Υπουργέ Πάνο Καμμένε, πράκτορες με 10 κιλά @ρχίδια έχει μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ

Γιατί μόνον οι Έλληνες πράκτορες ξέρουν να θυσιάζονται όταν είναι να σώσουν τις Οικογένειες φίλων και γνωστών τους.

Όλοι εσείς όμως, βλέπετε μόνο το τομάρι σας, την τσέπη σας και τις καρέκλες εξουσίας σας, και είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ των Ελλήνων. Τώρα και γιουσουφάκια – Hoş Geldiniz efendim.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ,

Άτιμε, ψεύτη Υπουργέ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, εσύ που με συκοφάντησες, μαζί και όλοι οι άλλοι που με προδώσατε, ιδού η απάντησή μου… πάρτε να ‘χετε.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα μου στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, εξ αιτίας της κατασκοπευτικής μου δράσης, και επειδή δεν σας συνέφερνε διότι σας χαλούσα την «μπίζνα», όπως αυτής στην γνωστή υπόθεση «παραεμπόριο των Ελληνικών Schengen Visa από τις προξενικές μας αρχές στην Τουρκία» και άλλες όπως «ΜΠΙΖΝΕΣ με την αγορά πετρελαίου από τους ISIS με φόρτωση CEYHAN» κ.α., θέτετε την ζωή μου σε απόλυτο και άμεσο κίνδυνο.

Με την έντεχνη διαρροή πληροφοριών στα ΜΜΕ από «Φιλιππινέζες» δημοσιογράφους, της ρεμούλας, και της διαπλοκής, ειδοποιήθηκαν, ενημερώθηκαν και κάνουν προσπάθειες να προστατευθούν οι εγκληματίες λαμβάνοντας μέτρα.

Οι Προδοτικές πράξεις σας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν αθώα πρόσωπα διότι έτυχαν απλά να ήταν φίλοι και γνωστοί μου στην Τουρκία και δεν γνώριζαν, ότι εγώ δρούσα κατασκοπευτικά στην χώρα τους ως πράκτορας της ΕΥΠ.

Δυστυχώς για εσάς, αυτήν την λεπτομέρεια, που θα σας αποκαλύψω σήμερα δεν την γνωρίζατε, όπως και άλλες, με αποτέλεσμα να έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα, συκοφάντες, προδότες της Πατρίδας μας.

Μαζί μ’ εσάς, θα μάθουν οι Έλληνες τι καθάρματα είσαστε και πόσο αδίστακτοι μπορείτε να γίνετε για να σώσετε τα τομάρια σας, επειδή σας πιάσανε με την γίδα στον ώμο, να κάνετε χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ μεταξύ πολλών άλλων.

Εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας, σήκωσα το ανάστημα μου, με θάρρος ως όφειλα και πήρα τις ευθύνες όλες πάνω μου, ρε κάθαρμα Καμμένε, αδίστακτε συκοφάντη, και ζήτησα συγνώμη για τις πράξεις μου ως ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ σε βάρος της Τουρκίας από τον ίδιο τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Αυτό το έκανα γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει για εμένα, και την ασφάλεια μου.

Το έπραξα αυτό διότι ήταν επιτακτικά ανθρώπινο να πάρω όλες τις ευθύνες πάνω μου και μακριά από τα κεφάλια Οικογενειαρχών που ήταν φίλοι, και άλλοι γνωστοί μου στην Τουρκία, οι οποίοι συνελήφθησαν, ανακρίθηκαν, και πέρασαν πολύ άσκημα στις τουρκικές φυλακές, επειδή εσείς όλοι οι δήθεν «Έλληνες» είσαστε μεγάλοι προδότες του Έθνους των Ελλήνων.

ΠΟΛΥ νωρίτερα είχα στείλει στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα Επιστολή μου και τον ενημέρωνα για τον λόγο παραίτησης μου, ο οποίος δεν ήταν άλλος από αυτόν της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σας.

Ξέρω ότι όλα αυτά ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, σου είναι πολύ δύσκολα να τα καταλάβεις διότι για εσένα μπροστά στο χρήμα, την καρέκλα εξουσίας και την δόξα, η προδοσία των Ελλήνων, είναι εθνικό σπορ, και είναι το μόνο που ξέρεις να κάνεις Άτιμε, με μεγάλη ευκολία, παρέα με τον άλλο τον χαρούμενο, σαλιάρη. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Να ξέρεις χοντρέ, αδίστακτε συκοφάντη μετά από αυτό που έκανες έχεις αποκτήσει και προσωπικούς λογαριασμούς μαζί μου και είναι ανοικτοί, και θα τους κλείσουμε άτιμε, ψεύτη και αδίστακτε συκοφάντη, χρήστη πλαστών εγγράφων, και προδότη των Ελλήνων.

Μέχρι τότε, και εφόσον δεν σε έχει βάλει φυλακή η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, να ξέρεις ότι θα σε βάλω εγώ ο ίδιος, και μάλιστα με πολλές κλωτσιές εφόσον χρειαστεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Όποιος δε, πλην του ψεκασμένου Πάνου Καμμένου, έχει ξαναδεί τέτοιους «τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ», να μου το πει και εμένα.

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

11 thoughts on “Υπουργέ Πάνο Καμμένε, πράκτορες με 10 κιλά @ρχίδια έχει μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ

  • Ανώνυμος says:

   Kαι μάλωνα το γιό μου που έλεγε το φίλο του Μαλακαντρέα…Για να μπορείς να σχολιάζεις εσύ χαλαρός και ελεύθερος από το σπιτάκι σου μεγάλε,κάποιοι φτύνουν αίμα εκεί έξω..
   Και αγανακτούν δικαίως όταν προδίδονται…Κατά τα λοιπά,αδελφές και παλικάρια πετάμε την παπαριά μας να περάσει η ώρα,ρίχνοντας ενίοτε πέτρες στον ανήφορο..Αγνόησε τα παραπάνω,αν είσαι βαλτό τρολλάκι του Χοντρού ωστόσο..

  • Emmanouil Hatzisavvas says:

   ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ – ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ- ΚΡΑΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ – ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΥΕΘA ΒΛ. OLYMPIA — EXOMATIAKAIVLEPO — KATI PIPATZOYDES ETC,. ETC., ETC

 1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ says:

  Σαπίλα παντού.Οπου σταθείς και όπου βρεθείς, σαπίλα παντού.Πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση,τέλος.Αλλιώς χανόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *