Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:19 - 30/04/2019

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΓΙΟΙ, ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Kοινοποιεί ο Γεωκών

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Αν δεν ξέρη Αρχαία Ελληνικά κανείς και ασχολείται με το δόγμα, μπορεί να πλανηθεί. Και εμείς καταργήσαμε τα Αρχαία από τα σχολεία! Μετά από λίγο θα έρχονται Γερμανοί να διδάσκουν Αρχαία στα δικά μας Πανεπιστήμια. Τότε θα καταλάβουν οι δικοί μας την αξία που έχουν τα Αρχαία Ελληνικά….

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Α΄

Ὁ ἅγιος Πορφύριος καὶ ἡ ἀρχαία ἑλληνικὴ γλῶσσα

Ὁ ἅγιος Πορφύριος θεωρεῖ πολύ σημαντικό πρᾶγμα τήν ἀρχαία ἑλληνική γλῶσσα.

Καί τοῦτο γιατί σέ αὐτή τή γλῶσσα ἔχουν γραφεῖ πρωτογενῶς πολύ σπουδαῖα πράγματα καί βαθιά νοήματα καί κυρίως γιατί σέ αὐτή τή γλῶσσα διετυπώθη πρωτογενῶς τό σωτηριολογικό μήνυμα τοῦ Χριστιανισμοῦ. Θεωρεῖ ὅτι ἡ τυχόν ἐγκατάλειψή της συνεπάγεται μεγάλη πνευματική πτώχευση καί ἔνδεια.

Ὡσαύτως εἶναι τῆς γνώμης ὅτι τά παιδιά ἔπρεπε νά μαθαίνουν τήν ἀρχαία ἑλληνική γλῶσσα: «Ἡ γλῶσσα εἶναι σπουδαῖο πρᾶγμα. Ἔχουν πεῖ τόσο βαθιά πράγματα σ᾽ αὐτή τήν γλῶσσα καί δέν πρέπει ἐμεῖς νά τήν ἀφήσουμε, γιατί θά φτωχύνουμε πολύ.

Θά καταργηθοῦν ὅλα, ἀλλά ὕστερα ἀπό χρόνια οἱ ἄνθρωποι θά ἀναζητήσουν πάλι τήν παλιά γλῶσσα καί τά κείμενα ἐκεῖνα. Γιατί θά κουραστοῦν, θά ἀδειάσουν…

Μ’ ἀρέσει σ’ αὐτή τήν ἀρχαία γλῶσσα, πού ἡ κάθε λέξη εἶναι στήν θέση της καί δέν μπορεῖς μέ ἄλλη νά πεῖς αὐτό πού λέει…

Ἡ γλώσσα ἡ ἑλληνική εἶναι μουσική. Αὐτοί πού παλαιά ξέρανε καλά τή γλώσσα, μέσα ὅπως τά ἔψαλλαν, ὅπως τά μιλοῦσαν ὅλα τά νοήματά των, ψυχικά, ὅπως τά αἰσθάνονταν, τά μετέδιδαν ἀκριβῶς μέ τούς τόνους, τή βαρεία, τήν ὀξεία, τήν περισπωμένη…

Ἡ ἀρχαία γλῶσσα κατά τόν θεοφόρο Γέροντα ἔχει τέλεια δομή· τίποτε τό πλεονάζον, τίποτε τό ἐλλεῖπον, τίποτε δέν περισσεύει, τίποτε δέν λείπει.

Ἔχει σφιχτή συντακτική πλοκή σέ τέτοιο τρόπο ὥστε νά μή παρουσιάζει χάσματα, κενά καί πλαδαρότητα. Ἔχει ἁρμονικό δέσιμο μορφῆς καί περιεχομένου. Εἶναι ἡ τέλεια γλῶσσα, ὅπως αὐτολεξεί τήν χαρακτηρίζει ὁ θεόσοφος Γέροντας.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

Από τον Γέροντα μου

Παιδιά μου είδαμε ποτέ εμείς εδώ κάτω στην Γη την Σοφία του Θεού;

Ακούσαμε ποτέ Τον Χριστό πριν από 2000 χρόνια πως μιλούσε;

Μιλούσε όλες τις γλώσσες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν ξέχασε την γλώσσα του Πατέρα, και για να το εκφράσω ποιο καθαρά θα σας πω ποια είναι η γλώσσα Του Πατέρα

Η γλώσσα αυτή έχει κυματισμούς ήχους και δονήσεις που ξυπνούν το μυαλό και συσχετίζουν τον δεσμό σε

όλη την υλη του μυαλού και πραγματοποιούνται κύματα μαγνητικά ( με την γλώσσα μας ) και έρχονται σε άμεση επαφή με τους Ουράνιους κυματισμούς.

Και δονείται ο ήχος αυτός και φτιάχνει και αποθηκεύει όλα αυτά που τα όποια έρχονται από την σοφία του Ουρανού μέσα στο μυαλό σας.

Γι’ αυτό παιδιά μου μην παραξενευτείτε όταν θα ακούσετε την γνήσια γλώσσα η οποία ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΙΔΩΝ ( ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ) ΑΥΤΩΝ.

Όταν θα διαβάσετε την γλώσσα αυτήν και όταν το αυτί σας θα σφυρηλατηθεί με την γλώσσα αυτήν, με τα μάτια κλειστά θα διαβάσετε τα Ουράνια κείμενα, και θα καταλάβετε όλη την Ουράνια εξέλιξη από την αρχή μέχρι το τέλος στην πορεία των πραγμάτων , Και τότε θα μπορέσετε να διαβάσετε ( και να καταλάβετε ) όλα τα αρχαία κείμενα τα οποία εις την γλώσσα ετούτην εγράφησαν.

Παιδιά μου, γράψτε πόσοι σοφοί πέρασαν από την χώρα μας, με τι κυματισμούς και δονήσεις μπόρεσαν και άρπαξαν την σοφία του Θεού μέσα στο μυαλό τους, διότι μίλησαν την γλώσσα ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚ ΘΕΟΥ…

Πηγαίνετε σε έναν αρχαίο βράχο και διαβάστε τα γράμματα που είναι επάνω γραμμένα και προσπαθήστε να τα καταλάβετε, βάσει αυτών των αρχαίων που σας έμαθαν.

Ουδέν ουσία θα βγάλετε. Και θα σας πω τι εννοώ με την λέξιν ουσία.

Θα βγάλετε βεβαίως κάποιαν άκρη ως απλή μετάφραση, όμως το πραγματικό νόημα δεν θα μπορέσετε να το βγάλετε ( καταλάβετε )διότι λείπουν οι δονήσεις

Παιδιά μου, ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ …

Η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει, όπως ήταν πριν.

Η νοημοσύνη σας θα φθαση εκεί, που δεν φθασατε ποτέ ως τώρα.

Και σ’αυτην την γωνιά σ’αυτην την γη ευτυχισμένοι εσείς με ποιον δίπλα θα περπατήσετε ;

Σας έχω πει τόσες φορές, ότι η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα των Αγγέλων και ότι περιέχει μέσα, χίλιες εξηγήσεις.

Αυτά που σας αποκαλύπτω, θα τα ακούσετε πάλι και θα τα διασταυρώνετε, όταν κάποιος δεν είναι άρρωστος πως τον λένε ; = Υγιη

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ; = Η-γης = Υγιης , γιατί δεν τον ονομάσατε ( τον ήλιο ) Μερκούριο η κάπως αλλιώς ;

Όταν εκφράζεσθε λέτε : Η γης παράγει αυτό… εκείνο… το άλλο, Η γης παράγεται από την λέξη : Υγιης.

Σε όλα αυτά θα δείτε, πως ομοιάζουν σε ότι είναι δημιούργημα Του Ουρανίου Πατρός.

Αυτές θα είναι οι επιστήμες Του Ουρανίου Πατέρα…

Η λέξις ‘’ πλανάται ‘’ τι θα πη ; γι’αυτό λέγονται πλανήτες , από ποια γλώσσα προέρχονται ;

ΝΑΙ! Θυμηθείτε το σημείο μηδέν και τι θα απομείνει από την υγιη γη

Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Μεταλληνού

Όταν ο αυτοκράτορας Ιουλιανός (361-363) απαγόρευσε στους χριστιανούς να φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, ιεράρχες, όπως ο Γρηγόριος ο Θεολόγος, ο Νόννος Πανοπόλεως κ.α, άρχισαν να γράφουν σε αρχαία μέτρα ποιήματα, για να μελετούν τα παιδιά των χριστιανών Ελλήνων.

Έδιναν, έτσι, τη δυνατότητα στα παιδιά των χριστιανών να μαθαίνουν τη γλώσσα των προγόνων τους…

Όσοι επιμένουν στην αλλαγή της γλώσσας της λατρείας μας ενεργούν αντεθνικά. Διότι οδηγούν στο να χαθεί ή μόνιμη δυνατότητα να σωθούν τα ελληνικά μας, ή διαχρονική γλώσσα του Γένους μας. Ή λατρεία μας είναι ή μόνιμη κιβωτός της γλώσσας μας.

Σακκέτος Άγγελος : ορισμένοι επιθυμούν την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών για να μη γνωρίζουν οι επόμενες γενεές Ελλήνων, ότι το Ευαγγέλιο ήταν γραμμένο στην Ελληνική και «μιλούσε» την Ελληνική Γλώσσα!…ο Ιησούς Χριστός μιλούσε και έγραφε ελληνικά …

Υπάρχει η μαρτυρία του Πατρός της Εκκλησιαστικής μας Ιστορίας, του Ευσεβίου Καισαρείας, ο οποίος αναφέρεται σ΄ ένα γραπτό σημείωμα του Ιησού προς τον τοπάρχην της Εδέσσης της Συρίας ΄Αγβαρον, το οποίο, γράμμα, είχε στην διάθεσή του ο ίδιος ο Ευσέβιος Καισαρείας…

Η μητρική γλώσσα του Χριστού ήταν η ελληνική γλώσσα. Το αμερικανικό περιοδικό «Τάιμ» το είχε αποκαλύψει πολύ παλιά, όμως τα τεύχη εκείνα εξαφανιστήκανε μυστηριωδώς.

Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, καθηγητής Gilbert Murray ‘’ η Ελληνική είναι η τελειότερη γλώσσα του κόσμου.’’

Πρόσφατες μελέτες καταδεικνύουν ιδιότητες στη γλώσσα μας τις οποίες ούτε καν τις είχαμε φανταστεί. … Ελληνική γλώσσα…

Ένας πραγματικός πολιτιστικός θησαυρός στην υπηρεσία της καθημερινότητας του καθενός από εμάς, ένας πλούτος 90.000.000 λεκτικών τύπων (η λατινική έχει μόλις το 10% αυτών!) …η ελληνική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα της οποίας οι λέξεις έχουν πρωτογένεια, ενώ σε όλες τις άλλες, οι λέξεις είναι συμματικές, σημαίνουν, δηλαδή, κάτι, απλώς επειδή έτσι «συμφωνήθηκε» μεταξύ εκείνων που την χρησιμοποιούν….

Γιόχαν Γκαίτε

(Ο μεγαλύτερος ποιητής της Γερμανίας, 1749-1832) «Άκουσα στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης το Ευαγγέλιο σε όλες τις γλώσσες. Η ελληνική αντήχησε άστρο λαμπερό μέσα στη νύχτα».

Διάλογος του Γκαίτε με τους μαθητές του:

– 
Δάσκαλε, τι να διαβάσουμε για να γίνουμε σοφοί όπως εσύ;

– Τους Έλληνες κλασικούς.

– 
Και όταν τελειώσουμε τους Έλληνες κλασικούς τι να διαβάσουμε;

– Πάλι τους Έλληνες κλασικούς.

Μάρκος Τούλλιος Κικέρων (ο επιφανέστερος άνδρας της αρχαίας Ρώμης, 106-43 π.Χ.):

«Εάν οι θεοί μιλούν, τότε σίγουρα χρησιμοποιούν τη γλώσσα των Ελλήνων».

Φρανγκίσκος Λιγκόρα (Ιταλός καθηγητής Πανεπιστημίου και πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας πρός διάδοσιν του πολιτισμού): «Έλληνες να είστε περήφανοι που μιλάτε την ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών.

Μην την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό».

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Στην Ελλάδα οι πολιτικές ηγεσίες αποφάσισαν να μην διδάσκονται πλέον στα σχολεία τα Αρχαία Ελληνικά τα οποία για όλους τους επιστήμονες της γης είναι μητρική γλώσσα του πλανήτη, σύντομα όμως όλα θα αλλάξουν, υπομονή……

oimos-athinaΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/30/2019 @ 12:36 ΜΜ

  Μου αρέσει που εσείς οι Ελληνο – χριστιανοί είστε περήφανοι επειδή η Καινή Διαθήκη γράφτηκε στα Ελληνικά, αλλά όταν οι λέξεις σας καρφώνουν στον τοίχο, το παίζετε Κινέζοι.

  Εν κατακλείδι, καθώς η Ελληνική Γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα στον Κόσμο που διαθέτει «Αρετές», μία των οποίων είναι και η σαφήνεια, όταν ένα οποιοδήποτε κείμενο χρειάζεται «ερμηνεία», κάτι δεν πάει καλά, κάποιοι προσπαθούν κάτι να κρύψουν.

  Το ίδιο συμβαίνει όταν το απλούστατο και αυτονόητο, παρουσιάζεται με «παραβολές» και δεν λέγεται ευθέως, χωρίς να αφήνει την παραμικρή αμφιβολία, με αποτέλεσμα να αισθάνεται κανείς ή ότι είναι ηλίθιος ή ότι κάποιοι τον θεωρούν ηλίθιο. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάθε φορά που τα βρίσκουν «σκούρα» οι επαγγελματίες ή οι ερασιτέχνες απολογητές του Χριστιανισμού, πριν ακόμη επεξεργαστούν την απάντηση αρχίζουν με τη μόνιμη φράση «δεν εννοεί αυτό» και στη συνέχεια προσπαθούν να εξηγήσουν με αρλούμπες τι «εννοεί», προκαλώντας πονοκέφαλο στον συνομιλητή τους στην προσπάθεια του να κατανοήσει το αρλουμποειδές σκεπτικό τους.

  ➡️ Αλληλούϊα λοιπόν και περαστικά σας Εβραιοελλήνες που καμαρώνετε κατά περίπτωση για τους ευκλεείς ημών προγόνους.

  • καποιος 04/30/2019 @ 2:22 ΜΜ

   Γιατρε Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα!!
   Φανταζομαι εφαγες το αρνακι και δεν αφησες κοκκαλακι…κατα τ αλλα μας το παιζεις αρχαιολατρης…δεν πειραζει ομως…θα βρεις τον δρομον του Κυριου και θα κρατας λαμπαδα ισα με δυο μετρα οταν θα μετανοησεις…

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/30/2019 @ 3:34 ΜΜ

    Ο ορθολογισμός και τα επιχειρήματα είναι άγνωστες λέξεις για σας, καθώς η πνευματική σας υπόσταση είναι δομημένη πάνω στον μύθο του Ιερατείου και ως εκ τούτου η χειραγώγηση του μυαλού σας οδηγεί σε περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα με προκαθορισμένα όρια, και ανάλογη συμπεριφορά εν απουσία επιχειρημάτων και αποδείξεων επί της ουσίας.

 2. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/30/2019 @ 12:55 ΜΜ

  Μας το παίζουν και καλούληδες οι βιαστές του Ελληνικού πνεύματος, λέγοντας ότι όταν ο Ιουλιανός απαγόρευσε στους χριστιανούς να φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, οι ιεράρχες του χριστιανισμού, έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά των χριστιανών να μαθαίνουν τη γλώσσα των προγόνων τους.

  ➡️ «Η ελληνική ποίηση, η φιλοσοφία, η φιλολογία και η ιστορία καταπολεμήθηκαν από την εκκλησία.» (Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 194.)

  ➡️ «Το όνομα των Ελλήνων απογυμνωμένο από την αρχαία ένδοξη σημασία του απέκτησε αυτή του ειδωλολάτρη. Κατά συνέπεια και αυτό και όλα τα παράγωγα του για πολλούς αιώνες αποκρούστηκαν και ΚΑΘΥΒΡΙΣΤΗΚΑΝ από την νέα πίστη.» (Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 193.)

  Ιωάννης Χρυσόστομος:
  «Όλα αυτά τα λόγια της ελληνικής μωρίας, είναι παραληρήματα που προκαλούν το γέλιο. Όταν οι Έλληνες μας αντιμιλούν, είναι καλό να γελάς εις βάρος τους και να κλαις για λογαριασμό τους.» (Εις τον μακάριον Βαβύλαν και κατά Ελλήνων, παρ. 21)

  Ευσέβιος της Καισαρείας.
  «Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος Ευαγγ. Προπαρ. / Εις τους ψαλμούς / αλληλούια. ριβ΄ (23.1352.34)

  Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός:
  «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

  Ας είναι καλά η εβραιοεκκλησιά Α.Ε που μας απομάκρυνε από τους διαβόλους πρόγονους μας, και μας έριξε στην αγκαλιά του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ. Έγιναν οι Έλληνες παιδιά του Γιαχβέ, και μεθούν με τις αλκοολικές του φαντασιώσεις αιώνες τώρα. Αλληλούια (ο Γιαχβέ σώζει) εβραιοέλληνες!

  Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

  Είστε απόγονοι των Εβραίων! Εβραιοσπέρματα που λέμε.

  • κανενας 04/30/2019 @ 5:06 ΜΜ

   Γιατρε οι Ελληνες ειναι παντου σε ολη την γη…και εκτος γης..ΑΡΗΣ ΔΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΡΜΗΣ ΚΡΟΝΟΣ……ΚΑΙ γι αυτο μας αγαπανε τοσο που θελουν να αφανισουν την αρχαια γλωσσα μας και την ιστορια μας.Τωρα αν εσυ δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα βγαλε την ταμπελα σου και ισως καταλαβεις

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/30/2019 @ 6:20 ΜΜ

    Είπες ένα «τίποτα» με πολλά λόγια!
    Γιατί δεν με βοηθάς εσύ να καταλάβω αυτά τα «αυτονόητα» που λες; Πολύ θα ήθελα να μάθω και τι ταμπέλα μου φόρεσες.

    • κανενας 04/30/2019 @ 6:56 ΜΜ

     ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΑΣ(Είστε απόγονοι των Εβραίων! Εβραιοσπέρματα ) ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΞΕΡΟΛΑ….

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/01/2019 @ 2:14 ΠΜ

      Όσοι πιστεύουν στην Αγία Γραφή θα πρέπει να πιστέψουν και αυτό ⤵️

      Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

      Άρα είστε απόγονοι των Εβραίων! Εβραιοσπέρματα που λέμε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*