Η παρακαταθήκη της ρωμαϊκής αυτοκτατορίας!

JuliusCaesar

Ακριβώς στα μέτρα της παράγει η Ρώμη την ιουδαϊκή και την χριστιανική θρησκεία ―που μετά παράγουν τον Αλλάχ― ώστε να εξυπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά της σχέδια εξουσίας.

Εκατομμύρια κόσμου σήμερα εξακολουθούμε να λατρεύουμε τον θεό: Βεσπασιανό Φλάβιο, όπως και τον υιό του θεού: Τίτο Φλάβιο, νομίζοντας πως δήθεν λατρεύουμε ένα πραγματικό θεό και τον υιό του θεού. Αυτό θα πει μαύρο ρωμαϊκό χιούμορ!
·
Με ελληνικούς υπότιτλους:

https://www.youtube.com/watch?v=tg_poNVIg2E.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

5 thoughts on “Η παρακαταθήκη της ρωμαϊκής αυτοκτατορίας!

 1. zxc says:

  Ακριβώς στα μέτρα της παράγει η Ρώμη την ιουδαϊκή και την χριστιανική θρησκεία ―που μετά παράγουν τον Αλλάχ― ώστε να εξυπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά της σχέδια εξουσίας. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΠΤ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ?ΕΚΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΟΛΟΙ ΒΑΡΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ -ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΟΥΣΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 2. Eleni Kava-Kavgakou says:

  Υπέροχη ανάρτηση, θερμά συγχαρητήρια σε όλην την ομάδα των Κατοχικών!
  Ειδικά στο δίλεπτο 48:00-50:00 του βίντεο, βρίσκεται η πεμπτουσία, κατα την γνωμη μου, καθε θρησκείας:
  ο πιστός ασπάζεται ενα δόγμα, ακολουθεί λατρείες, και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, «σώζεται»…
  Ακόμα, υπέροχο το σημείο που περιγράφει ότι ως δαιμόνια θεωρούνταν και ακόμα θεωρούνται όσοι Σκέπτονται Επαναστατικά και δεν Υπακούουν….
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ειναι ψυχολογικές επιχειρήσεις δημιουργίας ΥΠΗΚΟΩΝ.
  Οι ελεύθερες ψυχές δεν λατρεύουν ούτε επιζητούν την λατρεία των άλλων.
  ΜΠΡΑΒΟ πάλι στον Stranger! Συνέχισέ το!

 3. Πάνος Τρίμης says:

  Όλες οι θρησκείες επιβλήθηκαν στην ανθρωπότητα για ένα σκοπό. Να σταθούν ανάμεσα στον άνθρωπο και Τον Ένα πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Δημιουργό Πατέρα Θεό του! Και άγονται από τον φόβο της κολάσεως.
  Οι δημιουργοί τους χρησιμοποιούν αλήθειες και πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα, παραποιημένα, βεβαίως βεβαίως, για να προσηλυτίσουν τους πιστούς τους. Δεν θα μασάγαμε αλλοιώς!
  Οι θρησκείες είναι γι αυτούς που φοβούνται την κόλαση και μετά το θάνατο μάλιστα!
  Η Πνευματικότητα, την οποία δίδαξαν οι μεγάλοι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας, τους οποίους εμπεριέχει και πληρεί Ο Λόγος Χριστός, είναι για όσους έχουν πάει και στην κόλαση και ξέρουν τι παίζει!!! Άλλο πράγμα η θρησκεία και άλλο η Πνευματικότητα!!! Άλλο ο φόβος και άλλο Η Αγάπη!!! Ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *