10:18 - 02/09/2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ας σταματήσει κάποτε αυτός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων…

Συγκλόνισε το Πανελλήνιο η δολοφονία του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, από ξένους παράνομους εισβολείς στην Πατρίδα μας! Φονιάδες, που οι ελληνικές κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων έχουν επιτρέψει την παράνομη είσοδό τους και την παραμονή τους στην Ελλάδα, “συμπράττοντας” στις καθημερινές εγκληματικές τους ενέργειες, αφού η φύλαξη περίεργων και ύποπτων σημείων της Πρωτεύουσας είναι αφύλακτα από τις δυνάμεις της Αστυνομίας!

Τι και εάν αυτά τα αποβράσματα προφυλακίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα; Τι και εάν το κατηγορητήριο περιλαμβάνει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της σύστασης συμμορίας;

Ο αδικοχαμένος Νικόλας δεν γυρίζει πίσω! Η οικογένειά του θα τον θρηνεί μέχρι τον θάνατο των μελών αυτής της οικογένειας! Οι δυο Πακιστανοί και ο ένας Ιρακινός δεν αφαίρεσαν βίαια μια ζωή, αλλά περισσότερες ζωές!

Όμως την πρώτη ευθύνη την έχει η Ελληνική Αστυνομία!

Από την στιγμή που γνώριζε, πως στην ευρύτερη περιοχή της Ακροπόλεως και του Φιλοπάππου είχαν καταγραφεί, τουλάχιστον δέκα ακόμη ληστείες!

Από την στιγμή που γνώριζε, πως είχε γίνει πριν από την εγκληματική ενέργεια κατά της ζωής του Νικόλα, βίαια επίθεση κατά τριών τουριστριών, οι οποίες παρέδωσαν και βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό της τηλέφωνο, η μια εξ αυτών στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα! Όπου καταγράφονταν τα πρόσωπα των μετέπειτα φονιάδων του Νικόλα! Και τι έπρεπε να πράξει η Ελληνική Αστυνομία;

Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συζήτηση που είχα μαζί του μου αποκάλυψε, τι οφείλει να κάνει η Ελληνική Αστυνομία σε παρόμοιες περιπτώσεις:

Αφού η Αστυνομικές Αρχές είχαν καταγραφέντα αρκετά περιστατικά σε αυτήν την περιοχή και καταγεγραμμένες καταγγελίες που συνοδεύονταν από βίντεο, στο οποίο αποθανατιζόταν μια βίαιη επίθεση από αλλοδαπούς, θα έπρεπε να είχε “παγιδεύσει” τον ύποπτο χώρο αμέσως, ασκώντας συνεχή παρακολούθηση!

Εάν είχε γίνει αυτό, ίσως οι εγκληματίες να είχαν συλληφθεί και ο Νικόλας να ζούσε!

Αλλά πλέον σε τούτη τη χώρα έχει χαθεί παντελώς η ευαισθησία!

Από την Πολιτεία, η οποία θα έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα κατά των Αξιωματικών του Τμήματος, που έχει στην ευθύνη του την περιοχή της Ακροπόλεως και του Φιλοπάππου!

Από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία εάν δεν απέτασσε από τις τάξεις της τους αρμόδιους Αξιωματικούς, τουλάχιστον να τους έθετε σε αόριστη αργία, αφού δεν είναι ικανοί να προστατέψουν τον Έλληνα πολίτη, βαριά φορολογούμενο! Που μέσω αυτής της φορολογίας, αυτοί αμείβονται!

Μακρύς ο κατάλογος των θυμάτων αυτών των αποβρασμάτων!

Να θυμηθούμε το 2011 τον 44χρονο αείμνηστο Μανώλη Καντάρη, τον οποίο σκότωσαν έξω από το σπίτι του στην Αθήνα, για να του πάρουν την κάμερα, την ώρα που πήγαινε στο μαιευτήριο στην ετοιμόγεννη γυναίκα του;

Να θυμηθούμε το 2012 την βίαιη επίθεση που δέχτηκε η Μυρτούλα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου και η οποία προσπαθεί ακόμη να επουλώσει τις πληγές της; Μια ζωντανή Ελληνοπούλα, που έχει δημιουργήσει ανατριχίλα και αναφιλητά στην ελληνική Κοινωνία!

Τι να πρωτοθυμηθούμε!

Κλείνω με την ευχή, να σταματήσει κάποτε αυτός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων! Έλεος πια!!

Ο ανταρτοπόλεμος του άγνωστου εχθρού ξεκίνησε…

Έγραφα σε προχθεσινό άρθρο μου, πως δεν είναι τυχαίο γεγονός η δολιοφθορά δεξαμενής νερού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έγινε στις 2 Αυγούστου 2018 στο Κονιαριό (περιοχή του Πυλιού) της Κω και προκάλεσε την έκδοση Δελτίου Τύπου του Δήμου με θέμαΔολιοφθορά σε δεξαμενή νερού πού χρησιμοποιείται για την πυρόσβεση στην περιοχή Λαγούδι – Κονιαριό!

Όπως δεν είναι διόλου τυχαίο γεγονός, πως πριν από λίγες ημέρες οι προστατευόμενοι του Πρωθυπουργού, εισβολείς στην Πατρίδα μας, έκοψαν στα δυο την Ελλάδα επί τέσσερεις ώρες!

Ούτε πιστεύουμε, πως είναι τυχαίο γεγονός η φωτιά που ξέσπασε στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”, με αποτέλεσμα το πλοίο να έχει πάρει κλίση και να καίγονται ΙΧ αυτοκίνητα και φορτηγά, τα οποία μετέφερε!

Ούτε πιστεύουμε, πως είναι τυχαίο γεγονός η φωτιά που εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο της Sunlight στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής. Από την στιγμή που τον Μάιο 2018 είχαμε πυρκαγιά και στο εργοστάσιο μπαταριών της Sunlight στο Όλβιο Ξάνθης! Όπου προκλήθηκαν σημαντικές καταστροφές στις κτιριακές εγκαταστάσεις, αφού κάηκαν εύφλεκτα υλικά, υγρά μπαταριών και πλαστικά!

Και να θυμίσουμε, πως οι μπαταρίες αυτές χρησιμοποιούνται από τον Στρατό μας!

Στην Ξάνθη και την Κομοτηνή! Εκεί όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το εθνικό έγκλημα των Μουφτειών!

Ούτε είναι τυχαίο γεγονός οι επαναλαμβανόμενες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, που βύθισαν νησιά μας στο σκοτάδι επί πολλές ώρες! Αλλά και το λεκανοπέδιο της Αττικής!

Σημεία των καιρών; Πρόβα τζενεράλε ενός ανταρτοπόλεμου, μιας επίθεσης ενός εχθρού που δεν έχει πρόσωπο;;

Αλυσοδεμένος ο ελληνικός λαός…

Η Ελλάδα πλέον και μαθηματικά οδηγείται σε βίαιο διαμελισμό! Με την δημιουργία Οικονομικών Ζωνών στην επόμενη 10ετία και ίσως και λιγότερο!

Η πολιτική των Μνημονίων και της λατρείας των εξουσιολάγνων για την “καρέκλα”, έχει φέρει την Πατρίδα μας 10ετίες πίσω, ενώ η Τουρκία που δέχεται οικονομικό πόλεμο από τις ΗΠΑ, επειδή είναι μεγάλη πληθυσμιακή χώρα και έχει έναν μεγάλο πατριώτη ηγέτη και επειδή συνεργάζεται με τη Ρωσία και την Κίνα, φαντάζει πως θα ξεπεράσει την κρίση και θα διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στην ευρύτερη περιοχή!

Έτσι η Ελλάδα των υποτακτικών πολιτικών, σε λίγα χρόνια δεν θα έχει ούτε Στρατό!

Αφού θα είναι ολοκληρωτικά μια κατεχόμενη χώρα, που αφεντικά της είναι οι Γερμανοί!

Και μπορεί ο Τσίπρας να κραυγάζει από την Ιθάκη, ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια, αλλά η φωνή του δεν φτάνει παρά λίγα μέτρα από το στόμα του!

Γιατί οι σκληρές δεσμεύσεις και οι επιτηρήσεις των “εταίρων” μας παραμένουν ως το 2060! Και σύντομα ο ελληνικός λαός θα βιώσει την “έξοδό” του από τα Μνημόνια, με τις νέες περικοπές στις συντάξεις! Από τις οποίες τελικά, ζει σήμερα η ελληνική οικογένεια! Ο αφανισμός μας είναι προ των πυλών!

Γιατί, η Ελλάδα δεν γεννά πλέον Ήρωες! Ο λαός μας δεν έχει εθνικά αντανακλαστικά! Δεν έχει εθνική συνείδηση!

Έτσι η Ελλάδα μετατρέπεται αργά αλλά σταθερά, σε μια χώρα θέρετρο και οικονομικής εκμετάλλευσης των “εταίρων” μας τοκογλύφων δανειστών μας στην ΕΕ!

Φθηνές διακοπές, φτηνά χέρια παραγωγής για τους Ούννους της Γερμανίας! Για τους Νεοναζί της Μέρκελ!

Και εμείς θα γυροβολάμε στην χώρα μας, αλυσοδεμένοι, χωρίς να νιώθουμε τις αλυσίδες και χωρίς να ακούμε τον ανατριχιαστικό ήχο τους!!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Δεν ειναι “προβα τζενεραλε” ειναι εναλλακτικη τρομοκρατια και διεξαγεται σε ολο τον κοσμο πλεον.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*