Η σημαία των Σκοπίων να θυμίζει Ελλάδα και να ληφθούν μέτρα για την ενσωμάτωσή τους εν καιρό

​Απαντήστε στον αλυτρωτισμό των Σκοπιών με ¨ισοδύναμες απαιτήσεις ιστορικά ακαταμάχητες ¨

Αφού οι Σκοπιανοί θέλουν τόσο πολύ να γίνουν Μακεδόνες , τότε , γιατί να μην τους κάνουμε τη Χάρη ;

Τα μέτρα που πρέπει άμεσα να ληφθούν παράλληλα με την όποια λύση στο όνομα , η οποία , ( όποια κι αν είναι ) θα καταγραφεί ως ¨προδοσία¨, είναι τα παρακάτω :

Κατ αρχήν , άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων και δημοψήφισμα αρχές του 2019 ( ή μήπως φοβάστε 😉

1-Η σημαία των Σκοπιών ( ως αντάλλαγμα ) να θυμίζει , Ελλάδα

2-Ειδικό καθεστώς συνόρων Ελλάδος -Σκοπίων ( σχεδόν Ελεύθερη διέλευση )

3-Αναγνώριση της Ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια (περίπου 250.000 επί συνόλου 2.200.00 κατοίκων- απογραφή 1991 , δείτε εφημερίδα «Μεσημβρινή» της 16-6-1993 δηλώσεις Γκλιγκόροφ )

4-Κάλεσμα για συνεργασίες και επενδύσεις να απευθύνουν τα Σκόπια στους Έλληνες επιχειρηματίες σε ευνοϊκό πλαίσιο

5-Συμφωνία κορυφής ότι , η όποια συμφωνία ( χωρίς δημοψήφισμα στην Ελλάδα ) θα είναι προσωρινή .

6-Να δηλώσουν οι ΗΠΑ ( ως αντάλλαγμα των όσων τους έχουμε προσφέρει ) ότι θα επανεξετάσουν το όνομα «Μακεδονία» που έχουν αποδεχτεί για τα Σκόπια.

Ποιο όνομα προτείνουμε ;

ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ-VARDARSKA ή Άνω Μακεδονία των Ελλήνων (Горна Македонија на Грците )

Και μην ξεχνάτε , όταν αποτυγχάνει η διπλωματία , πάμε σε πόλεμο ή επικίνδυνο διχασμό στο εσωτερικό.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ ( Τομέας γεωστρατηγικής δράσης )

omada.h.policing@gmail.com

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άμεση εκπλήρωση

Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

12 thoughts on “Η σημαία των Σκοπίων να θυμίζει Ελλάδα και να ληφθούν μέτρα για την ενσωμάτωσή τους εν καιρό

 1. ΜΑΚΕΤΗΣ says:

  ΤΟ 40% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ!… ΟΡΕΣΤΕΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΔΑΣΣΑΡΗΤΕΣ κ.α. ΟΙ ΔΕ ΣΚΟΥΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΟΝΙΑ!!

 2. Αργυρούλα says:

  Eπίσης, μπροστά από το Δημοκρατία μπορεί να μπει και το «τυχάρπαστη» προς αποφυγή παρεξηγήσεων με τις Δημοκρατίες άλλων χωρών βόρεια της Μακεδονίας, όπως Σερβία κ.α.
  Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, ιδίως οι υπάλληλοι που προσφέρουν εκδουλεύσεις στους φίλους τους τους Αμερικάνους σε βάρος της Ελλάδας, γιατί και αυτοί παιδιά έχουν κρίμα να χάσουν τις δουλειές τους και να βρεθούν στο δρόμο…

 3. . says:

  η αστυνομια καλα θα κανει περα απο τα κειμενα που αναρτα να αρχισει να μαζευει σιγα σιγα τους λαθρο κι να τους διωχνει απο την ελλάδα μαζι με τον στρατο !!!

 4. tasos says:

  Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΒΡΑΑΜ

  Τρείς υποστάσεις, ένας Θεός.
  Ένας ο προπάτορας, ένας ο καιάδας, ένας και αυτούσιος ο οδηγός.
  Ένας ο προφήτης ήλιος του βασιλέα Αβραάμ, ένας και ο Αβραάμ, ένας και ο Μελχισεδέκ και ένας ο μανδύας ο βασιλικός που φορούν, ο ευλογημένος από τον Θεό.
  ***

  Πατήρ Υιός και Άγιο Πνεύμα δια της Αγίας Μητέρας του Θεού Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον μανδύα της γνώσης που πλέκει στην ψυχή του ανθρώπου την άβυσσο που μέσα στα σπλάχνα της αιωρείται το Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, γεννηθέντα, ού ποιηθέντα, ομοούσιο τω Πατρί, δι’ού τα πάντα εγένετο.
  Τον δι’ ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών, και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου, και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα.
  Σταυρωθέντα και παθόντα και ταφέντα.
  Και αναστάντα τη τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς.
  Και ανελθόντα εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός.
  Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, ου της βασιλείας ουκ έσται τέλος.
  Και εις το Πνεύμα το Άγιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά των Προφητών.
  Εις Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν.
  Ομολογώ εν Βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών.
  Προσδοκώ Ανάστασιν νεκρών, και ζωή του μέλλοντος αιώνος.
  Αμήν
  ***

  Και σήμερα Αβραάμ στο Όνομα του Θεού του ανθρώπου σοδομίζεις τους υιούς και θυγατέρες των ξένων εθνών.
  Το αίμα του μόχθου των ανθρώπων…ρέει στα κεφάλια των παιδιών σου και ως αθάνατος Ηρώδης κλέβεις τα νήπια από του Θεού την αγκαλιά.

  ιω

 5. ΑΓΠ says:

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΔΗΛ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;
  ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩς ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!

 6. giorgos1962real. says:

  Η λυση ειναι μια ..Η μη λυση..Αφηστε τους..Θα διαλυθουν εκ των ων συνετεθη ,το ψευτοκρατιδιο των Σκοπιων..Ενα αλλοπροσαλο μειγμα,σλαβων ,αλβανων,ρωμα,βουλγαρων,σλαβοφωνων ελληνων,τουρκων,κλπ..Ειναι δυνατον ποτε να γινουν Μακεδονες??κουνια που τους κουναγιε!!Η διαλυση ειναι κοντα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *