18:59 - 02/12/2015

Η παρακαταθήκη της ρωμαϊκής αυτοκτατορίας!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

JuliusCaesar

Ακριβώς στα μέτρα της παράγει η Ρώμη την ιουδαϊκή και την χριστιανική θρησκεία ―που μετά παράγουν τον Αλλάχ― ώστε να εξυπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά της σχέδια εξουσίας.

Εκατομμύρια κόσμου σήμερα εξακολουθούμε να λατρεύουμε τον θεό: Βεσπασιανό Φλάβιο, όπως και τον υιό του θεού: Τίτο Φλάβιο, νομίζοντας πως δήθεν λατρεύουμε ένα πραγματικό θεό και τον υιό του θεού. Αυτό θα πει μαύρο ρωμαϊκό χιούμορ!
·
Με ελληνικούς υπότιτλους:

https://www.youtube.com/watch?v=tg_poNVIg2E.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Ακριβώς στα μέτρα της παράγει η Ρώμη την ιουδαϊκή και την χριστιανική θρησκεία ―που μετά παράγουν τον Αλλάχ― ώστε να εξυπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά της σχέδια εξουσίας. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΠΤ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ?ΕΚΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΟΛΟΙ ΒΑΡΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ -ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΟΥΣΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 2. Υπέροχη ανάρτηση, θερμά συγχαρητήρια σε όλην την ομάδα των Κατοχικών!
  Ειδικά στο δίλεπτο 48:00-50:00 του βίντεο, βρίσκεται η πεμπτουσία, κατα την γνωμη μου, καθε θρησκείας:
  ο πιστός ασπάζεται ενα δόγμα, ακολουθεί λατρείες, και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, “σώζεται”…
  Ακόμα, υπέροχο το σημείο που περιγράφει ότι ως δαιμόνια θεωρούνταν και ακόμα θεωρούνται όσοι Σκέπτονται Επαναστατικά και δεν Υπακούουν….
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ειναι ψυχολογικές επιχειρήσεις δημιουργίας ΥΠΗΚΟΩΝ.
  Οι ελεύθερες ψυχές δεν λατρεύουν ούτε επιζητούν την λατρεία των άλλων.
  ΜΠΡΑΒΟ πάλι στον Stranger! Συνέχισέ το!

 3. Όλες οι θρησκείες επιβλήθηκαν στην ανθρωπότητα για ένα σκοπό. Να σταθούν ανάμεσα στον άνθρωπο και Τον Ένα πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Δημιουργό Πατέρα Θεό του! Και άγονται από τον φόβο της κολάσεως.
  Οι δημιουργοί τους χρησιμοποιούν αλήθειες και πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα, παραποιημένα, βεβαίως βεβαίως, για να προσηλυτίσουν τους πιστούς τους. Δεν θα μασάγαμε αλλοιώς!
  Οι θρησκείες είναι γι αυτούς που φοβούνται την κόλαση και μετά το θάνατο μάλιστα!
  Η Πνευματικότητα, την οποία δίδαξαν οι μεγάλοι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας, τους οποίους εμπεριέχει και πληρεί Ο Λόγος Χριστός, είναι για όσους έχουν πάει και στην κόλαση και ξέρουν τι παίζει!!! Άλλο πράγμα η θρησκεία και άλλο η Πνευματικότητα!!! Άλλο ο φόβος και άλλο Η Αγάπη!!! Ε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*