in

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821! Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ (αναπλ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑ) ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ακούστε τα όσα φοβερά και τρομερά αποκαλύπτει στην εκπομπή μας «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» και στον Μάκη Βραχιολίδη η Μαρία Μαντουβάλου-πάνω φωτό (αναπληρώτρια καθηγήτρια Φιλοαοφίας στο ΕΚΠΑ) για το ποιοι συνέπραξαν για να δοθεί αυτό το σήμα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ακούστε από το 43.00” ως το 1.05’41”

Συνοπτικά γράφουμε εδώ τι είπε:

Μαντουβάλου: Η κυρία Αγγελοπούλου είπε τι θα κάνει μέσα στην εθνική Αντιπροσωπεία. «Δεν μπορούμε να καταφύγουμε σε περιαυτολογίες και στερεότυπα». Αυτά είπε η κ. Αγγελοπούλου και τι εννοούσε; Ποια είναι τα στερεότυπα; Η εθνική μας συνείδηση, η ταυτότητά μας, η Παιδεία μας, οι αξίες μας. Έτσι λοιπόν μας έκλεισε από την πρώτη στιγμή το στόμα με το «τα στερεότυπα-stop». Δηλαδή εν ολίγοις μας είπε: «Πάψτε να λέτε το τριμερές σχήμα Ελλάς-αρχαία ιστορία,

Βυζάντιο και νεώτεροι χρόνοι, αφήστε αυτές τις συνέχειες που ξέρατε». Και αυτά τα είπε ενώπιον του ελληνικού Κοινοβουλίου. Είναι δυνατόν οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο να την ακούνε και να μην σηκωθεί να πει κανείς κάτι; Περιαυτολογούμε δηλαδή εμείς αν έχουμε 10 ήρωες, αν έχουμε αξίες που τις κρατάμε αυτό είναι περιαυτολογία;

Μας τα είπε όλα η κ. Αγγελοπούλου. Είπε λοιπόν ότι «ο πρώτος μας άξονας είναι να κάνουμε καταστατικό του ’21». Δηλαδή η ελληνική Επανάσταση να γίνει…καταστατικό λες και είναι ένα σωματείο. Και πώς το εννοεί αυτό; Λέει η γυναίκα ότι θα αφήσει μια σφραγίδα μετά από όσα κάνει. Ποια είναι η σφραγίδα αυτή; Το είπε η ίδια: «Δωρεάν internet σε ένα νησί. Ο εξοπλισμός ενός κοινοτικού ιατρείου. Αυτά θα είναι η σφραγίδα από το ’21! Ας είναι, είπε η κ. Αγγελοπούλου, το σπίτι του Ευρωπαίου λογοτέχνη σε μια ωραία πόλη. Ας είναι το campus ενός Πανεπιστημίου σε μια άλλη μας πόλη. Ας είναι ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, χορού, ένας ξενώνας, η διαχείριση των σκουπιδιών».

—Αυτά είναι τα μηνύματα που παίρνουμε από την Επανάσταση του ’21 κατά την κ. Αγγελοπούλου; Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι τα μέλη της Επιτροπής που περνάνε αυτά τα μηνύματα; Τους ξέρετε;
Μαντουβάλου: Όλους, έναν προς έναν, τους ξέρω, τι έχουν γράψει και τι έχουν πει. Όλοι, ανεξαιρέτως όλοι, ο δε επικεφαλής Μαζάουερ (πάνω φωτό) του London School of Economics, είπε πρόσφατα σε μια συνέντευξη (προεκλογικά) ότι «ο Τσίπρας τρώει τον Μητσοτάκη για breakfast. Ο κ. Τσίπρας θα είναι ο κύριος παίκτης στο πολιτικό παιχνίδι για πολλά χρόνια». Ο δε κ. Μαζάουερ είναι υποστηρικτής της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλοι αυτοί δεν αναφέρονται στη λέξη «Έθνος» ούτε στην «Πατρίδα». Ο κ. Μαζάουερ δε, μας είπε ότι «μετά το 1912 οι ταυτότητες αλλάξανε και οι άνθρωποι ονοματοδοτήθηκαν με νέους τρόπους. Οι χριστιανοί έγιναν (ξαφνικά) Έλληνες…».

–Τα άλλα μέλη της Επιτροπής διδάσκουν σε Πανεπιστήμια;

Μαντουβάλου: Όλοι, σε ελληνικά και ξένα. Οι μισοί είναι έλληνες-δηλαδή ελληνόφωνοι- και οι άλλοι μισοί ξένοι. Είναι μια ομάδα που όταν ακούσει κάτι υπέρ των Ελλήνων, υπέρ της Ορθοδοξίας, τότε βγαίνουν ομαδικά όλοι σε 2-3 γνωστά φύλλα και αρχίζουν τη λοιδορία τη μία πάνω στην άλλη. Όλοι μαζί λοιδορούν τους έλληνες για την εθνική τους ταυτότητα.

–Πείτε μας μερικά ονόματα εκτός από τον κ. Μαζάουερ.

Μαντουβάλου: Ο Νίκος ο Μουζέλης, ο Στάθης Καλύβας (ο εικονιζόμενος στη φωτό με τα γυαλιά), είναι μια καθηγήτρια-που δεν θέλω να πω το όνομά της- και είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θράκης (σ.σ.προφανώς εννοεί την Ελπίδα Βόγλη-πάνω φωτό) και δεν κάνει άλλη δουλειά από το πώς να κάνει γενίτσαρους τους Έλληνες φοιτητές και πώς τους μουσουλμάνους θα τους κάνουν Τούρκους! Αυτή είναι η προσπάθειά τους, δεν έχουν άλλη προσπάθεια. Για τη…σημαία; Πού να ακουστεί η λέξη «εθνική σημαία». Όποιος προφέρει αυτή τη λέξη, γι’ αυτούς είναι εθνικιστής. Δεν θα πουν ποτέ ότι είναι πατριώτης.

—Δεν το λένε όμως αυτό για τους Τούρκους;
Μαντουβάλου: Αφού είναι οι ίδιοι Τουρκολάγνοι.

indobserver.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Και λίγα λέει.
  Είπαμε :εδώ θα αποκαλυφθούν όλοι τους.
  Γιατί έτσι είναι σχεδιασμένο.
  Να μην λέμε μετά ,ρε !αυτόν γιατί τον κάναμε τόπι στο ξύλο ;
  Ρε !αφτουνου γιατί του αφαιρουμε την ιθαγένεια ;
  Τα ΣΚΑΤΑ πάντα επιπλέουν.
  Και τι ΣΚΑΤΑ !
  Χωμένα σε πλαγκτόν για να κρύβωνται.
  Φάτε τους τώρα !μουφα Έλληνες.
  Ούτε τους μιλάει κάτι μέσα τους ,ούτε τους λαλαει.
  Καθηγητές !
  Χαχαχαχα !
  Με αυτούς δεν κουβεντιάζεις.
  Σηκώνεις την ανάποδη !
  Μπουββββ !στα μούτρα κατ’ευθειαν.
  Γιαχβεδια του κερατά.
  Μισελληνικοι συ

 2. Μισελληνικοι συνωμότες.
  Παράσιτα ,βδελλες.
  Υπόγεια μας ρουφούν το αίμα μας
  Θα έχουμε θερμό επεισόδιο με τα μογγολια και αυτοί από πίσω θα μας σκάβουν τον λάκκο.
  Και μετά θα ψάχνουμε :ρε ,τι έγινε ;
  ΕΔΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ.
  ΕΔΩ !
  ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ .
  ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
  ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΩΤΕΡΑ.

 3. δεν ειναι το θεμα να αλλαξουμε το αθλιο σημα ,το θεμα ειναι οτι .Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΗΤΣΟΤΑΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΆΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
  ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ.Το 2021 στην φιεστα της κυβερνησης θα παρελάσουν και οι Τούρκοι με τον Ερντογάν τιμητικά στην εξέδρα των επισήμων .Οσο για τους Μουσουλμανους μαθητες και μαθητριες θα εχουν την τιμητική τους .

 4. δεν ειναι το θεμα να αλλαξουμε το αθλιο σημα ,το θεμα ειναι οτι .Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΗΤΣΟΤΑΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΆΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
  ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ.Το 2021 στην φιεστα της κυβερνησης θα παρελάσουν και οι Τούρκοι με τον Ερντογάν τιμητικά στην εξέδρα των επισήμων .Οσο για τους Μουσουλμανους μαθητες και μαθητριες θα εχουν την τιμητική τους .

 5. να μην κοροϊδευόμαστε ,υπαρχει λογος που το κανουν αυτο …
  Ο σημερινός κόσμος όπως τον γνωρίζουμε βασίστηκε στον Ελληνικό πολιτισμό στο Ελληνικό πνεύμα και τις αξίες ..Για να φτιάξουν αυτο τον καινούργιο κόσμο που επιθυμούν πρέπει να βασιστούν στο απόλυτο μηδέν .Ενας καινούργιος κόσμος όπου η Ελλάδα και ο Ελληνικός πολιτισμός και πνεύμα δεν πρέπει να επιζήσουν .Αρα αυτο που σήμερα υφιστάμεθα ,
  είναι τα καρφιά που το ενα μετα το αλλο σφραγίζουν το φέρετρο του Ελληνισμού.

2 Pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ: “ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΟΡΑΝΙ”, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Συρία: Ήχησαν οι σειρήνες στη Δαμασκό – Νέα επίθεση με πυραύλους από το Ισραήλ