσι θα εννοήσουμε γιατί οι κοκκινογέλεκοι επιστρέφουν πάλι στην Ελλάδα. Έρχονται για τα συμφέροντά τους, και τα οποία μοιραία είναι εναντίον της Ελλάδος, άλλο εάν φαίνεται ότι τώρα μας βοηθούν. Με την ανάγνωση τής τότε κρυφής Ιστορίας, θα βοηθηθείς αναγνώστα να καταλάβεις πολλά. Πάρα πολλά.

Ας αρχίσουμε την Ιστορία που αφορά την Ελλάδα επισημαίνοντας ότι, οποιαδήποτε ομοιότητα με το παρόν δεν είναι τυχαία. Η παράθεση των γεγονότων θα είναι πάρα πολύ περιληπτική αν και το όλο θέμα είναι κρισιμότατο, πλην όμως δεν αναλύεται μ’ ένα άρθρο.

Το 1823, η Ελληνική Κυβέρνηση θα έστελνε ικετήριες επιστολές σε συνέδριο των ισχυρών στην Ευρώπη και στον Πάπα, για να ζητήσει βοήθεια. Από την στιγμή που καταντάς να ξαναζητάς βοήθεια από τον Πάπα, σημαίνει ότι δεν πήρες το μάθημά σου. Τις επιστολές αυτές θα τις διακόμιζαν στην Ευρώπη ο Ανδρ. Μεταξάς και ο Νικ. Πίκκολος. Λίγο πριν την αναχώρησή τους ασθένησε ο Πίκκολος, παραιτήθηκε της αποστολής και αντικαταστάθηκε. (Επαναλαμβάνω! Να δίνετε σημασία σε όλες τις πληροφορίες). Αντικαταστάθηκε από τον πρώην πλοίαρχο του γαλλικού ναυτικού Ζουρδαίν, ο οποίος είχε έλθει να βοηθήσει την επαναστατημένη Ελλάδα. Πάντα έτσι κάνουν οι μεγάλες δυνάμεις του υλισμού. Πρώτα στέλνουν τους πράκτορες και μετά τους εισπράκτορες.

Αυτούς τους δύο δεν τους δέχθηκε κανείς στην Ευρώπη ώστε να παραδώσουν τις επιστολές της Ελληνικής Κυβερνήσεως. Στέλνει τότε η Ελλάς άλλους δύο. Τον Παλαιών Πατρών Γερμανό και τον Γεωργ. Μαυρομιχάλη. Κανείς πάλι ευρωπαίος δεν τους καταδέχθηκε, ούτε ο Πάπας φυσικά.

Ενώ η ελληνική αποστολή είναι στα αζήτητα και στον εξευτελισμό, ξαφνικά, ο Ζουρδαίν, ο υποτιθέμενος φιλλέλην που αντικατέστησε τον Πίκκολο, προτείνεται από τους υπολοίπους τρεις, να πάει μόνος του(!!!) στο Παρίσι για να διαπραγματευτεί δάνειο και συμμαχία με τους Ναΐτες Ιππότες. Η Ελλάς οδηγείτο στις αγκάλες μυστικών ανθελληνικών οργανώσεων μέσω Ζουρδαίν.

Ο Ζουρδαίν πήγε στο Παρίσι και συνάντησε τον δικηγόρο και σύμβουλο του Τάγματος των Ιπποτών, κάποιον Ραούλ, για να συζητήσουν για την Ελλάδα. (Από που τον ήξερε άραγε;) Ο Ζουρδαίν προσκόμισε πληρεξούσιο έγγραφο υπογεγραμμένο μόνον από τον Μεταξά(!!!) –θα δούμε παρακάτω πως ανταμείφθηκε- σύμφωνα με το οποίο μόνο ο Ζουρδαίν εκπροσωπούσε την Ελλάδα στις συζητήσεις. Οι Ραούλ και Ζουρδαίν συνέταξαν μια προσωρινή Σύμβαση. Η οποία άρχιζε ως εξής:
«Κυρίαρχον Τάγμα του Αγίου Ιωάννου του Ιεροσολυμίτου. Υπό την πνευματική εξουσία του παναγίου πατρός Πάπα.» Το προσέξατε; Ο Πάπας δεν τους δέχεται άμεσα, αλλά τους δέχεται έμμεσα.

Στην Σύμβαση αυτή γράφονται φοβερά και τρομερά πράγματα, όπως π.χ. ότι είναι προς το συμφέρον των Ιπποτών και της χριστιανικής πίστης να υπάρξει συμμαχία με την Ελλάδα, ότι υποστηρίζουν τον Σταυρό, καθότι Σταυροφόροι, κλπ., και συνέταξαν τους όρους συμφωνίας μεταξύ Ναϊτών και Ελλάδος για την σύναψη δανείου.

Σύμφωνα με το Άρθρο 1, οι Ναΐτες Ιππότες αναγνωρίζουν την ανεξαρτησία της Ελλάδος. Σύμφωνα με τα Άρθρα 6, 7 και 9, οι Ναΐτες αποσύρουν τα δικαιώματά τους και τις αξιώσεις τους στην Πελοπόννησο και Εύβοια, υποχρεούται η Ελληνική Κυβέρνηση να παραχωρήσει ολοσχερώς την Ρόδο, την Κάρπαθο, την Αστυπάλαια και τα γύρω μικρά νησιά, στους Ναΐτες άμεσα, με την υποχρέωση να τα απελευθερώσει κιόλας από τους Τούρκους. Επίσης η Ελλάς υποχρεούται να παραδώσει άμεσα τις Οινούσες και την Σύρο, μαζί με όλα τα έγγραφα κυριότητος μέχρι να πάρουν οι Ναΐτες την Ρόδο.

Προσέξτε! Μιλάνε για έγγραφα κυριότητος. Αυτό, διότι έχουν έγγραφα κυριότητος για Πελοπόννησο και Εύβοια ισχύοντα μέχρι σήμερα!

Στα Άρθρα 13, 14 και 15 αναγράφεται ότι οι Ναΐτες θα δώσουν δάνειο στην Ελλάδα 10.000.000 φράγκα, η Ελλάς όμως θα πάρει 4.000.000 και τα υπόλοιπα θα τα πάρουν οι Ναΐτες ως έξοδα εγκαταστάσεως στα νησιά Σύρο και Ρόδο που θα τους παραχωρηθούν. Επίσης για την εξόφληση του δανείου υπεύθυνοι θα είναι οι Ναΐτες αλλ’ αυτό θα κρατηθεί μυστικό(!!!) από τους Έλληνες, και με άλλο συμφωνητικό έγγραφο θα φαίνεται ότι δήθεν είναι υπεύθυνο το Ελληνικό Κράτος. Τα 4.000.000 φράγκα η Ελλάς θα τα έπαιρνε σε 4 δόσεις και η πρώτη θα καταβαλλόταν εάν έστελνε καράβια για να απελευθερώσει την Ρόδο και την Κάρπαθο. (Αρχίζω να πιστεύω ότι η ΕΕ διοικείται από αγγελάκια).

Στο Άρθρο 20 αναφέρεται ότι η Κυβέρνηση(!!!) των Ναϊτών θα έχει πράκτορα μέσα στην Ελληνική κυβέρνηση για να προστατεύει τα συμφέροντά της. Και τέλος, προβλέπεται στο Άρθρο 22, η Σύμβαση να μην είναι κοινοποιήσιμη σε άλλες χώρες παρά μόνο μετά από κοινή απόφαση Ελλάδος και Ναϊτών.

Ο Ζουρδαίν μετά την ολοκλήρωση της Σύμβασης αυτής, συντάσσει επιστολή προς την Ελληνική Κυβέρνηση και λέει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θα έχουν πρόβλημα αν μάθουν ότι οι Ναΐτες επέστρεψαν πάλι στα μέρη τους(!!!) και ανασυστήθηκαν όχι ως οργάνωση, αλλά ως κρατική οντότητα(!!!), και πλέκει το εγκώμιο των Ναϊτών. Επίσης, διαβεβαιώνει ότι έχει και Διπλώματα Ιπποσύνης για να τα δώσει σε μέλη της Ελληνικής Κυβερνήσεως. Καταλαβαίνετε! «Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς».

Μετά απ’ αυτά, επιστρέφει στην Ελλάδα η επιτροπή των τεσσάρων μαζί με τον αντιπρόσωπο των Ναϊτών, κάποιον Φιλίπ Σιατελαίν, για να υπογραφεί η συνθήκη και το δάνειο από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Οι Ναΐτες της Γαλλίας έδωσαν στον Σιατελαίν και γραπτές οδηγίες στις οποίες αναφέρεται ο τρόπος που θα ενεργεί εις βάρος των Ελλήνων. Οι πληροφορίες, οι δόλιες ενέργειες, και η υπουλότητα των Ναϊτών που προκύπτουν από το κείμενο είναι συγκλονιστικές. Μας βοηθάει να κατανοήσουμε πως λειτουργεί η ευρωπαϊκή διπλωματία.

Στο Άρθρο 1 των οδηγιών, προτρέπεται ο γάλλος Ναΐτης να πείσει τους Έλληνες ότι η συνθήκη είναι συμφέρουσα διότι οι Ιππότες συνδέονται με τις μεγαλύτερες οικογένειες της Ευρώπης, και διότι (προσέξτε πολύ καλά το παρακάτω), διότι «δεν υπάρχει Υπουργός, Πρέσβης, ή μεγιστάνας οποιουδήποτε Βασιλείου που να μην ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Τάγμα των Ιπποτών… του οποίου πνευματικός αρχηγός είναι ο Πάπας».

Άρθρο 2. Επειδή το ταμείο του Τάγματος δεν έχει χρήματα (αναλογισθείτε πόσο τεράστιοι απατεώνες ήταν) πρέπει να χειρισθεί το θέμα έτσι ώστε να δώσει μεγάλες ελπίδες στους Έλληνες!

Άρθρο 3. Επειδή στις διαπραγματεύσεις με τις άλλες χώρες η Γαλλία έχει άλλες δεσμεύσεις, «συναινεί σιωπηλώς» με την συνθήκη αυτή των Ναϊτών. Και σε περίπτωση που η Ρωσία ευνοηθεί στα Στενά, τότε θα ισχύει η συνθήκη των Ναϊτών. Επίσης, εάν δεν βάλει σημαία σε νησί το Τάγμα, να έχει εδαφική κυριότητα, δεν θα πάρει τα οφειλόμενα από Βέλγιο, Γαλλία και Σαρδηνία τα 53.000.000 φράγκα.

Ήθελαν οι Ναΐτες τις Οινούσες για να έχουν κράτος, ώστε να εισπράξουν τα 53 εκατομμύρια, να δώσουν τα 4 στην Ελλάδα, και η Ελλάς να τους εξοφλήσει τα 10 εκατομμύρια. Τι σατανικότης εκ μέρους των συμμάχων μας Ευρωπαίων!
Στο Άρθρο 5 εφιστούν την προσοχή στο ότι την Σύρο δεν είχαν σκοπό να μας την επιστρέψουν αλλά την ήθελαν ως Νέο Γιβραλτάρ.

Στο Άρθρο 8, υπάρχει ο χαρακτηρισμός των Ελλήνων ώστε να ξέρει ο Γάλλος Ιππότης με ποιους έχει να κάνει. Επειδή είναι μικρό, το παραθέτω αυτούσιο. «Οι Έλληνες είναι πανούργοι, πνευματώδεις, απατεώνες και άπιστοι και για αυτό πρέπει να είσαι λακωνικός, λαμβάνων ύφος ανθρώπου ειλικρινούς, απλοϊκωτάτου, και στερημένου πανουργίας».
Στα σχέδιά τους ήταν να πάρουν από την Ελλάδα επιπλέον και τα νησιά Κω, Νίσυρο, Χάλκη, και Κάσο αλλά και να δει αν συμφέρει στο Τάγμα να πάρει και άλλα από τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο.

Το Τάγμα των Ιπποτών έδωσε διπλώματα και βαθμούς, και κατέταξε στους Ιππότες τούς: Ανδρέα Μεταξά (πληρεξούσιο του Ζουρδαίν), Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, Λάζαρο Κουντουριώτη, Ανδρέα Μιαούλη, Εμμανουήλ Τομπάζη, Πέτρο Μαυρομιχάλη, και στον Υπουργό Εσωτερικών και Πολέμου του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται, διότι ήταν τρεις και όχι ένας. Στους Έλληνες Ιππότες εδόθησαν βαθμοί, δικαιώματα τιμών, προνόμια και παράσημα.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων μεταξύ Ελλάδος και Ναϊτών κάποιοι δικοί μας ήθελαν να δώσουν την Κύπρο αντί της Ρόδου, διότι η Κύπρος είναι μακριά. Ότι ακριβώς γίνεται σήμερα! Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Το δάνειο, για την Ιστορία, δεν πραγματοποιήθηκε και η Ελλάς βρέθηκε στα χέρια της Αγγλίας του Ρότσιλντ ή του Ρότσιλντ της Αγγλίας, το ίδιο είναι. Το μόνο που αγοράσαμε από τους Ναΐτες ήταν τα μηχανήματα με τα οποία κόπηκαν τα πρώτα νομίσματα της νεωτέρας Ελλάδος, ο Φοίνικας. Πλην όμως οι απαιτήσεις των Ναϊτών εις βάρος μας παραμένουν.
Όπως έγινε κατανοητό, οι κοκκινογέλεκοι, οι Γάλλοι, είν’ εδώ για τα συμφέροντα αυτών που ελέγχουν την Γαλλία και οι οποίοι υποστηρίζοντάς μας αποσκοπούν στο να πάρουν αυτό που ήθελαν πάντοτε. Το Αιγαίον Πέλαγος.

Οι προφητείες μάς δείχνουν ότι είμαστε στα προφητευμένα γεγονότα και εύχομαι σε μας και στους Τούρκους, το ίδιο. Καλή επιστροφή στην πατρίδα!

Χρήστος Μαντζιάρης

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Αν περιμένουμε από τους Ναΐτες Ιππότες, τους ροδόσταυρους και το τάγμα των Ιπποτών της Ιερουσαλήμ να μας σώσουν σωθήκαμε. Δεν έχουν καμία σχέση οι Γάλλοι και ο μασόνος ο Μακρόν με τη σωτηρία της Ελλάδας. Αυτοί που θα σώσουν την Ελλάδα θα είναι οι Ρώσοι, το 17ο του ελληνικού αλφαβήτου, όπως λένε οι Γεροντάδες της Ορθοδοξίας. Και όταν λένε ότι θα έλθει στρατός, που Θεό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει, εννοούν τους Ρώσους

 2. Συγνώμη αλλά από ότι ξέρω και είχα διάβαση τα κόκκινα τα φορούσαν οι Άγγλοι. (red coats)οι Γάλλοι φορούσαν γαλάζια.

 3. ..καλα ρε χρηστο και το χριστιανικο τοξο θα κοπει???
  οι ναιτες και η ισλαμικη αδελφοτητα ειναι ενα και το αυτο τι σοι ευχη ειναι αυτη που δινεις σε μας και τους τουρκους για επιστροφη στην πατριδα??
  εμας η πατριδα μας ειναι η ελλαδα με το αιγαιο κι αν οι ναιτες τωρα θελουν το αιγαιο τι θα κανει ο ρωσσος θα κατσει με σταυρωμενα χερια να επιτρεωει την διαλυση [εδαφικα] το χριστιανικο τοξο??
  αν γινει κατι τετοιο θα ειναι μεγαλη νικη των νεοταξιτων χαζαρων [ναιτων ισλαμιστων σιωνιστων]

 4. ..θα παμε ακλαυτοι αν γινει κατι τετοιο
  εχω αντιληφθει οτι ο κουλης κινηται γαλικα γιατι εξυπηρετει νεοταξικα χαζαρικα συμφεροντα..και τι θα γινει θα καταληξει το αιγαιο χαζαροπολητεια???
  αν ο χαλιφης ειναι και αυτος με το μερος των χαζαρων [της ισλαμικης αδελφοτητας] τοτε ειμαστε σαν τον οδυσσεα σε συμπληγαδες..πω πω τι μουρθε τωρα στο μυαλο!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=XADOryQdhlQ

 5. Χαχαχα !και ποιοι ελέγχουν τα συμφέροντα της Γαλλίας ;
  Άντε…μην σας παιδεύω !:ο θείος δράκος ΡΟΤΣΙ.
  Απλά ,οι φιδάνθρωπο ,εκδιωχθεντες τότε από τους Ρως,χώθηκαν στην Ευρώπη και έδωσαν τίτλους ,παράσημα και τιμές στους εαυτούς τους ,αφού πέταξαν εξω με πολέμους ,δωροδοκίες ,απάτες ,συκοφαντίες ,προδοσίες ,όλους τους άλλους διεκδικητές θρόνων.
  Το ραπορτο των επίγειων ανθρωπόμορφων δράκων , ή αλοηγκορ πήγαινε στον αρχηγό υποχθόνιο δράκο.
  Ο αρχηγός αλοηγκορ είναι ο επικεφαλής τηςδράκο φαμίλιας ροτσ

 6. …και επειδη ειναι πρεπον και δικαιον να μνημονευουμε και τους συνχρονους προφυτες…
  το τραγουδακι το εγραψε ο ..προφυτης Μανος Ελευθεριου!!!
  τιμη και δοξα σε σενα Μανο..πορευσου εν γαληνη!!!

 7. Και τι θα γινη ;
  Τι θες να γινη ;
  Αυτό που γίνεται.
  Τα δρακακια κτυπιουνται ανελέητα ,έξω από τον πλανήτη ,πάνω στον πλανήτη και κάτω από τον πλανήτη.
  Και αυτά και η παιδοφαγικη ελίτ τους.
  Χαχαχαχαχα !
  Τετάρτης διαστάσεως τα δρακακια.
  Έχουν έλθει από παντού μέχρι και δώδεκατης διαστασεως φωτεινοί.
  Και από πολλές φυλές και γαλαξίες.
  Τα αποτελέσματα θα γίνωνται ορατά σιγά σιγά.
  Όσοι παρακολουθούν ,αντιλαμβάνονται και κάποια πράματα ,πίσω από την κουρτίνα.Ο Παπάς ;αχαχαχαχα !

 8. Και έτσι λοιπόν ,ένα πρωί…τρόπος του λέγειν ,τα δύο ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ιησουίτες ,αχυρανθρωποι,λεβιεδες,Χίτλερ και Στάλιν ρήμαξαν τον ντουνιά.Καθ’υποδειξιν και οδηγίες των δρακων και των κρονιων ιερατείων.
  Εσείς ;εσείς κόβετε τις φλέβες σας ,για τα συστήματα τους και το κάλπικο χρήμα τους.ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ.

 9. Κοκκινογέλεκοι είναι ο Βρετανικός στρατός οι Γαλλοι φορούσαν γαλάζια ρούχα.Επίσης ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΩΣΙΒΙΑ-ΓΙΛΕΚΑ τι όχι;

 10. Καλημέρα είμαστε οι μόνοι στον Κόοσμο που αποκαλούμε
  τους Φράγκους Γάλλους.
  Η μεγαλύτερη τεκτονική στοά της Φραγκίας ονομάζεται και ΤΕΡΑΣ.
  Το να ”παίζουμε” την Πεντάμορφη δεν ωφελεί!
  Ιδιαίτερα όταν για εκείνους είμαστε η ψωροκώσταινα και με αποδείξεις.
  Το τωρινό φορομπηχτικό σύστημα που επιβλήθηκε,έως την ολοκληρωτική πτώχευση των Ελλήνων,είναι δοκιμασμένο, made in France .
  Ναι,ναί ότι διαβάζουμε ως νέο φορολογικό μέτρο ,μοντέρνο οδήγησε πρίν,προσθετικά σε κοινωνικό όλεθρο στην Φραγκία.

 11. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΦΟΡΟΥ “ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ”
  “Κείνο το πρωϊνό, ο γαληνότατος δόγης Ενρίκο Ντάντολο, πήρε ένα δάχτυλο από τα δικά του κι’ έξυσε το μετωπό του, και αυτό καταδικό του, να κατεβάση ιδέα. Φόραγε κι’ όλας το κρεμεζί του ράσο το δογικό, αρραβωνιάρης της θάλασσας, επίσημος με δαχτυλίδι. Μύτη γαμψή και χαμογελαστός πάντα του, είχε μέσα του ριζωμένο βαθιά κείνο το δόγμα της πατρίδας του “σιάμι Βενετσιάνοι ε πόϊ Κριστιάνοι”, που σημαίνει “πρώτα κλέφτε και μετά κάντε το σταυρό σας καλού – κακού”.

 12. Δύο λάθη και ανακρίβειες:

  (α) Άλλο οι Ναΐτες ιππότες, άλλο οι Ιωαννίτες.
  (β) Οι πρώτοι διαλύθηκαν “επισήμως” το 1307, οι δεύτεροι το 1792. Τον καιρό της Παλιγγενεσίας, οι Ιωαννίτες ήταν απλώς μιά οργάνωση-σφραγίδα, μ’ ένα γραφείο μέσα στο παπικό μέγαρο στο Βατικανό. (Και σήμερα, το ίδιο είναι.)

  Άρα, ουσιαστικώς “βοήθεια” ζητήσαμε τότε από τη Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας, που ξέραμε ότι βρίσκεται στα μαχαίρια με τους Άγγλους (αν και τέκτονες κι αυτοί).

 13. Με το αζημείωτο φυσικά, τα Κράτη ΔΕΝ είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις, δεν έχουν “συναισθήματα”, συμφέροντα έχουν μόνο (και καλά κάνουν). Οι Γάλλοι είναι οι μεγαλύτεροι απικοιοκράτες του πλανήτη. ΗΔΗ η TOTAL,έχει αγοράσει τα πάντα γύρω από τον αγωγό. Να διαβάζουμε δηλαδή το παραμύθι αλλά να προσγειωνόμαστε κιόλας στην πραγματικότητα. Ας είναι οι Γάλλοι, από το να μας πάρουν οι Τούρκοι ας μοιραστούμε με τους Γαλλους. Ας μας κάνουν και αποικία μπας και πάψουμε να είμαστε Ρωσοτουρκόγυφτοι

 14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/07/2020 @ Φεβρουάριος 7, 2020
  Αν δεν είχαν περάσει και οι Φράγκοι με τους Ιταλούς από αυτή τη χώρα, ακόμα στα τέσσερα θα είμαστε και θα μας έλεγαν “Αϊσέ”, τίποτα δεν έχει αλλάξει από την νοοτροπία και την κουλτούρα της σκλαβιάς. Η ζημιά τελικά των 4 αιώνων ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ στην κουλτούρα και τον πολιτισμό. Χάρη στους Γάλλους και στους Ιταλούς θυμίζουμε κάπου και λίγο Δύση και πολιτισμό…..

 15. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 02/07/2020 @ Φεβρουάριος 7, 2020 11:22 πμ
  Στο Αγγλικό -αυστηρότατο και σκληρότατο- δίκαιο είναι γραμμένα και υπογεγραμμένα τα μνημόνια. Απλά κάποιοι δε γουστάρετε τους Γάλλους, κάποιοι άλλοι τους Ρώσους, όλοι δε γουστάρουν Τούρκους, εγώ γουστάρω Ιταλούς και τέλος πάντων ανεξάρτητοι ΔΕΝ πρόκειται να είμαστε, δεν ήμασταν ποτέ, ΠΡΕΠΕΙ όμως να επιλέξουμε ΔΥΣΗ. Εκεί ανήκουμε, εμείς την ιδρύσαμε, αυτός ο πολιτισμός σε εμάς ανήκει.

 16. ονειρευτης 02/07/2020 @ Φεβρουάριος 7, 2020 6:44 πμ
  ΗΔΗ, έχουμε τελειώσει και είναι πολύ αστείο που μερικοί νομίζετε ότι ζείτε σε ανεξάρτητη χώρα και μάλιστα θα πολεμήσετε να την υπερασπιστείτε τουλάχιστον 3 φατρίες (πολιτικές, θρησκευτικές και οικονομικές) τσακώνονται πάνω από το κεφάλι μας για να μας βάλουν στο χέρι. Η ΝΤΠ εντωμεταξύ είναι παντού, δεν έχει κριθεί ακόμα ο πόλεμος αλλά δεν νομίζω πως δε θα τον κερδίσουν τελικά, αργήσαμε γιατί όταν τα λέγαμε είμασταν “συνωμοσιολόγοι”

 17. Κε Μαντζιάρη, το Αιγαίο οπωσδήποτε θα το μοιραστούμε με κάποιον, και αυτό κυρίως γιατί δεν έχουμε τη δύναμη να το κρατήσουμε, το θέμα είναι με ποιανών τα χνώτα τελικά μπορείς να ανακατευτείς; ΟΧΙ οι Τούρκοι ξανά. Μας κατέστρεψαν ολοσχερώς, αυτοί μας τέλειωσαν πολύ πριν τους μετανάστες. Ηθικά, ιστορικά, πολιτιστικά, σε ΟΛΑ! προσωπικά για να μην ξανάρθει ο Τούρκος δέχομαι και εξωγήϊνους και θα δούμε τι θα κάνουμε με τη ΝΤΠ. Ότι θα κάνουν όλοι οι λαοί, δεν είμαστε ξέρετε οι μόνοι που ξυπνήσαμε

 18. προς αργησαμε
  αν ο πολεμος δεν εχει κριθει τοτε δεν προεξοφλω την νικη κανενος και κατα συνεπεια την θελω δικη μου
  δεν ειμαι πολεμοχαρης ουτε θελω να πεθανω για το τιποτα σε κανενα κοσμικο συμβαν περα του πολεμου την στιγμη που θα μπω σε αυτον υπερασπιζοντας τα δικαια και τις αξιες μου ποτε βεβαια δεν θα παω γυρευοντας τον η κατασταση παντα δειχνει τον δρομο και αν ερθει ναι θα το κανω χωρις φοβο και θα επιδιωξω την νικη με καθε μεσον
  το αν θα βγω νικητης θα το δειξει η υπηρεσια

 19. και επειδη πιστευω οτι εχω το συμπαντικο δικαιο με το μερος μου το συμπαν θα στρατολογιθει υπερ μου και θα βγω νικητης
  οσο για το αν αργησαμε ..αντιπαραθετω …
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

 20. Καλησπέρα .
  Δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
  Ποιοί έκαναν την πρώτη άλωση της Πόλης?
  Ποιοί εξόντωσαν τον Καποδίστρια?ΠΟΙΟΙ?
  Οι Γάλλοι+Αγγλοι μόνο καταστροφή έφεραν.
  Οπως την χολέρα στον Πειραιά τον 19ο αιώνα.
  Σε λιγότερο από κάτι δεκαετίες κατάφεραν σχεδόν οι δυτικοί
  ότι δεν κατάφεραν οι Οθωμανοί για εκατοντάδες χρόνια στους
  Ελληνες .
  Η Δύση ευτυχώς πεθαίνει ,να προκάνουμε να πεθάνουμε μαζί της?
  Οχι βέβαια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αίγυπτος: Σφοδρή σύγκρουση μικρού λεωφορείου με δυο φορτηγά – 13 νεκροί

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ILLUMINATI