in ,

Η τουρκαλβανική πολιτική των Τιράνων και το κόλπο που πάντα έπιανε με μας…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μπορεί για τους αμύητους η συμπεριφορά του Αλβανού «σοσιαλιστή» πρωθυπουργού να αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη, αλλά για όσους παρακολουθούν τις ελληνοαλβανικές σχέσεις ήταν αναμενόμενη. Αν και από καταγωγή ο Ράμα δεν έχει τουρκαλβανική παράδοση, ο καιροσκοπισμός του τον ώθησε από νωρίς να παίξει το τουρκικό χαρτί. Δεν είναι μόνο ότι θαυμάζει ειλικρινώς τον Ερντογάν και όπου μπορεί μιμείται τις αυταρχικές μεθόδους του. Θεωρεί ότι η γονατισμένη λόγω της κρίσης Ελλάδα όχι μόνο δεν μπορεί να του προσφέρει, όπως παλαιότερα, αλλά είναι και εύκολος στόχος.

Η πείρα έχει πείσει τον Ράμα ότι χωρίς κόστος μπορεί στο εσωτερικό της Αλβανίας να πουλάει ανθελληνισμό για να αντλεί εκλογικά οφέλη από το διάχυτο κλίμα εθνικισμού. Στο πλαίσιο αυτό καλλιεργεί μία μόνιμη ελεγχόμενη ένταση με την Αθήνα. Είναι ενδεικτικό ότι υπερηφανεύεται πως είναι ο μόνος Αλβανός πρωθυπουργός που σήκωσε κεφάλι στην Ελλάδα και έθεσε τις διμερείς σχέσεις σε βάση αμοιβαιότητας και ισοτιμίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν ο Ράμα, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είχε προκαλέσει πολιτικό θόρυβο και είχε προσφύγει στο αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο με σκοπό να ακυρωθεί η υπογεγραμμένη συμφωνία των κυβερνήσεων Καραμανλή και Μπερίσα για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών (2009). Έτσι και έγινε. Ο ίδιος ο Μπερίσα είχε εμμέσως πλην σαφώς πει στη Βουλή ότι ο τορπιλισμός εκείνης της συμφωνίας έγινε με παρέμβαση και για λογαριασμό της Άγκυρας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η Αθήνα δεν είχε τότε προχωρήσει σε αντίμετρα. Όχι μόνο δεν είχε θέσει όρους, αλλά και είχε διευκολύνει την αναγόρευση της Αλβανίας σε υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ χώρα. Όπως, όμως, έχει αποδειχθεί από τα γεγονότα, τη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν και σέβονται τα Τίρανα είναι τη γλώσσα της ισχύος και του δούναι και λαβείν.
Το επαναλαμβανόμενο λάθος της Αθήνας

Όταν η Ελλάδα τους προσφέρει δωρεάν, όπως κατά κανόνα συμβαίνει από το 1990, εκλαμβάνουν τη στάση της σαν ένδειξη αδυναμίας. Γι’ αυτό και δεν διστάζουν να κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους. Ας σημειωθεί ότι παρά την κρίση η Ελλάδα παραμένει –σύμφωνα με την κεντρική τράπεζα της Αλβανίας– η χώρα που με τα εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών συμβάλει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην αλβανική οικονομία.

Η ελληνική διπλωματία έχει την τάση να διαβάζει την αλβανική πολιτική με ευρωπαϊκούς όρους, γεγονός που την οδηγεί σε λάθος κινήσεις. Με κλασική ανατολίτικη νοοτροπία, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις, οι Αλβανοί αξιωματούχοι “γλείφουν” τους Έλληνες συνομιλητές τους, δημιουργώντας τους τη λάθος εντύπωση ότι είναι μετριοπαθείς και διατεθειμένοι να λύσουν προβλήματα. Στην παγίδα έχουν πέσει όλοι σχεδόν οι Έλληνες υπουργοί Εξωτερικών, με κορυφαίο παράδειγμα τον Κοτζιά.

Ο Κοτζιάς έθεσε από νωρίς ως στόχο του να κλείσει το ελληνοαλβανικό μέτωπο. Ως στόχος είναι σωστός, αλλά για να επιτευχθεί πρέπει να ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου. Και βεβαίως δεν πρέπει να γίνουν εθνικές εκπτώσεις. Ξεκίνησε, λοιπόν, με τον Αλβανό ομόλογό του και συμφώνησαν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός με σκοπό μία συνολική διευθέτηση των διμερών προβλημάτων. Τη διαδικασία αυτή ήθελε και η Κομισιόν για να προωθηθεί η αλβανική ενταξιακή διαδικασία.
Οι δυσάρεστες εκπλήξεις

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Κοτζιάς βίωσε μία δυσάρεστη έκπληξη. Είχε κυκλοφορήσει non paper, με το οποίο υποτίθεται ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αποδεχόταν να εγγραφεί στην ατζέντα των συνομιλιών το Αλβανοτσάμικο. Υπενθυμίζουμε πως τα Τίρανα είχαν εκμεταλλευθεί την ευκαιρία για να προσπαθήσουν να εντάξουν το Αλβανοτσάμικο στη διμερή ατζέντα. Ο Κοτζιάς είχε τότε ξεκαθαρίσει ότι η θέση της Αθήνας ήταν και παραμένει πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Όποιος θεωρεί ότι έχει αδικηθεί από την ελληνική Πολιτεία μπορεί να καταφύγει στα ελληνικά και στη συνέχεια στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Κατά τη διάρκεια παλαιότερης επίσκεψής του στα Τίρανα ο Κοτζιάς είχε βιώσει και μία άλλη δυσάρεστη έκπληξη. Έξω από τον χώρο των συνομιλιών είχαν συγκεντρωθεί 200-300 Αλβανοτσάμηδες και τον είχαν αποδοκιμάσει και αποκλείσει. Είχε τότε θεατρικά παρέμβει ο Αλβανός ομόλογός του Μπουσάτι (έχει περάσει και από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας)για να απελευθερωθεί η είσοδος!

Ο Μπουσάτι, όπως όλοι οι υπουργοί, είναι ημιμαθή εκτελεστικά όργανα του Ράμα, χωρίς δικό τους πολιτικό εκτόπισμα. Ο πρώην υπουργός στην κυβέρνηση Νάνο, πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος και γνωστός συγγραφέας Μπλούσι έχει πει δημοσίως γι’ αυτούς ότι δεν κάνουν όχι για υπουργοί, αλλά ούτε για γραμματείς!

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είχε εξαρχής αυταπάτες για τη δυνατότητά του να οικοδομήσει μία παραγωγική γειτονική σχέση με την Αλβανία. Ούτε η υπόθεση με το non paper, ούτε η δυσάρεστη επίσκεψή του στα Τίρανα στάθηκαν ικανές να τις διαλύσουν. Παρά τις κραυγαλέες ενδείξεις, λοιπόν, ο Κοτζιάς επέμεινε. Ο Αλβανός ομόλογός του Μπουσάτι εμφανιζόταν μετριοπαθής, αλλά τη γραμμή την αποφάσιζε ο Ράμα.
Αποκαλυπτικές ομολογίες

Στο πλαίσιο της πολιτικής του για πυροδότηση ακραίου εθνικισμού, ο Ράμα έχει κλιμακώσει την προσπάθεια αφελληνισμού της Χιμάρας. Καμπή σ’ αυτή την προσπάθεια ήταν η νέα διοικητική διαίρεση της Αλβανίας, μέσω της οποίας η Χιμάρα και άλλες μειονοτικές περιοχές τεμαχίστηκαν και προσκολλήθηκαν σε περιοχές με αλβανικό πληθυσμό, ώστε να υπονομευθεί η δυνατότητα της μειονότητας να εκπροσωπείται στο αλβανικό Κοινοβούλιο, αλλά ακόμα και στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν περιορίσθηκε, όμως, σ’ αυτή την κίνηση. Όπως είναι γνωστό, με πρόσχημα την ανάπλαση της παραθαλάσσιας αυτής περιοχής έχει αρπάξει ελληνικές περιουσίες. Με συνοπτικές διαδικασίες κατεδάφισε σπίτια και καταστήματα Ελλήνων μειονοτικών. Είχε προηγηθεί κατεδάφιση ακόμα και ναού στις Δρυμάδες. Όργανο της ανθελληνικής αυτής επιχείρησης είναι ο κατά το ήμισυ ελληνικής καταγωγής δήμαρχος της περιοχής Γκόρος, πρώην στρατιωτικός επί καθεστώτος Χότζα, συνδεδεμένος με τις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες και κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου!

Αναφορικά με την επιχείρηση αφελληνισμού της Χιμάρας, είναι αξιοσημείωτο ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι Ράμα και Μπερίσα είχαν ανταλλάξει το 2016 δημόσιες αλληλοκατηγορίες, οι οποίες αποδεικνύουν τις μεθοδεύσεις του αλβανικού κράτους σε βάρος της ελληνικής μειονότητας. Έχει σημασία είναι ότι επιβεβαιώθηκε στο ανώτατο επίπεδο και επισήμως η επιχείρηση αλλοίωσης του πληθυσμού της Χιμάρας.

Η επιχείρηση στηρίζεται στην αρπαγή των περιουσιών που υποχρεώνει τους Έλληνες μειονοτικούς να αποκόπτονται από τις πατρογονικές εστίες τους. Για να μπορεί αυτό να συμβεί το αλβανικό κράτος δεν δίνει τίτλους ιδιοκτησίας στους Έλληνες, αλλά διευκολύνει την πώληση των ελληνικών περιουσιών σε Αλβανούς.

slpress.gr

defence-point.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Όταν χρόνια και χρόνια κυβερνουσαν και ψευτοκυβερνουν την ΕΛΛΑΔΑ,χάζαροι και προσκυνημενοι της νεας τάξης,μασοναρια,Ιλλουμινάτοι και η σάρα και μαρά,αυτά συμβαινουν.Αυτό το μισελληνικο κράτος,έχει βοηθήσει οικονομικά με πολλά χρήματα το σκύλο αλβαναριο,με εκπαιδευσεις σε τομείς αστυνομίας και στρατου,και οι κατσαπλιαδες δολοφονούν ,καταπατωντας κάθε συνθήκη .Οποίος έχει διαβάσει τα απομνημονεύματά των αγωνιστών του ηρωικού 1821 αλλά και πιο πριν ,δεν θα περιμενε κάτι διαφορετικό.Έχουν πλάτες και τα νεοταξιτικα σκατά και η συνταγή δένει.Η επιμειξία τους με του φιδανθρωπους χαζάρους και η υποτέλεια τους σε αυτούς,μονο δολοφονικά ένστικτα τους έχει αφησει,πονηριες,και φευτο νταηλικια.Τι απέγινε η κοπελίτσα που πήγε να κάνη έκτρωση στην αλβανία ;βρέθηκε νεκρή και της έλειπαν και ζωτικά οργανα,τι έκαναν οι κατσαπλιαδες στην Θεσσαλονίκη με τις απαγωγές των λεωφορείων ;τι έκαναν τα καθάρματα με τοσα εγκλήματα εις βαρος τόσων και τόσων στην Ελλάδα ;Τι έκανε το τομάρι που ξεγέλασε την γυμνάστρια στην Καλαμάτα,δήθεν οτι ηταν ιταλός και την έσφαξε ;τι έκανε το ανώμαλο dna στην Θεσσαλονίκη ;βίασε την μάνα του,όσο για τον τούρκο,αυτός τους ξέρει,απλα τους εκμεταλλευεται.

 2. ΒΟΥΤΗΞΕ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΟΝ ALWALEED BIN TALAL.

  O ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜBS,ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΝΤΙΑ ΤΗΣ Β.ΚΡΗΤΗΣ!!!

  ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ,ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΕΣΤΕΛΝΕ ΧΡΗΜΑ,ΟΠΛΑ,ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΤΖΙΧΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
  ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ,ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ,ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ+ΙΡΑΚ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ!

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΝ ΜBS.ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑΝ.ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΛΩΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΥΣΟ+ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ.
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ.
  ΟΙ ΕΔΩ ΧΑΖΑΡΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΝΤΥ ΡΑΜΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΟΒΑΝΕ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΣΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ(ΩΠΑ!ΒΙΤΣΑ;;ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ;Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕ;;ΕΣΥ ΠΕΣ ΣΑΛΑΜΙ ΧΟΝΤΡΕ;ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΣΑΟΥΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΚΟΥΦΑΛΑ;)ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ/ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!ΟΛΑ.

  ΕΙΔΑ,ΚΙ ΑΝΤΕΞΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΣΟΓΚΙ…ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΠΟΥΤΙ,ΔΥΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΔΑΡΜΕΝΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΌΡΓΑΝΑ.

  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΙΚΑ….

  ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ.

  ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.ΟΥΤΕ Ο ΠΡΙΝΤΖΙΠΕ ΑΛΜΠΑΝΙ ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΒΕΡΕ,Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΉ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΡΥΠΤΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΘΟΔΩΡΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ’ΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.
  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ…..

 3. Τα παντα είναι υπο παρακολούθηση και έλεγχο.Όπως βλέπετε,τομάρια που καμωνονται κυβερνήτες ,παλεύουν να προωθήσουν ,όσο μπορούν ,οτι έχει απομείνει απο τα τρισαθλια σχεδια τους,τι βλεπετε ;Ράμα ,ενα τομάρι και μισο,ζαεφ ενα τομάρι και μισο,αλ6 ένας κόπανο μαλάκας και μίσος,ερντογαν ,χαχαχαχα ,αυτός έχει ιδική αποστολή: mission impossible !χαχαχαχα ! Θα τριβετε τα ματια σας,δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας !Βεβηλωσαν,μόλυναν,υβριζαν και συνεχίζουν,χαχαχαχα ! ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Φινλανδία: Ένας Ναός για την Πανθρησκεία

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 (παρ.4) ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ «ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας»