Η ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων από τα 10,8 εκατ. πληθυσμού σήμερα, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο είναι 806,000, οι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα 1,600,000, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, κλπ 1,300,000 και οι συνταξιούχοι γήρατος, θανάτου, αναπηρίας κλπ. 2,600,000 (+150 χιλ. εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης). Το ποσοστό δηλαδή του πληθυσμού που παίρνει έστω και ελάχιστη μηνιαία πληρωμή είναι περίπου 50% σε μια συρρίκνωση και ταυτόχρονα γήρανση του πληθυσμού, ενώ επί της ουσίας περίπου το 30% παράγει για να θρέψει μια χώρα των 11 εκατομμυρίων πολιτών. Άρα το ποσοστό της ανεργίας πόσο είναι οεο;

Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία περισσότεροι από ένας στους τρεις κατοίκους της Ελλάδας ζουν σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα το 2016 βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,6% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι).

Σύμφωνα με τη Eurostat, ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού όταν αντιμετωπίζει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω προβληματικές καταστάσεις: Είτε θεωρείται φτωχός (δηλαδή έχει εισοδήματα μικρότερα του 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος), είτε ζει σε κατάσταση ένδειας (δηλαδή στερείται βασικά καταναλωτικά αγαθά, ή αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις), είτε ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας (δηλαδή σε οικογένεια που κανένα μέλος της δεν έχει «κανονική δουλειά»).

Από την άλλη γεμίζουν την Ελλάδα με μετανάστες, παρανόμους και μη, οι οποίοι τυγχάνουν μηνιαίου μισθού, τζάμπας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τους δίνουν τα σπίτια των Ελλήνων, την ίδια ώρα που τα παραπάνω στοιχεία μιλούν μόνα τους… και επιπλέον οι συνεννοημένοι γνωστοί πια σε όλους προδότες αλλάζουν την παιδεία των Ελλήνων σε παιδεία κάποιων άλλων λαών, προφανώς των μεταναστών· κλασικότατο παράδειγμα τα βιβλία θρησκευτικών του Δημοτικού, όπου υμνείται ο αλλάχ. Δεν τελειώνει εδώ η καφρίλα, αλλά συνεχίζεται με νόμους και διατάγματα για γάμους από τα 10 έτη, και με άλλα ρατσιστικά για τους Έλληνες, ενώ γη και ύδωρ χαρίζεται σε άλλους με πρόσχημα την στημένη χρεοκοπία που μας φόρτωσαν.

Με άλλα λόγια αν δεν το καταλάβατε ακόμα, αλλάζουν τον πληθυσμό της Ελλάδος και γρήγορα και βίαια. Αυτοί που κυβερνούν και ποιμένουν τους Έλληνες δεν θέλουν πια Έλληνες να ζουν στην Ελλάδα, αλλά ξένους. Κι όσοι ζουν εδώ θα έχουν για ιδανικά τους αυτά της πανθρησκείας της νέας απάνθρωπης τάξης ανωμαλίας, που με ιδιαίτερο ζήλο υπερασπίζει η Εκκλησία της Ελλάδος και με τα έργα της και με τη σιωπή της.

Φεύγουν για εργασία στο εξωτερικό τα παιδιά μας, από το 2010 οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους στην Ελλάδα.

Αφαιρούν την Ανθρωπιά από τους Έλληνες και εν τέλει μας εξοντώνουν με το πιο ύπουλο σχέδιο που γέννησαν τα πιο άρρωστα μυαλά του πλανήτη. Τελείται μια ανείπωτη γενοκτονία Ελλήνων με την γραβάτα και χωρίς να πέσει μία σφαίρα.

Αυτό θέλετε Έλληνες; Αν όχι, γιατί δεν αντιδράτε; Όσοι καλοί ιερείς απέμειναν αυτό θέλετε; Αν όχι, γιατί δεν μιλάτε;

NASAR

19 thoughts on “Η ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 1. ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ says:

  ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΟΘΡΩΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΩΜΑΙ? ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΓΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΛΕΥΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!
  0  0
 2. 4everpao13 says:

  Πολυ καλο το αρθρο σας NASAR, αλλα στο τελος το χαλασατε με αυτο που δηλωσατε, (οχι μονον εσεις), δηλ. οτι οι Ελληνες δεν αντιδρουν και ειναι “βολεμενοι” στους καναπεδες τους. Πως να αντιδρασουμε, να παρουμε ο καθενας μας απο μια καραμπινα και να κατηφορισουμε προς το Συνταγμα; Πιστεψτε με ειναι παρα πολυς κοσμος που θελει να αντιδρασει, αλλα αν δεν βγει μπροστα “”ΚΑΠΟΙΟΣ””??? πως μπορει να γινει αυτο; Φιλικα παντα Βασιλης.
  0  0
  • NASAR says:

   ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
   0   0
   • Ανώνυμος says:

    Να πάει ο λαός δε λέω. Ομως άλλη είναι η λύση: Είναι καιρός πράγματι να πιστέψουμε στο θαύμα, τη μοναδική πλέον ελπίδα μας. Εάν παρατηρήσει κανείς την ιστορία της χώρας, η Ελλάδα σώθηκε πολλές φορές ως εκ θαύματος, σε υπερβολικά αντίξοες συνθήκες. Δεν αρκεί να λέμε ότι είμαστε ορθόδοξοι, είναι ώρα να αποδείξουμε ότι πιστεύουμε στη δύναμη του Θεού, ότι αυτός για ΟΟΟΟΟΛΑ μπορεί. Αρκεί να παρακαλούμε για την πατρίδα μας καθημερινά, με ταπείνωση και αναγνωρίζοντας τα λάθη μας. Αρκεί
    0    0
   • Ανώνυμος says:

    Πως ρε μεγάλε;;
    Εδώ δημοψήφισμα έγινε – η απάντηση του λαού ήταν ξεκάθαρη και άλλα κάνανε.
    Με τη σημερινή τεχνολογία δε, ούτε μπορείς να πάρεις τα βουνά όπως και οι κλέφτες και οι αμαρτωλοί, ούτε μπορείς να ξεσηκωθεις οργανωμένα σε πόλεις κλπ (προβοκάτορες, ρουφιάνοι παντού κλπ). Εκλογές;;;; χα χα;;;
    Πραξικόπημα;;; αχαχαχαχαχαχαχαχα;;;
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!!
    Μόνο αν πέσει το ρεύμα, τότε υπάρχει μία ελπίδα αλλά βγαλμένη με πάρα πολύ αίμα!!!!!
    0    0
  • Ανώνυμος says:

   ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ?ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ
   0   0
 3. HEKTOR says:

  Καλά , όταν μιλάμε για Εκκλησία εκεί είναι που γίνεται το μεγάλο φαγοποτι. Εχει καταντήσει να είναι ένας κερδοσκοπικος οργανισμός και μόνο, προπαγανδιζοντας υπουλα εις βάρος της Πατρίδας μας .

  Ο λαός είναι άξιος της τύχης του . Ο,τι έσπειρε θερίζει.
  Δεν έχει κανένα κοινό σημείο με τους Έλληνες του 1970 και πριν . Έψαχνε για καλοπέραση, για αυτοπροβολή, επίδειξη , για χρήμα και μόνο χρήμα παραγκονιζοντας όλες εν γενει τις Αξίες που παρέλαβε από αυτούς που έχυσαν το Αίμα τους για …
  0  0
  • HEKTOR says:

   … για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι. Ο υλισμος και η φιλαυτια έφτασαν στο κατακόρυφο. Γελαστηκαν! Έπεσαν στην παγίδα αυτών που επιβουλευονται τη Χωρα μας και τώρα είναι αργά για να ξεφύγουν.
   Ας μην έχουμε αυταπατες ωστε να πιστεύουμε σε θαύματα. Όταν πόρωνεται η καρδια και η ψυχή δεν υπάρχει γιατρειά.
   Και οι λίγοι αληθινοί Έλληνες που έχουν απομείνει θα έχουν, δυστυχώς, και αυτοί την τύχη των πολλών.
   0   0
   • ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑΤΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΑΔΙΟΝ ΘΑ... says:

    HEKTORA ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΔΗ Μ ΑΓΑ ΤΟΝ ΣΚΥΘΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΚΑΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ , ΕΝΩ ΤΕΜΑΧΙ ΠΡΟ ΤΟΥ 1970 ΤΥΓΧΑΝΩΝ. χΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Υ Π Ε Ρ Ε Υ Ν Ο Υ Χ Ο Σ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ”ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ”. ΠΟΥΣΤΗ ΑΥΔΗ Μ ΑΓΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ….
    0    0
   • HEKTOR says:

    Παιδιά, η αλήθεια δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Είστε νέοι ακόμη και δεν γνωρίσατε την Ελλάδα προ του 1970 .
    Δεν λέω πως ήταν παράδεισος. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει το κακό. Όμως, η εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα. Συγκριτικά, μιλάμε για δύο κόσμους εντελώς διαφορετικούς.
    Αν δεν έχεις ζήσει εκείνη την εποχή πως μπορείς να έφερες γνώμη.
    0    0
 4. Ανώνυμος says:

  ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ…ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ…ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…
  0  0
 5. Ανώνυμος says:

  Αρκεί όσοι το κάνουμε αυτό καθημερινά, να γίνουμε η απαραίτητη κρίσιμη μάζα (εάν είναι δυνατό την ίδια ώρα, π.χ. 9 μμ), και τότε θα συμβεί το θαύμα, πολύ ανώτερο από αυτό που προσδοκούμε! Δεν είμαι αιθεροβάμων, απλά έχω βιώσει θαύματα. Το κακό είναι ότι οι περισσότερες προσευχές αφορούν τις προσωπικές υποθέσεις και τα προσωπικά οφέλη και λίγοι είναι αυτοί που παρακαλούν για το κοινό καλό.
  0  0
 6. Ανώνυμος says:

  Για τον λόγο και την αιτία ότι βασικοί συνεργάτες στην προδοσία των πολιτικών, είναι ΟΛΟΙ οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι, μιας και ορκίστηκαν στο Σύνταγμα (και όχι στους πολιτικούς) ώστε να έχουν τις μηνιαίες απολαβές τους… όσοι είναι ακόμα στον ιδιωτικό τομέα, φεύγουμε μαζικά από την Ελλάδα… ερχόμαστε κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές μας, και αφήνουμε όλους τους ορκισθέντες κηφήνες και κομματικό στρατό των πολιτικών, να ζήσουν τον μύθο τους, στο σύστημα το οποίο υπηρετούν. Αυτά.
  0  0
  • ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

   Από παπαρολογίες σκίζεις! Αγόρασε καραμέλα με άλλη γεύση γιατί αυτή που μασάς σου φέρνει ουλίτιδα.Εγώ παλεύω ακόμα εδώ γιατί δεν κιότεψα να φύγω.Τουλάχιστον όταν έρχεσαι τα καλοκαίρια μην παριστάνεις τον βλαχοευρωπ(ε)αίο…
   0   0
 7. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Η λύση των κατοχικών, της ενότητας, έχει το πρόβλημα ότι δεν ακολουθούν όλοι ή έστω οι περισσότεροι και έχει το ενδεχόμενο εμφύλιο σπαραγμό μεταξύ μας, εις τέρψιν των “διαίρει και βασίλευε” αφεντικών μας… Ενδέχεται τα αφεντικά να παρακολουθούν τα σχόλια μας για να βρίσκουν τις πιθανές τρύπες και να παίρνουν τα «μέτρα» τους … που «δυο μέτρα γης» να πάρουν…. Μένει μόνο απρόβλεπτος παράγοντας η «Τύχη» ή ο Τριαδικός Θεός για μας τους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς …
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.