ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η ημέρες που ζούμε είναι ελεγχόμενες με κεμπελικές μεθόδους αποπροσανατολισμού και έλεγχο της κοινωνίας.

· Κατοχικά Νέα

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεχάσεις και να χάσεις το όραμα και την ελπίδα σου για το αύριο.

Σβήνουν και γράφουν τα ιδανεικά και της αξίες όπως τους εξυπηρετεί.

Η εικόνα είναι θλιβερή στην μαύρη πραγματικότητα που θέλουν να ζεις.

Μην πέσεις στα γόνατα ούτε να ακολουθείς την αυθυποβολή που σου επιβάλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να ζεις με σχέδιο όραμα στρατηγική και να αγαπάς την κάθε στιγμή όσο δύσκολη και αν είναι μέσα από το χάος πάντα υπάρχουν κενά που θα τα εκμεταλλευτείς.

Εμπιστεύσου ανθρώπους που σε σέβωνται και πρόσεχε τους χιρηστικούς που πάντα βλέπουν το εγώ τους και σκοπό τους είναι η αυτοπροβολή και η μείωση σου.

Μην σκορπάς της σκέψης σου και της ιδέες σου άσκοπα δίχως να υπάρχει λόγος.

Βάλε συγκεκριμένους στόχους με χρονοδιάγραμμα και να το κάνεις πράξη, τα έργα θα ρθουν οι πράξεις θα γίνουν η ταυτότητα σου, έχεις ψυχή εμπιστεύσου το νου και της δυνάμεις σου μαθένωντας από τα λάθοι του χτες και των συνανθρώπων σου.

Με αφωβία αλλά με σύνεση και υπομονή να προσπερνάς τα εμπόδια που κάθε μέρα διαβάλουν την ζωή σου.

Με πίστη και αγάπη να εργάζεσαι για το αύριο, η ζωή είναι οσάν την θεατρική παράσταση που βλέπεις στον σινεμά, επίλεξε τον ρόλο και σκηνοθέτησε την ζωή που εσύ θες να ζήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην τρέχεις σύμφωνα με την μόδα της εποχής και τα λανθασμένα εγώ που σου φυτεύουν στο υποσυνείδητο ως καταναλωτής της ύλης και της δικής σου σάρκας.

Αειφορία και μέτρο στης επιλογές σου με σκοπό που θα είναι συγκεκριμένος κάθε φορά και με μικρά βίματα να σάζεις κάθε φορά την επόμενη ημέρα σου.

Έχουμε την δύναμη και της λύσεις όταν γνωρίζουμε και με γνώσεις προχωράμε στο αύριο δίχως παρωπίδες και μίσος να σεβόμαστε το εμείς και να συνδημιουργούμε με γνώμονα το καλύτερο για τον τόπο μας.

ΦΑΡΟΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

Μία απάντηση στο “Η ημέρες που ζούμε είναι ελεγχόμενες με κεμπελικές μεθόδους αποπροσανατολισμού και έλεγχο της κοινωνίας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά