in

Η Τουρκία σε καθεστώς χούντας που οι ευρωπαίοι κάνουν πως δεν βλέπουν- Στοιχεία σοκ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ahmet-DavutogluΗ Τουρκία σε καθεστώς χούντας που οι ευρωπαίοι κάνουν πως δεν βλέπουν- Στοιχεία σοκ

Μόλις την περασμένη εβδομάδα οι ευρωπαίοι ηγέτες άνοιξαν τις αγκάλες τους για να υποδεχτούν την Τουρκία. Την χάϊδεψαν,την ντάντεψαν και τις έδωσαν και το …χαρτζιλίκι της. 3 δις για να σταματήσει για λίγο να στέλνει πρόσφυγες στο Αιγαίο!

Η σκληρή πραγματικότητα την οποία σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είναι ότι υποδέχτηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΕ,μια χούντα!

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του καθεστώτος Ερντογάν δεν μπορούν να περιγραφούν διαφορετικά.

Η αρθογράφος της TODAY’S ZAMAN, Λαλέ Κεμάλ, σε άρθρο της με τίτλο: «Critical media should join forces» γράφει ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 30 δημοσιογράφοι σε καθεστώς προφυλάκισης που βαρύνονται με την κατηγορία της συνομωσίας για την ανατροπή της κυβέρνησης. Ορισμένοι εξ’ αυτών βρίσκονται προφυλακιστέοι από το 2014. Επίσης 1.000 έχουν απολυθεί ενώ έχουν απαγορευθεί ή έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο του κράτους 15 τηλεοπτικά δίκτυα, επικριτικά προς την κυβέρνηση. Τις περισσότερες φορές οι δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται επειδή αποκάλυψαν κρατικά μυστικά, ένας όρος που χρησιμοποιείται κατά κόρον από την κυβέρνηση. Επιπλέον, μόνο τον τελευταίο χρόνο περίπου 250 άτομα προσήχθησαν στην αστυνομία για προσβολή του προσώπου του Ερντογάν ενώ οι 100 εξ αυτών έχουν καταδικαστεί. Η Κεμάλ προτρέπει τους δημοσιογράφους, δημοσιογραφικές ενώσεις, ΜΚΟ και πολιτικά κόμματα να ενώσουν τις δυνάμεις του προκειμένου να σταματήσουν την εξουδετέρωση των επικριτικών προς την κυβέρνηση ΜΜΕ.

Ο αρχισυντάκτης της TODAY’S ZAMAN Μπουλέντ Κενές σε ένδειξη διαμαρτυρίας λόγω των κυβερνητικών πιέσεων και των μηνύσεων εναντίον του. Ο Κενές δήλωσε: «Ως ιδρυτικός αρχισυντάκτης της Today’s Zaman ειλικρινά προσπάθησα πάντοτε να εκπληρώσω τα καθήκοντά μου, διαφυλάσσοντας την ακεραιότητα της εφημερίδας και προσπαθώντας όσο μπορούσα να αντισταθώ στις κυβερνητικές πιέσεις».

Αυτή τη χώρα υποδέχτηκαν οι Ευρωπαίοι.Και εις ανώτερα…

 

onalert.gr

Report

What do you think?

Written by ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του.
Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας.
Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Comments

Leave a Reply
  1. Δηλαδή η ….”δημοκρατική” ΕΕ χαιδεύει την χούντα των μογγόλων !Η μετάλλαξη του ναζισμού είναι η ΕΕ ! Η χειρότερη χούντα που ζεί η Ευρώπη τα τελευταία 100 χρόνια ! Και όταν η… μέτρηση της Δημοκρατίας γίνεται από την ελευθερία λόγου των ΜΜΕ πρέπει να τα λέμε όλα !!! Στην τουρκία τους δημοσιογράφους που τολμούν να γράψουν αλήθειες τους χώνουν στην φυλακή ,ενώ στην ΕΕ τους εξαφανίζουν επαγγελματικά ,οικονομικά και κοινωνικά !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

8 ΝΕΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΝΑ

Τέλος στα τέλη κυκλοφορίας; Δείτε πως θα αντικατασταθούν! Φωτιά στα μπατζάκια μας