13:03 - 11/09/2019

Η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης ετοιμάζει κτύπημα σε Τουρκικό στόχο ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εάν παρακολουθήσει κάποιος τις αναρτήσεις αυτής της Ομάδας , θα διαπιστώσει μια αποφασιστικότητα στο να κάνει κάτι, μια επικίνδυνη εμμονή . Η αναφορά της σε τετελεσμένα αλλά ειδικότερα με ό,σα υπονοεί με πρόσφατη ανάρτησή της με θέμα «Θέλετε να επιτεθούμε πρώτοι στην Τουρκία ;» προκαλεί ανησυχία . Οι αρχές επαναπαύονται όπως ενημερώθηκα , στο ότι , γνωρίζουν ποιοι είναι , όμως , κάτι μου λέει ότι έχουν παραπλανηθεί αφού , δεν μπορούν ή δεν τολμούν να πάνε παραπέρα .

Εάν όντως είναι μέλη της πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων , φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί . Δεν υπονοώ τίποτα με ό,λα τα περίεργα που βλέπουν τη δημοσιότητα αλλά , δεν αποκλείω και τίποτα

Εάν ανατρέξει κανείς σε άλλες ανακοινώσεις της όπως «Στρέψτε τα όπλα , Οπλίστε και σκοπεύστε τα Τούρκικα γεωτρύπανα , αλλιώς χάνουμε Κύπρο , Καστελόριζο και Νότια Κρητική ΑΟΖ» , «Ο Επόμενος ¨πύραυλος¨ που θα λοξοδρομήσει, ίσως πέσει πάνω στο γεωτρύπανο «Πορθητής » Ταγίπ Ερντογάν » και άλλες πολλές , θα συμπεράνει ότι , ενδεχόμενος να έχει την επιχειρησιακή δυνατότητα μα σίγουρα , έχει την πρόθεση να προκαλέσει πλήγμα σε Τούρκικο στόχο .Άλλωστε οι κατηγορίες σε βάρος της δεν είναι και λίγες .

Όπως και να΄χει , ένα κτύπημα που μπορεί να προκαλέσει σύρραξη με την Τουρκία , είναι εξαιρετικά επικίνδυνο .Την ευθύνη για την εξωτερική πολιτική και την εσωτερική ασφάλεια την έχει επίσημα το Ελληνικό κράτος και όχι το παρακράτος .

Μια παράκληση λοιπόν προς την Ο.Υ.Α .Σκεφτείτε το δυο φορές !!

Michael Τ Psilakis ( ερασιτεχνική δημοσιογραφία )

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. λεσ αυτοι να πηραν τα πυρομαχικα απο την λερο χμχμχμχμ

 2. Το χτύπημα θα είναι βραδηφλεγες….
  Κ ηδη εχει γίνει κ βρίσκεται στο στάδιο β`
  Ηδη οσοι τρώνε μαλλι της γριας στην τουρκια σε 1 με 2 χρονια θα παθουν ολοι μαζι εντονο πονοδοντο!!!!
  Επίσης οσοι πηδανε με προφυλακτικο θα γκαστρωνουν ή θα κολλανε αρρωστιες…
  Στην βαση της κοινωνίας ειναι το χτύπημα.. !

 3. για γαλοπουλες τους κοβω…

 4. Ντραμπεζονμαντηλος 09/11/2019 @ Σεπτέμβριος 11, 2019 7:28 μμ

  Την επιχειρησιακή δυνατότητα Κ.Μιχαήλ Ψιλάκη την έχουν σχεδόν όλοι. Με μια τρίμηνη προετοιμασία κι οργάνωση, οποιοσδήποτε, δύναται να την αποκτήσει.
  Περιττό ν’αναφερθώ στην κατασκευή πυρομαχικών, όπλων και εκρηκτικών, στρατιωτικού επιπέδου, που με την σωστή έρευνα, δύναται κάποιος να επεξεργαστεί πρώτες ύλες και να φτιάξει τα προαναφερόμενα.
  Κι όταν λέω πρώτες ύλες, δεν μιλάω για ύλες έτοιμες.
  Π.χ. για να φτιάξεις πυρίτιδα, στρατιωτικού επιπέδου εκρηκτικών, η πυρίτιδα του εμπορίου, δεν κάνει!

  Το βασικό όμως συστατικό της, είναι το βαμβάκι! Το οποίο και μετατρέπεις σε νιτροκελουλόζη.
  Κι όλα τ’άλλα είναι απλά χημικά, που επεξεργαζόμενος χημικά, είδη καθαρισμού, μπορείς να εξάγεις να μεταποιήσεις και να βγάλεις άκαπνη πυρίτιδα, τεράστιας ισχύος.
  Όπως και το να φτιάξεις όπλα. Το βασικό συστατικό, είναι, σιδηρούχος ύλη, που μέσω μεταποιήσεως και με απλά εργαλεία, όπως φρέζα, τόρνος, δράπανο, μπορείς να φτιάξεις.
  Πρακτικά, η επιχειρησιακή δυνατότητα, είναι ζήτημα, διάθεσης κάποιου ν’ασχοληθεί…
  Τώρα το αν οι συγκεκριμένοι, το κάνουν η όχι…

  Για τις αρχές, που επαναπαύονται, στο ότι τους ξέρουν, δύο πιθανότητες υπάρχουν.
  Η ξέρουν ότι η οργάνωση δεν υπάρχει, σαν πραγματική οργάνωση.
  Η ξέρουν, όπως πιθανόν γνωρίζουν και για κάποιους άλλους, όπως εμένα και άλλους, ότι ασχολούμαστε ερασιτεχνικά με το ζήτημα αλλά δεν αποτελούμε κάποια απειλή, διότι ούτε οργάνωση έχουμε φτιάξει, ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε τρομοκρατικές οργανώσεις, απλά ασχολούμαστε με το αντικείμενο, διότι όταν αύριο μεθαύριο, έρθει πτώχευση και αποσταθεροποίηση της Ελλάδος, θα πρέπει να δράσουμε, προκειμένου ν’αντιμετωπίσουμε τις όποιες απειλές για την εθνική κυριαρχία.
  Βέβαια οι πολιτικοί παίζουν άλλο παιχνίδι, υπερ της αποσταθεροποίησης, μείωσης συνόρων και επιστράτευση ακόμα και να κάνουν, θα παίξουν παιχνίδια τύπου Ίμια και 74 αλλά ”ειλικρινά, ποιος ασχολείται μ’αυτούς τους ηλίθιους” εξ άλλου, θ’αποτύχουν αυτά τα σχέδια…
  Οπότε, τι να σου κάνει η ΕΥΠ επειδή απλά απέκτησες τις γνώσεις, να σαι έτοιμος για την αντιμετώπιση κρίσεων; Ίσα ίσα, εφόσον γίνει και μετά την δράση σου, παράσιμο θα πρέπει να σου δώσει η πολιτεία, θέλει δε θέλει.
  Και είναι και το άλλο, πολλοί από μας, το βλέπουμε και σαν ευκαιρία, δημιουργίας, ιδιωτικών εταιριών, που θα συνεργάζονται με την εθνική ασφάλεια ”σε μια πατριωτική πολιτεία βέβαια” διότι στο μέλλον, ο ιδιωτικός αμυντικός τομέας, είναι κάτι που θ’ανοίξει σαν επάγγελμα. Όπως άνοιξε στις σοβαρές και μεγάλες δυνάμεις.

 5. Η συρραξη με την τουρκία θα γίνει επειδή το επιθυμεί η τουρκία. Κι όχι από μια ομάδα που μπορεί να είναι ή να μην είναι γραφικοί που λένε ό,τι τους κατέβει. Όσον αφορά το επίσημο κράτος μιλάμε για γαλοπούλες που μπαίνουν στο ταψί μόνες τους.
  Η τουρκία χρειάζεται να ισοπεδωθεί για να ηρεμήσει. Αν κάποιος πύραυλος πέσει πανω στο γεωτρύπανο κατά λάθος φυσικά δεν θα με χάλαγε καθόλου. Θα μπορούσε να είναι κι ένας τουρκικό πύραυλος που πηγαινε αλλού πχ Συρια κι έχασε το δρόμο…
  Ασχετο, θεωρητικά τουλάχιστον, με την υποτιθέμενη “ομάδα” .. της οποίας η ύπαρξη δεν αποδεικνύεται με τίποτα επειδή κάποιος γράφει κάτι.. αλλά στα κατεχόμενα έγιναν εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών. Δεν θα ήταν σούπερ κάτι από κει να χτυπήση τον πορδητή;

  Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στα Κατεχόμενα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*