08:24 - 14/02/2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Γιατί όποτε δικάζεται ο Βαξεβάνης παίρνει αναβολές;

«Προχτές εκδικαζόταν η αγωγή της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι κατά του κ. Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των πρόσφατων δημοσιευμάτων που την ενέπλεκαν στην υπόθεση των Panama Papers. Ωστόσο ο κ. Βαξεβάνης έχασε αυτή την πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπερασπισθεί την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του, κλείνοντας τα στόματα όσων τον αποκαλούν “όργανο του ΣΥΡΙΖΑ”, “εργαλείο του παρακρατικού μηχανισμού του Μαξίμου” και “εκτελεστή συμβολαίων εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων του Τσίπρα”!

Ο “αποκαλυπτικός” δημοσιογράφος και “υπέρμαχος της διαφάνειας” κ. Βαξεβάνης, προτίμησε να ζητήσει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης. Προτίμησε δηλαδή, να αφήσει πάνω του τη σκιά του κοινού συκοφάντη και λασπολόγου, από το να χυθεί φως και να αποκαλυφτεί η αλήθεια! Προτίμησε να μείνει πιστός στον ρόλο που έχει μάθει καλά. Αυτόν του ανεμιστήρα στην λάσπη που εκτοξεύεται από τα υπόγεια του Μαξίμου!
Το παραπάνω γεγονός δημιούργησε εύλογες απορίες και με μια πρώτη έρευνα ανακαλύψαμε πως, το ίδιο συνέβη – πήρε αναβολή – και σε ένα άλλο δικαστήριο, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει πριν τα Χριστούγεννα του 2017. Στο συγκεκριμένο δικαστήριο ο γνωστός δημοσιογράφος – ερευνητής και εκδότης ήταν και πάλι κατηγορούμενος από την κ. Στουρνάρα για δημοσιεύματά του. Προφανώς ο δημοσιογράφος ακολουθεί μια παρελκυστική τακτική, η οποία δεν συνάδει με τα γραφόμενα – καταγγελλόμενά του, αφού ο ίδιος αποφεύγει να καταθέσει και να αποδείξει εντός δικαστηρίων το αληθές των γραφομένων του, δημιουργώντας πλήθος ερωτημάτων, σε όσους παρακολουθούν την δημοσιογραφική του πορεία, τόσο για το αληθές των όσων καταγγέλλει όσο και για τις συμπτώσεις των συνεχών αναβολών που επιτυγχάνει όποτε βρίσκεται κατηγορούμενος!

Ευχής έργο, φυσικά, είναι ο άνθρωπος να μην έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά οι συμπτώσεις των συνεχών αναβολών δημιουργούν αυτόματα μια εικόνα που δεν τιμά τόσο τον ίδιο ως δημοσιογράφο, όσο και τους δικαστές, που αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη ελαστικότητα τις συνεχείς συμπτώσεις των αναβολών, ικανοποιώντας πάντα τα αιτήματα αναβολής που καταθέτει δια των δικηγόρων του ο δημοσιογράφος σε δίκες του οποίου μάλιστα έχουν εμφανιστεί ως μάρτυρες υπεράσπισής του έως και στελέχη της ΕΥΠ! Και στο σημείο αυτό οι εύλογες ερωτήσεις, που από την πλευρά μας κατατίθενται είναι:

Σε πόσες δίκες είναι κατηγορούμενος ο κ. Βαξεβάνης και πόσες αναβολές έχει επιτύχει συνολικά; Μήπως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος κατέχει το ρεκόρ (ίσως και παγκόσμιο) αναβολών δικών σε μια μόνο υπόθεσή του; Γιατί οι δικαστές αποδέχονται ή ανέχονται την συγκεκριμένη παρελκυστική τακτική, του κατά τα άλλα αγωνιστή, μαχόμενου και καταγγέλλοντα πλείστα όσα προς διαφόρους δημοσιογράφο; Και πόσο σύμπτωση μπορεί να θεωρηθεί το επίσης γεγονός, πως ο κ. Βαξεβάνης δεν έχει ποτέ πρόβλημα να παρουσιαστεί σε δικαστήριο ως μάρτυρας ή ως κατήγορος; Με τον ίδιο τρόπο – ανοχή αντιμετωπίζουν οι αξιότιμοι δικαστές και τους απλούς πολίτες; Και κάτι τελευταίο! Πόσες καταδίκες έχει ο έγκριτος δημοσιογράφος;»!

Αποκαλυπτικό – άρθρο φωτιά που αντλήσαμε από την ηλεκτρονική σελίδα “Ας μιλήσουμε επιτέλους” και η οποία διακρίνεται για την εγκυρότητά της και την ακρίβειά της!

Εμείς προστιθέμεθα στη λίστα όλων εκείνων που αναμένουν απαντήσεις από τον κ. Βαξεβάνη!!

Υποβολή Μήνυσης επί Εσχάτης Προδοσίας

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του 6ου συνεδρίου του, υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την  αποκατάσταση της  Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).
Οι μηνυτές, Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως, προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενοι από στελέχη του Μετώπου, τους δικηγόρους Γιάννη Γκινοσάτη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., Ευαγγελία  Χαραλάμπους, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας  του  Ε.ΠΑ.Μ., Παναγιώτη Ζησιμάτο, μέλος  της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Αντώνη Παπαντωνίου, Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, Γιώργο Γεωργή και την Ελπίδα Λέκκα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την  αποκατάσταση της  Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά: Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων, την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης  Ιουλίου 2015 και την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές!

Το όνομα είναι ιερή παρακαταθήκη

Αυτοί στην υψηλότερη κορυφή τον δικό μας  έστησαν  ιππέα

εμείς  τον  κατηγορήσαμε «ομοφυλόφιλο» και  σφαγέα

Άγαλμα ακόμη δεν του στήσαμε στην Αθήνα  δεν βρήκαμε  πλατεία

ενώ το «Phylax » τον εγκαταστήσαμε στην παραλία

Τον  έφιππο Αλέξανδρο εδώ και χρόνια δεν τον σπουδάζουμε στα σχολεία,

και παραπονιόμαστε γιατί τα Σκόπια κέρδισαν την ονομασία;

Έτσι  αυτοί βγήκαν μπροστά μας πίσω τους  εμείς πελιδνοί

επαιτούμε την κληρονομιά μας Αυτοί με τον Ελληνισμό έστω και με το ψέμα

μεγαλούργησαν εμείς των προγόνων    λοιδορήσαμε  το αίμα

και οι εθνομηδενιστές τους ήρωες κατακρεούργησαν

Αυτοί  λησμόνησαν την σλαβική τους  καταγωγή και  ασπάστηκαν  την

κοσμοθέαση  τη δική μας εμείς τις αξίες μας περιφρονήσαμε προς χάριν

του «δυτικού»   πολιτισμού μας φως  ζητάμε   από την Ιουδαία

και για δανεικά   του Ρότσιλδ  φιλάμε τη σκελέα Αυτοί με το Ελληνικό Πνεύμα έχουν

επιτύχει η διεθνής κοινότητα σαν Μακεδόνες

τους έχει αναγνωρίσει εμάς η  ύλη και ο ευδαιμονισμός

μας έχει εκμαυλίσει και όλα τα περιμένουμε από την   αγνώμονα  Δύση

Τα παιδιά μας έφυγαν κανείς πιά   δεν θα γυρίσει

ποιος από τους ροζουλί «αριστερούληδες» όταν ο  Μεμέτης μας χτυπήσει θα

πολεμήσει; Καθώς   αναρχικό είδαν το  αφεντικό

το λαό με  ηθικό τσαλακωμένο σαν γύπες  έπεσαν ο Τούρκος και ο Αλβανός

ν’ αρπάξουν το ψοφίμι το μισοπεθαμένο Χωρίς σχεδιασμό πορευόμαστε τυχαία

μια ένδοξη χώρα που έπεσε σε «αλητοπαρέα» μοιραία  σε  στρατόπεδα χωρισμένοι

μας παίρνουν το όνομα και εμείς; μένουμε και ευχαριστημένοι

τη νέα Μακεδονία χαρίζουμε και την  αρχαία την ώρα που  στη  χώρα μας

επικρέμαται η αλυτρωτική ρομφαία Συνέλληνες όπου γης ενωμένοι !!!

την ύστατη τούτη  ώρα  για την Μακεδονία μας μονιασμένοι

από το διεφθαρμένο να ελευθερωθούμε κατεστημένο

στα σκάνδαλα και στο βόρβορο πνιγμένο Αλήθεια δεν θα βρεις και άκρη

στην υπόθεση «Novartis» όσο το άρθρο 86 στο Σύνταγμα υπάρχει

η μίζα έπεφτε, πέφτει και στο μέλλον δεν θα πάψει η Μακεδονία όμως άπαξ και χαθεί

δεν θα ξανάρθει Έστω και αργά   σηκώθηκες από τον καναπέ

έντρομοι   και θρασείς   οι εθνομηδενιστές υπερήφανε  λαέ  σε λοιδωρήσαν

νούμερο  και όχι πολίτη σε θεωρήσαν Την τρίτη φορά  που θα  σηκωθείς

αστραπές να ρίξεις  για  να ελευθερωθείς τους  προδότες  και κλέφτες στη φυλακή

να  κλείσεις και το όνομα ιερή να  φυλάξεις  παρακαταθήκη!

Αμφικτύων

Τι είπατε; Δεν άκουσα;

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*