ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Iπτάμενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Καλαμάτας! Αναστάτωση στους κατοίκους της Βέργας (Πουφ Πουφ)

· Κατοχικά Νέα

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΟΙ… ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ!

Ένα φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε απόψε λίγο μετά τις 9 στον ουρανό της Καλαμάτας, πάνω από την περιοχή της Βέργας. Ωστόσο το φωτεινό αντικείμενο δεν ήταν στατικό, αλλά άρχισε να κινείται ακανόνιστα για αρκετή ώρα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.


Οι κάτοικοι της περιοχής που το αντιλήφθηκαν αναστατώθηκαν και οι θεωρίες συνωμοσίας “πήραν φωτιά”, στα social media. Τι εξωγήινο σκάφος, τι drone κατασκοπευτικό, οι ιδέες που έπεσαν πολλές.
Το MessiniaLive επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά δεν γνώριζαν κάτι, ούτε υπήρχε κάποιο σχέδιο νυχτερινής πτήσης για την περιοχή. Το αξιοσημείωτο πάντως ήταν ότι το φωτεινό αντικείμενο φαινόταν από διάφορες περιοχές της πόλης της Καλαμάτας, ενώ το “συνέλαβαν” και οι live web κάμερες του kalamata meteo club, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από μία ώρα στην περιοχή και μετά εξαφανίστηκε. Όπως αποτυπώνεται και στις εικόνες από τις live web κάμερες, το φωτεινό αντικείμενο υπάρχει στο 21.54 όπως λίγη ώρα αργότερα

Ωστόσο, η εξαφάνισή του δεν ήταν οριστική αφού επανεμφανίστηκε σε άλλη θέση, ανοιχτά από το λιμάνι της Καλαμάτας (ώρα 23.39)

messinialive.gr/

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

🍔 CHIBUSA — ΤΟ STREET FOOD ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΟΧΗ!

Δημόσιες υπηρεσίες – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

Στάσεις εργασίας στις εφορίες: Πανελλαδικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως την απεργία της 25ης Νοεμβρίου

Πληρωμές και ευρώ – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 71,78 εκατ. ευρώ σε 83.420 δικαιούχους από 19 έως 23 Οκτωβρίου – Όλες οι πληρωμές

5 απαντήσεις στο “Iπτάμενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Καλαμάτας! Αναστάτωση στους κατοίκους της Βέργας (Πουφ Πουφ)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *