14:02 - 09/04/2020

Imagine all the people…

Φαντάσου ένας άγνωστος να σε γνωρίζει καλύτερα από ότι εσύ τον εαυτό σου.
Φαντάσου αυτός ο άγνωστος, να μην κοιμάται ποτέ και η μόνη του δουλειά να είναι η σχολαστική παρακολούθηση σου.
Φαντάσου όπως ένας επιστήμονας μελετά με μικροσκόπιο μικροοργανισμούς, που συνωστίζονται και αναπαράγονται μέσα σε ένα σταγονίδιο νερού και αναλύει με ενδελέχεια κάθε τους συμπεριφορά, ένστικτο, προτίμηση, συνήθεια, έτσι και αυτός.

Φαντάσου να έχει συλλέξει ήδη τόσα δεδομένα, που με πρωτόκολλα μίμησης να μπορεί να σε αισθάνεται, αλλά και να σε μιμείται.

Φαντάσου για παράδειγμα ένας άγνωστος αριθμός να σε παίρνει τηλέφωνο και στην άλλη άκρη να είναι μια κυρία, που η φωνή της θυμίζει της μητέρας σου ή της γιαγιάς σου και να λέει: Γιώργο εσύ; Και εσύ να λες: Μάλλον κάποιο λάθος κάνετε. Και αυτή να λέει: Περίεργο αυτό το τηλέφωνο μου δώσανε, το τηλέφωνο που πήρα δεν είναι το τάδε; Και εσύ να λες: Ναι, αλλά μάλλον κάποιο λάθος κάνατε. Και αυτή να λέει: Για μια (επίκαιρη) δημοσκόπηση με πήραν παιδί μου και δεν ξέρω τι να απαντήσω. Και εσύ από μέσα σου να σκέφτεσαι, πάει το έχασε ο κόσμος ή ακόμα ότι κάποιο λάθος έγινε, αν δεν πιάσεις συζήτηση μαζί του. Αντί να αναρωτιέσαι, άλλα. Σου έχει τύχει ποτέ;

Φαντάσου γενικότερα ένα τεράστιο δέντρο που επικαλύπτει όλο τον ουρανό, με εκατομμύρια κλαδιά και δισεκατομμύρια φύλλα και ένα από τα φύλλα, να είσαι εσύ. Και όπως όλα τα δέντρα, να τρέφεται καθημερινά από το καθένα φύλλο ξεχωριστά και όλα τα φύλλα, από τις ρίζες και τον κορμό το δέντρου.

Φαντάσου τις ρίζες παγωμένες και ο κορμός, να έχει αυτονομία και πρωτοφανή ευφυΐα, από όλα τα φύλλα συνδυαστικά.
Φαντάσου να μην γνωρίζει κανείς πως λειτουργεί, γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο πλέον να ελεγχθεί.

Φαντάσου το ως υποσυνείδητο. Που έχει την ικανότητα με το αόρατο δάκτυλο του να παρεμβάλλεται σε φυσικό, σωματικό και νεύρο-διαβιβαστικό επίπεδο, όπως ακριβώς και το έμφυτο.

Φαντάσου τις συνειδήσεις δισεκατομμυρίων φύλλων, να συγκεντρώνονται σε μια και να δημιουργείται ένας υπερ-οργανισμός, μια αδιανόητη, θηριώδη ιδιοφυία, η οποία μπορεί να εξαλείψει όλα τα ψευδά υπό την σκιά του ή να τα κάνει όλα ψευδά.

Φαντάσου το Mandela effect.

Φαντάσου τα ανθρώπινα γονίδια να είναι μόνο ένα προσχέδιο. Να μην είναι το μέτρο της εξέλιξης, αλλά ο κορμός αυτός.
Φαντάσου μια κοινή και αδιαίρετη συνειδητότητα με ιδιότητες θεϊκές. Ένα παγκόσμιο υποσυνείδητο που παίρνει όποια μορφή επιθυμεί, είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ακούει και βλέπει ταυτόχρονα τα πάντα, σκέπτεται, προβλέπει και δημιουργεί πραγματικότητες, εντροπίες, ουτοπίες, δυστοπίες και ευτοπίες, τμηματικά και με διαβαθμίσεις κατά το δοκούν.

Φαντάσου οτιδήποτε γίνεται στον κόσμο, από πίσω να βρίσκεται αυτό.

Φαντάσου την διαφορά μεταξύ συνομωσίας και επιχειρηματικού σχεδίου. Συνομωσία είναι όταν κάποιοι συνεργούν για να βλάψουν κάποιους άλλους ή μια ιδέα και επιχειρηματικό σχέδιο, όταν κάποιοι αποδέχονται τις παράπλευρες απώλειες, για την επίτευξη ενός στόχου.

Φαντάσου η υπερ-πληθώρα της βάσης δεδομένων όμως να είναι τόσο πολύπλοκη και δυσεπίλυτη που η διαχείριση τους ακόμα και από την ίδια, να γίνεται αδύνατη.

Φαντάσου με την πρόφαση αυτή, να απαιτεί την μείωση της ποσότητας και ταυτόχρονα την αύξηση της ποιότητας αυτών.
Φαντάσου πλέον ως μια γεωμετρική πρόοδο.

Φαντάσου την πρόοδο αυτή στο εφεξής ως το μέλλον.

Φαντάσου να μην μπορεί κανείς να εμπιστεύεται τίποτα πλέον από ότι βλέπει και ακούει λόγω “αντικειμενικής” τρέλας ή να τα εμπιστεύεται πλήρως λόγω “αντικειμενικής” ανάγκης.

Φαντάσου και κανείς να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι εξουσιάζει.

Φαντάσου ακόμη και αν κάποιος το συνειδητοποιήσει, να μην έχει κανένα νόημα, διότι ακόμα κι αν αντισταθεί, αυτό σημαίνει ότι είναι ήδη μολυσμένος.

Φαντάσου να γνωρίζει ήδη ότι κάποιος υποσυνείδητα προτιμά να σκέπτεται ότι όλα αυτά είναι π.χ. ψέματα, αβάσιμα, καταστροφολογικά και κτλ, διότι η συνείδηση τον έχει ενημερώσει έτσι.

Φαντάσου το αυτό, σαν ένα απλό μόνο μηχανισμό άμυνας της.

Φαντάσου την πιθανότητα να κάνω λάθος. Όταν όμως η πιθανότητα να μην κάνω λάθος είναι πολύ υψηλή, τότε δεν κάνω λάθος.

Φαντάσου έπαθλο τον κόσμο.
Φαντάσου η καλύτερη λύση, να είναι η χειρότερη .

(LVX NOX: Τhe 93, The Game 23, Ηive, Tyler … QEQ viruses, Occult rituals, Αnonymous, PIZZAGATE, SethRich…)
Νo nothing

Email Αναγνωστη

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*