Το υπερόπλο της λησμονιάς

Το υπερόπλο της λησμονιάς

Σας έχουν φυτευθεί ιδέες, κάθε μορφής δήθεν αρχές, ήθη και έθιμα και προγραμματισμούς κάθε μορφής. Αυτά είναι δήθεν Η παλαιά τάξη πραγμάτων. Και τώρα δίνεται μάχη να μην έρθει μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα την γεννήσουν αυτοί που γέννησαν την παλαιά τάξη πραγμάτων.

Και όλοι εσείς μέχρι τώρα ακολουθείτε τον προγραμματισμό αυτών που εκπαιδεύουν την ανθρωπότητα από κάθε μορφής εξουσία – εκπαίδευση – δομές.

Όλοι εσείς που ακολουθείτε αυτές τις κατευθύνσεις ξέρετε πολύ καλά ότι η πιο σοβαρή ασθένεια που υπάρχει στον άνθρωπο είναι να χάσει την μνήμη του. Γιατί χωρίς μνήμη πλέον κατεβαίνεις βασίλειο και υπάγεσαι στα ζώα. Γιατί αν χάσεις στη μνήμη σου, αυτόματα σου αφαιρείται η σκέψη. Οπότε ακυρώνεται και ο νους σου. Έτσι λοιπόν εάν μπορέσεις στο κάθε άνθρωπο όταν τον εκπαιδεύεις και με έντεχνο τρόπο του ακυρώσεις κάθε μνήμη αυτόματα πλέον είσαι υποχείριο κάθε άρρωστης και μαύρης σκέψης αυτού που σου αφαίρεσε τη μνήμη.

Εάν σε ένα κομπιούτερ αφαιρέσετε τον σκληρό δίσκο που είναι η μνήμη αυτόματα το κομπιούτερ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο το πολύ πολύ για να βάλετε το ποτήρι πάνω με τον καφέ σας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον άνθρωπο.

Όλοι που εκπροσωπούν ταμπέλες κάθε μορφής και πάσης μορφής εξουσίας, πολιτικά κόμματα, θρησκευτικές πεποιθήσεις, τράπεζες, επενδυτές, Ιδιωτικοποιήσεις, Ελεύθερος κανιβαλισμός, (ελεύθερη αγορά), κομμουνισμός με αθεία, σύμφωνα συμβίωσης, τεκνοποίησεις από διεστραμμένους νόες ομοφυλοφίλων, φυσικά με την έγκριση των εξουσιών, και το πιο τραγικό απόλα, να έχετε πίστεί ότι δεν είχατε ποτέ μα ποτέΤο παρελθόν ξαναγεννηθεί Η δικιά σας η ίδια η ψυχή, κι ούτε φυσικά θα ξανάρθετε στο μέλλον, η δικιά σας Η ίδια η ψυχή, με διαφορετικά σώματα για να καταλάβετε, να κατανοήσετε και να τελειώσετε την εκπαίδευση του ανθρώπινου σχολείου.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι όλα αυτά ξεκινάνε από ένα βασικό: να ακυρωθεί τελείως η μνήμη σας κι από την ώρα που γεννιέστε, μέχρι τη στιγμή που φεύγετε σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας να έχετε ένα μόνιμο αλσχάιμερ, δηλαδή κενό μνήμης – κενό σκέψης – κενός νους.

Σήμερα Η ανθρωπότητα ζει αυτά τα απίστευτα, για ένα και σπουδαίο λόγο. Να προσπαθήσετε όλοι σας να θυμηθείτε. Να ξαναθυμηθείτε ποιοι τελικά είσαστε. Πριν να γεννηθείτε, ήσασταν τίποτα από όλα αυτά που σας έχουν φυτέψει τώρα στο μυαλό οι εξουσίες? Εννοείται ότι δεν σας αγαπάνε. Διότι εάν σας αγαπάνε θα είχατε υλική ευμάρεια, και κανένα υλικό πρόβλημα. Επομένως αφού αποδεικνύεται ότι δεν σας αγαπάνε, δίνετε έστω 1 πιθανότητα να μην έχουν κανει τα πάντα, ώστε να ακυρώσουν από μέσα σας στη μνήμη? Νομίζω ότι αν μην τι άλλο το παράδειγμα του άψυχου κομπιούτερ το καταλάβατε. Φανταστείτε ότι το μέγεθος από έναν έμψυχο άνθρωπο να του αφαιρέσεις την μνήμη – σκληρό δίσκο.

Γι’ αυτό προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις, έξω από οποιαδήποτε ταμπέλα να ξαναθυμηθείτε ποιοι είσαστε. Όπου και να καταλήξετε εάν δεν αισθανθείτε και τελικά καταλήξετε ότι είστε μέσα στα πάντα (στην απειρότητα των συμπάντων) συνεχίστε να προσπαθείτε να ξαναθυμηθείτε….

Loading...

3 thoughts on “Το υπερόπλο της λησμονιάς

 1. Captain Harlock says:

  Ο άνθρωπος γεννιέται με κάποιες προδιαγραφές λειτουργίας. Στην πορεία όμως, ανάλογα με τις τοπικές (εκθετικά σε ομόκεντρους κύκλους με την ανάλογη σχέση απόστασης-επίδρασης) διαμορφωθέντες καταστάσεις -κάτι που δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη, κάθε άλλο- μπαίνουν προγραμματισμοί και από εκεί και πέρα η παρακολούθηση του παιχνιδιού χάνεται διότι, απλά, οι συνδυασμοί που προκύπτουν από τις αλληλεπιδράσεις των μελών μιας τοπικής ομάδας,
  ακόμα και με έναν προγραμματισμό δυο-τριών πρωτευόντων γενικών παραγόντων και κάποιων δευτερευόντων, και μετά, χάνονται στο άπειρο. Διότι οι προγραμματισμοί κυμαίνονται από την προσωπική μετάφραση/ερμηνεία του καθενός, έως…(ΕΔΩ μακραίνει το θέμα).Γιατί… Η ανθρωπότητα, πάντα θα έχει ένα άλυτο πρόβλημα. Ποιό?! συνεχίζεται…

  • Captain Harlock says:

   …συνέχεια από άνω … Το μέγα πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι ότι, αυτοί που θέλουν την εξουσία, περισσότερο ή πολύ περισσότερο, και ακριβώς γι’αυτόν τον λόγο, όχι για άλλον, είναι ανίκανοι για σωστή διοίκηση, με γνώμονα τα συμφέροντα των ανθρώπων που εξουσιάζουν και διοικούν, γιατί, ο ΜΟΝΟΣ τους γνώμονας υπό την αιγίδα του αρχικού αιτίου που ζητούν την εξουσία, και των δράσεων τους ως προς αυτή, είναι το δικό τους συμφέρον, και αυτό παγκόσμια και παντού όπου υπάρχει εξουσία, πολιτική, οικονομική, θρησκευτική, οπουδήποτε. Πως θα διοικήσουν λοιπόν σωστά βλέποντας τις ανάγκες των άλλων, αφού οι ανάγκες οι δικές τους, πάμπολλες και μονίμως ανικανοποίητες, κυριαρχούν στο μυαλό τους? Χώρος για κάτι άλλο ΔΕΝ υπάρχει.
   Και μιλάω για «δημοκρατικές» μεθόδους, όπου οι διοικούντες εκλέγονται για να υπηρετήσουν, δεν βγαίνουν αυθαίρετα, και σίγουρα -ως, υποτίθεται-
   για να υπηρετήσουν, και όχι για τα δικά τους συμφέροντα. Οπότε ξεχνάμε την σωστή διοίκηση από αυτούς που ζητάν και βρίσκουν την εξουσία γιατί και μόνο η ίδια η ανάγκη τους αυτή, αυτομάτως και μηχανικά, δηλώνει ξεκάθαρα την ανικανότητα τους ως προς αυτή, εάν θέλουμε να μιλάμε πάντα για σωστή διοίκηση, κάτι που μάλλον ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας έτσι κι αλλιώς… συνεχίζεται…

 2. Ανώνυμος says:

  …»συνεχίστε να προσπαθείτε να ξαναθυμηθείτε»… είπε η Αλίκη στα ζόμπι, και έφυγε από την Raccoon City παίρνοντας μαζί της το ΡΩ. Ήταν τέλη του μηνός Σεπτεμβρίου, όταν ο Θησέας ξεκινούσε για τη νήσο Κρήτη, για να σκοτώσει τον Μινώταυρο. https://www.youtube.com/watch?v=8gQIL8uV_Tc Αυτά. Υγ. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *