20:24 - 21/12/2015

Η εξαφανισμένη Αμμόχωστος

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

image

Το 2016 έρθεται με την εξαφάνιση της Αμμόχωστου από την Ελληνική Κύπρο και τον χάρτη της μεγαλονήσου μας. Η παράδοση άνευ όρων του Ελληνισμού συνεχείζεται εσύ έως πότε θα αδιαφορείς, τι δεν άκουσα ? Ναι αλήθεια μας πέρνουν τα πάντα όλα στα χαρτιά με μπανκς και με μνημόνια.

Τα παράπονα σας στον εκδότη του ημερολογίου.

image

 

Loading...
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Υπαρχει και γραφεται Famagusta!..Eιναι η αγγλικη ονομασια της Αμμοχωστου.Ολα στο χαρτη ειναι γραμμενα στα αγγλικα!

    • ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΣΟΒΑ , ΝΑΙ Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΜΑΓΟΥΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗς ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ;; ΚΑΙ Η ΦΑΜΑΓΚΟΥΣΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟς ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ , ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ

  2. φαίνεται η αμμόχωστος φίλε μου

    View post on imgur.com

  3. ΚΥΚΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ. ΜΕΡΟΣ 1ο.

    https://www.youtube.com/watch?v=qR4l1i3Zxd0

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*