Η Ρωσία ανακοίνωσε στοχοποίηση και της Ελλάδας με πυρηνικά, είναι η είδηση που αναφέρουν σαιτ που ασχολούνται με τα ζητήματα άμυνας.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι οι χώρες που είναι υπεύθυνες για τη μεταφορά όπλων στην Ουκρανία θα αποτελέσουν στόχο των ρωσικών πυρηνικών όπλων.

Δηλαδή η Ρωσία ανακοίνωσε την στοχοποίηση της Ελλάδας με πυρηνικά όπλα μετά την αποστολή και από την Ελλάδα πολεμικού υλικού προς την Ουκρανία.

Βασικοί στόχοι θα αποτελέσουν η Αλεξανδρούπολη που έχει μετατραπεί σε αμερικανική βάση και η Σούδα που είναι ΝΑΤΟϊκή βάση.

Αυτές είναι οι συνέπειες της επιλογής της κυβέρνησης Μητσοτάκη-ΝΔ να εμπλέξει τη χώρα στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Μάλιστα, η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν προχωρά σε αυτές τις πολεμοκάπηλες επιλογές γιατί τις επιβλήθηκε από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αλλά είναι ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης που απαιτούσε την λήψη σκληρών οικονομικών και στρατιωτικών μέτρων κατά της Ρωσίας, που έστειλε πολεμικό υλικό στον Ουκρανικό στρατό και με συνεκπαιδεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας.

Κάτι βεβαίως που το έκανε πρόθυμα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επιπλέον άνοιξε το δρόμο για την μετατροπή της Ελλάδας σε έναν απέραντο Πολεμικό Ορμητήριο των ΗΠΑ.

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ-ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θυμίζουμε:

Οι Ρώσοι στοχοποίησαν με βαλλιστικούς πυραύλους τις βάσεις σε Σούδα-Ιντσιρλίκ και Νατοϊκά αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο;

Μην εμπλακείτε στην Ουκρανία αλλιώς…”: Ηλεκτρονική εκτόξευση Kh-47M2 Kinzhal στην Μεσόγειο κατά ΝΑΤΟϊκών βάσεων! Εκτοξεύτηκαν 3Μ22 Tsirkon, Sineva SLBM και ICBM Yars

Οι ρωσικές Στρατηγικές Δυνάμεις Πυρηνικής Αποτροπής προχώρησαν στην ηλεκτρονική εκτόξευση υπερηχητικών πυραύλων Kh-47M2 Kinzhal εκ των οποίων ο ένας προσομοίωσε καταστροφικά πλήγματα εναντίον ΝΑΤΟϊκών στόχων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
Ο δεύτερος υπερηχητικός πύραυλος Kh-47M2 Kinzhal έπληξε στόχο στο Μπάρεντς με την Μόσχα να δίνει για πρώτη φορά βίντεο στην δημοσιότητα. Μέχρι τώρα δεν είχε αποδεσμευτεί υλικό με καταστροφή στόχου από Kizhal.

Το μήνυμα του Β.Πούτιν είναι σαφέστατο: Μην εμπλακείτε στην Ουκρανία ότι και αν συμβεί!

Νωρίτερα, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας και ο Α/ΓΕΕΘΑ της Ρωσίας, ενημέρωσαν πως ξεκίνησε η άσκηση των Πυρηνικών Στρατηγικών Δυνάμεων Αποτροπής υπό την προσωπική εποπτεία του Αρχιστράτηγου Β.Πούτιν.

Oι Ρώσοι έχουν εκτοξεύσει υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal, αντιπλοϊκό υπερηχητικό πύραυλο 3Μ22 Tsirkon και κρουζ Kalibr στη Μαύρη Θάλασσα.

Επιπλέον εκτοξεύτηκε διηπειρωτικός πύραυλους Yars από Plesetsk προς το πεδίο βολής Kura, πύραυλος Iskander στο πεδίο βολής Kapustin Yar, στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS εκτόξευσαν πυραύλους Kh-55 ενώ το υποβρύχιο “Kareliya” SSBN εκτόξευσε πύραυλο R-29RMU Sineva SLBM.

Μεγάλη κινητοποίηση στην Μεσόγειο – Προσομοίωση πλήγματος με Kinzhal

Για πρώτη φορά σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουμε ηλεκτρονικές εκτοξεύσεις του υπερηχητικού πυραύλου Kh-47M2 Kinzhal των 10 Mach εμβέλειας 2.000 χλμ εναντίον στόχων στην Μεσόγειο.

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι στόχοι ήταν αμερικανικά αεροπλανοφόρα καθώς και οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις σε Σούδα και Ιντσιρλίκ.

Τα καταδρομικά του Στόλου του Ειρηνικού και του Βόρειου Στόλου κλάσης “Slava”, “Varyag” και “Marshal Ustinov”, μαζί με φρεγάτες, κορβέτες και υποβρύχια κινητοποιήθηκαν για την διασφάλιση ολόκληρης της περιοχής της Αν. Μεσογείου.

Ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη Il-38 μαζί με ελικόπτερα Ka-27 εκτέλεσαν αποστολή αναζήτησης υποβρυχίων στην Μεσόγειο ενώ στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22Μ3 συνοδευόμενα από μαχητικά Su-30SM και Su-35 μαζί με τάνκερ εναέριου ανεφοδιασμού Il-78 προχώρησαν σε ηλεκτρονικές εκτοξεύσεις πυραύλων στην Μεσόγειο.

Στο στόχαστρο τρία αεροπλανοφόρα στην Μεσόγειο λόγω Ουκρανίας: MiG-31K με Kinzhal & Tu-22M3 με Kh-32 στην Συρία!
Αεροσκάφη MiG-31 εκτόξευσαν δύο πυραύλους Kinzhal, έναν στην Μεσόγειο και έναν στην περιοχή του Μπάρεντς.

Όπως δείχνει το βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα οι Ρώσοι, τα βομβαρδιστικά Tu-22M3 έφεραν αντιπλοϊκούς πυραύλους Kh-22. Η μέγιστη εμβέλεια των πυραύλων είναι περίπου 600 χιλιόμετρα, αναπτύσσουν ταχύτητα 3,5 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου και η κεφαλή τους ζυγίζει περίπου έναν τόνο.

Ενημερώνει τον Β.Πούτιν ο Ρώσος Α/ΓΕΕΘΑ

Ο Ρώσος Α/ΓΕΕΘΑ, Valery Gerasimov, ανέφερε προσωπικά στον Β.Πούτιν τους στόχους της μεγάλης πυρηνικής στρατηγικής άσκησης.
“Ο κύριος στόχος είναι η επεξεργασία των ενεργειών των Στρατηγικών Επιθετικών Δυνάμεων ώστε να επιφέρουν εγγυημένη ήττα στον «εχθρό». Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται σε δύο στάδια.

Στο πρώτο στάδιο διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις με τη χρήση όπλων αυξημένου δυνητικού κινδύνου.

Στο δεύτερο στάδιο προχωράμε σε μαζική χρήση των στρατηγικών επιθετικών δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας ως απάντηση σε αντεπιθετικό πλήγμα”, είπε ο Gerasimov.

Κατά τις προγραμματισμένες ασκήσεις θα εκτοξευτούν βαλλιστικοί πύραυλοι και πύραυλοι κρουζ. Στις ασκήσεις συμμετέχουν δυνάμεις και μέσα των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων, του Βόρειου Στόλου και της Μαύρης Θάλασσας.

Δείτε στον χάρτη: Το ρωσικό καταδρομικό βρίσκεται συνέχεια κοντά στην Κρήτη

Ενημερώνει ο Ρώσος ΥΠΑΜ Σ.Σοιγκού

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σoιγκού ανέφερε στους προέδρους της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και Αλεξάντερ Λουκασένκο, την έναρξη των προγραμματισμένων ασκήσεων δυνάμεων στρατηγικής αποτροπής.

«Σύντροφε Ανώτατε Διοικητή! Σύμφωνα με την απόφαση που λάβατε σήμερα, υπό την ηγεσία σας, διεξάγεται άσκηση των δυνάμεων στρατηγικής αποτροπής.

Κατά την διάρκεια της άσκησης θα διεξαχθούν ασκήσεις ελέγχου πυρηνικών όπλων και όπλων αυξημένου δυνητικού κινδύνου και θα ελεγχθεί η λειτουργία των στρατηγικών επιθετικών δυνάμεων».

warnews247

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ο Κίνδυνος πολεμικής ανάφλεξης είναι τεράστιος.
Και η Απειλή δεν αφορά μόνο τους λαούς της Ουκρανίας.
Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και στοχοποιείται.
Το Αντιπολεμικό Κίνημα, ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία πρέπει να ξεσηκωθούν.

diktiospartakos

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Πρακτωρ 02/28/2022 @ 1:09 ΜΜ

  Κούλη, το δεν ήξερα, το δεν υπολόγισα σωστά, η το ήταν επιταγή συμμαχίας, η το ότι πλανηθήκαμε απο προπαγάνδα ……..δεν υπάρχει πλέον.
  κοινώς το δεν ήξερα…

  Με αυτά που είπες και έκανες έχεις διαλέξει τον δρόμο σου.
  Η ιστορία για σένα θα είναι φάρσα

  Αυτά είχα να σου γράψω και τελείωσα μαζί σου.
  τα πραγματα αργα και βασανιστικά απο εδώ και πέρα θα κυλούν μπροστά στα μάτια σου μέχρι να δεις τι έκανες.. και τι σε περιμένει

  Καλή μετάνοια

 2. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 02/28/2022 @ 1:55 ΜΜ

  Το ισχυροτερο οπλο που μπορει να κανει εναν ανθρωπο ημιθεο βρισκεται εδω στην Ευρωπη και για να μην φανει οτι ψαχνουν για αυτο φτιαχνουν εναν πολεμο καθε φορα.
  Εγω εχω δει τον πουτιν μαζι με την βοηθεια ενος μαυροφορεμενου να το βρισκει.
  Εχει τοσο μεγαλη ισχυ το οπλο που μονο ενας μαυροφορεμενος μπορει να το αγγιξει.
  Ο πουτιν θα το βρει αλλα θα τον θελει για αυτον και θα βαλει εναν παπα να το διαβασει για να διωξει την καταρα. Παραπανω δεν επιτρεπεται να πω.

 3. Γιώργος 02/28/2022 @ 4:16 ΜΜ

  Ας είμαστε σε εγρήγορση κι ας έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης αναβαθμισμένη τη σχέση του με τον Θεό! Ας αποτελεί για μας ως πυξίδα οι τοποθετήσεις των σύγχρονων Αγίων μας , όπως του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, ότι μέσα στο γενικό κακό η χώρα μας θα την “βγάλει” καθαρή!

 4. απελπισίας 02/28/2022 @ 4:39 ΜΜ

  Παράνοια.Όχι από τον κομπλεξικό KGBτη Πούτιν,
  αλλά από τα δικά μας πρόβατα, που επικροτούν την εισβολή.
  Κορίτσια σας έχω νέα.
  Τα ίδια θα ισχυριστεί και ο Σουλτάνος για να εισβάλλει στην Ελλάδα…. Τα ίδια ισχυρίστηκαν και στην Κύπρο…
  By the way,επ΄ευκαιρία αγγλιστί, οι Ρώσοι καταδίκασαν και υποστήριξαν ποτέ την Κύπρο ή το έκαναν γαργάρα;

 5. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 02/28/2022 @ 6:38 ΜΜ

  Τη Λόγχη του Πεπρωμένου???
  ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΑΒΕΛΕΡ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ.

 6. Εισβολή εισβολή και πάλι εισβολή έχουνε χεστ.ί. Και κάτι πρόβατα θεωρούν Ανθρώπους ότι είναι σαν τα μούτρα τους

 7. mia xara upostirizan os kai daneio protoi dosan ston kero tis krisis gia bohtheia alla afto paei tora

 8. huffingtonpost.gr/2015/04/08/politiki-rwsia-kypros-krisi_n_7020378.html
  με φετινή λήξη;

  για ισχυρισμους και εισβολές .. κυκλοφορεί οτι το ίδιο θα ισχυριστεί και η κίνα για εισβολή στο ταϊβάν..
  ..τι λωζάνη, τι κοζάνη…
  ..τι ταϊβάν.. τι χαϊβαν-η..

  youtube.com/watch?v=8nq3CjXiz3I&t=10s

 9. γιατι στοχοποιηση Ελλαδος…η Ελλαδα και οι Ελληνες υποστηριζουν Πουτιν και Κυριλο ορθοδοξια …το κ@λοπαιδο ο Κυριακος οπως ελεχε κι ο ψαλτης πολυ κ@λοπαιδο ο Κυριακος κο@λα μου με την κουλης σου..εξυπνες βομβες εχεις στειλε μια βουλη μια αρχιεπισκοπη μια προεδρικο και οι Ελληνες θα σε ανακυρυξουν αγιο βλαδιμηρο…μας μνημονευσε αφου μας αποικισε αφου μας ξεσπιτωσε αφου μας εκανε ευθανασια μεμπολι ηκατοσταρικο πεινα…οπως τον Τραμπ κλεβουνε εκλογες και μετα κανουν οτιθελουν …ντασφιντανια.

 10. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 02/28/2022 @ 9:50 ΜΜ

  Το σκηπτρο της ανωτερης δυναμης ψαχνει το ειχε ψαξει κι ο χιτλερ στον β παγκοσμιο τωρα ειναι η σειρα του πουτιν.Ο Πουτιν θα το βρει γιατι εχει γραφτει στον κυκλο του χρονου σαν γεγονος. Αλλα μονο οπως εγραψα σε διαφορετικη εκδοχη δεν θα το βρει ποτε κι αν στον επομενο κυκλο ο επομενος που θα ξανακανει πολεμο για αυτο τον λογο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*