09:53 - 11/03/2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο άνθρωπος των “αγορών”…

Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2019, στην καθιερωμένη ετήσια σύναξη, στη “Μικρή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ” παραβρέθηκαν πολλοί! Μεταξύ αυτών και ο πρώην επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο! Ο οποίος όταν αποχώρησε από την ΕΕ ανέλαβε μη εκτελεστικός πρόεδρος και ανώτερος σύμβουλος στο διεθνές τμήμα της Goldman Sachs! Η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο διεθνείς τράπεζες επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών, διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων, οικονομικών συμβούλων και εκτιμητών εξαγορών – συγχωνεύσεων και μ’ ένα πλήθος άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Πελάτες της εταιρείας αυτής είναι κυρίως μεγάλες εταιρείες, κρατικές και ιδιωτικές, κυβερνήσεις χωρών αλλά και ιδιώτες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο οικονομικό παράγοντα στο χώρο της οικονομικής διαχείρισης των ΗΠΑ!

Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν λοιπόν, μας είπε από τους Δελφούς, ότι η Ευρώπη έχει ένα πολιτικό χρέος προς την Ελλάδα γιατί οι Έλληνες έδειξαν τη δέσμευση τους στην ΕΕ. Εκτίμησε, πως οι “αγορές” (σ.σ. αυτές που λήστεψαν και εξακολουθούν να ληστεύουν τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα των Μνημονίων) αξιολογούν ήδη και περιμένουν τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές γι΄ αυτό και δείχνουν σήμερα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα!

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως εν δυνάμει Πρωθυπουργός μας είπε για την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών:

«Είναι μία επικυρωμένη συμφωνία και θα την σεβαστώ, αν υπάρχουν περιθώρια να την βελτιώσω προς όφελος της χώρας μου θα τα εκμεταλλευτώ. … Επίσης η Ελλάδα επιφυλάσσεται όλων των συμφερόντων της αναφορικά με την πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ»!

Φαντάζομαι, πως δεν χρειάζεστε περαιτέρω ερμηνεία των λεχθέντων του κ. Μητσοτάκη!

Ο άνθρωπος των “αγορών” Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αυριανός Πρωθυπουργός της Ελλάδος από τη σύναξη της “Μικρής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ” στους Δελφούς, μας αποκάλυψε ότι θα σεβαστεί τη Συμφωνία, την οποία σύσσωμος ο ελληνικός λαός αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας! Μας είπε πως αντιδρά το 70% του ελληνικού λαού! Κάποιοι άλλοι μας είχαν πει ότι αντιδρά το 80%. Όσο ο καιρός θα περνάει, τόσο το ποσοστό αντίδρασης – κατά την εκτίμηση των ανθρώπων των “αγορών” – του ελληνικού λαού θα μειώνεται. Έτσι στο τέλος θα μας “πείσουν” ότι η πλειοψηφία του λαού μας δέχεται την παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Α… ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται…
Ο Κοτζιάς “παραχώρησε” στην Τουρκία ΑΟΖ και ορυκτό πλούτο…

Στο ίδιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, στη “Μικρή Λέσχη Μπιλνερμπεργκ”, παραβρέθηκε και ο εμπνευστής της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς! Ο πρώην σκληρός κομμουνιστής, ο πλέον “βαμμένος” – ορκισμένος εχθρός της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ, που διαδήλωνε νεαρός κατά των “φονιάδων των λαών Αμερικανών”! Αυτός ο χαμηλού ύψους και βάρους πολιτικός άνδρας, μετά τα ταξίδια του στην Αμερική και υποτασσόμενος απόλυτα στον διεθνή παράγοντα, ανακάλυψε ότι: «οι Αμερικάνοι θέλουν τη σταθερότητα στην περιοχή, δεν θέλουν την αστάθεια»!

Και αφού τους έκανε το χατίρι και “δώρισε” την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, προχώρησε στο δεύτερο αμερικανικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος!

Μας είπε ότι, πρέπει να βάλεις τον άλλο στο παιγνίδι (Τουρκία) για να τον κατευνάζεις, αναφερόμενος στις ενεργειακές εξελίξεις στην περιοχή! Πρέπει να φαίνεσαι μοναχοφάης και να λες είναι όλα δικά μου; Τότε γίνεσαι μέρος του προβλήματος! Υποστηρίζοντας επίσης, ότι θα πρέπει να προσφερθεί μια προοπτική στην Τουρκία, όχι στην Κυπριακή ΑΟΖ αλλά στην Μεσόγειο συνολικά, ώστε να συμμετάσχει σε αυτή την οικονομική ανάταση! Η Τουρκία με τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα (ακτών) δεν έχει ΑΟΖ και το Καστελόριζο έχει όλη την ΑΟΖ στην περιοχή;

Όπως αντιλαμβάνεστε με γοργούς ρυθμούς προχωράει η συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο Πέλαγος! Με συνεκμεταλλευτή την Τουρκία και τις ΗΠΑ βεβαίως – βεβαίως!

Και απέναντι από τον Τσίπρα και τον Κοτζιά, έχουμε ως εναλλακτική λύση τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Συμφορά μας…
Να καλοδεχτούμε τον “Αλβανό”…

Τα μάθατε τα νέα; Μας έρχονται από την πατριώτισσα, την μπουρλοτιέρισσα, την Φώφη Γεννηματά! Που ασχολούμενοι με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη την ξεχνάμε εκείνη! Κακώς! Πολύ κακώς!

Ναι Συνέλληνες! Με τις ευλογίες της Φώφης Γεννηματά, πήρε το χρίσμα του υποψηφίου με το ΚΙΝΑΛ ο Fatos Malaj! Ο οποίος θα γίνει – αν ψηφιστεί – ο πρώτος αλβανικής καταγωγής Βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο! Ο οποίος, άκουσον – άκουσον, είναι υπεύθυνος στον Τομέα Μετανάστευσης του μασκαρεμένου Νέο – ΠΑΣΟΚ! Του ΚΙΝΑΛ!

Έτσι, δεν πανηγύριζαν διόλου τυχαία τα ΜΜΕ της Αλβανίας! Ο συγκεκριμένος είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στην αλβανική κοινότητα στην χώρα μας, ιδιαίτερα στην Αθήνα!

Και μετά τους τρεις “Τούρκους” του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή των Ελλήνων, που εκβιάζουν την κυβέρνησή τους, αφού με αυτούς έχουν την ισχνή πλειοψηφία, θα αποκτήσουμε και “Αλβανό”!

Και σε ανώτερα ελληνικέ λαέ, που έχεις τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια της Πατρίδας!!

Στην οδό Πατησίων 200 τόσο, υπήρχε ένα οικόπεδο και το αγόρασε μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έφτιαξαν νοσοκομείο; Με προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό; Για γερά βαλάντια; Και το οποίο θα εγκαινιάσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού;

Έτσι μας είπαν, έτσι σας λέμε!

Κάθε διάψευση δεκτή!!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. LUPUS IMMORTALIS 03/11/2019 @ 10:37 ΠΜ

    ΚΙΝ.ΑΛ.? Τι ειν’ τούτο? Σαν αντιβιοτικό για σκύλους ακούγεται. Και σούρχεται κι ένας Fat(ου)s όλους Μalaj(κα) μου και δένει το γλυκό. Θυμήσου. “Το μινί το λένε Φώφη και τον Σούτσο Παναγιώτη,όποιον θέλεις πάνε ρώτα, το κεφάλι μπαίνει πρώτα”.

  2. ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ -ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΣΟΥΚΝΙΖΕΙΣ- ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ(ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ,ΚΑΝΑΔΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ 1992 -2008. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ,ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΛΛΑΞΕ.ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΜΕ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ .ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΟΥΔΙΑ ΞΕΠΑΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ,ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΠΑΣ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ .ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ.

  3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 03/11/2019 @ 6:54 ΜΜ

    Χεστηκαμε για τους κατσαπλιαδες , λαθραία τους εμπασαν στην πατρίδα μας ,ελάχιστοι είναι εντάξει και αυτοί έριξαν μαύρη πέτρα πισω τους,όσο δε αφορά τον γουρλωματη ,ένα boy toy των Ρότσιλντ ειναι ,όλη η φαμίλια τους ,προφητείες εκ της λέσχεως βλέπε και τον αποβιώσαντα γκροσε φατερ ,( παππού στα γοτθικά ,).

  4. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 100 ΕΤΩΝ
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ-ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΕΝΗΜΕΤΑ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΟΤΑΝ Ο «ΠΑΠΟΥΣ ΣΟΥ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΕ «ΑΝΗΚΟΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ» ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΛΕΣΧΗΣ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1992.ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ – Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΟΠΩΦ ΚΑΙ ΤΣΕΡΝΙΕΚΟ, Ο ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ (ΜΕΣΩ ΠΕΡΕΣΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΓΚΛΑΣΝΟΣΤ)ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ. Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΑΠΕΞΩ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ , ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ .Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ,ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΩΝ ,ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ.Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ .Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΔΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ.Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ «ΛΕΣΧΗΣ» ΠΕΡΙ ΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΟΙ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΣΟΒΙΕΤΙΑ» ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΛΕΣΧΗΣ»? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ. ΕΤΣΙ Η «ΛΕΣΧΗ» ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΗΚΟΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ» ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ. ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ,Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 2060. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh