in ,

Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δεν γνωρίζουν οι Χριστιανοί ποιος ο Θεός του Τιμίου Ιωάννη του Βαπτιστού…που είπε ” Ιδού ο υιός μου ο αγαπητός”…στα Ελληνικά.

Τότε τα γουρούνια και οι έχιδνες, οι κανίβαλοι διδάσκαλοι της παλιάς διαθήκης δεν θα βασίλευαν με τους νόμους της παιδεραστίας και της ομοφυλοφιλίας και της υποδούλωσης του λαού μέσα στους Ιερούς Ναούς της Καινής Διαθήκης του Χριστού… άνευ της απόκρυψης των Ορφικών του Πυθαγόρα του Θεού και Λόγου του Άλφα και του Ωμέγα του Χριστού…από το φως της Αλήθειας…

που μισήθηκε και πολεμιέται από τους αντίχριστους εγκληματίες ψευδοπροφήτες της επίσημης Αποστολικής διακονίας της εκκλησίας των Ελλήνων…

που αναθεμάτισε μέσα από την Εκκλησία του Χριστού τον Θεό των Τριών Ιεραρχών, τον Πλάτωνα και τους Οσίους Αγίους Έλληνες της Αγίας Αικατερίνης τις Σίβυλλες και τον Αριστοτέλη.

Ξύπνα!

SOCRATESNIOS

Report

What do you think?

Written by Socratesnios

Comments

Leave a Reply
 1. Πως να μιλησει καποιος για μενα μωρε και να πει την αληθεια και να μην τον κυνηγησουν μεχρι και τον ταφο;

  Τους μαθητες μου τους εσφαξαν οι αρχαιοι και εγω κατηγορηθηκα και δικαστηκα απο δικαστηριο χιλιων δικαστων με την κατηγορια της αθειας, και ασχετως που τελικα αθωωθηκα το γεγονος οτι κυνηγησαν το πνευμα μου ως “αιρετικο” παραμενει, και τα οντα τους σκοτους κηνηγανε το πνευμα μου ως “αιρετικο” μεσα στους αιωνες στο ονομα του Ιησου.

 2. Οι Έλληνες θα πρέπει να μάθουν ότι ο “Ιησούς” που σημαίνει ο Γιαχβέ Σώζει επιβλήθηκε με την βία στους προγόνους μας.

  Ο αρχαιοελληνικός κόσμος υποχρεώθηκε να υποταχθεί στην τρομοκρατία που επέβαλε η νέα θρησκεία με τη συνδρομή του Κράτους. Καταστροφές αρχαίων ναών, βίαιοι θάνατοι φιλοσόφων, ομαδικοί διωγμοί πνευματικών ανθρώπων, ήταν φαινόμενα συνηθισμένα.

  ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΘΕΣΜΟΙ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ) «Η ελληνοχριστιανική διάζευξη δεν έγινε με ειρηνικό τρόπο, αλλά όπως τα γεγονότα μαρτυρούν, συχνά χρειάστηκε να περάσουν δια πυρός και σιδήρου οι προηγούμενοι πολιτισμοί και οι άνθρωποι που τους ενσάρκωναν.»

 3. Ποιος ήταν ο διώκτης των προγόνων μας;

  «Η ελληνική ποίηση, η φιλοσοφία, η φιλολογία και η ιστορία καταπολεμήθηκαν από την εκκλησία.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 194.

  «Το όνομα των Ελλήνων απογυμνωμένο από την αρχαία ένδοξη σημασία του απέκτησε αυτή του ειδωλολάτρη. Κατά συνέπεια και αυτό και όλα τα παράγωγα του για πολλούς αιώνες αποκρούστηκαν και καθυβρίστηκαν από την νέα πίστη.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 193.

  «Είδαμε τους όχλους (χριστιανοί) και πριν απο την έκδοση των νόμων και μετά, παραβιάζοντας τους, να επιχειρούν συχνά και χωρίς οίκτο ληστρικές επιδρομές και καταστροφές των ιερών καθώς και αρπαγές των πλουσίων αφιερωμάτων και των περιουσιών τους.Το χειρότερο μάλιστα είναι οτι οι όχλοι αυτοί (χριστιανοί) μερικές φορές σκότωσαν ορισμένους απο τους πιο επιφανείς εκπροσώπους της αρχαίας ζωής.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 187.

  «Απο τα χρόνια βέβαια του θεοδόσιου του μεγάλου και του Αρκάδιου τους ειδωλολάτρες τους καταδίωκαν ποικιλότροπα μέσω των νόμων που είχαν εκδοθεί εναντίον τους. Ωστόσο και οι ΜΟΝΑΧΟΙ τους κατέτρεχαν είτε οι ίδιοι είτε δίνοντας την συγκατάθεση τους για βαρβαρικές επιδρομές.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 128.

 4. Οι δήμιοι εβραιόφρονες Άγιοι του Χριστού εκτέλεσαν το Ελληνικό Πνεύμα.

  Ιωάννης Χρυσόστομος
  «οι φιλόσοφοι (των ελλήνων) είναι καταγέλαστοι και δεν διαφέρουν από τα φλύαρα παιδιά. Είναι τόσο γελοία αυτά που έγραφαν ώστε τα βιβλία τους εξαφανίστηκαν κι αν διεσώθει κάποιο βιβλίο τους, βρίσκεται στα χέρια χριστιανών και με αυτόν τον τρόπο εξευτελίζουμε τις πλεκτάνες τους διότι δεν φοβόμαστε τα φίδια και τους σκορπιούς. Έχουμε λάβει εντολή από τον Θεό να καταπατούμε τα φίδια και τους σκορπιούς» (539,2 D–E)

  Φίδια και σκορπιοί λοιπόν για τους χριστιανούς Πατέρες ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Ηράκλειτος, ο Αριστοτέλης και όλοι οι άλλοι μεγάλοι Τιτάνες του πνεύματος στους οποίους όλος ο πολιτισμένος κόσμος υποκλίνεται.

  Ιωάννης Χρυσόστομος:
  «Όλα αυτά τα λόγια της ελληνικής μωρίας, είναι παραληρήματα που προκαλούν το γέλιο. Όταν οι Έλληνες μας αντιμιλούν, είναι καλό να γελάς εις βάρος τους και να κλαις για λογαριασμό τους.» (Εις τον μακάριον Βαβύλαν και κατά Ελλήνων, παρ. 21)

  «Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας, όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους. Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους». (Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν, Ομιλία Ξ’, 59.369-370)

  Πόλεμο είχαν ανοίξει οι Νεοφαρισαίοι Άγιοι του Χριστού με τους προγόνους μας.

 5. Ιωάννης ο Χρυσόστομος:
  «Πού είναι τώρα οι σοφοί των Ελλήνων με τα πυκνά τους γένια, με τους έξωμους χιτώνες τους και με τα παραφουσκωμένα λόγια; Όλη την βάρβαρη Ελλάδα ο σκηνοποιός (ο Παύλος) επέστρεψε (εκχριστιάνισε). Ας είναι ανάμεσά τους κι αυτός ο περιβόητος Πλάτων, που τρεις φορές πήγε στη Σικελία, γεμάτος επίδειξη και κομπορρημοσύνη, μα κανείς δεν του έδωσε προσοχή.» (Ερμηνεία εις την “Προς Ρωμαίους επιστολήν”, 60.407)

  Βάρβαρη η Ελλάδα και οι φιλόσοφοι της!

  Ο Ιωάννης ο Νηστευτής θέσπισε 4 Κανόνες «περί μαλακίας» όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τους Έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας.

  «Ο Θεός μισώντας τόσο πολύ εκείνους τους υπερηφάνους φιλόσοφους των Ελλήνων, τους άφησε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν δια τιμωρία της ειδωλολατρίας των»

  Μαλάκες λοιπόν οι Έλληνες φιλόσοφοι.

 6. Ευσέβιος της Καισαρείας. (Ο Πατέρας της εκκλησιαστικής Ιστορίας)

  «Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος Ευαγγ. Προπαρ. / Εις τους ψαλμούς / αλληλούια. ριβ΄ (23.1352.34)

  Οι εβραιόφρονες νεοφαρισαίοι πατέρες του χριστιανισμού έθεσαν τη μαύρη διαχωριστική γραμμή, απαρνούμενοι την (ενιαία) ελληνική καταγωγή τους με το να αυτοαποκαλούνται με υπερηφάνεια «ο καινός (=νέος) Ισραήλ»

  Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός:
  «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

  Έλληνες Αλληλούια! (Αινείτε τον Γιαχβέ)

 7. Γιατί οι πατέρες της εκκλησίας πολέμησαν το Ελληνικό πνεύμα;

  «Στην δογματικά ορισμένη Ορθόδοξη Πατερική Θεολογία, η χρήση της ελληνικής Φιλοσοφίας αφορούσε μόνο τη χρησιμοποίηση ορολογίας και σχημάτων και όχι αποδοχή της θεολογούσας αρχαιοελληνικής σκέψης.»

  Και αφού οι Πατέρες της εκκλησίας απέρριψαν το Ελληνικό πνεύμα και το πολέμησαν με όλες τις δυνάμεις τους, ποιο Πνεύμα αποδέχθηκαν; Μα θέλει και ρώτημα; Το εβραϊκό! Για αυτούς (και για σας) ίσχυε ότι ο πρώτος άνθρωπος πλάστηκε από τον Γιαχβέ και ότι το Ελληνικό έθνος κατάγεται από τους τρεις γιούς του πατριάρχη των Εβραίων Νώε.

  Ωραία πράγματα αυτά!
  Οι «ευχές», τις οποίες απευθύνει ο ορθόδοξος παπάς προς τους Έλληνες και Ελληνίδες όταν παντρεύονται.

  «Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Αβραάμ και την Σάρραν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιακώβ και πάντας τους πατριάρχας. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Νώε εν τη κιβωτώ.»

  Ως γνωστόν ο Θεός που ευλόγησε όλους αυτούς ήταν ο Γιαχβέ.

  Είστε Έλληνες ή Εβραιοέλληνες;
  Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός:
  «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

 8. Εγω αυτοεξοριστηκα οπως ο δασκαλος μου ο Πλατωνας και βρηκα καταφυγιο αναμεσα στους “Βαρβαρους” Μακεδονες, οπου εγινα δασκαλος του “Βαρβαρου” βασιλεα της Μακεδονιας και της Βαβυλωνας του Μεγα Αλεξανδρου.

  Το προβλημα ειναι οτι κανενας δεν σας λεει την αληθεια και ουτε ο Πλευρης ασφαλως που μιλαει για ενα μερος της αληθειας, αναφορικα με τους διωγμους των αριστων για τους δικους του λογους με στοχο να προωθησει την φασιστικη νοοτροπια η οποια δεν εχει καμια σχεση με την δικη μας νοοτροπια, και ουτε ασφαλως με του μαθητη μου του Μεγα Αλεξανδορυ.

  Με βαση την πραγματικοτητα και τα δεδομενα απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα δεν μπορει καποιος να κατηγορει μονο τους χριστιανους και τον Ιησου και μονο τους “τσοπανηδες”η και μονο τους αρχαιους, καθως το προβλημα εχει πολυ βαθειες ριζες και εχει να κανει με μια συγκρουση σε ενα επιπεδο οπου τα θυματα των διαφορων “τσοπανηδων” δεν μπορουν η και δεν θελουν να αντιληφθουν και να κατανοησουν και το πλεον γλειωδες προσχημα που μπορει να υπαρξει για αυτο που συμβαινει ειναι αυτο του εθνους μεσα σε ενα πλαισιο μαλιστα οπου επι του προκειμενου το εθνος εχει αναλωθει στην αρχαιοκαπηλια με το υποθετικο προσχημα του “απογονου” και του “κληρονομου”.

 9. Το οντα του σκοτους σε πληρη συνεργασια, επαναλαμβανουν τα εγκληματα των “προγονων” τους μεσα στους αιωνες για να ταισουν τα μαγαζακια της αρρωστιας τους και συνεχιζουν να προσπαθουν να μπλοκαρουν και να σκοτωσουν το πνευμα μου εφοσων μαλιστα αυτο δεν υποτασσεται στην νοοτροπια του εθνοκαπηλου, που ενιoτε μιλαει και για μενα με μοναδικο στοχο να ασελγισει στην μνημη μου με το προσχημα του εθνους, που με αφησε ως “κληρονομια” στους δολοφονους και τους δικους μου και των μαθητων μου και του παναθρωπινου πνευματος.

  Σε τελικη αναλυση το προχημα του εθνους εχει καταντησει το πλεον φαιδρο προσχημα του κατεξοχην πνευματικου εγκληματια, που προσπαθει με καθε μεσο να καθυποταξει και ακομα να δολοφονησει το πνευμα.

 10. Εγω βασικα ειμαι απο την Θρακη και δεν ειμαι Ελληνας στην καταγωγη παρα το γεγονος οτι η πανουκλα που σας εχει επιβληθει απο τους αρχαιοκαπηλους ανεξαρτητως θρησκευματος συνιστα το ανιτθετο.

  Μεγαλυτεροι μου εχθροι ασφαλως στην εποχη σας ειναι αυτοι που με σταυρωσαν στο παρελθον και ουτε καν οι παπαδες, καθως δεν μου επιτρεπουν καν να υπαρχω μεσα στο μολυσματικο και τρισαθλιο εθνος τους, που πρεπει αμεσα ειτε να σταματησει να μαλακιζεται, ειτε να καταργηθει ως το πλεον εγκληματικο εκτρωμα που εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια, το οποιο εχει καψει παρα πολυ κοσμο με τα απιστευτα ψευδη τον κομπλεξισμο και την σοβινιστικη αλαζονεια του η οποια ενδυναμωνει την γενικοτερη εθνικιστικη αρρωστια στα Βαλκανια, καθοτι ειναι ο πυρηνας του εθνικιστικου ρομαντισμου που προεκυψε εδω και μερικους αιωνες.

  Τα εγκλγματικα οντα του σκοτους που παριστανουν τους “κληρονομους” και τους “απογονους” προσπαθουν να μπλοκαρουν και να σκοτωσουν και το δικο μου πνευμα για να ταισουν την αλαζονεια του εθνοκαπηλου δολοφονου και του δικου μου και του παναθρωπινου πνευματος.

  Προσπαθουν να μπλοκαρουν ακομα και τις συχνοτητες των Ορφικων μυστηριων καθως η μανια των εθνοκαπηλων απατεωνων να μην με αφησουν να μιλησω για το πνευμα του Ιησου, απλα ενισχυει την πολωση και ενδυναμωνει την ενεργειακη πανουκλα, καθοτι μονον αλλωστε ηλιθιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ακομα και αν ο Ιησους δεν υπηρξε η και αν ακομα υπηρξε ενας απατεωνας αυτο δεν σημαινει οτι δεν φερει την ουσια του Διονυσου και δεν εκφραζει και τις συχνοτητης των Ορφικων μυστηριων που μαλιστα θεωρουνται απο παρα πολλους διανοητες ως ο προπομπος του χριστιανικου
  μυστικισμου-εσωτερισμου (λεγε με θεοσοφια και Καζατζακη για να χαιρονται οι εθνοκαπηλοι) λογω της συγγενειας τους.

  Το γεγονος μαλιστα οτι οι αρχαιοκαπηλοι απατεωνες δεν εχουν κανενα σεβασμο ουτε σε εμενα ουτε στον θεο μου τον Απολλωνα ειναι αυταποδεικτο και δεν χρειαζετε ιδαιτερη αναλυση καθως στους Ορφικους υμνους μαλιστα σας το λεει ξεκαθαρα το δικο μας πνευμα οτι ο Απολλωνας ειναι μια κοσμικη δυναμη που μαλιστα ηρθε απο την Αιγυπτο και οχι ενα εθνικο ειδωλο, που ειναι μαλιστα “κληρονομια” των δολοφονων του παναθρωπινου πνευματος.

  Περιττο να πω οτι μετα απο αυτο το μηνυμα δεν προκειται να επιστρεψω εδω μεσα καθως τα μανιακα οντα του σκοτους δεν προκειται ποτε να σταματησουν να προσπαθουν με καθε ειδους φαιδροτητα και γελοιοτητα να εγκλωβισουν και να σκοτωσουν το πνευμα για να επαναλαβουν τα εγκληματα των ταχα μου “προγονων” τους και για αυτο αλλωστε το ολο θεμα με το εθνος σας εχει φτασει πλεον σε οριακο σημειο, καθως το μοναδικο πραγμα που πραγματικα εκφραζει ειναι το τομαρι του εθνοκαπηλου.

  Αλλωστε η δολοφονικη προθεση των οντων του σκοτους που τα βρησκουν αλλωστε μεταξυ τους εναντια στο δολοφονημενο απο Ελληνες κυριως Ελληνικο φως αλλα και γενικοτερα το φως με το οποιο εχουν τοση σχεση και οι μεν και οι δε οσο η πουτσα με την βουρτσα.

  Σωθειτε απο τον Ελληνισμο σας και γνωριστε τον Ελληνισμο του Αλεξανδρου αλλιως αυτος θα σας πλακωσει, καθοτι βασικα αυτος ειναι ενας συγκερασμος πολλων παραδοσεων και καθοτι βασικα προθεση του Αλεξανδρου οπως γνωριζουν οι παντες ηταν να ενωσει την δυση με την ανατολη και οχι να ταιζει την αλαζονοεγωμανια του κατα φαντασιαν “απογονου” και “κληρονομου” επι της ουσιας εθνοκαπηλου πνευματικου εγκληματια. Σας ειχε προειδοποιησει αλλωστε το πνευμα του Αλεξανδρου για την ενεργειακη σφαλιαρα, που σας ηρθε (και που ακομα ερχεται) μερικες μερες πριν και ασφαλως υπηρξε η η σχετικη φορτιση της λεξης ΣΦΑΛΙΑΡΑ και μπορειτε να το διαπιστωσετε και μονοι σας ανατρεξετε στο παρελθον και μαλιστα αυτο να το κανετε ισως για πρωτη φορα για να μαθετε και οχι για να σκοτωσετε και να συνεχισετε να αναπαραγετε την ενεργειακη πανουκλα.

  • Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Θεόφιλος (ο βλαμμένος που νομίζει ότι είναι ο Ορφέας) υπήρξε μαθητής του Σωκράτη και του Νίτσε. Πολλοί θεωρούν ότι και πίσω από τον μυστηριώδη Αγαπημένο Μαθητή του Χριστού κρύβεται ο Θεόφιλος. Λέγεται ακόμα ότι τέλειωσε το τμήμα Φυσικής του Καποδιστριακού πανεπιστημίου της Αθήνας σε μόλις ένα εξάμηνο και αντί για πτυχίο ζήτησε μία μπύρα. Πολεμικές τέχνες: O Θεόφιλος έχει μαύρη ζώνη στον αποκρυφισμό, το Κουνγκ Φου, το Τάε Κβον Ντο, το Σαολίν, ενώ εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του και στο κικ μπόξινγκ. Έχει διδάξει τον Μπρους Λη, τον Τζάκι Τσαν και τον Τζετ Λι και έχει πρωταγωνιστήσει σαν κρυφός χαρακτήρας σε όλα τα Street Fighter, Mortal Kombat και Tekken. Πρόσφατα η εταιρία που έφτιαξε τον Super Mario και την παρέα του κυκλοφόρησε και το «Θεόφιλος Εντίσιον» αναγνωρίζοντας την αξία του μεγάλου πολεμιστή.
   Μερικές Χρήσιμες Πληροφορίες για αυτόν: Ο Θεόφιλος έχει μετρήσει ως το άπειρο – δύο φορές- και ανάποδα. Έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της. Ο Θεόφιλος έχει πάει στον Άρη. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί. Είναι ο μόνος που κατάλαβε την πλοκή του LOST. Ο Θεόφιλος έχασε την παρθενιά του πριν απ’ τον πατέρα του. Ο Θεόφιλος απήγαγε εξωγήινο. Όταν ο Θεός είπε Γεννηθήτω το Φως ο Θεόφιλος του είπε: Πες παρακαλώ. Μια φορά κατούρησε σε ένα ποτήρι και το έδωσε σε κάποιον να το πιει. Έτσι ανακαλύφθηκε το Red Bull. H πρώτη του δουλειά ήταν δοκιμαστής δηλητηρίων. Μια φορά πήγε εκκλησία να κοινωνήσει. Μετά σκότωσε τον παπά γιατί του είπε: “Μεταλαμβάνει ο δούλος του Θεού”…ο Θεόφιλος δεν είναι δούλος κανενός. Ο Θεόφιλος έβριζε Χριστοπαναγίες προ Χριστού. Ο Θεόφιλος έμαθε τρόπους στον Λέγειν. Όταν ο Αρχιμήδης είπε “ΕΥΡΗΚΑ”, ο Θεόφιλος του είπε “ΑΡΓΗΣΕΣ”. Στον γάμο του Θεόφιλου ο Ησαΐας χόρευε live! Ο Θεόφιλος εφηύρε την φωτιά όταν έκλασε και πίσω του έπεσε ένας κεραυνός. Με αυτόν τον τρόπο πέθαναν και οι δεινόσαυροι. Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Θεόφιλου είναι το σύστημα αναπαραγωγής του. Όταν κάνει πους-απς σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω. Ο Θεόφιλος μπορεί να φάει έναν Κύβο του Ρούμπικ με μπερδεμένα τα χρώματα και να τον χέσει λυμένο. Μια φορά τον δάγκωσε μια κόμπρα. Μετά από πέντε μέρες φριχτών πόνων, η κόμπρα πέθανε.

 11. Πρωτου να σας αφησω και εγω στην μιζερια σας απλα θα σας προτεινω αυτο που επιτασσει η λογικη για οσους ενδιαφερονται για λυση και οχι για παραλυση.

  Θα πρεπει να κοψετε καθε ενεργειακο δεσμο με τους θρησκοληπτους που ψαχνουν για “αιρετικους” λογω της δικης τους εξασθενημενης “πιστης” που περιοριζεται στα κτιστα κατασκευασματα των ιερατειων και στην πλυση εγκεφαλου που αυτα επεβαλαν και επειτα θα κοψετε και καθε ενεργειακο δεσμο με τους μανιακους αρχαιοκαπηλους που επι της ουσιας απλα ενδυαμωνουν την πολωση με το να στοχευουν και αυτοι τους “αιρετικους” για να ταιζουν την εθνολογικη τους αρρωστια. Με λιγα λογια θα πρεπει να αφησετε το πνευμα να ανασανει απο τις απολυτοτητες και να σταματησετε να ταιζετε αρρωστακια οπως ο γιατρος και οι φιλοι που παιζουν με την εθνολογικη σας βλακεια για να σπερνουν και να ενδυναμωνουν την πανουκλα.

  Για μενα μπορουν να μιλανε και χριστιανοι και ελληνες και μουσουλμανοι και οτιδηποτε και δεν ειμαι ιδιοκτησια κανενος σκοταδιστη εθνοκαπηλου οπως ο γιατρος και οι φιλοι του που προσπαθει να επιβληθει επι του πνευματος με το προσχημα της εθνολογικης του παρακρουσης και τομαριστικοαλαζονικης του νοοτροπιας, που εχει ξεπερασει αλλωστε καθε οριο βλακειας και αμα ειναι αυτη τελικα η επιλογη σας τοτε ο θανατος του εθνους σας ειναι μονοδρομος.

  Σκεφτειτε καλα τις επιλογες σας, καθως εγω δεν θα μπορουσα ποτε να εχω σχεση με αρρωστακια του ειδους σας, και αυτο ειναι αυταποδεικτο και απο το γεγονος οτι παρα πολλοι “εθνικοι” με θεωρουν ως ανατολιτη μυστικιστη, που εφερα ξενες παραδοσεις στην “γνησια” ταχα μου Ελληνικη παραδοση και μαλιστα με κατηγορουν ως προπομπο του χριστιανισμου, καθοτι αλλωστε δεν μπορει να χωρεσει το αρρωστο μυαλο τους οτι θα μπορουσα να ειμαι προπομπος του Χριστου των μυστικιστων (λεγε με θεοσοφια και Καζατζακη για να τρελενονται οι σκοταδιστες) και οχι του θρσησκευτικοπολιτικου κατασκευασματοςτης Ρωμης.

  Καλη σωτηρια απο τους γιατρους και του ασχετους και απο το αρρωστημενο εθνος σας.

  • Εσύ Θεόφιλε δεν έχεις καμιά σχέση με τον Ελληνισμό αλλά με τον Βαβυλωνισμό. Ο Ελληνάρας επιβάλλεται να παίζει με τέτοιου είδους Βαβυλωνιακές ενέργειες, και μέσα από αυτές να διασκεδάζει και να ψυχαγωγείται, δείχνοντας που έχει γραμμένο τον συμπαντάρχη του σκότους. Ελλάδα = φως. Βάλε γυαλιά ηλίου και αντηλιακό βρικόλακα Συμπαντάρχη και έλα να παλέψουμε.

 12. Ναι ασφαλως δεν εχω καμια σχεση με τον Ελληνισμο γιατι το λεει ο “γιατρος” που ο Ελληνισμος του ανοικει, καθως αλλωστε εγω παντρευτηκα μια ιερεια της Ισταρ και ονειρο μου ηταν να γινω βασιλεας την Βαβυλωνας. Ο νεοελληνας ολα τα γαμει ακομα και την μνημη μου.

  Αντε και περαστικα στον Ελληνισμο σας.

  • Όπως γράφει ο Πλούταρχος ο γάμος μαζί της εξυπηρετούσε τους πολιτικούς σκοπούς του. «Ικανοποιούσε τους κατακτημένους λαούς να δουν ότι ο μεγάλος στρατηλάτης επέλεξε γυναίκα από τα μέρη τους» και συμπλήρωνε ότι οι Σογδιανοί «πήραν θάρρος» και «υπεραγάπησαν» τον Αλέξανδρο, δηλαδή με το γάμο διασκεδάστηκαν κάπως οι φόβοι τους και συμβιβάστηκαν με τη διοίκησή του.

   Παραθέτω άλλο ένα αποδεικτικό στοιχείο:
   Ο θρυλικός Στρατηλάτης, μόλις έφθασε στην Μέμφιδα, είδε έναν υψηλό ανδριάντα από μαύρο λίθο, όπου υπήρχε η επιγραφή: «ούτος ο φυγών βασιλεύς ήξει πάλιν εν Αιγύπτω ου γηράσκων αλλά νεάζων και τους εχθρούς ημών Πέρσας υποτάξει ημίν». Ρώτησε, λοιπόν, ο Αλέξανδρος: «τίνος άρα εστιν ο ανδριάς ούτος;» για να του απαντήσουν οι προφήτες, ότι (ο ανδριάντας) ανήκει στον τελευταίο βασιλιά της Αιγύπτου Νεκτεναβώ, που κάποια στιγμή τον περιμένουν, σύμφωνα με τις προφητείες, να επανέλθη για να τιμωρήση τους Πέρσες που κατέλαβαν την Αίγυπτο. Ο Αλέξανδρος, ως «πονηρά αλώπηξ» που ήτο (ευφυέστατος δηλαδή), πηδάει αμέσως προς τον ανδριάντα, τον αγκαλιάζει και λέγει περιχαρής: « ούτος ο πατήρ μου εστι, τούτου εγώ υιός ειμί. ουκ εψεύσατο ημάς ο του χρησμού λόγος» Στη συνέχεια, αφού τους έπεισε ότι είναι (τάχα μου) «γιος» του Νεκτεναβώ, οι Αιγύπτιοι επλήρωναν πλέον «σαν κύριοι» τους φόρους των, όπως ακριβώς τον καιρό του Δαρείου ! (Historia Alexandri Magni: Recensio &G& lib. 1, Section 34 Line 25.)

   Σπλααααατς!! Ελληνική greekway μπούφλα στο σβερκάκι του βαβυλωνοτρυπημένου Θεόφιλου με τα μυαλά στα κάγκελα του Μπαρδούκ. Χαιρετίσματα στην babalon.

 13. Απλα να πω κιολας οτι καταρα βαζω στο εθνος σας στο ονομα της γυναικας μου της Ρωξανης και του μισου Βαβυλωνιου γιου μου. Χεσμενο το εχω το εθνος σας που γενναει κυριως μαλακες και σουργελα οπως ο καραγκιοζης που συνεχιζει να σπερνει την πανουκλα που θα σας καψει ολους.

  Ασφαλως το Μακεδονικο εθνος ειναι μονοδρομος, καθως αυτο ειναι και ο μοναδικος τροπος να προστατευθει η μνημη μου απο τα κομπλεξικα μπασταρδα που εχουν ξεφτυλισει το ανθρωπινο ειδος και εχουν σπασει ολα τα κοντερ του κομπλεξισμου της αλαζονομαλακιας και της βλακειας.

  Αντε γεια και σε εσας και στον Ελληνισμο σας βρωμοσουργελα δολοφονοι.

  • Θα μιλήσω στην γλώσσα σου γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνεις.
   Η πύρινη κλανιά σου Εωσφόρε πορδοκράτωρ Θεόφιλε, ισοπεδώθηκε από την πορδή της αλήθειας του Μεγαλόκλανου Doctor the Great και έκλασες μέντες (παραφθορά του αρχικού κλάνω μάντρες που σημαίνει μεγάλη τρομάρα) καθότι το εκτοξευθέν αέριο απλώθηκε γύρω από την σατανική αποκρυφιστική σου αύρα, δημιουργώντας την εικόνα της αλήθειας η οποία σε έχει κάνει μαύρο στο ξύλο. Σαν την θαυματουργή εικόνα στην Καβάλα.

  • Greekway μπούφλες στο σβερκάκι του βαβυλωνοτρυπημένου Θεόφιλου με τα μυαλά στα κάγκελα του Μπαρδούκ.

   Ὁ Ἀλέξανδρος μεγάλωσε σὲ μιὰ ἀτμόσφαιρα ποὺ τοῦ ἐνέπνεε πίστη στοὺς θεούς, μὲ καθημερινὲς θυσίες δίπλα στὸν πατέρα του, μὲ συμμετοχὴ σὲ θρησκευτικὲς τελετὲς στὸν Ὄλυμπο, καὶ βεβαίως ἀνάμεσα στὸν θρησκευόμενο λαὸ τῆς Μακεδονίας.Ὁ Ἀλέξανδρος τελοῦσε καθημερινὰ θυσίες. Ἀκόμη κι ὅταν ἦταν ἄρρωστος, τόσο γιὰ τὸν ἑαυτό του ὅσο καὶ γιὰ τοὺς Μακεδόνες. Τελοῦσε θυσίες ἀκόμη καὶ γιὰ τὸ πιὸ ἀσήμαντο γεγονός.

   Τὸ ἑλληνικὸ πάνθεο ἔγινε ἡ νέα του θρησκεία. Ὅταν ὁ Ἀλέξανδρος βάδιζε πρὸς τὴν Ἀνατολή, ἔνιωθε πὼς ἔχει νὰ προσφέρει στοὺς ἀνθρώπους της ἕνα πανανθρώπινο ὅραμα ζωῆς. Τὸ ὅραμα αὐτὸ ἀπέρρεε ἀπὸ τὴν ἑλληνικὴ παιδεία, τή μοναδικὴ παιδεία μὲ τὴν ἀνυπέρβλητη πνευματικότητα καὶ ὑπερβατικότητα, ἴδια μὲ τὴν ὁποία ὁ μεγαλοφυὴς στρατηλάτης διδάχτηκε στὴν πατρίδα του σὲ ὅλη της τὴν ἔκταση καὶ σ’ ὅλο της τὸ βάθος ἀπὸ τὸν μεγαλύτερο ἐπιστήμονα καὶ σοφότερο δάσκαλο τῶν χρόνων ἐκείνων, τὸν Ἀριστοτέλη, τὸν μαθητὴ τοῦ Πλάτωνα καὶ ἔμμεσα τοῦ Σωκράτη.

   Ὁ Πλάτωνας πίστευε πὼς ἡ ἀληθινὴ παιδεία εἶναι ἡ «καθολικὴ» παιδεία, διότι «πολιτικῶς νοεῖν» σημαίνει «νοεῖν τὰ παγκόσμια προβλήματα»

   Στὴν ἰδέα αὐτῆς τῆς παιδείας τὸ ἑλληνικὸ πνεῦμα ἔφτασε στὸ ὕψος τῆς συνείδησης τῆς ὑπερχρονικότητας καὶ τῆς οἰκουμενικότητάς του. Αὐτὴν τὴ συνείδηση ἐκφράζει ὁ Ἀλέξανδρος, ὅταν, κατὰ τὸν Ἀρριανό, «Θοίνην (=συμπόσιο) δημοτελῆ ἐποίησε», στὴν Ὤπη, καὶ στὸ οἰκουμενικὸ ἐκεῖνο συμπόσιο ἀποκάλυψε στὰ ἔκπληκτα μάτια τῶν ἀρχόντων τῶν Περσῶν καὶ τῶν ἄλλων λαῶν τῆς Ἀνατολῆς τὴν οἰκουμενικότητα τοῦ ἑλληνικοῦ πνεύματος.

   Γρήγορα στην σπηλιά σου Βαβυλωνιακό σαυροτρόλ. Ο εξολοθρευτής Greek Μεγαλόσαυρος κάτι Βαβυλωνιακά σαυράκια σαν και σένα τα κάνει μια χαψιά.

 14. Θεόφιλε έχει δίκιο ο Άσχετος Αδαής. Και όταν κάποιος έχει δίκιο πρέπει να του το αναγνωρίζουμε. Τα κορδόνια δεν είναι μακαρόνια. Έπιασες λοιπόν και έφτιαξες μια βαβυλωνιακή μακαρονάδα από κορδόνια, και μας κορδώνεσαι για την Βαβυλωνιακή σου καταγωγή. Φιλαράκι σε λάθος μέρος βρήκες να στήσεις τον πάγκο με την Βαβυλωνιακή σου πραμάτεια. Είσαι ένας διαβολικός λαθρομετανάστης και το εμπόρευμα σου είναι λαθραίο. Οι “Χρυσαυγίτες” της μήτρας του Ελληνισμού θα σε κάνουν τουλούμι στο ξύλο και το Βαβυλωνιακό σου εμπόρευμα θα καταλήξει στον υπόνομο μαζί με τα σκατά. Θα βρει δηλαδή τις ρίζες του.

 15. Το πως τα βρισκουν μεταξυ τους οι σκοταδιστες δολοφονοι του πνευματος ειναι πραγματικα καταπληκτικο. lol

  Συνεχιστε δολοφονοι και συνεχιστε να ασελγειτε στην μνημη του Αλεξανδρου και των φιλοσοφων και του πανανθρωπινου πνευματος και οι μεν να νομιζεται οτι σας δικαιωνει ο ανυπαρκτος Ελληνισμος σας, που εκφραζει το τομαρι του καθε καραγκιοζη, και οι δε ο ανυπαρκτος πνευματικος βιαστης θεος σας και χωρις φυσικα ποτε να μπορειτε να προσδιορισετε που κανω λαθος. Το θεμα σας δεν εχει θεμα και το εγκλημα σας εχει καταγραφει στα ακασικα αρχεια. Συνεχιστε και ελατε να με σκοτωσετε αλητες νεκροθαφτες του πνευματος.

  • Το λάθος που κάνεις θα σου στοιχίσει την ζωή.
   Ο Χριστός το είπε ξεκάθαρα. Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου. Θεός και κόσμος είναι δύο πράγματα αντίθετα μεταξύ τους, εντελώς ξένα και πολύ απέχουν το ένα από το άλλο. Αυτοί είναι οι δύο κύριοι για τους οποίους λέει στο ευαγγέλιο ο Χριστός ότι είναι αδύνατον να υπηρετεί κάποιος συγχρόνως.

   Εάν πλησιάσει τον ένα, πρέπει να απομακρυνθεί από τον άλλον. Εάν αγαπήσει τον ένα, πρέπει να μισήσει τον άλλον. Εάν περιποιηθεί και τιμήσει τον ένα, πρέπει να περιφρονήσει και να αποστραφεί τον άλλον.

   Δεν μπορεί να είσαι με τον Σατανά και την Βαβυλώνα του και ταυτόχρονα με τον Χριστό.

   Εσύ Θεόφιλε είσαι ένας αποστάτης, διότι ενώ έγινες από το Θεό, δεν γνώρισες το Θεό· «ο κόσμος δι’ αυτού εγένετο, και ο κόσμος αυτόν ουκ έγνω»

   Τα λέω καλά Άσχετε Αδαή;

 16. Φορτωστε ολοι μαζι την βρωμια σας στον εσταυρωμενο και στον Αλεξανδρο βρε που ψαχνετε και για ηγετες και εχετε και την αρρωστημενη εντυπωση, οτι σας αξιζει κατι καλυτερο απο αυτο που εχετε, που και πολυ σας ειναι.

  Δηλαδη τι περιμενετε να κατεβει ο Ιησους και ο Αλεξανδρος, και ολοι αυτοι που ανεφερα βασικα και να ειναι κομμενοι και ραμμενοι στα μετρα σας, και δηλαδη βασικα ο Ιησους να ειναι ενας εγκεφαλικα καμμενος ορθοδοξοταλιμπαν και μαλιστα εθνικιστης, και ο Αλεξανδρος να ειναι ενας ναζι στα μετρα σας που βριζει τους Βουδιστες, και ολους οσους βασικα ψαχνουν για την θεραπεια του πνευματος μεσα απο τον διαλογισμο κλπ, και ολοι μαζι να βαρατε τους φιλοσοφους που ηρθαν απο την ΑΝΑΤΟΛΗ και να τους στειλετε ολους και παλι στον ταφο?

  Βρε αρρωστακια εχετε ξεφτυλισει το ανθρωπινο ειδος, και το εγκλημα σας εχει παρει απιστευτες διαστασεις, και απλα η ολη φαση δεν παει αλλο, και αυτο που χρειαζεστε δεν ειναι ηγετης, αλλα εναν δικτατορα να βαλει την ταξη και μεσα στα αρρωστα μυαλα σας, που εχετε και το θρασος βασικα και οι μεν και οι δε να ασελγειτε στην μνημη του Αλεξανδρου και να παριστανετε τους Ελληναρες.

  Ρε αντε απο εδω να δειτε αν ερχομαι και εσεις και το εθνος σας δολοφονοι εγκληματιες, που εχετε ξεφτυλισει το ανθρωπινο ειδος, και ακομα ψαχνετε το εξιλεαστηριο θυμα για να του φορτωσετε την αρρωστια σας, και νομιζετε οτι υπαρχει και καποιος θεος η θεοι που ειναι υπηρετες της αρρωστιας σας, και που θα τους εκλεξετε μαλιστα με δημοκρατικα μεσα συμφωνα με τα δικα σας αρρωστημενα μετρα. lol

  Το μεγαλυτερο μου λαθος ειναι που θελησα να ειμαι μελος του εθνους σας το οποιο προσπαθει να με υποταξει στην αρρωστια σας, και ολα τα υπολοιπα ειναι για να τα λετε μεταξυ σας, καθως αλλωστε ποτε δεν απαντατε επι της ουσιας και απλα βασικα προσπαθειτε και οι μεν και οι δεν να επιβαλετε το σκοτος.

  Αντε να δουμε πως θα τα βρειτε τελικα και μεταξυ σας οταν σε καποιο επιπεδο καταλαβετε οτι εσεις εισαστε το προβλημα, και οτι δεν υπαρχει βασικα μεγαλυτερο προβλημα απο εσας, που θα πρεπει να λυσει αυτος ο κοσμος. Βρειτε τα να δουμε. Βρειτε τα πανω σε καποια ιδεολογικη βαση, που να σας χωραει ολους μεσα και που να μην σας κανει τους πλεον γλειωδεις μαλακες, που εχουν υπαρξει ποτε. Αυτο ειναι βασικα και το μοναδικο σας κοινο και δηλαδη το γεγονος οτι εισαστε μαλακες και αυτο ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΦΩΣ.

  Αντε γεια.

  • Προκειμένου να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από την Βαβυλωνιακή σου χολέρα θα τα βρούμε. Ο Doctor the Great θα μεταμορφωθεί σε ορθόδοξο πολεμιστή και ο Άσχετος Αδαής θα γίνει σχετικός ο μέσα σε όλα με απ`όλα.

   Αυτό προστάζει ο Χριστός και αυτό θα γίνει. Όλες οι Βαβυλωνιακές ενέργειες θα υποταχθούν σε αυτόν και θα τις παραδώσει στον Άδη. Ο στρατός του Χριστού θα νικήσει και ο Ελληνισμός θα λάμψει. Το φως του θα είναι φως του χριστού και θα φεύγει πάνω στα έθνη αγκαλιάζοντας τα με την άπειρη αγάπη και την σοφία του.

   Όπως ο άνθρωπος έχει μέσα του ψυχή έτσι και ο Ελληνισμός έχει μέσα του Χριστό. Ο Έλληνας ήρθε στην Γη για να υπηρετήσει τον Χριστό. Το Άγιο θέλημα του.

   Η Ελληνική φιλοσοφία άνοιξε τον δρόμο για τον χριστιανισμό και οι Έλληνες φιλόσοφοι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ήταν οι πρώτοι χριστιανοί προ Χριστού. Είχαν μέσα τους την φλόγα του Χριστού. Ως τέκνα του φωτός ήρθαν για να προετοιμάσουν το έδαφος για τον ερχομό του μεγάλου σωτήρα. Με τις διδασκαλίες τους επιτέθηκαν στην μήτρα της ειδωλολατρίας εκθέτοντας το πορνοδωδεκάθεο και τους απατεώνες Ιερείς του. Έθεσαν τις βάσεις για την χριστιανική διδασκαλία και μάλιστα κάποιοι από αυτούς όπως ο Θαλής ο Μιλήσιος με το «Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν» έφεραν τον λόγο του Χριστού στον Ελληνισμό πριν από αυτόν.

   Αυτό είναι θαυμαστό και δείχνει την ένωση των Ελλήνων με τον Χριστό. Έλληνες και Χριστός ένα σώμα. “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

   Αυτά είπε ο Χριστός για τους Έλληνες. Για τον αγαπημένο του λαό. Όσοι δεν θέλουν να ανήκουν στο Λαό του Θεού είναι με τον Λαό του διαβόλου και όταν ο Χριστός θα έρθει (όπως μας λέει η Αγία Γραφή ο λόγος του Θεού) θα τρέμουν από τον φόβο τους.

   Όταν θα τον δεις Θεόφιλε θα ψάχνεις τρύπα για κρυφτείς. Αλλά δεν ξέρεις κακομοίρη μου ότι κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτόν που διαβάζει τις καρδιές των ανθρώπων. Όλη σου η ζωή είναι ανοιχτό βιβλίο μπροστά του και η επανειλημμένη αμαρτία σου με την πόρνη την Βαβυλώνα θα σε οδηγήσει στον Άδη.

   Αν δεν μετανοήσεις και δεν απομακρυνθείς από την Θεοσοφία του Σατανά όσο είναι καιρός θα καταλήξεις στην κόλαση. Εκεί φιλαράκι μου μακριά από την χάρη του Χριστού, θα βασανίζεσαι μέρα και νύχτα σκεφτόμενος τις ευλογίες που θα απολαμβάνω εγώ και ο Άσχετος Αδαής.

   Λυπάμαι φίλε μου λυπάμαι …

  • ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

   ‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
   Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

   Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…
   Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
   Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

   Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

   Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

   Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

   ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
   ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
   ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
   ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
   ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
   ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
   ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
   ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
   ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
   ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

   Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. <>(Θ. Κολοκοτρώνης)

   ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
   ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

   Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.

   Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
   Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
   Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.

   Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα, όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.
   «Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει» Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !
   ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
   ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!
   ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !
   ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

   “Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο”
   Έχετε θάρρος Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

   Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

   ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
   ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

   Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι….τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε… μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου… και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου… σταυρώνεις την ανθρωπιά !
   Φωνάζουμε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.
   Ονομαζόμαστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.
   Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι…. τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
   Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;
   Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!
   Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….

   Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…
   Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
   Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !
   Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
   Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

   Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

   ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

   Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει… αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται… και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί…. δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση…. και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

   Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.

   http://yperpisteosellinonanthropotitas.blogspot.com/ ,
   ΤΥΠΩΣΤΕ, ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

   • Η μυηση πρεπει να γινεται απο εναν καταλληλο δασκαλο που οι Ινδοι τον αποκαλουν γκουρου (γεροντα)οι ορθοδοξοι γεροντα που σημαινει το ιδιο πραγμα και οι μουσουλμανοι σειχη και που παιζει ενατι του οπαδου το ρολο ενος πνευματικου πατερα αφου η μυηση ειναι μια δευτερη γεννηση.
    Μας μιλησε ενας γεροντας της ορθοδοξιας καθε σχολιο ειναι περιττο .Εφοσον το προσωπο ειναι γεροντας.Γεροντες ειναι στο Αγιο Ορος δες πως θα πας στο Αγιο Ορος στο σαιτ http://www.dimei4.simplesite.com

 17. Η μυηση πρεπει να γινεται απο εναν καταλληλο δασκαλο που οι Ινδοι τον αποκαλουν γκουρου (γεροντα)οι ορθοδοξοι γεροντα που σημαινει το ιδιο πραγμα και οι μουσουλμανοι σειχη και που παιζει ενατι του οπαδου το ρολο ενος πνευματικου πατερα αφου η μυηση ειναι μια δευτερη γεννηση.
  Μας μιλησε ενας γεροντας της ορθοδοξιας καθε σχολιο ειναι περιττο .Εφοσον το προσωπο ειναι γεροντας.Γεροντες ειναι στο Αγιο Ορος δες πως θα πας στο Αγιο Ορος στο σαιτ http://www.dimei4.simplesite.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

TI ΣΦΑΛΙΑΡΑ ήταν αυτή. Τράμπ: «Ζήτω η Μακεδονία» και μάλιστα 5 φορές. «Αστράκια» στο κεφάλι του Κοτζιά, σβουρίζουν όλα στο Μαξίμου

Κβαντική θεωρία αποδεικνύει ότι η ψυχή περνά σε άλλο σύμπαν μετά το θάνατο